2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim sicak balli sut ic hem bogaza iyi geliyor hemde uykusuzluga gecmis olsun:CüvCüv:bebisine dikkat et.

10+6 ken bebeğimin boyu 39mm çıktı nasıl sizce

super guzelim zaten her bebegin buyume tarzi farkli oluysor canim saglikli olarak allah kucaklarimiza getirmeyi nasip etsin:CüvCüv:

yaa ben hep kabak ç.yiyom folic var diye duymuştum ve bulantıyı kesiyoo bide tavsiye ederim arkadaşlar..peyman ın poşette afiyyet olsun

tatlim nekadar guzel yiyebiliyorsun ben yagli bisey dusununce midem bulaniyor.-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

arkadaslar bu arada dilegi bende merak ettim nasil gecti acaba dr kontrolu.

merhaba nasılsınız hamıs arkadaslarım umarım hepınızın hamılelık guzel gıdıyordur. gecmısı okudum galıba bazı arkadaslar doktorlarından memnun degılmıs. benım doktorum super hem baba ya yanı esıme hem bana ultrasonda bız bakmayı kesınceye kadar cevırmıyor ekranı. bız esımle goz goze gelıp gulmeye baslayınca tamam dıyor. ekran goruntusunu falan verıyor. bu ayda cd vereecek. bırde muayeneden sonra anlatıyor soruyor cevap verıyorum. herseyı anlatıyor bana soracak bırsey bırakmıyor. sonra bana gulup ya senın hıc merak ettıgın bırsey yok mu dıyor.................

bu arada aranızda sadece bır meyva uzerınde yogunlasan var mı. bıraz komık ama ben sabah ogle aksam ayva yıyorum

canim onun depresyonu bile guzel yaaaaaa ama burdaki yabancilar ole diyo cok duygusal olan annelere senin prensesin olucak diyolar herseyin hayirlisi guzelim sonucda herikiside evlat harika ve mucizelerimiz aman nazar degmesin allah olmayanlarada VERSIN.

merhaba canım saol iyiyiz sen nasılsın canım doktorundan memnun olmana sevindim doktor çok önemli gerçekden bende çok memnunum doktorumdan herşeyin en ayrıntısına kadar inceler detaycı herşeyi anlatır canım doktor çok önemli gerçekden:CüvCüv:

canım ne kızım var ne oğlum ilk çocuğum olucağı için hiç farketmez:asigim: sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat olsunlar tek isteğim canım ama insan oğlu çiğ süt emmişiz işte merakta ediyoruz yani yapcak bişey yokdelikafadulden

bende ıyıyım canım sagol. dun sabahtan berı kasıkagrılarım var ama bebek buyudugu ıcın oluyormus. hamıle bır arkadasım vardı hamılelık belırtılerı topıgınden bebegını kaybetmıs dun ona uzuldum bıraz. bende korkumdan pek ıs falan yapmıyorum zaten evdeyım calısmıyorum. 3 hafta once falan pembe akıntım falan geldı doktor azıcık kanaman var demıstı. sımdı sorun yok ama bebeklerını kaybeden arkadasları gorunce korkuyorum

ay ilahi sen yok ben canım o kabak ç. yazmışya ben onu çorba anladım aman işte nebilem ben-tatlicadiarzu-

canim benim yaaaaaaaaaaaa isde biz bendede cok oluyo yaaaa uykusuzlukdan mi yoksa yorgunlukdanmi bilinmez.kac hafdalik bebisin canim.

canım bakma sende diğer topiclere insan ister istemez üzülüyo boşver sen bebğini düşün keyfini çıkaralım ben şimdiden dayanamayıp bikaç bişey aldım valla :asigim:

ayva benimde canım çekti eşime söyliyimde alsın bari pek aram yoktur ama...bende günde iki kez meyve yemeye dikkat ediyorum ama şu süt olayına hala tam geçemedim en iyisi tek içinlik süt almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…