2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kalkmadan yat inşallah bebeğine bişey olmıcağına da inan moralını zorda olsa yüksek tutmaya çalış benim de düşük tehlikem vardı ama allaha şükür atlattım çok ağlamıştım ama güçlü olman lazım

Mehtap gülü allah yardımcın olsun. Bol bol dınlen ve dua et. Atlatırsın ve bebegıne kavusursun ınsallah

kıyamam ben o küçücül meleğe.herşey Allah tan veren O.içini ferah tut.bişi olmaz inş.

merhaba kızlar ancak geçmişi okuyabildim mehtapgülü canım inş bebeğin seni bırakamaz kızlar bendede bu kahverengi akıntı sabah oldu ben olabilir diye düşündüm ama şimdi korkmaya başladım

merhaba kızlar ancak geçmişi okuyabildim mehtapgülü canım inş bebeğin seni bırakamaz kızlar bendede bu kahverengi akıntı sabah oldu ben olabilir diye düşündüm ama şimdi korkmaya başladım

dr unla bi görüş tatlım istersen.ama bebiş büyüdüğü için de olabilir moralini bozma hemen.tammmı

kızlar mrb nasılsınız.. ikili test için kan vermeye gittim bugün. ense kalınlığını ölçtü dr um ve cinsiyetini söledi.. oğluşum olacakmış. aslında hiç şaşırmadım çünkü sanki biliodum erkek olacağını kız istiodum ama içime erkek doğuodu.. rabbim cümlemize hayırlısını versinde cinsiyet farketmez. bu arada 4 gün büyük çıktık.. henüz geçmişe bakamadım hemen size haber vermek istedim.. sizler nasılsınız..???

evet işte kesin sonuç için 1 hafta daha bekleyin dedi kızlar bu arada 3'lü testte kan testimi bilginiz varmı
göbekten falan sıvı mı alıcaklar yoksa
3 lü testte aynı 2 li gibi.eğer gerek görülürse bebekte anormali varsa karından su alıyorlar bildiğim.
hastaneyi aradım ikili test için 113 lira alıyorlarmış iyi ki aramıştım o kadar beklemiyordum
ben ssk anlaşmalı 50 liraya yaptırdım kartal dragos şifada.25+10 katkı payı verdim muayeneye toplam 85 oldu.
ikili test kacıncı haftada yapılıyor en erken
11+1 de yaptırdım ben.

canım sen bunları yazdınya mahfoldum be kızım Allah yardımcın olsun bebek hayırlısıyla sağlıkla tutunsun inşallah.yat kalkma çok ama çok dikkat et yakınların yardıma gelsin sen iş yapma sakın.

canım hayırlı olsun allah hamileliğini tamamına erdirsin

evde yiyelim desen inadına anasına gider!
ayrı bi cins bunlar yaa !

heç sorma, zaten hamile değilken iner anasında yerdi, ben yemek hazırladım ama nafile
şimdide tam tersi

hadi yaa :1shok: benim kalçamda fena ağırıyor, tabi benim sağ kalçam ameliyat geçirmişti, kayma vardı, hamilelikle başladı ağrılarım, hatta geceleri dönemiyorum ağrıdan
ortopediciye gitcektim ama haftaya kadar yokmuş doktor
kalsiyum eksikliğinden mi şimdi bu ağrılar??

canıım beniim, Rabbim bebeğini sana bağışlasın, inşallah sağlığı yerine gelir
düzelir inşallah Allahın izniyle, moralini yüksek tut kii işler çabuk yoluna girsin
herşeye rağmen takdir Mevlamın, bizler dualarımızı yapalımda yerimseniben
inşallah güzel haberler verirsin bize artık öpüyorum kocaman

hayırlıolsun canım. yanılma payı yok dımı. 4 boyutlu ılemı ogrendın

maşallah canım hadi hayırlısı sağlıklısı inşallah.ya niye bana sölemedi yaa bende bu cuma alıcam sonucu inşallah o arada doktor söyler.yoksa sıkıştırıcam sööleee diye:)

canım doktoru ara.çok az ise pek sorunlu bulmuyorlar ama bize bakma sen doktorun en iyisini bilir.

hay maşallah, ne güzel haberler bunlar
valla benimde oğlum olcakmış gibi geliyor ama bende kız istiyorum
Hayırlısı Allahtan, sağlıklı olsunlarda, kan sonucunda iyi çıkar inşallah
bende haftaya pazartesi gitcem 2li test için
inşallah banada cinsiyetini söylerler

ultlar ağır filanmı kaldırdın, yoruldun da mı geldi leken?
doktorunla konuş canım her ihtimale karşı yerimseniben

ultlar ağır filanmı kaldırdın, yoruldun da mı geldi leken?
doktorunla konuş canım her ihtimale karşı yerimseniben

yok canım ağır falanda kaldırmadım dün biraz temizlik yaptım bilmiyorum onla alakası olabilirmi yarın giderim inş doktora ama şimdi kesildi gibi akıntı

ultar o tarz akıntılar olabılır hemen kötü düşünme. bana dr um kırmızıya donmedıkce korkma dedı. ama her duruma karsı ole bıseyde progetoron destegı verılıyo

ultar o tarz akıntılar olabılır hemen kötü düşünme. bana dr um kırmızıya donmedıkce korkma dedı. ama her duruma karsı ole bıseyde progetoron destegı verılıyo

evet canım doktorum banada öylr söylemişti belkide ondan rahat davrandım bilemiyorum ama doktorumla bir görüşürüm yinede

slm kızlar nasılsınız bakalım keyifler nasıl..bebekleriniz nasıl...ya kızlar doktorum bana 13 marta gün verdi en son 13 şubatta girmiştim ultrasona...şimdi acaba bebegim ne durumda :) merak ediyorum.acaba ne kadar oldu..tecrübeli arkadaslar bugun 9+2 de şuan bebegim ne durumda yani mesela eli kolu oluştumu...oynatıyormu...işte merak ediyorum :) bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…