http://tickers.baby-gaga.com/p/dev267pr___.png
canım bunu kontrol panelinde profil düzenle var. Onun en altında kilo takip çizelge... yazan boşluğa yapıştır ve kaydet
ben duydugum gun almıstım. ikiz ihtimali yuksektı dıye alttan cıtcıtlı badıler almıstım chıcco dan ındırım vardı. almak lazım dıye duymustum. bende hemen aldım. malesef ıkızlerımden bırı artık buyumeye devat etmedıgınden hepsı kardesıne kaldı
kızlar yaa kendimi zor tutuyorum miniğime bişeyler almamak için
kuyafet olarak almadım henüz ancak sabırsızlanıyorum valla
2 oyuncak aldım biri kuzu diğeri et bebek
erkek olursa bebekle oynamaz artık
selam kızlar..ya bu sabah eşimden meyve suyu istedim çünkü sabahları süt içemiyorum neyse kahvaltımı yaparken içtim meyve suyumu..nedense son anda tarihine bakmak geldi aklıma 5 gün geçmiş son kullanma tarihinin üzerinde ama tadı bozuk değildi umarım sorun olmaz..birde kızlar şu tabloyu ekleyemedim gülmeyin ama ne kontrol panelini nede profil düzenleyi bulabildim..ahh ahh bu hallere düşecek kadınmıydım ya...sırnaşık şey
selam kızlar..ya bu sabah eşimden meyve suyu istedim çünkü sabahları süt içemiyorum neyse kahvaltımı yaparken içtim meyve suyumu..nedense son anda tarihine bakmak geldi aklıma 5 gün geçmiş son kullanma tarihinin üzerinde ama tadı bozuk değildi umarım sorun olmaz..birde kızlar şu tabloyu ekleyemedim gülmeyin ama ne kontrol panelini nede profil düzenleyi bulabildim..ahh ahh bu hallere düşecek kadınmıydım ya...sırnaşık şey
üzülme tatlım Allah ona sağlık versin inş.herşey Allah tan:teselli:
sağol canım ya. üzülmüyorum Allah olanı bana bağışlasın inşallah. küçük olan giderken biraz sorun yarattı. su an bıraz daha normal gibiyiz. guzel buyuyor bebegım ama rahım içinde farklı seyler gormus dr kontrol altındayız. her hafta dr a gıdıyoruz. güzel tarafı her hafta goruyorum miniğimi:)
Hamilelikte Beslenme , Sağlıklı ve Zararlı Yiyecekler...
Hamilelikte Beslenme
Hamilelikte BeslenmeHamile olduğunuz dönemde yediklerinizin, bebeğinizin büyümesim ve gelişmesi, vücudunuzun da oluşan değişikliklerle başa çıkabilmesi için yeterli enerji ve gıdaları sağlayacak şekilde olmasına dikkat etmeniz gerekir. Bu makalede, hamile olduğunuz dönemde sağlıklı yiyecekler seçmenize yardımcı olacak pratik tavsiyeler bulunmaktadır.
Neler yemelisiniz?
Aşağıda sayılan türden çeşitli yiyecekler yemeye çalışmanız önemlidir:
• Bol miktarda meyve ve sebzeler (taze, donmuş, teneke kutuda konserve, kurutulmuş veya bir bardak meyve suyu) – günde en az beş porsiyon hedefleyin
• Bol miktarda ekmek, pirinç ve patates gibi nişastalı yiyecekler
• Örneğin yağsız et ve tavuk, balık (biri yağlı balık olmak üzere haftada en az iki kez balık yemeyi hedefleyin), yumurta ve bakliyat (örneğin fasulye ve mercimek) gibi protein. Bunlar aynı zamanda iyi birer demir kaynağıdır.
• Kahverengi ekmek, makarna, pirinç, bakliyat ve meyve ve sebzelerde bulunan bol miktarda lif – (bu kabızlığı önlemeye yardımcı olur)
• Süt, peynir ve yoğurt gibi, kalsiyum içeren süt ürünleri...
Fazladan demire gereksiniminiz var mı?
Hamile kadınlarda demir eksikliği söz konusu olabilir. Bu yüzden bol miktarda demir açısından zengin yiyecekler seçmeye dikkat etmeniz gerekir. Demir açısından zengin bir yemek yerken aynı zamanda, C vitamini içeren yiyecekler veya bir bardak meyve suyu gibi içecekler de almaya çalışın. Bunlar vücudunuzun demiri özümlemesine yardımcı olur.
İyi demir kaynakları
• Kırmızı et
• Zenginleştirilmiş kahvaltı yiyecekleri
• Bakliyat
• Ekmek
• Yeşil sebzeler
Karaciğerde de bol miktarda demir olmasına karşın, hamile olduğunuz dönemde karaciğer yemekten kaçınmanız gerekir.
ben duydugum gun almıstım. ikiz ihtimali yuksektı dıye alttan cıtcıtlı badıler almıstım chıcco dan ındırım vardı. almak lazım dıye duymustum. bende hemen aldım. malesef ıkızlerımden bırı artık buyumeye devat etmedıgınden hepsı kardesıne kaldı
eslem cim bu ne acele ileride zaten bıkcazz oyuncak almaktan delikafadulden...sen ne kadarlık oldun cnm yoksun sen ne zmandır
bende inanılmaz sabırsızlanıyorum ama dur şimdi dur alma.7-8 aylık olunca alırsın kıısss inşallahh.:CüvCüv:
kızlar dr laarınız kan testleri istedimi? ben yarın yaptıracagım bir sürü test istediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?