2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar hem kahveden hemde koladan uzak durun daha dogrusu kaffeinli iceceklerden uzak durun iyi hamilelikler:CüvCüv::CüvCüv:

inşallah yakın bir zamanda daha iyi bir işin olur

inşallah canım ya ama hemileyken biraz zor katlancaz zaten beni işten de çıkarabilir doktora falan gidip geliyorum ya işler yoğun hele ben 4 ay izine ayrılama oda sorun şimdi çıkarmazsa ozaman kesin çıkarır

artık senin alman lazım 12 haftadan sonragakiba yanlış bilmiosam hafta başına 450 gr almak lazımmış :) nazarlık takıyım bari hamileyim dediğim zaman insanlar çok şaşırıo sonrada nazar değiyo yıldızım biraz düşük galiba kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin hakkında hayırlısı olsun :) inşalllah beraber sağlklı güzel hamilelikler yaşarız :CüvCüv:
canım bende kakao yağığını badem yağını ve e vitamini ampul olarak alıp evde bi karışım hazırlıyıp sürmeyi dşünüorum :) benimde annem de var ne kadar engelleyebilirsem o kadar iyi :) :CüvCüv:

tatlım nerlerdesin sen yaaa nasıl gidiyooo.ne kadarlık oldun sen????

slm guzel eylul anneleri ben uzun zamandir yoktum aranizda bugun biraz daha iyiyim cok sukur ayaga kalktim umarim herkez cok iyidir...benim hamilelik cok zor geciyor 3 haftadir yatiyorum 4 gun hastanede kaldim 2 kilo verdim(((( ama simdi cok iyiz cok sukur...

tatlım nerlerdesin sen yaaa nasıl gidiyooo.ne kadarlık oldun sen????
şekerim internetimiz aile interneti kumanda edildiği yer büyük eltim oda fişini çekmiş bende fişini tak diyemedim çünkü internete girersem bak bak internette gezio sürekli diye söyleniyorlar dolayısıyla internet gelene kadar 3 4gün uzak kaldım sizden iyiyim idare ediyorum sen nasılsın canım ? yalnız bu arada vucudum o kadar yorgunki sanki bi ton dayak yemiş gibiyim :) her tarafım ağrıo biraz gezmek için dışarı çıktım inan 10 dk yürüdüm 5 dk oturdum :)

kıyamam ben sana çok geçmiş olsun.Allah bundan sonra güzel geçen bi hamilelik nasip etsin inş. sana, hepimize inş.
:CüvCüv:

iyi olmana sevindim canım hamileliin bulantıda dolayımı ağır geçio yoksa başka bi sebeb mi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…