sorma dün eczanede baktım bebekler için amma çok şey varmış.resmen iyi bir birikim ayırmak lazım.dediğin gibi göğüs pedi,özel sütyeni falan.gecelik falan pek sorun değil geniş beden alınır olur biter.(ben daha ne kadar genişini alacaksam ultra battal :) bu arada kadıköy salı pazarı ve pendik cumartesi pazarına gitmiştim kız öyle güzel şeyler varki.özellikle hamileler alıyor robadan uzun üstler.5-10 tl inanınki.3,5 tl'ye tişört bile aldım.bu arada carrefourdan 19 tl'ye hamile kot üst aldım beden beden.marketin içinde giysiler varya oradan buldum çok güzel kızlar hem çok lazım olur dedim indirimdeyken aldım.kaçırmayın derim.soğukken içine kalın giy,sıcakken tişörtle giy.
İşte paylaşımın en güzel yanı bu bir şeyler öğreniyoruz birbirimizden, allah kısmet ederse ilerleyen dönemlerde daha detayla anlatırız birbirimize ... Ben şu an da hamile kıyafeti üst almayı pek düşünmüyorum , pantolan verdi arkadaşım benimde beli lastikli kargo pantolonlarım var bahar için , ondan sonra forraa elbiseler , etekler zaten artık bluzler de hep hamile bluzu gibi zorluk çekeceğimizi sanmıyorum .
Şimdi internetten göğüs kalkanına baktım süper bir şeymiş , ilk başta maliyetli gibi geliyor ama göğüs pedine göre daha ekonomik , kullanılıp atılmıyor yıkanıp kullanılıyor .. Aslında bu tarz şeyleri şimdiden alabiliriz , yavaş yavaş yani anneye yönelik şeyleri .
harika oldu bu.ya bide haznesi var demek vay be akıl akıldan üstün üretiyorlar işte ihtiyaca göre karrdeşimm:)evet canım bu göğüs pedleri ıslak kaldığı için daha çok yara yapıyor ama kalkanlar hava aldırıyor ve sütün akınca biriktiyor bir haznesi var oldum bittim pedlere karşı olumsuzdum makyaj temizleme pamuğu gibi ne o öyle iyi oldu bu kalkanların çıkması kaydirigubbakcemile2
aslında bende ablamdan alacaktım pantolon ama bacakları daha dar onun olmadı bana şu halime yani.alırım iki tane birini yıka birini giy napalım.şu anda eşofman altı yardımıma koşuyor ya.dediğin gibi bluzlerin modası hamile kıyafeti gibi yaradı bizlere yaniii.İşte paylaşımın en güzel yanı bu bir şeyler öğreniyoruz birbirimizden, allah kısmet ederse ilerleyen dönemlerde daha detayla anlatırız birbirimize ... Ben şu an da hamile kıyafeti üst almayı pek düşünmüyorum , pantolan verdi arkadaşım benimde beli lastikli kargo pantolonlarım var bahar için , ondan sonra forraa elbiseler , etekler zaten artık bluzler de hep hamile bluzu gibi zorluk çekeceğimizi sanmıyorum .
ya bende hiç bişi almadım henüz.diyom karnım büyüsün çıkınca iç çamaşır kıyafet hepsini bir hallederim ben çok dar kıyafetler giymiyoyordum zaten yani idare ediyor beni şuan kıyafetlerim ama... 1-2 hafta içinde illaki artık hızla büyüyecegiz...Allah nasip ederse arkadaşlar
gamma cım nasılsın ya sanki 2 gündür ben daha rahat yemek yiyebiliyorum sende öylemisin benim yarın 3.ay bitiyor Allah nasip ederse.sen kaçıncı haftadasın?
gunaydın arkadaslar,
insallah herkes iyidir.mehtap gulu sana da cok gecmıs olsun canım ınsallah allah bebegını sana bagıslasın ama sen de bırazcık olumlu dusunmeye calıs kı bebısın de umutsuzluga kapılmasın.allah yardımcın olsun
o hamıle kulotlarından ben kullanıorum cok rahat.15 lıraya aldım.zaten ben sureklı akıntım olsun olmasın gunluk ped kullanıorum.eger sız de gunluk ped kullanırsannız 3 tane kılot sızı ıdare eder bır hafta.yıkayın yıkayın gıyın.bu kulotların tek ıyı yanı rahat olması dııl.buyuk beden kulotlara nazaran gobek kısmı lastıklı daha dar oldugundan aynı zamanda göbegı de destekleyerek hem catlaklarınızın olusmasını da onler.bılgı vereyım dedım yıne de herkesın kendı tercıhı.
bulantılara gelınce 3 ayı bıtırınce bulantılar bıtmese de 9 ya da 10. haftalara nazaran oldukca azalıyor.ınsallah bulantısı olan arkadaslar varsa sızınkı daha once gecer.
ben hamıle kıyafetı almadım henuz gobus cıktı cunku sadece.yoksa bulantılarla verdıgım 5 kıloyu bıle gerı alamadım daha.kıyafetlerım oluo sımdılık zaten cok dar gıymedıgım ıcın.
allah hepımızın hamileliğini tamamına erdırmeyı nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla..a.s.
çok sağol arkadasım ınsallah ıkımızde guzel haberlerle gelırız.anne babalar söz konusu olunca ayrı bir duygu kaplıyor beni.çok değerliler çoook.her anımızın kıymetini bilmeliyiz.Allah yardımcınız olsun inşallah tertemiz çıkar sonuçlar.
ya evet aynı fikirdeyim baktım 10-15 tl arası adet fiyatı.bence kendimize uyabilen farklı seçeneklerde deneyebiliriz.çok ilerleyen zamanlarda almakta fayda vardır ama sanırım.hamileyken insanlar bebeğine çok önem veriyor bildiklerinden resmen rant sağlama bence bu firmaların.
bu arada hadi umarım randevu sonucunda iyi olur iyi haberlerini alırız inşallah.
bu arada msms ve mehtapcım iyi haberler bekliyoruz sizdende.Allah'a emanet bebişleriniz,bebişlerimiz.:Saruboceq:
gunaydin guzel annisler harika bebisler.ya turkiyede nekadar guzel cinsiyetini bile ogrenen arkadaslar olmushihoyyyt:ecrin_bebek:ben daha 5ayimi bekliycem.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?