2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu ay başı bende bazı şeyleri alacağım listemin başında ateş ölçer var hem gebeliktede ateş tehlikeli kendiminkide ölçerim diyorum birde ortopedik sırt yastığı alacağım iş yerinde rahat olur diye

ecem nerde ferhat uysal. cd işi çok cazıp geldı:)

incirli caddesinde canım internettede var sitesi bakmanı tavsiye ederim..4 boyutlu ults.var çok net gözüküyor herşey ve muayane ücreti 100 tl herşeyden önce sen soru sormadan o aklındaki herşeye cevap veriyor..bende polikistik over sendromu vardı ve bu yüzden iki defa kimyasal gebelik yaşadım ve üç aylık bir ilaç kullandırdı bana şimdi hamdolsun çok iyiyim bence bi bak derim canım..

kızlar hep birkaç kişi bebeğinin hareketlerinden bahsetmiş on son 10 haftalıktı doktora gittiğimde ama bebeğim hiç hareket etmiyodu bu normal mi?

kızlar hep birkaç kişi bebeğinin hareketlerinden bahsetmiş on son 10 haftalıktı doktora gittiğimde ama bebeğim hiç hareket etmiyodu bu normal mi?

canım içini ferah tut o mutlaka küçükte olsa hareket ediyordur..bizimki ekiz haftalıkken gösterdi hareketlerini ama belki ultrason bitiminde oynamıştır..iyi düşün iyi olsun hayatım..

her zaman hareket halınde olmuyolar canım rahat ol.ben de 9 haftalıkken gttıgımde uyuyodu.kızlara sordum onlarınki kıpır kıpırdı.benımkını dotor durttu durttu hıc ıstıfını bozmadı.sonrakı haftalarda da yerınde durmadı ensesını bıle olcemedı doktor.yenı hareketlendıklerı ıcın 9. haftalarda cok fazla hareket etmıyolar.zamanla hareketlerı de artıyo.korkma normal yani

canım benim de 10+4 haftalıkken gittik hareket etmiyordu. doktora hareket etmesi gerekmiyormu dedim? sanırım uyuyor dedi...ultrason aletiyle karnıma 2-3 kez hızlıca dokundu. uyandı bebişim hihoyyyt çok tatlıydı yani seninki de muhtemelen şekerleme yapıyordur

canım içini ferah tut o mutlaka küçükte olsa hareket ediyordur..bizimki ekiz haftalıkken gösterdi hareketlerini ama belki ultrason bitiminde oynamıştır..iyi düşün iyi olsun hayatım..

sağol canım içimi rahatlattın haftaya gidicez bakalım ikili taramaya belki o zaman görürüm :asigim:

ya yerim ben onun şekerlemesini yaaa.tatlı böcükler.....Allah ım sağ salim kucağımza almayı nasip etsin inş.bi arkadaşım ocak ayında doğum yaprı diyoki:"hamileyken zman geçmiyo sıkıntıdan çatlamıştım şimdi hergün bebişle su gibi akıyo" ne kadar güzel değilmi??:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Selam kızlar. Herkes iyidir umarım. Ben birsüre evden çalışıcam. Önemli bir işim var. Ofiste çok ilgim dağılıyor. Ve 2 haftada bitirmem lazım. Sağolsun patronum daha rahat ederim diye eve gönderdi beni.

Geçmiş olsun canım. Umarım sonuçlar çok iyi çıkar.

fussiletcim sen hangı doktora gıdıyosun???

tatlım ben manisa merkezde ikamet ediyorum doğum evine bağlı dr um.özel muaynanesine gidiyoruz 4 hafta da bir.tahlilleri hastanede yapıyor uygun gördüğünü ssk lıyım ben.2 li test için muaynanemde alacağım dedi kan filan biz ondan alıcaz sonuçları sanırım.ya burasaı küçük biyer çok arkadaşım ,ablamlar bu dr daydı memnun kaldılar bende o yüzden aynı dr tercih ettim.hayırlısı bakalım.Allah dr dan yana herkesin yüzünü güldürdsün inş.sen nereye gidiyorsun???

Son düzenleme:

ewet canim ya herseyin basi saglikli olmalari ben sasiriyorum arkadaslar yazinca soleyin ce merak ediyorum oglummu kizim mi?diye ama galiba erkek olacak icime ole geliyor kiz annesi olmayi daha cok isdiyxordum ilk bebekde cunku kizlarin daha guzel elbiseleri var ve susluler saglikli olsunda sonucda ikiside yok daha.canim senin ki kac haftalik ve nerde kaliyorsun.allah hepimizin bebegini korusun:CüvCüv:

ben bılıosun daha once soylemıstım manısalıyım fakat dogu hızmetındeyız suan.aılemın yanına gelmeyı dusunuorum 1 ay sonra.allah ızın verırse dogumu da aılemın yanında yapmak ıstıyorum.o yuzden geldıgımde orda bı doktora gorunmek ıstıyorum.eger memnunsan ben de ona gıderım dıye sordum.burdakı doktorum cok suratsız cunkusenağlama

canım yinede çatlak oluşmaması için külot tercihi yapma derim nacizane.sıkma yani kıs yazııık.bide çatlak önlemek için kakao yağı öneriyorlar yada tüy probleminiz yoksa badem yağı.
gunaydin guzel annisler harika bebisler.ya turkiyede nekadar guzel cinsiyetini bile ogrenen arkadaslar olmushihoyyyt:ecrin_bebek:ben daha 5ayimi bekliycem.:CüvCüv:
valla bende yurtdışında yaşıyorum normalde ama türkiyeye geliyorum sık sık.türkiyemsiz herşey çook zor.ama benim şansım bulgaristanın yakın olması bide vize yenilemek için sık sık gelebilmem.senin zor galiba dimi sık gelmen ?
Kızlar bu gogus kalkanı çok hoşmus. Ben sağmak zorunda kalacagım için sagarken gıden sutte zıyan olmaz.
ben çalışıyorken asistan arkadaşım vardı.hep sağarak gönderdi sütünü maşallah iyiydi.
ya benimki çok tecrübeli ama söylemedi yaaa üff.zaten eşimde der ki ben geliyim beraber öğrenelim.heyecanı beraber yaşamak istiyor.daha kalp atışını bile duyamadı.o bulgaristanda ben burada ama geleceğimiz için para birirktirmemizde lazım napalım hayat zor.bende kocişi beklicem yani mayısa kadar.gizli gizli öğrensem doktordan etik olmaz pek deeel mi:)
ya cd olayı olmuyor dedi benim doktorum.tüh ya demek varmışda bizde yok anacım.maşallah sevindim ablanda çok hevesli baksana neler neler almış ayy:)
merhaba kızlar herkes nasıl cumartesiden beri geçmişi okuyamadım biraz yoğunluk var
nevestebircancım yokluğun belli oluyo yaff aa nasılsın canımcım?

kızlar hareket olayı aynen bendede.ultrasonla dürttü dürttü bizimki tıss.uyuyormuş.inanki çikolatalar yedim hareketlensin diye ense kalınlığını ölçebilsin doktor diye ve uyanana kadar saatlerce bekledim muayene kapısında yani o yüzden kimisi uykucu kimisi hareketli.acaba uykucu bebekler kız mı erkek mi sonra bak unutmayın yazın ha öğrenince.bu da bi istatistik yolu olur dimi:)zaten hareket etmese bile anlardı çingenecim doktor herhangi bir şey olsa Allah korusun.

canım benım dr umda ıncırlı cd sınde. aslında memnunum ama ben arada farklı bır dr a daha gıtmek ıstıyorum. madem 4 boyutlu benım için cazıp acıkcası. muayene ucretıde ucuzmus. ama dr sorun edermı boyle 3 ayda bır falan gıtmemı

evet tatlım şimdi hatırladım ama bi ilçesindeydiniz galiba.ben çok memnunum.diğer tecrübe edenlerde öyle ve dr um tam 24 saat bi skıntı olursa arıyabilirsin dior..ve çok pozitiftir.minicik bi haber de bizleri öyle motive ediyorki anlatamam.zaten dr da bulunması gereken vasıflardan biri o bence hastasına moral vermek...adını veririm tatlım istersen uğur sözen diye...ama illaki ondan memnun kalmayanlar da var istersen gelince kendin araştır.burasrı küçük bi yer sonuçta..sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…