Arkadaşlar hepinize merhaba... bende 9+5 im.. tahminen 20 eylül gibi doğum olabilirmiş.. aslında herşey güzeldi ama gebeliğim ikiz başlamasına rağmen şimdi tek bebekle devam ediyorum... bebeğin bir tanesi vücut tarafından yokedilmiş (doğal seleksiyon)... ama diğerinin maşallah gelişimi gayet iyi...3 martta ikili tarama testi var... ikizken tek bebekle kalmak, şimdide gelecek olan testler... açıkçası herşeyimi Allahıma emanet ettim, ama yinede ilk bebeğim olacak kısmetse ve bu duygularla ilkkez tanıştığım için biraz endişem ve heyecanım var.. hepimize sağlıklı bir hamilelik ve bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olur inşaallahh........ :CüvCüv:
herkse günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn en güzel anişler, bebişler nasılsınız?
Günaydın tatlım. Ben okula gideceğim, kalan son 3-5 dakikamı bilgisayar başında geçireyim dedim:jeyyar:Yarın ikili test sonucumu alacağım. Dua edin güzel çıksın. Mideme kramplar giriyor vallahi:bbo:
MELİKE mesajını atlamışım sanırım. Sat, muhtemel doğum tarihi, istersen kilo ve cinsiyet tahminin. Bunları verirsen ekleyeyim listeye[/QUOT
canım dualarımız seninle her şey güzel çıkıcak kötü düşünme olur mu? bende pazartesi gidicem ama
dikel bu gün gitti onu merak ediyorumm
selam kısslar ben bu sabah çok aşırı bir sıkıntıyla uyandım.ve bi daha uyuyamadım zihnimden
sadece çok ağırlaşacağım 7-8-9 aylar geçiyor ve herkes beni yanlız bırakıyor ben yanlız nasıl yaparım
diye çok korktum Rmazan ayı nı düşündüm eşime nasıl hizmet edicem sahur var iftarı var böyle içim
sıkıldı soğukta camı açıp oturdum..ben bebişimi çok seviyorum ve onun için herşeye katlandım şimdiye
dek bu isteksiz düşünceler nasıl geçti beynimden çok üzüldüm inş. bebişimde hissedip üzülmemiştir...
ayyy inş. hormonlardandır..okadar içim sıkıldı anlatamam yazın bütün arkadaşlarım da yazlıklarına gidecek ,.keşke annem hayatta olsaydı.belki daha güçlü olurdum.senağlamasenağlamasenağlama
Tatlım benim. Gerçekten anne çok önemli insan hayatında. Ama artık sende bir anne olucaksın. Yani bebeğini düşünmelisin. Biz her ne kadar annenin yerini tutamayacak olsak bile, hep birbirimizin yanında olacağız, birbirimize destek vereceğiz. Bu yolculuğa beraber çıktık bak ne güzel. Hüzünlerimizide sevinçlerimize beraber paylaşıyoruz. Son aylarımız zor geçecek ama sonunda mucizelerimizi kucağımıza alacağız Allah nasip ederse. Bence onlar için değer. Lütfen kendini sıkma olurmu :teselli:a.s.
ne diyim geçer inş.sıkıntılarım üzüyorum sizide saoll mozijiku Allah hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatlı kucağımza almayı nasip etsin inş.bizde bunlara gülüp geçelim .çok saolŞeniz
günaydın kızlar; ben de çok feci grip olmuşum bir de boğaz enfeksiyonu, okulda tebeşire alerjim var, ama kaçışım da yok.. öyle hasta hasta yatıyorum okula gitmedim bugün..Fussilet ben de bazen olumsuz düşünüyorum... Mozi'nin dediği gibi hormonlardan bazen de hıçkırarark ağlamak istiyorum ki ben en kötü anlarımda bile hıçkırarak ağlamamıştım...napalım idare edecez artık..
slm hanımlar....nasılsınız bebekler nasıl.benim minigim beni çok yoruyo..kendimi çok yorgun hissediyorum vede sürekli uyukluyorum...bi an önce toparlanmam gerek :):):)
slm guzel eylul anneleri ben uzun zamandir yoktum aranizda bugun biraz daha iyiyim cok sukur ayaga kalktim umarim herkez cok iyidir...benim hamilelik cok zor geciyor 3 haftadir yatiyorum 4 gun hastanede kaldim 2 kilo verdim(((( ama simdi cok iyiz cok sukur...
günaydın kızlar; ben de çok feci grip olmuşum bir de boğaz enfeksiyonu, okulda tebeşire alerjim var, ama kaçışım da yok.. öyle hasta hasta yatıyorum okula gitmedim bugün..Fussilet ben de bazen olumsuz düşünüyorum... Mozi'nin dediği gibi hormonlardan bazen de hıçkırarark ağlamak istiyorum ki ben en kötü anlarımda bile hıçkırarak ağlamamıştım...napalım idare edecez artık..
selam kısslar ben bu sabah çok aşırı bir sıkıntıyla uyandım.ve bi daha uyuyamadım zihnimden
sadece çok ağırlaşacağım 7-8-9 aylar geçiyor ve herkes beni yanlız bırakıyor ben yanlız nasıl yaparım
diye çok korktum Rmazan ayı nı düşündüm eşime nasıl hizmet edicem sahur var iftarı var böyle içim
sıkıldı soğukta camı açıp oturdum..ben bebişimi çok seviyorum ve onun için herşeye katlandım şimdiye
dek bu isteksiz düşünceler nasıl geçti beynimden çok üzüldüm inş. bebişimde hissedip üzülmemiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?