2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam.ama az kaldı 4.ayda enejimiz geri dönecek ben Allah şükür bugün dr hesabına göre 12.haftaya girdim ve daha iyiyim sanki...psikolojikmi oda bilinmez yaaa...hihoyyyt
Allah hepimize sağlık versin bide bişi sorcam namaz kılıyorsun demi cnm sen yani ben öyle tahmin ediyorum normal mi oturarakmı...bazen benm midem bulanıyoda eğilip kalkerken sorıyım dedim sana

valla canım ne yalan söyliyim tam olarak kılıyorum diyememklava:bazen aşka gelitorum bazen unutuyorum bile aslında çok istiyorum bebeğimin manevi gelişim için ve kendim içinde ne diyim allah en ksa zamanda bana da tam larak kılmayı nasip etsin:çok üzgünüm: ama kılarken normal kılıyorum bi problemim yok ama son aylarda oturarak kılınabilir eğer midem bulanıyo diyasan otrarak kıınablir bilosun önemli olan niyet sen kendini nasıl rahat hissediosan o şekilde kıl dinimizde zorluk yok allaha çok şükür :CüvCüv:

banada 6 mart a gün verdi dr um.seni dr un yönlendirmiyormu tatlım ???

ya ben 11+4 üm ama dün yaptırdım ikili testi cuma sonuç alcam gitsen yaparlar sanada
bana yapalım dedi ben özel aile dr gitmek istedim oda git ama mutlaka testi yaptır dedi eşimle filan konuştum görümcemde gelmek istedi onunda kontrolü varmış oda ayın sonuna müsait oluyormuş ben aslında ayın 23 üne istedim am galiba martın başına olucak neyse zaten 14 haftaya kadar yolu var :)
hem ne kadar geç gidersem cinsiyetini öğrenme şansım daha yükselir öyle değilmi ? :)

yaa evet tatlım ihmal etme. ben bebişime Kur-an ı Kerim dinletiyorum sesli dinmeye çalış sende gidecek bir kapımız yok şimdiden işlesin yavrumun içine zaten dünyada her doğan bebiş islam üzere dünyaya geliyor şükürler olsun.ama annelere çok görev düşüyor.inş.ilhakıyla yetiştirim evladımı hesabını veremem sonra Allah korusun...

slm hanımlar....nasılsınız bebekler nasıl.benim minigim beni çok yoruyo..kendimi çok yorgun hissediyorum vede sürekli uyukluyorum...bi an önce toparlanmam gerek :):):)

hayırlısı inş. evet 14.haftaya kadar yolu var.bende öyle düşünüyorum.nasip bakalım cinsiyet girince işin içine neler olucekkkkdelikafadulden

sebebi yok canim hamilelik ama cok agir geldi bana 1 hafta hic birsey yiyemedim ama simdi cok sukur iyim :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
anlıyorum bununla geçmiş olsun canım :) bende sanırım 7 haftaydı bir hafta boyunca sabah akşam hiç farketmez hep çıkardım hiç bişi yiyemedim allah kimseye yaşatmasın çok zor bende serem taktırıcaktım ama vazgeçtim ama o haftayı hala unutamıorumm şimdi azıcık midem blansa aman zeynep haine şükret diorum o halimi hatırlıyorum allah annemden razı olsun o baktı bana sende galiba yurtdışındasın annende yanında değil sana 10 kat daha zor olmuştur

canım iyi olmana sevindim. iyi bak kendine ve bebeğine

kızlar ya size bişey sorucam benim çok şükür aşırı bulantım yok..ama sürekli uyukluyorum..yaklaşık bir saattir karnımda bir ağrı var çok şiddetli değil böyle göbek deliğimde gerginlik gibi aceba karnım sertleşiyor diyemi birde çok afedersiniz lavaboya çıkamadım aceba ondan dolayımı..dediğim gibi şiddetli değil ama hee birde normalde adet günüm aceba odamı etkiliyo..kafama takıldı işte..

doğru söylüyosun canım :) inan yerden göğe kadar haklısın bende kuran dinliyodum annem dediki kızım o sadece annsini ve babasının seslerini anlarmış diğer sesleri ayır edemezmiş o yüzden kendin sesli oku dedi bende okumaya çalışıorum ama daha çok çaba sarfetmem gerekio :) bi çoçuğun gelişimi ikiyaşına kadar olurmuş yani karakteri sana bi kıssas anlatıyım burdan anla fatih sulltan mehmete annesi hamileyken babası akşemsettin hocaya gidio dioki oğlumu yetiştir o da soruyo çoçuk ne kadarlık diye babasıda 5 aylık dio o zaman akşemsettin dioki çok geç kalmıssın bi imnsanı eğitimi anne karnına düştüğü anda olur o yüzden elimzden geldiğimz kadar dikkat edelim inşallah evlatlarmız sağlıklı hayırlı birer mühmin ve mühmine olurlar :Saruboceq::CüvCüv:
slm hanımlar....nasılsınız bebekler nasıl.benim minigim beni çok yoruyo..kendimi çok yorgun hissediyorum vede sürekli uyukluyorum...bi an önce toparlanmam gerek :):):)
aynen canım çok yorgunum heryerim ağrıo benimde bir an önce toparlanmm lazım kendimi iyi saldım eşim şikayete başladı bile :)

yaa evet kabız olabilirsin o zmn öyle oluyo sanki bıçak batıyoo sulu gıdalar al

uyuklaman normal :) ağrıda karnın genişlio ndan olailir bide dediğin gibi tuvalete çıkamdıysan yani kabızlık da yapıo ağrı çünkü bende de aynısı oldu :) aynı zaman da adet zamanlarında adet oluyormussun gibi olurmuş hamilelikte ama edet ağrısına benzemio anladığım kadarıyla :)

evet pushing o yüzden yok bnm sohbet hcm ister kendin sesli oku ister başka yerden dinle dedi ama illaki dinle ...sonuçta dinlerken bizde hisleniyoruz oda elbet anlıyordur .zeki bizim bebişlerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…