2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler
mehtap gülü canım inşallah herşey yoluna girer gerçekten çok zor bir durum

Gunaydın kızlar. Mehtap gulu hakkımızda hayırlısı. Bende ınan dıken ustundeyım. Bugun dr kontrolumuz var ve bende rahımdekı dr un anlamadıgı sey ne durumda dıye düşünmekten tum gece sacma sapan ruyalar gordum. Umarım allah yavrunu sana bagıslar. Ne dr lar ne kadar çok yanılıyor sende bılıyorsun

günaydın kızlar.....
dün hiç giremedim..benim babam kolon CA(kanser)dün kolonoskopisi vardı bende annemdeydim..çok stresliydim ve evde duramadım normalde hep ablamla ben götürürdüm hastaneye ama bebiş olunca beni götürmediler..allahıma çok şükür iyi geçmiş iki tane polip bulmuşlar yine patolojiyi haftaya alıcaz inşallah temiz çıkar kızlar..
umarım herkez için herşeyin hayırlısı olsun..bugün ablamla annem beni bakırköye götürüyorlar..haftaya doğumgünüm bana hediye hamile kıyafeti alıcaklarmış..aman bi heyecan bastı sormayın..

Günaydın anneler...allah sağlıkla devam ettirsin inşallah gebeliklerimizi......

çok geçmiş olsun canım umarım temiz çıkar herşey

ecem84 Umarım babanın sonuçları temiz çıkar ve bir an önce iyileşir hamilelik döneminde buz tarz olaylar daha çok etkiler insanı sen aklını serin tut ,geçmiş olsun .

çok geçmiş olsun tatlım Allah acil şifalar versin.sonuçlar temiz çıkar inş.

inş.temiz çıkar canım sonuçlarda. canım nerelere baktığınızı veya nerden aldığınızı yazarsan sevinirim benim içinde fikir olur bakırköy civarında mı oturuyorsun nereye doktora gidiyorsun ben Çamlık Hastanesine gidiyorum

anne babalar söz konusu olunca ayrı bir duygu kaplıyor beni.çok değerliler çoook.her anımızın kıymetini bilmeliyiz.Allah yardımcınız olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlar.

ya evet aynı fikirdeyim baktım 10-15 tl arası adet fiyatı.bence kendimize uyabilen farklı seçeneklerde deneyebiliriz.çok ilerleyen zamanlarda almakta fayda vardır ama sanırım.hamileyken insanlar bebeğine çok önem veriyor bildiklerinden resmen rant sağlama bence bu firmaların.
bu arada hadi umarım randevu sonucunda iyi olur iyi haberlerini alırız inşallah.

bu arada msms ve mehtapcım iyi haberler bekliyoruz sizdende.Allah'a emanet bebişleriniz,bebişlerimiz.:Saruboceq:

ohooo bir külota o kadar para değmez daha bunun emzirme sütyenleri var , gecelikleri var , ne bileyim göğüs petleri , göğüs pompası ve hiç de ekonomik şeyler değil bunlar :)

Canım çok geçmiş olsun.. Umarım sonuçlar beklediğiniz gibi çıkar... a.s.

bence büyük beden külot almak daha mantıklı aynı şey zaten şu anda çokda elzem değil arkadaşlarımın hiç biri almadı gebelik külodu bu arada göğüs pedi yerine göğüs kalkanını daha çok öneriyorlar göğüs kalkanları göğüse hava aldırdığı için yara yapmıyor silikondan yapılmış ve kullananlar çok memnun akılnızda olsun

ohooo bir külota o kadar para değmez daha bunun emzirme sütyenleri var , gecelikleri var , ne bileyim göğüs petleri , göğüs pompası ve hiç de ekonomik şeyler değil bunlar :)

sorma dün eczanede baktım bebekler için amma çok şey varmış.resmen iyi bir birikim ayırmak lazım.dediğin gibi göğüs pedi,özel sütyeni falan.gecelik falan pek sorun değil geniş beden alınır olur biter.(ben daha ne kadar genişini alacaksam ultra battal :) bu arada kadıköy salı pazarı ve pendik cumartesi pazarına gitmiştim kız öyle güzel şeyler varki.özellikle hamileler alıyor robadan uzun üstler.5-10 tl inanınki.3,5 tl'ye tişört bile aldım.bu arada carrefourdan 19 tl'ye hamile kot üst aldım beden beden.marketin içinde giysiler varya oradan buldum çok güzel kızlar hem çok lazım olur dedim indirimdeyken aldım.kaçırmayın derim.soğukken içine kalın giy,sıcakken tişörtle giy.

iyi oldu canım uyardığın ,çok teşekkürler.deneyimli olanlardan böyle duyup öğrenip aktaralım birbirimize yaf:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…