2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende cumartesi yaptırdım 2'li testimi 1 hafta sonra tekrar gidicem sonuçlarını almaya
kızmar 3'lü testi herkezden istiyormuşlar mı
Evet canım istiyorlar.sadece 4 lü test herkesten istenmiyormuş.
ilk üç ay az yesende çok yesende zaten problem değilmiş ama 12 hafta ve sonrası önemli imiş.yiyemiyorsan iç bari bebişine yazıık.süt iç canım ya.

canım rica ederim.önemli olan bildiklerimizi paylaşmak.yararlı olduysa ne mutlu.ama yabancı doktorlar daha naturel bakıyorlar bu olaya.bende eşim bulgaristanda çalıştığı için ilk doktora orada gittim.ne önerirsiniz ne yiyip ne yemiyiym dedim tadı güzel gelen herşeyi ye dedi .konserve,katkılı meyve suyu,kola içme yeme demedi çüşş dedim bi daha Türkiyede oldum kontrollerimi.zaten yiyecekleride midemi bulandırıyor.ama annem 3 çocuğunuda yani bizleri Almanyada doğurdu hala memnundur yani.

canım bende cumartesi yaptırdım 2'li testimi 1 hafta sonra tekrar gidicem sonuçlarını almaya
kızmar 3'lü testi herkezden istiyormuşlar mı

1 hafta cok uzun ay ben böyle test tahlil sonuclarinda cok heycanlaniyorum. allahim hayirlisini versin hepimize

ben mannheimda yasiyorum burasi türklerin yogun oldugu bir yer buyüzden jinekologumuda türk buldum cok iyi bir doktor. beni hic korkutmadan endiselendirmeden anlatiyor herseyi. sadece cig eti kesinlikle yemememi söyledi okadar dedigin gibi yabanci doktorlar biraz rahatlar bilmiyorum bence türk doktorlar herzaman daha iyi.

kızlar herkese selam... bugün ben de acaip bir değişiklik oldu!. 2 aydır şiş göbek ben deniz.. bugün resmen düz göbek olmuş durumdayım...:))) Sabah okula gittim kabanımı çıkardım çocuklar ""öğretmenin karnınız nerdeee" dediler... ben de bakın gövdemde duruyor dedim..:))) öğlene kadar düz karın sonrasında da yine biraz çıkan bir karnım oldu... demek ki o şişlik hep gazdanmış.. ben de göbek sanıyordum.. allahım ne çektim 2 aydır gazdan ya.... demek ki artık gazlarım azalıyor ve gelecek olan şişlik bebişimin kilosu ve kesesi olacak:))

tatlım hayırlısı olsun cinsiyeti görebildimi dr ??? darısı başımıza

biz sorduk ısrarla ama söylemedi bu haftalar yanılma payı yüksek dedi ve söylemedi ama haftaya söylerim dedi 13 hafta da erken aslında biz hep erkek diyoruz ama bakalım bu arada benim hiç bulantım falan olmadı onun için onu görmedikçe varlığına bile inanmak zor ama bu hafta artık göbeğim çıktı 2-3 kişi dışında iş yerinde kimse bilmiyor söyemek istemedim ama artık herkez öğrencek gibi

E Ulu Atatürk bile beni Türk Hekimlerine emanet ediniz demiş.boşa dememiş cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal.En iyisi bizim Türk doktorlarımız.ben güveniyorum.

günkurusu kayısı yemeni tavsiye ederim canım.gazı mazı alıyor yani:) zaten senin gitmiş Allah'tan ama bilginiz olsun.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
1 hafta cok uzun ay ben böyle test tahlil sonuclarinda cok heycanlaniyorum. allahim hayirlisini versin hepimize

evet canım ama olsun beklerim bebeğimi tekrar görücem onun için mutluyum bir sürü test istiyorlar hepsinin sonuçları farklı günde çıkıyor çalıştığım içinde cumartesi gidiyorum günler geçmiyor :ecrin_bebek:

yapma yaa
bende çok ehevslendim belli olur diye ama ne yapalım bu kadar bekledik belki sonuçlarda belli olur hıı ne dersiniz???CADIARZU

kızlar idrar kulturunu verdım. labaratuar ıle ıyıce konustum. bebege bır zararı yokmus ama antıbıyotık kullanmam gerekebılırmıs. umarım gerek kalmaz..

kızlar erkenden ogrenmek ıyı olmuyo. benım yıgen için ısrar ettıler dıe dr kız gıbı demiş. annesi oda falan bıle baktı 1 hafta sonra erkek dedıler:) erkek dogdu:) sızın yıne az kaldı bız bugun daha 9+0 ız

evet işte kesin sonuç için 1 hafta daha bekleyin dedi kızlar bu arada 3'lü testte kan testimi bilginiz varmı
göbekten falan sıvı mı alıcaklar yoksa

evet işte kesin sonuç için 1 hafta daha bekleyin dedi kızlar bu arada 3'lü testte kan testimi bilginiz varmı
göbekten falan sıvı mı alıcaklar yoksa

canım benım bıldıgım kadarıyla eger bır sorun varsa sıvı alınıyor amnıyosentezmı ne ısmı o yapılıyor

hastaneyi aradım ikili test için 113 lira alıyorlarmış iyi ki aramıştım o kadar beklemiyordum

canım senin için dua edicem

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Allah bebişini san abağıslasın ınsallah.

canimo bebegin yerlesdiginde bazi annelerden geliyormus.kotusey dusunme allah bebisini ve seni korusun.

allah bebeşini sana bağışlasın canım senin için dua ediyoruz

tatlım bişi yoktur inş.panik yapma.Dualarımız seninle

canım lütfen kötü düşünme .doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah.dualarımız seninle canım.:Saruboceq:bizi mutlaka haberdar et tamammı

Canımm Allah yardımcın olsun,iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.iyi düşün iyi olacak inşallah.

kıslar dualarınız için ALLAH razı olsun.dr'dan yeni geldim.bebeğimin kesesi 37mm di 44 mm olmuş fakat dr kalp atışını çook zor gördü,kalp atışı bile sayılmaz seğirme gibi,perşembe gününe kadar hiç kalkmadan yatacaksın,ALLAHTAN umut kesilmez dedi..kahverengilerde kırmızıya dönüşmeye başladı çook üzgünümm çoookk.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime birşey olmasın onu koru nolur.RABBİM inşallah dualarımızı kabul eder..sizlerde unutmayın olurmu?senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

nette 11-14 hafta dıyor sımdı ben 9+ olduguma gore 10. haftada sayılıyorum. haftaya yapılırmı?

canım çok geçmiş olsun iyice dinlan dualarımız hep seninle inşallah bebişin bırakmayacak seni :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…