ben hamile kalmadan önce günde 2-3 kahve içerdim çayı pek sevmem bazende kola içerdim şimdi hiç birini içmiyorum. ama su çok içincede iş yerinde tuvalete gidip gelmek olmuyo patron onu bile takip edbilir yani o yüzden bu kadarıyla bile baya gidip geliyorum zaten....:1shok:
Canım boşver patronu sen rahat rahat git tuvalete , onu mu sayacak :)
nevestabircan ın iş yeri biraz tuhaf sayar valla ben eminim...
valla pes artık söyleyecek bir şey bulamıyorum canım Allah sana sabır versin
inşallah yakın bir zamanda daha iyi bir işin olur
ben güzel su içiyorum günde 2 litre gibi inşallah faydası olur
ya ben içemiyom su midem bulanıyo içim yanıyo ama içemiyom...bide işyerinde hakket zor oluyo tuvalte git gel -git gel
artık senin alman lazım 12 haftadan sonragakiba yanlış bilmiosam hafta başına 450 gr almak lazımmış :) nazarlık takıyım bari hamileyim dediğim zaman insanlar çok şaşırıo sonrada nazar değiyo yıldızım biraz düşük galiba kafamçokkarıştıherkese günaydın kıslar
pushing canım nazarlık tak üstüne bulantıların geçer azkalmış 12.haftadan snr azalıyomuş
başağrısı banada dert valla ilaç ta alamıyos işimiz zor :sm_confused:
göbüşüm daha çıkmadı ama bi gerginlik var sanki uyuşuk gibi çıkmaya başlar artık ben 12+3 oldum bende 1 kilo aldım 63 oldumhihoyyythihoyyyt
hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin hakkında hayırlısı olsun :) inşalllah beraber sağlklı güzel hamilelikler yaşarız :CüvCüv:merhaba sevgili eylül anneleri
yaklasık 1 aydır yazıklarınızı takıp edıyor bırgun umarım bende yazabılırım dıyorken sımdı aranızdayım..bende ınsallah eylul annesı olucam 9+3 gunluk hamıleyım ancak doktor dusuk tehtıdımın oldugunu soledıgınde bı sure daha yazmamak ıcın dırendım ama sımdı aranızdayım. umarım bundan sonrakı ayları bırbırımızle dostca sohbetler yaparak gecırır ve nıhayetınde hepımız babeklerımızı kollarımıza alırız..
canım bende kakao yağığını badem yağını ve e vitamini ampul olarak alıp evde bi karışım hazırlıyıp sürmeyi dşünüorum :) benimde annem de var ne kadar engelleyebilirsem o kadar iyi :) :CüvCüv:sımdı saglık ocagından geldım tansıyon kılo takıbı falan aldılar. oradakıler hepsı tanıdık zaten saglık ocagı karsımda bana badem yagını falan bosver bu ayın sonunda kakao yagına basla catlaklara bırebır dedıler. bu konud fıkrı olan var mı
artık senin alman lazım 12 haftadan sonragakiba yanlış bilmiosam hafta başına 450 gr almak lazımmış :) nazarlık takıyım bari hamileyim dediğim zaman insanlar çok şaşırıo sonrada nazar değiyo yıldızım biraz düşük galiba kafamçokkarıştı
hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin hakkında hayırlısı olsun :) inşalllah beraber sağlklı güzel hamilelikler yaşarız :CüvCüv:
canım bende kakao yağığını badem yağını ve e vitamini ampul olarak alıp evde bi karışım hazırlıyıp sürmeyi dşünüorum :) benimde annem de var ne kadar engelleyebilirsem o kadar iyi :) :CüvCüv:
şekerim internetimiz aile interneti kumanda edildiği yer büyük eltim oda fişini çekmiş bende fişini tak diyemedim çünkü internete girersem bak bak internette gezio sürekli diye söyleniyorlar dolayısıyla internet gelene kadar 3 4gün uzak kaldım sizden iyiyim idare ediyorum sen nasılsın canım ? yalnız bu arada vucudum o kadar yorgunki sanki bi ton dayak yemiş gibiyim :) her tarafım ağrıo biraz gezmek için dışarı çıktım inan 10 dk yürüdüm 5 dk oturdum :)tatlım nerlerdesin sen yaaa nasıl gidiyooo.ne kadarlık oldun sen????
slm guzel eylul anneleri ben uzun zamandir yoktum aranizda bugun biraz daha iyiyim cok sukur ayaga kalktim umarim herkez cok iyidir...benim hamilelik cok zor geciyor 3 haftadir yatiyorum 4 gun hastanede kaldim 2 kilo verdim(((( ama simdi cok iyiz cok sukur...
kıyamam ben sana çok geçmiş olsun.Allah bundan sonra güzel geçen bi hamilelik nasip etsin inş. sana, hepimize inş.:CüvCüv:
iyi olmana sevindim canım hamileliin bulantıda dolayımı ağır geçio yoksa başka bi sebeb mi var ?slm guzel eylul anneleri ben uzun zamandir yoktum aranizda bugun biraz daha iyiyim cok sukur ayaga kalktim umarim herkez cok iyidir...benim hamilelik cok zor geciyor 3 haftadir yatiyorum 4 gun hastanede kaldim 2 kilo verdim(((( ama simdi cok iyiz cok sukur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?