merhaba arkadaslar bebeklerden guzel haberler varmıs cok sevındım. sey kahverengı akıntısı olan arkadaslar endıselenmeyın bende de oldu hemen doktora gıttım. bebegın yerlesmesındendır korkma. kananman gelmedıkce sorun yok dedı. bırde belkı ozel olacak ama bır gun oncesınden ılıskıde falan bulunduysanız bazen olabılıyormus. yanı benım oyle olmustu doktorum bır hafta ılıskıye ara verın dedı.
kıslar dualarınız için ALLAH razı olsun.dr'dan yeni geldim.bebeğimin kesesi 37mm di 44 mm olmuş fakat dr kalp atışını çook zor gördü,kalp atışı bile sayılmaz seğirme gibi,perşembe gününe kadar hiç kalkmadan yatacaksın,ALLAHTAN umut kesilmez dedi..kahverengilerde kırmızıya dönüşmeye başladı çook üzgünümm çoookk.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime birşey olmasın onu koru nolur.RABBİM inşallah dualarımızı kabul eder..sizlerde unutmayın olurmu?senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
nette 11-14 hafta dıyor sımdı ben 9+ olduguma gore 10. haftada sayılıyorum. haftaya yapılırmı?
slm kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl..bebekleriniz nasıl...ya kızlar doktorum bana 13 marta gün verdi en son 13 şubatta girmiştim ultrasona...şimdi acaba bebegim ne durumda :) merak ediyorum.acaba ne kadar oldu..tecrübeli arkadaslar bugun 9+2 de şuan bebegim ne durumda yani mesela eli kolu oluştumu...oynatıyormu...işte merak ediyorum :) bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
kızlar mrb nasılsınız.. ikili test için kan vermeye gittim bugün. ense kalınlığını ölçtü dr um ve cinsiyetini söledi.. oğluşum olacakmış. aslında hiç şaşırmadım çünkü sanki biliodum erkek olacağını kız istiodum ama içime erkek doğuodu.. rabbim cümlemize hayırlısını versinde cinsiyet farketmez. bu arada 4 gün büyük çıktık.. henüz geçmişe bakamadım hemen size haber vermek istedim.. sizler nasılsınız..???[/QUOTE
canım hayırlısı olsun oğluşun.test sonucunu ne zaman alıyosun güzelim .güzel haberler alırsın inşallah
evet işte kesin sonuç için 1 hafta daha bekleyin dedi kızlar bu arada 3'lü testte kan testimi bilginiz varmı
göbekten falan sıvı mı alıcaklar yoksa
--------------------------------------------------------------------------------
selam hanımlar
bende hayırlısıyla ikili tets sonucumu tarın öğleden sonra alacağım
dr kontrole gittiğimde ne olur bakın cinsiyetii söyleyin dedim pipi göremiyorum dedi hadi hayırlısı ama tabi kesin bişey yok sadece göremedi allah hepimizin gönlüne göre versin
mehtap gülü geçmiş olsun allah şifa versin canım bende kahverengi akıntıyı yaşadım ve üstüne oldukça yoğun kanamam oldu 1 hafta dinlendim ve dr progestan verdi allaha şükür toparlandım rabbime binlerce şükür çok korkmuştum hele o kadar kan gelince bebeğimi kaybettim sandım biraz dinlen demek sende hassassın Allah yardımcın olsun
bu arada hanımlar üçlü test ne zaman yapılıyor bilginiz var mı
kıslar dualarınız için ALLAH razı olsun.dr'dan yeni geldim.bebeğimin kesesi 37mm di 44 mm olmuş fakat dr kalp atışını çook zor gördü,kalp atışı bile sayılmaz seğirme gibi,perşembe gününe kadar hiç kalkmadan yatacaksın,ALLAHTAN umut kesilmez dedi..kahverengilerde kırmızıya dönüşmeye başladı çook üzgünümm çoookk.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime birşey olmasın onu koru nolur.RABBİM inşallah dualarımızı kabul eder..sizlerde unutmayın olurmu?senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar mrb nasılsınız.. ikili test için kan vermeye gittim bugün. ense kalınlığını ölçtü dr um ve cinsiyetini söledi.. oğluşum olacakmış. aslında hiç şaşırmadım çünkü sanki biliodum erkek olacağını kız istiodum ama içime erkek doğuodu.. rabbim cümlemize hayırlısını versinde cinsiyet farketmez. bu arada 4 gün büyük çıktık.. henüz geçmişe bakamadım hemen size haber vermek istedim.. sizler nasılsınız..???
kızlar mrb nasılsınız.. ikili test için kan vermeye gittim bugün. ense kalınlığını ölçtü dr um ve cinsiyetini söledi.. oğluşum olacakmış. aslında hiç şaşırmadım çünkü sanki biliodum erkek olacağını kız istiodum ama içime erkek doğuodu.. rabbim cümlemize hayırlısını versinde cinsiyet farketmez. bu arada 4 gün büyük çıktık.. henüz geçmişe bakamadım hemen size haber vermek istedim.. sizler nasılsınız..???
slm kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl..bebekleriniz nasıl...ya kızlar doktorum bana 13 marta gün verdi en son 13 şubatta girmiştim ultrasona...şimdi acaba bebegim ne durumda :) merak ediyorum.acaba ne kadar oldu..tecrübeli arkadaslar bugun 9+2 de şuan bebegim ne durumda yani mesela eli kolu oluştumu...oynatıyormu...işte merak ediyorum :) bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
İyi akşamlar kızlar,
Geçmişi okumayı daha şimdi bitirebildim ne çok yazışmışsınız bugün, maşallah.
Umarım herkes için herşey yolundadır. Ben bugün ilk üç aylık dönemde yaptırılması gereken testleri yaptırdım. (hemogram,rubella, toxoplasma, idrar testi gibi..) Benim ilk gittiğim salak doktor nedense gerek görmemiştiklava: Yeni doktorum biraz geç kalınmış ama ben yine de istiyorum dedi. Bu nedenle işyerine öğleden sonra gelebildim hastaneden ve işlerim de çok fazla birikmiş olduğu için akşama kadar onlarla uğraştım...
Bircancım seni hiç göremedim bugün doktora gidecektin bildiğim kadarıyla... Bende seni çok merak ettim. İnşallah hiç bir sorun yoktur tatlım.
Arkadaşlar bazen kahverengi lekelenme bende de oluyor ama pek sorun olduğunu sanmıyorum kırmızıya dönmediği sürece..
Ayrıca bugün ikili testimin sonuçlarını aldım hepsinde düşük risk yazıyordu. Yarın tüm tahlil sonuçlarımı ve ikili test sonucunu doktora fakslayacağım. Herşey yolunda gibi gözüküyor ama tabi onun yorumlarını da öğrenmek istiyorum...Allah inşallah tüm arkdaşlarımızın sonuçlarını iyi çıkarır....
merhaba hamısler
uzun zaman oldu yazamadım ısler o kadar yogun ki yerimde oturamıyorum.. hafta sonları da ancak yatıyorum bulantıdan :) sızlere bır sorum var geceleri bır taraftan diger tarafıma donerken cok siddetlı bir agrı saplanıyor kasıklarıma dogru sızlerde olan var mı neden acaba merak edıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?