2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağolun kızlar içimi rahatlattınız..dediğim gibi hamdolsun sancım yok öyle çok şiddetli bi ağrıda değil hayırlısı artık..

merhaba kızlar ben yeni katılıyorum aranıza benim bebeğim 9+1 günlük satım 16 aralık doğum kısmetse 22 eylüle geliyor.bu aralar bulantım azaldı ama çok yorgunluk uyku oluyor.Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

hoşgeldin canım aramıza :) allah tamamamına erdrsin canım bende 11+6 oldum bendimd bulantım allaha çok şükür az :)

benim sizlere bir sorum olacak hamiş bayanlar göğsümün bitanesine üzerinde süt birikmesi oluyor sizde böyle birşey varmı bu arada dudağımdada uçuk çıktı herhangibir sakıncası olurmu bebişe alahım hepimizn bebklerini kucaklarımıza almayı nasip etsin
bu uzun süreci hep birlikte geçiricez inşallah

canım ucugun bi zararı olmaz sanırım ama digeri için bişey diyemicemm... doktoruna danıstınmı?

uçuk bi problem oluşturmaz ama süt birikmesi nasıl oluo onu biraz anlatırsan araştırırız :)

Arkadaşlar hepinize merhaba... bende 9+5 im.. tahminen 20 eylül gibi doğum olabilirmiş.. aslında herşey güzeldi ama gebeliğim ikiz başlamasına rağmen şimdi tek bebekle devam ediyorum... bebeğin bir tanesi vücut tarafından yokedilmiş (doğal seleksiyon)... ama diğerinin maşallah gelişimi gayet iyi...3 martta ikili tarama testi var... ikizken tek bebekle kalmak, şimdide gelecek olan testler... açıkçası herşeyimi Allahıma emanet ettim, ama yinede ilk bebeğim olacak kısmetse ve bu duygularla ilkkez tanıştığım için biraz endişem ve heyecanım var.. hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşaallahh........ :CüvCüv:

hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsin :) güzel ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah :) doğal seeksiyon durumunu da üzüldüm herşeyin hayırlısı hakkında hayırlı olanı versin allah belki bölesi saha iyidir senin için endişe konuusnda bende endişeliyim bende kısmetse ayın sonuna yaptırıcam 11 + 6 haftalık hamileyim :CüvCüv:

slm arkadaşlar bugün geçmişi okuyacak gücüm yok.. umarım tatsız bişey olmamıştır.. nasılsınız...

hamileliğimizin keyfini çıkaramadıkkii.. hep hastayızz...

canım sinirlerim hep bozuk..tat alamıyorumm..hep açımm bişey yiyemiyorumm..bebeğimi çok seviyorumm ama onu besliyemiyorumm..

annelerde böle kaygı hep olurmuş kafana takma u zamanlar geçiçek inşallah :) inşallah en kısa zamanda düzelirsin güzelce düzenki beslenirsin hem unutma ilk 4 ay zaten alınan kilonun yada yenen yemeğin pek fazla fayadası yok çünkü bebişlerimiz kanla besleni steress yapma üzme tatlı canını :)

selam hanımlar nasılsınız
ne yaptınız beni listeye eklediniz mi
hala kendimi göremiyorum
bu arada ikili test yaptıran oldumu ben yarın allah nasip ederse dr randevum var merak ediyorum test sonucunu alan var mı ??????

amin.. canım hoş geldin. Allah bebeğini sana bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…