Günaydın kızlar bende 3 gündür bogaz agrısı var. Sanırım hastanede üşüttüm. Ne yapmam gerekir. İltahaplı bişey görünmüyor. Ihlamur içeyim dedim midem bulandı. Başka çözüm önerebilecek varsa bekliyorum(((
10+6 ken bebeğimin boyu 39mm çıktı nasıl sizce
yaa ben hep kabak ç.yiyom folic var diye duymuştum ve bulantıyı kesiyoo bide tavsiye ederim arkadaşlar..peyman ın poşette afiyyet olsun
canım kabağı bende çok seviyorum ve yiyorum sen çorbasınımı dedin bence kendin yap hazır çorbalar iyi deil canım
ay ozamn benim kızmmı olucak 5848bl cim herşeye ağlar oldum herşeye üzülüyorum bi duygusalım anlatamam doktorda hamileleik depresyonuna girmişsin diyoklava: hem kızdım ama çokda komiğime gitti depresyona girmişsin diyince ay hiç gülesim yokdu yaa:roflol:
merhaba nasılsınız hamıs arkadaslarım umarım hepınızın hamılelık guzel gıdıyordur. gecmısı okudum galıba bazı arkadaslar doktorlarından memnun degılmıs. benım doktorum super hem baba ya yanı esıme hem bana ultrasonda bız bakmayı kesınceye kadar cevırmıyor ekranı. bız esımle goz goze gelıp gulmeye baslayınca tamam dıyor. ekran goruntusunu falan verıyor. bu ayda cd vereecek. bırde muayeneden sonra anlatıyor soruyor cevap verıyorum. herseyı anlatıyor bana soracak bırsey bırakmıyor. sonra bana gulup ya senın hıc merak ettıgın bırsey yok mu dıyor.................
canim onun depresyonu bile guzel yaaaaaa ama burdaki yabancilar ole diyo cok duygusal olan annelere senin prensesin olucak diyolar herseyin hayirlisi guzelim sonucda herikiside evlat harika ve mucizelerimizaman nazar degmesin allah olmayanlarada VERSIN.
fussilet ay kız çok alemim sen kabak çekirdeği demek istedin bense çorba anladım onusırnaşık şey
kızlar ben yemeğe iniyorum öprüm şekerler sizede afiyet olsun
harikasin yaaaaaaaaaaaaaaa canin corbami cekdiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
bu arada aranızda sadece bır meyva uzerınde yogunlasan var mı. bıraz komık ama ben sabah ogle aksam ayva yıyorum
merhaba canım saol iyiyizsen nasılsın canım doktorundan memnun olmana sevindim doktor çok önemli gerçekden bende çok memnunum doktorumdan herşeyin en ayrıntısına kadar inceler detaycı herşeyi anlatır canım doktor çok önemli gerçekden:CüvCüv:
bebegin o zaman gamzeli olur ole derlerde yaaaaaaaa bende kivi ye takildim.
ay ilahi sen yok ben canım o kabak ç. yazmışya ben onu çorba anladım aman işte nebilem ben-tatlicadiarzu-
bebegin o zaman gamzeli olur ole derlerde yaaaaaaaa bende kivi ye takildim.
bende ıyıyım canım sagol. dun sabahtan berı kasıkagrılarım var ama bebek buyudugu ıcın oluyormus. hamıle bır arkadasım vardı hamılelık belırtılerı topıgınden bebegını kaybetmıs dun ona uzuldum bıraz. bende korkumdan pek ıs falan yapmıyorum zaten evdeyım calısmıyorum. 3 hafta once falan pembe akıntım falan geldı doktor azıcık kanaman var demıstı. sımdı sorun yok ama bebeklerını kaybeden arkadasları gorunce korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?