2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev267pr___.png

canım bunu kontrol panelinde profil düzenle var. Onun en altında kilo takip çizelge... yazan boşluğa yapıştır ve kaydet

selam kızlar..ya bu sabah eşimden meyve suyu istedim çünkü sabahları süt içemiyorum neyse kahvaltımı yaparken içtim meyve suyumu..nedense son anda tarihine bakmak geldi aklıma 5 gün geçmiş son kullanma tarihinin üzerinde ama tadı bozuk değildi umarım sorun olmaz..birde kızlar şu tabloyu ekleyemedim gülmeyin ama ne kontrol panelini nede profil düzenleyi bulabildim..ahh ahh bu hallere düşecek kadınmıydım ya...sırnaşık şey

üzülme tatlım Allah ona sağlık versin inş.herşey Allah tan:teselli:

kızlar yaa kendimi zor tutuyorum miniğime bişeyler almamak için
kuyafet olarak almadım henüz ancak sabırsızlanıyorum valla
2 oyuncak aldım biri kuzu diğeri et bebek
erkek olursa bebekle oynamaz artık

bende inanılmaz sabırsızlanıyorum ama dur şimdi dur alma.7-8 aylık olunca alırsın kıısss inşallahh.:CüvCüv:

olmaz tatlım ben enson dr uma gittiğimde gıdalarla ilgili bişiler sorduğumda sen zehirlensen bile (Allah korusun)bu bebğe yansımaz demişti yani olan sana olur...üzülme tmmm olmaz bişi

ben zorluklarla buldums.kontrol paeline gel.orada profilimde doğum kilo yeri var altlarda.oraya yapıştırıcan kopyalayıp.
bu arada katı meyve sık iç.doktorum önermedi kazır meyve suyu.ayrıca tarih için üzülme opsiyonlu zaten o tarihler 1 hafta.

üzülme tatlım Allah ona sağlık versin inş.herşey Allah tan:teselli:

sağol canım ya. üzülmüyorum Allah olanı bana bağışlasın inşallah. küçük olan giderken biraz sorun yarattı. su an bıraz daha normal gibiyiz. guzel buyuyor bebegım ama rahım içinde farklı seyler gormus dr kontrol altındayız. her hafta dr a gıdıyoruz. güzel tarafı her hafta goruyorum miniğimi:)

Canım ben yanlış yazmışım. Kullanıcı paneli olacaktı. Oda sayfanın en üstünde görüceksin

oooo harika çok şansılısın

sevgili nevestabircancım doktorum hazır meyve suyu içme,konserve yeme hatta bulyon kullanma dedi.ayrıca ton balığı yerim dedim sevmem onun dışında balık çünkü.konserve balıkta olmaz dedi ya??
ayrıca ben doğadan form çay içerdim hep.ama hamile kalınca içilmiyormuş kasılma yapıyormuş rahimde bilginiz olsun içmeyin sinamekili şeyler falan.bazı bitki çayları zararlı buu tür dedi.içemiyom kabızlıkla baş etmek için kuru ama günkurusu kayısı yiyorum çünkü diğer açık renkli olanda katkı varmış.bilginize hanımlar.

bebeğimiz sonbaharda doğcak nerdeyse, sezon sonu kışlık ürünlerden almak lazımdı valla
yoksa çok pahalı oluyorlar, Allahım kardeşine sağlık versin de doğunca giyer inşallah cicilerini

eslem cim bu ne acele ileride zaten bıkcazz oyuncak almaktan delikafadulden...sen ne kadarlık oldun cnm yoksun sen ne zmandır

sorma pek giremiyorum, belim müthiş ağırıyor ve sağ kalçam, kalçamda sorun vardı zaten, ameliyat geçirmişti, ortopedi doktoruna görüncem, bi önlem almamaız lazım yoksa ben kilo aldıkça bebeğim büyüdükçe kalçam fena olcak
senle aynıyız canım kısmetse

bende inanılmaz sabırsızlanıyorum ama dur şimdi dur alma.7-8 aylık olunca alırsın kıısss inşallahh.:CüvCüv:

7-8 mii o hoooo o zaman kadar ben sabırsızlıktan ölürüm herhalde
yok bacım yaa ne gerek var hepsini bir zaman sıkıştırmaya
yavaş yavaş, azar azar alcam inşallah cicilerini
hoş cicilerle bitmiyo valla, yatağı, odası, cartı curtu
ilk çocuk olacağı için hiç bişeyi yok
benim kalçamdaki sorundan sebep büyük olasılıkla sezeryan olcak :çok üzgünüm:

kızlar ben yemeğe gidiyorum ve bugün bebişime bişeyler bakıcam ve alıcam :)

eslem kışlıklarda almak lazımda cinsiyet öenmli dış giyimde işte. ancak unisex seyler alabılırız. ama ben zıbınlar falan almak istiyorum. şu ara indirimler varken. yavas yavas bişeyleri alsak ıyı olacak galıba

benim kalçamdaki sorundan sebep büyük olasılıkla sezeryan olcak :çok üzgünüm:[/QUOTE]

eslemcim sorma bende sabırsızlanıyom yaa helede süslü püslü odasını nevresimini falan almak ayy ne hoş yaa.kalçamda benimde ağrı var hatta bahsetmiştim bugün ama operasyon yok.Allah yardımcın olsun.

kızlar dr laarınız kan testleri istedimi? ben yarın yaptıracagım bir sürü test istediler.

benim kalçamdaki sorundan sebep büyük olasılıkla sezeryan olcak :çok üzgünüm:[/QUOTE]

ewet canim bende senin gibi dusunuyorum her bebek magzasindan birseyler ali<orum esim artik yeter cinsiyeti belli olsun ole al diyor ama o^yuncak aliminda patlama yarattim herhaldeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar çoookkkk teşekkür ederim sanırım yaptım..:teytey: :teytey:

ben alıyorum valla görünce ilerde hepsini birden almak daha zor bir kaç gün önce beşiktaş önlük aldım eşim galatasaraylı poposunu mu silcen dedi aramızda böylede bir çekişme var ama çok güzel şeyler var hele bir ayıcıklı pijama aldım süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…