2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar bebeklerden guzel haberler varmıs cok sevındım. sey kahverengı akıntısı olan arkadaslar endıselenmeyın bende de oldu hemen doktora gıttım. bebegın yerlesmesındendır korkma. kananman gelmedıkce sorun yok dedı. bırde belkı ozel olacak ama bır gun oncesınden ılıskıde falan bulunduysanız bazen olabılıyormus. yanı benım oyle olmustu doktorum bır hafta ılıskıye ara verın dedı.

kızlar hepinize tek tek tşk ederim. hayır farklı bi ultrasona gitmedim. herzaman ki dr uma gittim ama usg si son modeldi.. artık nasıl oluosa. çok oynuodu sabit değildi ense kalınlığını ölçmekte bile zorlandı yerinde duramadıı için.. erkek olduu için hemen belli etti kendini dedi.

sağol canım yok bende ilişki olmadı ama önceki gün biraz temizlik yaptım belki ondandır diyorum

mehtap gulu arkadasımıda sımdı okudum. suanda yok herhalde ay ınsaaallah melegıne bırsey olmaz dualarım onunla. kızlar ya kendınıze cok dıkkat edın en azından su ay ve dorduncu ay bıtsın ya ne temızlıgı bosverın. esınıze yaptırın yada benım gıbı hergun bır odayı supurun toz alın kendınıze dıkkat edın yanı. bu topıge pek gırmesemde ınanaın bebegını kaybeden arkadaslara sankı kendım yasamısım kadar uzuluyorum onon ıcın dıkkat.........

Mehtap gülü, dualarımız seninle canım, ancak yine de allahtan herşeyin hayırlısını dileyelim her şey için.. inşallah güzel haberlerini alırız.. hemen progestana başladın değil mi?? belki yarım ağzı kanaman filan olmuştur, bir arkadaşımın öyle olmuştu..

Nihalcim hayırlı olsun erkek yiğenimiz:)) ben de perşembe gideceğim bakalım ne diyecek...

canım benim bak kesede büyüme var.inşallahta iyi gider.güzel haberler alırız inşallah.sen hep dinlen.

nette 11-14 hafta dıyor sımdı ben 9+ olduguma gore 10. haftada sayılıyorum. haftaya yapılırmı?

yok güzelim 11.haftada olman gerekiyor.en iyi sonuç 12.haftadaalınıyormuş doktorum öyle söylemişti.

canım hafta hafta gebelik sitelerini mutlaka dolas cok güzel bilgiler var.özellikle görüntülü olanlar.

mehtap gülü dualarımız senınle... uzan dinlen bolbol...rabbim hayırlısını nasip etsin...

canlarım hepinize tek tek tşk ederim.. sonuçlarımı cuma günü alıcam.. hepinizden hayırlı haberler almak dileğiyle...

selam hanımlar
bende hayırlısıyla ikili tets sonucumu tarın öğleden sonra alacağım
dr kontrole gittiğimde ne olur bakın cinsiyetii söyleyin dedim pipi göremiyorum dedi hadi hayırlısı ama tabi kesin bişey yok sadece göremedi allah hepimizin gönlüne göre versin
mehtap gülü geçmiş olsun allah şifa versin canım bende kahverengi akıntıyı yaşadım ve üstüne oldukça yoğun kanamam oldu 1 hafta dinlendim ve dr progestan verdi allaha şükür toparlandım rabbime binlerce şükür çok korkmuştum hele o kadar kan gelince bebeğimi kaybettim sandım biraz dinlen demek sende hassassın Allah yardımcın olsun
bu arada hanımlar üçlü test ne zaman yapılıyor bilginiz var mı

--------------------------------------------------------------------------------

selam hanımlar
bende hayırlısıyla ikili tets sonucumu tarın öğleden sonra alacağım
dr kontrole gittiğimde ne olur bakın cinsiyetii söyleyin dedim pipi göremiyorum dedi hadi hayırlısı ama tabi kesin bişey yok sadece göremedi allah hepimizin gönlüne göre versin
mehtap gülü geçmiş olsun allah şifa versin canım bende kahverengi akıntıyı yaşadım ve üstüne oldukça yoğun kanamam oldu 1 hafta dinlendim ve dr progestan verdi allaha şükür toparlandım rabbime binlerce şükür çok korkmuştum hele o kadar kan gelince bebeğimi kaybettim sandım biraz dinlen demek sende hassassın Allah yardımcın olsun
bu arada hanımlar üçlü test ne zaman yapılıyor bilginiz var mı

evet işte kesin sonuç için 1 hafta daha bekleyin dedi kızlar bu arada 3'lü testte kan testimi bilginiz varmı
göbekten falan sıvı mı alıcaklar yoksa

Yine kan alacaklar tatlım. Allah korusun ikili ve üçlü testte problem çıkarsa amniyosentez'e ihtiyaç duyuyor doktorlar ve riskli bir işlem... Allah hiçbirimize yaşatmaz inşallaaahhhhh...

3lu testı ıkılıde problem cıkarsa ıstıyolar.bazılarıda benım dr.um herkezden ıstıyo cunku benım ıkılıde degıl 3lüde problem cıkmıstı.altı ustu bı kan verme ben 3luyude yaptırıyorum.

Canım benim gerçekten çok üzüldüm. Allahtan hayırlısını dilemekten ve dua etmekten başka keşke elimizden gelen birşeyler olsaydı. Allah sana bağışlasın inşallah meleğini.
Dikkat et kendine ve elinden geldiğince pozitif düşünmeye çalış. Herşeyin hayırlısı tatlım.

Gözünaydın tatlım. Allah oğlunu analı babalı sağlıklı şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin. Kız erkek hiç farketmez hepsinin tadı ayrı bir güzeldir mutlaka. Önemli olan sağlıklı olması.

İyi akşamlar kızlar,
Geçmişi okumayı daha şimdi bitirebildim ne çok yazışmışsınız bugün, maşallah.
Umarım herkes için herşey yolundadır. Ben bugün ilk üç aylık dönemde yaptırılması gereken testleri yaptırdım. (hemogram,rubella, toxoplasma, idrar testi gibi..) Benim ilk gittiğim salak doktor nedense gerek görmemişti klava: Yeni doktorum biraz geç kalınmış ama ben yine de istiyorum dedi. Bu nedenle işyerine öğleden sonra gelebildim hastaneden ve işlerim de çok fazla birikmiş olduğu için akşama kadar onlarla uğraştım...
Bircancım seni hiç göremedim bugün doktora gidecektin bildiğim kadarıyla... Bende seni çok merak ettim. İnşallah hiç bir sorun yoktur tatlım.
Arkadaşlar bazen kahverengi lekelenme bende de oluyor ama pek sorun olduğunu sanmıyorum kırmızıya dönmediği sürece..
Ayrıca bugün ikili testimin sonuçlarını aldım hepsinde düşük risk yazıyordu. Yarın tüm tahlil sonuçlarımı ve ikili test sonucunu doktora fakslayacağım. Herşey yolunda gibi gözüküyor ama tabi onun yorumlarını da öğrenmek istiyorum...Allah inşallah tüm arkdaşlarımızın sonuçlarını iyi çıkarır....

merhaba kızlar nasılsınız bebekleriniz nasıllar çok güzel haberler var bugün

nihalcim hayırlısı olsun tatlım oğluşumuz geliyo demekki:sm_cool: erkekler çabuk belli ediyo kendini benim bi arkadaşın 2,5 aylıkken erkek demişti doktor darısı başımıza artık

mehtapcım sende bol bol dua et allahın izniyle hiç bişey olmaz bebeğini bizimde dualarımız seninle canım
:Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun tekrar. Allahtan ümit kesilmez. Ama kesesi büyümüş maşallah. İçini ferah tut canım. Herşeyin hayırlısı. Dualarım seninle .:Saruboceq:

Canım çok sevindim. Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin oğluşunun. Forumda ilk öğrenen sen oldun. Darısı başımıza artık.

Evet cnm gittiğinde inanamıcaksın. Heryeri kıpır kıpırdır şimdi onun :teytey:

Canım çok sevindim test sonuçlarının iyi çıkmasına. Darısı başımıza artık a.s.

Kızlar destan yazmışsınız. Sizin hızınıza ulaşmak çok zor. Gebelik kilotlarına baktım internetten. Çok pahalı şeyler öyle 1-2 almakta olmaz. Çok lazım O parayı iç çamaşırına vermek bana pek akıl karı gelmedi. Bikini tarzı külot kullanırsanız rahatsız olmazsınız. Tam karın alt bölgesine geelir lastiği ve bebişi sıkmaz. O paralarlada yaz için güzel blüzler elbiseler alırsınız. Bu benim fikrim tabi..
Benim doktor randevümde pazartesi . 1 hafta kaldı. Ense kalaınlığı ve rahimağzı boyu ölçümü yapılacak. Umarım sorun yaşamam ikiside yüz güldürür.

evet canım bu bendede var... spazm gibi bi ağrı saplanıyo kaskatı oluyo göbeğim ne olduğunu bi türlü çözemedim.. kazara gerinsem yada azcık hızlı yürüsem hemen aynı acı başlıyo... dr.uma sortucam gidince hala sürüyo olursa 3 üne kadar artık.... :ecrin_bebek: :CüvCüv: :enbuyukkk:

canım arkadaşlarım ALLAH hepinizden razı olsun.o kadar mutsuz ve umutsuzumki.bebişimin kalp atışını geçen hafta gittiğimde biraz görmüştüm şimdi yok gibi o minicik kalbi durmak üzere ya dayanamıyorum.çok zor ya.RABBİM kimseye bu acıları tekrar yaşatmasın..oğlum okula giderken bende dr için hazırlanmıştım bana sordu.anne nereye dr'a oğlum,ama daha perşembe olmadıki dr sana bugün gel demediki,yoksa kardeşime bişeymi oldu dedi,bende hayır oğlum kontrol için gidiyorum dedim.okuldan geldiği gibi hemen sordu,anne kardeşim nasıl düşmiycek,doğacak dimi diye.kıslar ben ne yapayım,moralim çok bozuk oğlum durmadan soruyo gelip karnımı seviyo.bana yattığım yerde rahat edeyim diye yastık getiriyo,istediğim bişey varmı diye soruyo bunlar beni dahada duygusallaştırdı..kızımın umrunda değil o zaten başka kardeş istemiyordu,ama yinede gizli gizli ağladığını gördüm.eşimde moral aynı,birde iş yüzünden stresli..yani ev çok sessiz..senağlamasenağlamasenağlamadr'dan progestan istedim vermedi hiç bir ilaca gerek yok sen yat dinlen dedi..melike arkadaşım senin kanaman ne kadar sürmüştü ve kalp atışı normalmiydi?birde kaç haftalıktın kanaman olduğunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…