2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sımdı saglık ocagından geldım tansıyon kılo takıbı falan aldılar. oradakıler hepsı tanıdık zaten saglık ocagı karsımda bana badem yagını falan bosver bu ayın sonunda kakao yagına basla catlaklara bırebır dedıler. bu konud fıkrı olan var mı

canım ben kolayı 6 haftadan itibaren içemedim çayı ise 8. haftadan sonra benim bulantılarım sabah değilde gün içinde ve akşam oluyor bu aralar dondurmaya merak saldım acayip yiyorum yoğurt süt ve peyniride çok sevmeye başladın şimdilik 9+2 günlük oldum allahım hepimizin hamileliklerini tamamına erdirir inş canım kendine iyi bak

selam , bende kakao yağı daha etkili diye duymuştum ben şimdilik bebe yağı sürüyorum ama kesinlikle kako yağını kullanacağım bir de arkadaşım bir krem tavsiye etti ( lierac ) hatta ondan kalan 2 tüpü de bana verdi biraz pahalıymış ama çok memnun kaldı .

tamam canımsaglık ocagındakı hemsıre ve ebeler kullanmıslar zzaten gercekten onluyormus. bende kakao yagı dusnuyorum yınede doktora sorarım tabı

Canım benim bulantılarımda öyle sabah değilde genellikle öğleden sonra ve geceleri oluyordu, şu ara ne zaman olacağı ise hiç belli olmuyor. Dondurma arasıra bende yiyorum. Süt ürünlerini ise ben pek tüketemiyorum, onlardan da tiksiniyorum. Amin canımmm... Sende kendine ii bak.

Son düzenleme:
kızla bu çatlak işi tamamen genetik ama tabi bende bişiyler sürmek istiyorum ama ne olacağına karar vermedim

kızla bu çatlak işi tamamen genetik ama tabi bende bişiyler sürmek istiyorum ama ne olacağına karar vermedim

Benim annemde var yani genetik olarak bende olma oalsılığı yüksek ama bunu min. halletmek için yine de özen göstermek gerekiyor , bol bol su içmek lazım ayrıca c vitamini de çok önemli , bir de alabilirsek krem alamazsak faydalı yağları kullanabiliriz .

arkadaslar bende weleda diye hamilelik bakim yagi var cok iyi geliyo kasintilari gideriyor hic yokdan goguslerdede iyi.ama turkiyede varmi onu bilmiyorum eczanelere sorun isterseniz.bide gogusler icin tere yagini oneriyorlar gerilmeyi ve kasintiyi durdurmasi icin.

tatlım aramıza hoş geldin Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

iki kişilik yemek yemek değil bence o iki kişilik uyku olması lazım 10 da yatıp 7 de kalkıyorum ama bıraksalar uyurum şu an bile uyumamak için zor duruyorum...

ne güzel şeker :) faydası olmaz mı hiç? su içmek çok iyi.. ben 1,5 litre içebiliyorum hamile kalmadan önce daha çok içiyordum bide kış olunca hep içemiyorum

evet canım kış olunca su içilmiyor ben çay sevmiyorum kahve kola da içemediğim için su içiyorum... yazın mutlaka yanımızda su taşımalıyız

evet canım kış olunca su içilmiyor ben çay sevmiyorum kahve kola da içemediğim için su içiyorum... yazın mutlaka yanımızda su taşımalıyız

ben hamile kalmadan önce günde 2-3 kahve içerdim çayı pek sevmem bazende kola içerdim şimdi hiç birini içmiyorum. ama su çok içincede iş yerinde tuvalete gidip gelmek olmuyo patron onu bile takip edbilir yani o yüzden bu kadarıyla bile baya gidip geliyorum zaten....:1shok:

Canım boşver patronu sen rahat rahat git tuvalete , onu mu sayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…