selam kızlar nasılsınız. ya nedir bu girp salgını yaa. 3 hafta önce grip atlattım şimdi tekrar olucam galiba başım ağrıyor burnum tıkalı. geçmiş olsun hasta olan arkadaşlara.
tatlım bu korkular hepimizde var korkma olur mu? Allah her şeyin çözümünü verir katlanıylmıycak hiç bir şey vermez insana hem gülü seven dikenine katlanır hesabı
sana da geçmiş olsun, havalardan her haldeselam kızlar nasılsınız. ya nedir bu girp salgını yaa. 3 hafta önce grip atlattım şimdi tekrar olucam galiba başım ağrıyor burnum tıkalı. geçmiş olsun hasta olan arkadaşlara.
sana da geçmiş olsun, havalardan her halde(( vicdan azabı çekiyorum bebeğime iyi bakamıyorum diye:))
sağolun arkadaşlar; allah razı olsun... bir de size bir şey soracam doktor değiştirmeye karar verdim.. ama gideceğim doktor prof. ve 180 tl talep ediyor her muane için sizce değer mi?
mozijiku tatlım nabersin nasılsın bu gün?
cnm bende aynı dr a gıdıyorum ortadoguya ferat beye nıye degıstırmek ıstedıgını soylermısın merak ettım sımdı:CüvCüv:
Günaydın kızlar bende 3 gündür bogaz agrısı var. Sanırım hastanede üşüttüm. Ne yapmam gerekir. İltahaplı bişey görünmüyor. Ihlamur içeyim dedim midem bulandı. Başka çözüm önerebilecek varsa bekliyorum(((
Saol tatlım ne olsun bildiğin gibi işte kaydirigubbakcemile5 senden naber?
edacım nane-limon içebilsen iyi olur... portakal kivi de c vitamini.. gerçi sana diyorum ama bakma ben de bir şey yapamıyorum.. ha bir de ılık su içmemiz gerek..yarın benim 7 saat dersim var bakalım ne yapacam bu boğazla
Ferat Bey çok güler yüzlü ve iyi bir insan Allah var kötü de diyemem; ancak ilgisiz... ultrosound'u çok kötü hatta beni haftaya renkli doppler e yolluyor çünkü cihazı yetersiz... hastaneye güvenmiyorum.. bir de ferat benim 5 haftamda kese çok küçük düşük tehtidi var demişti sonra ben cüneyte gittim.. yok böyle bir şey neye göre küçük dedi ve kızdı bana.. kafam allak bullak bir de çok doğal süt içmesen de olur... yemesen de olur filan diyor... cüneyt ise evet bebek bir şekilde büyür ama senden alır diyor... 2 dk bakıp yolluyor beni.. cdye filan da kaydetmiyor... hemen kalp sesini verip kapatıyor.. benim ilk doğumum ilk heyecanım bunu anlamıyor.. sonra hiç tansiyonum ölçülmedi.. oysa tansiyon gebelikte çok önemli... sana karşı nasıl sen neler yaşıyorsun??? balcalı da casın bey var... pahalı ama napalım ona mı gitsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?