İyiyim canım sağol senden naber? Bulantılar bende de devam ediyor. Bazen gün içinde şiddetleniyor bazen hafifliyor. Hiç belli olmuyor yani. Şu aralar benim sıkıntım bulantılarıma rağmen çıkaramamak. Çünkü yemekten sonra 3-4 saat geçince midemde kalanları ve beni rahatsız edenleri çıkartmak beni rahatlatıyordu. Hem ayrıca midemin zaten gerekli olanını hazmettiğini düşünüyordum. Ama son 2 gündür çıkaramıyorum :çok üzgünüm:
Bulantı olurda tiksinti olmaz mı hiç? Portakal suyu, soğan, lahana dolması , brokoli, haşlanmış tavuk.. Ama benim tiksindiklerim hep çıkardığım şeyler... Yani yediğim yiyeceği çıkardığım an ondan tiksinti başlıyor. Ama çaya bayılıyorum resmen. Hiç çayla aram yoktu hamilelikten önce. Şimdi ise çay içmek benim için bir şölen gibi. O nedenle artık kahvaltılarımda hergün açık bir bardak çay içiyorum. Umarım çok zararlı olmaz.
sımdı saglık ocagından geldım tansıyon kılo takıbı falan aldılar. oradakıler hepsı tanıdık zaten saglık ocagı karsımda bana badem yagını falan bosver bu ayın sonunda kakao yagına basla catlaklara bırebır dedıler. bu konud fıkrı olan var mı
selam , bende kakao yağı daha etkili diye duymuştum ben şimdilik bebe yağı sürüyorum ama kesinlikle kako yağını kullanacağım bir de arkadaşım bir krem tavsiye etti ( lierac ) hatta ondan kalan 2 tüpü de bana verdi biraz pahalıymış ama çok memnun kaldı .
canım ben kolayı 6 haftadan itibaren içemedim çayı ise 8. haftadan sonra benim bulantılarım sabah değilde gün içinde ve akşam oluyor bu aralar dondurmaya merak saldım acayip yiyorum yoğurt süt ve peyniride çok sevmeye başladın şimdilik 9+2 günlük oldum allahım hepimizin hamileliklerini tamamına erdirir inş canım kendine iyi bak
kızla bu çatlak işi tamamen genetik ama tabi bende bişiyler sürmek istiyorum ama ne olacağına karar vermedim
kızla bu çatlak işi tamamen genetik ama tabi bende bişiyler sürmek istiyorum ama ne olacağına karar vermedim
Birkaç sonra bile kesilmiş olsa da bu ifade doğru o zaman , öyle değil mi? Sonuçta bir kaç gün sonra kesilmiş bulantıların...
merhaba sevgili eylül anneleri
yaklasık 1 aydır yazıklarınızı takıp edıyor bırgun umarım bende yazabılırım dıyorken sımdı aranızdayım..bende ınsallah eylul annesı olucam 9+3 gunluk hamıleyım ancak doktor dusuk tehtıdımın oldugunu soledıgınde bı sure daha yazmamak ıcın dırendım ama sımdı aranızdayım. umarım bundan sonrakı ayları bırbırımızle dostca sohbetler yaparak gecırır ve nıhayetınde hepımız babeklerımızı kollarımıza alırız..
bu arada arkadaşlar tahlillerim temiz çıktı sadece biraz kansızsın dedi dr.un e zaten kan ilacına başladım sağolun dualarınız için
iki kişilik yemek yemek değil bence o iki kişilik uyku olması lazım 10 da yatıp 7 de kalkıyorum ama bıraksalar uyurum şu an bile uyumamak için zor duruyorum...
ne güzel şeker :) faydası olmaz mı hiç? su içmek çok iyi.. ben 1,5 litre içebiliyorum hamile kalmadan önce daha çok içiyordum bide kış olunca hep içemiyorumben güzel su içiyorum günde 2 litre gibi inşallah faydası olur
ne güzel şeker :) faydası olmaz mı hiç? su içmek çok iyi.. ben 1,5 litre içebiliyorum hamile kalmadan önce daha çok içiyordum bide kış olunca hep içemiyorum
evet canım kış olunca su içilmiyor ben çay sevmiyorum kahve kola da içemediğim için su içiyorum... yazın mutlaka yanımızda su taşımalıyız
ben hamile kalmadan önce günde 2-3 kahve içerdim çayı pek sevmem bazende kola içerdim şimdi hiç birini içmiyorum. ama su çok içincede iş yerinde tuvalete gidip gelmek olmuyo patron onu bile takip edbilir yani o yüzden bu kadarıyla bile baya gidip geliyorum zaten....:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?