hoşgeldin canım aramıza :) allah tamamamına erdrsin canım bende 11+6 oldum bendimd bulantım allaha çok şükür az :)merhaba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza benim bebeğim 9+1 günlük satım 16 aralık doğum kısmetse 22 eylüle geliyor.bu aralar bulantım azaldı ama çok yorgunluk uyku oluyor.Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
benim sizlere bir sorum olacak hamiş bayanlar göğsümün bitanesine üzerinde süt birikmesi oluyor sizde böyle birşey varmı bu arada dudağımdada uçuk çıktı herhangibir sakıncası olurmu bebişe alahım hepimizn bebklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin
bu uzun süreci hep birlikte geçiricez inşallah
benim sizlere bir sorum olacak hamiş bayanlar göğsümün bitanesine üzerinde süt birikmesi oluyor sizde böyle birşey varmı bu arada dudağımdada uçuk çıktı herhangibir sakıncası olurmu bebişe alahım hepimizn bebklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin
bu uzun süreci hep birlikte geçiricez inşallah
hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin :) güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah :) doğal seeksiyon durumunu da üzüldüm herşeyin hayırlısı hakkında hayırlı olanı versin allah belki bölesi saha iyidir senin için endişe konuusnda bende endişeliyim bende kısmetse ayın sonuna yaptırıcam 11 + 6 haftalık hamileyim :CüvCüv:Arkadaşlar hepinize merhaba... bende 9+5 im.. tahminen 20 eylül gibi doğum olabilirmiş.. aslında herşey güzeldi ama gebeliğim ikiz başlamasına rağmen şimdi tek bebekle devam ediyorum... bebeğin bir tanesi vücut tarafından yokedilmiş (doğal seleksiyon)... ama diğerinin maşallah gelişimi gayet iyi...3 martta ikili tarama testi var... ikizken tek bebekle kalmak, şimdide gelecek olan testler... açıkçası herşeyimi Allahıma emanet ettim, ama yinede ilk bebeğim olacak kısmetse ve bu duygularla ilkkez tanıştığım için biraz endişem ve heyecanım var.. hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşaallahh........ :CüvCüv:
iyiyiz canım sen nasılsın akşam kuşları biz varız galiba sadece :) bende bugun çok yorgunum bi ton dayak yemiş gibi vucudumslm arkadaşlar bugün geçmişi okuyacak gücüm yok.. umarım tatsız bişey olmamıştır.. nasılsınız...
merhaba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza benim bebeğim 9+1 günlük satım 16 aralık doğum kısmetse 22 eylüle geliyor.bu aralar bulantım azaldı ama çok yorgunluk uyku oluyor.Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?