kıslar dualarınız için ALLAH razı olsun.dr'dan yeni geldim.bebeğimin kesesi 37mm di 44 mm olmuş fakat dr kalp atışını çook zor gördü,kalp atışı bile sayılmaz seğirme gibi,perşembe gününe kadar hiç kalkmadan yatacaksın,ALLAHTAN umut kesilmez dedi..kahverengilerde kırmızıya dönüşmeye başladı çook üzgünümm çoookk.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime birşey olmasın onu koru nolur.RABBİM inşallah dualarımızı kabul eder..sizlerde unutmayın olurmu?senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kıslar dualarınız için ALLAH razı olsun.dr'dan yeni geldim.bebeğimin kesesi 37mm di 44 mm olmuş fakat dr kalp atışını çook zor gördü,kalp atışı bile sayılmaz seğirme gibi,perşembe gününe kadar hiç kalkmadan yatacaksın,ALLAHTAN umut kesilmez dedi..kahverengilerde kırmızıya dönüşmeye başladı çook üzgünümm çoookk.bol bol dua ediyorum RABBİM bebeğime birşey olmasın onu koru nolur.RABBİM inşallah dualarımızı kabul eder..sizlerde unutmayın olurmu?senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
merhaba kızlar ancak geçmişi okuyabildim mehtapgülü canım inş bebeğin seni bırakamaz kızlar bendede bu kahverengi akıntı sabah oldu ben olabilir diye düşündüm ama şimdi korkmaya başladım
3 lü testte aynı 2 li gibi.eğer gerek görülürse bebekte anormali varsa karından su alıyorlar bildiğim.evet işte kesin sonuç için 1 hafta daha bekleyin dedi kızlar bu arada 3'lü testte kan testimi bilginiz varmı
göbekten falan sıvı mı alıcaklar yoksa
ben ssk anlaşmalı 50 liraya yaptırdım kartal dragos şifada.25+10 katkı payı verdim muayeneye toplam 85 oldu.hastaneyi aradım ikili test için 113 lira alıyorlarmış iyi ki aramıştım o kadar beklemiyordum
11+1 de yaptırdım ben.ikili test kacıncı haftada yapılıyor en erken
kızlar mrb nasılsınız.. ikili test için kan vermeye gittim bugün. ense kalınlığını ölçtü dr um ve cinsiyetini söledi.. oğluşum olacakmış. aslında hiç şaşırmadım çünkü sanki biliodum erkek olacağını kız istiodum ama içime erkek doğuodu.. rabbim cümlemize hayırlısını versinde cinsiyet farketmez. bu arada 4 gün büyük çıktık.. henüz geçmişe bakamadım hemen size haber vermek istedim.. sizler nasılsınız..???
evde yiyelim desen inadına anasına gider!
ayrı bi cins bunlar yaa !
kızlar önemli bişi öğrendim bu arada.hani diyordumya kalçamdan belime doğru bir ağrı ama özellikle kalçada gamze denilen yerlerde.koltuktan kalkarken ve de yere bastığım zaman bi ağrı sağlanıyordu ay ne bu diyordum.pelvis genişliyor bebek için diye paylaşmıştı burada kızlar.doktora sordum sende erken başlamış gebeliğe bağlı osteoropi dedi.yani gebeliğe bağlı kemik erimesi.kalsiyumunu fazlaca tüketiyor bebek o yüzden kalsiyum vericem sana dedi.bilginiz olsun bak ağrılar artmış sizlerdede yazılanları okudum genel yazayım dedim belki böyle bişi olabilir.
kızlar mrb nasılsınız.. ikili test için kan vermeye gittim bugün. ense kalınlığını ölçtü dr um ve cinsiyetini söledi.. oğluşum olacakmış. aslında hiç şaşırmadım çünkü sanki biliodum erkek olacağını kız istiodum ama içime erkek doğuodu.. rabbim cümlemize hayırlısını versinde cinsiyet farketmez. bu arada 4 gün büyük çıktık.. henüz geçmişe bakamadım hemen size haber vermek istedim.. sizler nasılsınız..???
dr unla bi görüş tatlım istersen.ama bebiş büyüdüğü için de olabilir moralini bozma hemen.tammmı
maşallah canım hadi hayırlısı sağlıklısı inşallah.ya niye bana sölemedi yaa bende bu cuma alıcam sonucu inşallah o arada doktor söyler.yoksa sıkıştırıcam sööleee diye:)kızlar mrb nasılsınız.. ikili test için kan vermeye gittim bugün. ense kalınlığını ölçtü dr um ve cinsiyetini söledi.. oğluşum olacakmış. aslında hiç şaşırmadım çünkü sanki biliodum erkek olacağını kız istiodum ama içime erkek doğuodu.. rabbim cümlemize hayırlısını versinde cinsiyet farketmez. bu arada 4 gün büyük çıktık.. henüz geçmişe bakamadım hemen size haber vermek istedim.. sizler nasılsınız..???
merhaba kızlar ancak geçmişi okuyabildim mehtapgülü canım inş bebeğin seni bırakamaz kızlar bendede bu kahverengi akıntı sabah oldu ben olabilir diye düşündüm ama şimdi korkmaya başladım
ultlar ağır filanmı kaldırdın, yoruldun da mı geldi leken?
doktorunla konuş canım her ihtimale karşı yerimseniben
ultar o tarz akıntılar olabılır hemen kötü düşünme. bana dr um kırmızıya donmedıkce korkma dedı. ama her duruma karsı ole bıseyde progetoron destegı verılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?