2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende hiç bişi almadım henüz.diyom karnım büyüsün çıkınca iç çamaşır kıyafet hepsini bir hallederim ben çok dar kıyafetler giymiyoyordum zaten yani idare ediyor beni şuan kıyafetlerim ama... 1-2 hafta içinde illaki artık hızla büyüyecegiz...Allah nasip ederse arkadaşlar

İşte paylaşımın en güzel yanı bu bir şeyler öğreniyoruz birbirimizden, allah kısmet ederse ilerleyen dönemlerde daha detayla anlatırız birbirimize ... Ben şu an da hamile kıyafeti üst almayı pek düşünmüyorum , pantolan verdi arkadaşım benimde beli lastikli kargo pantolonlarım var bahar için , ondan sonra forraa elbiseler , etekler zaten artık bluzler de hep hamile bluzu gibi zorluk çekeceğimizi sanmıyorum .

Şimdi internetten göğüs kalkanına baktım süper bir şeymiş , ilk başta maliyetli gibi geliyor ama göğüs pedine göre daha ekonomik , kullanılıp atılmıyor yıkanıp kullanılıyor .. Aslında bu tarz şeyleri şimdiden alabiliriz , yavaş yavaş yani anneye yönelik şeyleri .

inş. canım tek temennimiz o alnımızın akıyla şu zor zamanı atlatıp...hatta keyif çıkarmak inş.delikafadulden

evet canım bu göğüs pedleri ıslak kaldığı için daha çok yara yapıyor ama kalkanlar hava aldırıyor ve sütün akınca biriktiyor bir haznesi var oldum bittim pedlere karşı olumsuzdum makyaj temizleme pamuğu gibi ne o öyle iyi oldu bu kalkanların çıkması kaydirigubbakcemile2

gamma cım nasılsın ya sanki 2 gündür ben daha rahat yemek yiyebiliyorum sende öylemisin benim yarın 3.ay bitiyor Allah nasip ederse.sen kaçıncı haftadasın?

harika oldu bu.ya bide haznesi var demek vay be akıl akıldan üstün üretiyorlar işte ihtiyaca göre karrdeşimm:)
aslında bende ablamdan alacaktım pantolon ama bacakları daha dar onun olmadı bana şu halime yani.alırım iki tane birini yıka birini giy napalım.şu anda eşofman altı yardımıma koşuyor ya.dediğin gibi bluzlerin modası hamile kıyafeti gibi yaradı bizlere yaniii.

aslında doğrusun tamamen karnımız çıksın ondan sonra bakmak lazım ama benim işgüzarlığım işte.nasipse büyüsünde bebişlerimiz alalım hayırlısıyla hepimiz.

gamma cım nasılsın ya sanki 2 gündür ben daha rahat yemek yiyebiliyorum sende öylemisin benim yarın 3.ay bitiyor Allah nasip ederse.sen kaçıncı haftadasın?

canım benim ben hep güzel yedim şimdiye kadar yemediğim zaman kötü oluyorum ben 9. haftadayım çok şükür hergün bulantım olmuyor arada kendini gösteriyor bebişim benim tek zorum uyku uyumak istiyorum saatlerce uyuz bir nokta ise haftasonuda 8 de uyanıyorum
senin iyi olmana sevindim canım umarım daha iyi olursun:1hug:

gunaydın arkadaslar,
insallah herkes iyidir.mehtap gulu sana da cok gecmıs olsun canım ınsallah allah bebegını sana bagıslasın ama sen de bırazcık olumlu dusunmeye calıs kı bebısın de umutsuzluga kapılmasın.allah yardımcın olsun
o hamıle kulotlarından ben kullanıorum cok rahat.15 lıraya aldım.zaten ben sureklı akıntım olsun olmasın gunluk ped kullanıorum.eger sız de gunluk ped kullanırsannız 3 tane kılot sızı ıdare eder bır hafta.yıkayın yıkayın gıyın.bu kulotların tek ıyı yanı rahat olması dııl.buyuk beden kulotlara nazaran gobek kısmı lastıklı daha dar oldugundan aynı zamanda göbegı de destekleyerek hem catlaklarınızın olusmasını da onler.bılgı vereyım dedım yıne de herkesın kendı tercıhı.
bulantılara gelınce 3 ayı bıtırınce bulantılar bıtmese de 9 ya da 10. haftalara nazaran oldukca azalıyor.ınsallah bulantısı olan arkadaslar varsa sızınkı daha once gecer.
ben hamıle kıyafetı almadım henuz gobus cıktı cunku sadece.yoksa bulantılarla verdıgım 5 kıloyu bıle gerı alamadım daha.kıyafetlerım oluo sımdılık zaten cok dar gıymedıgım ıcın.
allah hepımızın hamileliğini tamamına erdırmeyı nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla..a.s.

gunaydin guzel annisler harika bebisler.ya turkiyede nekadar guzel cinsiyetini bile ogrenen arkadaslar olmushihoyyyt:ecrin_bebek:ben daha 5ayimi bekliycem.:CüvCüv:

canım günlük ped bende kullanırım fena halde alışığım ama yinede aynı çamaşırı bir iki gün kullanmam gibi geliyor bakalım ilerki zaman ne gösterecek şu an sıkmıyor belki daha sonra almak durumunda kalırım bşiy diyemiyorum iyi dileklerin için teşekkürler a.s.

çok sağol arkadasım ınsallah ıkımızde guzel haberlerle gelırız.

Kızlar bu gogus kalkanı çok hoşmus. Ben sağmak zorunda kalacagım için sagarken gıden sutte zıyan olmaz.

gunaydin guzel annisler harika bebisler.ya turkiyede nekadar guzel cinsiyetini bile ogrenen arkadaslar olmushihoyyyt:ecrin_bebek:ben daha 5ayimi bekliycem.:CüvCüv:

valla canım turkıye de olsan soylemeyen uyuz doktorlar soylemıyor.bırak cınsıyetını agrım var dıosun normaldır herseyı takmayın kafaya dıor benım doktorumklava: bazı arkadaslar 11 haftalıkken ogrendıler.hele benım bı arkadasım ankarada daha 25 gunluk hamıleyken ogrendı.:1shoklmaz dıe dusunuo ınsan ama.kese atıgını bır tarafa bırakırsa su cınsıyet otekı tarafa bırakırsa otekı cınsıyet dıe adamın bı tezı varmıs.benım arkadasınkı de dogru cıktı.yanı bu doktorun tecrubesı ıle ılgılı.ınsallah bız de 5.aya kalmayız ogrenmek ıcın tabi once saglıklı olsunlar :Saruboceq:

kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın..alış veriş dönüşü yazarım neleri kaça ve nerden aldığımı..ama ablam geçen hafta bakırköyde caruselle gitmiş ve bebeğime neler almış neler inanılmaz indirim var diyor..biberon, emzik, önlük, tırnak makası v.s çok ucuzmuş..haberiniz olsun..
bu arada ben incirlide op.dr. ferhat uysala gidiyorum tek kelimeyle mükemmel bir dr ben çok memnunum..ablam abimin eşi ve birkaç akrabamın doğumunuda yaptırmıştı..ilk günden beri bebeğimin bütün hareketlerini cdye çekip bana veriyor..ben çok memnunum gözüm kapalı tavsiye edebilirim..

GÜNAYDIN KIZLAR işyerindeyim cevap yazmam zor ama ara ara okuyorum inşallah bebişleriniz de siz de iyisinizdir:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…