merhaba kızlar herkes nasıl cumartesiden beri geçmişi okuyamadım biraz yoğunluk var
merhaba kızlar herkes nasıl cumartesiden beri geçmişi okuyamadım biraz yoğunluk var
ecem nerde ferhat uysal. cd işi çok cazıp geldı:)
kızlar hep birkaç kişi bebeğinin hareketlerinden bahsetmiş on son 10 haftalıktı doktora gittiğimde ama bebeğim hiç hareket etmiyodu bu normal mi?
kızlar hep birkaç kişi bebeğinin hareketlerinden bahsetmiş on son 10 haftalıktı doktora gittiğimde ama bebeğim hiç hareket etmiyodu bu normal mi?
canım içini ferah tut o mutlaka küçükte olsa hareket ediyordur..bizimki ekiz haftalıkken gösterdi hareketlerini ama belki ultrason bitiminde oynamıştır..iyi düşün iyi olsun hayatım..
canım benim de 10+4 haftalıkken gittik hareket etmiyordu. doktora hareket etmesi gerekmiyormu dedim? sanırım uyuyor dedi...ultrason aletiyle karnıma 2-3 kez hızlıca dokundu. uyandı bebişim hihoyyyt çok tatlıydı yani seninki de muhtemelen şekerleme yapıyordur
günaydın kızlar.....
dün hiç giremedim..benim babam kolon CA(kanser)dün kolonoskopisi vardı bende annemdeydim..çok stresliydim ve evde duramadım normalde hep ablamla ben götürürdüm hastaneye ama bebiş olunca beni götürmediler..allahıma çok şükür iyi geçmiş iki tane polip bulmuşlar yine patolojiyi haftaya alıcaz inşallah temiz çıkar kızlar..
umarım herkez için herşeyin hayırlısı olsun..bugün ablamla annem beni bakırköye götürüyorlar..haftaya doğumgünüm bana hediye hamile kıyafeti alıcaklarmış..aman bi heyecan bastı sormayın..
fussiletcim sen hangı doktora gıdıyosun???
valla canım turkıye de olsan soylemeyen uyuz doktorlar soylemıyor.bırak cınsıyetını agrım var dıosun normaldır herseyı takmayın kafaya dıor benım doktorumklava: bazı arkadaslar 11 haftalıkken ogrendıler.hele benım bı arkadasım ankarada daha 25 gunluk hamıleyken ogrendı.:1shok lmaz dıe dusunuo ınsan ama.kese atıgını bır tarafa bırakırsa su cınsıyet otekı tarafa bırakırsa otekı cınsıyet dıe adamın bı tezı varmıs.benım arkadasınkı de dogru cıktı.yanı bu doktorun tecrubesı ıle ılgılı.ınsallah bız de 5.aya kalmayız ogrenmek ıcın tabi once saglıklı olsunlar :Saruboceq:
tam ben manisa merkezde ikamet ediyorum doğum evine bağlı dr um.özel muaynanesine gidiyoruz 4 hafta da bir.tahlilleri hastanede yapıyor uygun gördüğünü ssk lıyım ben.2 li test için muaynanemde alacağım dedi kan filan biz ondan alıcaz sonuçları sanırım.ya burasaı küçük biyer çok arkadaşım ,ablamlar bu dr daydı memnun kaldılar bende o yüzden aynı dr tercih ettim.hayırlısı bakalım.Allah dr dan yana herkesin yüzünü güldürdsün inş.sen nereye gidiyorsun???
canım yinede çatlak oluşmaması için külot tercihi yapma derim nacizane.sıkma yani kıs yazııık.bide çatlak önlemek için kakao yağı öneriyorlar yada tüy probleminiz yoksa badem yağı.gunaydın arkadaslar,
insallah herkes iyidir.mehtap gulu sana da cok gecmıs olsun canım ınsallah allah bebegını sana bagıslasın ama sen de bırazcık olumlu dusunmeye calıs kı bebısın de umutsuzluga kapılmasın.allah yardımcın olsun
o hamıle kulotlarından ben kullanıorum cok rahat.15 lıraya aldım.zaten ben sureklı akıntım olsun olmasın gunluk ped kullanıorum.eger sız de gunluk ped kullanırsannız 3 tane kılot sızı ıdare eder bır hafta.yıkayın yıkayın gıyın.bu kulotların tek ıyı yanı rahat olması dııl.buyuk beden kulotlara nazaran gobek kısmı lastıklı daha dar oldugundan aynı zamanda göbegı de destekleyerek hem catlaklarınızın olusmasını da onler.bılgı vereyım dedım yıne de herkesın kendı tercıhı.
bulantılara gelınce 3 ayı bıtırınce bulantılar bıtmese de 9 ya da 10. haftalara nazaran oldukca azalıyor.ınsallah bulantısı olan arkadaslar varsa sızınkı daha once gecer.
ben hamıle kıyafetı almadım henuz gobus cıktı cunku sadece.yoksa bulantılarla verdıgım 5 kıloyu bıle gerı alamadım daha.kıyafetlerım oluo sımdılık zaten cok dar gıymedıgım ıcın.
allah hepımızın hamileliğini tamamına erdırmeyı nasıp etsın ınsallah hayırlısıyla..a.s.
valla bende yurtdışında yaşıyorum normalde ama türkiyeye geliyorum sık sık.türkiyemsiz herşey çook zor.ama benim şansım bulgaristanın yakın olması bide vize yenilemek için sık sık gelebilmem.senin zor galiba dimi sık gelmen ?gunaydin guzel annisler harika bebisler.ya turkiyede nekadar guzel cinsiyetini bile ogrenen arkadaslar olmushihoyyyt:ecrin_bebek:ben daha 5ayimi bekliycem.:CüvCüv:
ben çalışıyorken asistan arkadaşım vardı.hep sağarak gönderdi sütünü maşallah iyiydi.Kızlar bu gogus kalkanı çok hoşmus. Ben sağmak zorunda kalacagım için sagarken gıden sutte zıyan olmaz.
ya benimki çok tecrübeli ama söylemedi yaaa üff.zaten eşimde der ki ben geliyim beraber öğrenelim.heyecanı beraber yaşamak istiyor.daha kalp atışını bile duyamadı.o bulgaristanda ben burada ama geleceğimiz için para birirktirmemizde lazım napalım hayat zor.bende kocişi beklicem yani mayısa kadar.gizli gizli öğrensem doktordan etik olmaz pek deeel mi:)valla canım turkıye de olsan soylemeyen uyuz doktorlar soylemıyor.bırak cınsıyetını agrım var dıosun normaldır herseyı takmayın kafaya dıor benım doktorumklava: bazı arkadaslar 11 haftalıkken ogrendıler.hele benım bı arkadasım ankarada daha 25 gunluk hamıleyken ogrendı.:1shok lmaz dıe dusunuo ınsan ama.kese atıgını bır tarafa bırakırsa su cınsıyet otekı tarafa bırakırsa otekı cınsıyet dıe adamın bı tezı varmıs.benım arkadasınkı de dogru cıktı.yanı bu doktorun tecrubesı ıle ılgılı.ınsallah bız de 5.aya kalmayız ogrenmek ıcın tabi once saglıklı olsunlar :Saruboceq:
ya cd olayı olmuyor dedi benim doktorum.tüh ya demek varmışda bizde yok anacım.maşallah sevindim ablanda çok hevesli baksana neler neler almış ayy:)kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun rabbim kimseye yaşatmasın..alış veriş dönüşü yazarım neleri kaça ve nerden aldığımı..ama ablam geçen hafta bakırköyde caruselle gitmiş ve bebeğime neler almış neler inanılmaz indirim var diyor..biberon, emzik, önlük, tırnak makası v.s çok ucuzmuş..haberiniz olsun..
bu arada ben incirlide op.dr. ferhat uysala gidiyorum tek kelimeyle mükemmel bir dr ben çok memnunum..ablam abimin eşi ve birkaç akrabamın doğumunuda yaptırmıştı..ilk günden beri bebeğimin bütün hareketlerini cdye çekip bana veriyor..ben çok memnunum gözüm kapalı tavsiye edebilirim..
nevestebircancım yokluğun belli oluyo yaff aa nasılsın canımcım?merhaba kızlar herkes nasıl cumartesiden beri geçmişi okuyamadım biraz yoğunluk var
her zaman hareket halınde olmuyolar canım rahat ol.ben de 9 haftalıkken gttıgımde uyuyodu.kızlara sordum onlarınki kıpır kıpırdı.benımkını dotor durttu durttu hıc ıstıfını bozmadı.sonrakı haftalarda da yerınde durmadıensesını bıle olcemedı doktor.yenı hareketlendıklerı ıcın 9. haftalarda cok fazla hareket etmıyolar.zamanla hareketlerı de artıyo.korkma normal yani
canım benim de 10+4 haftalıkken gittik hareket etmiyordu. doktora hareket etmesi gerekmiyormu dedim? sanırım uyuyor dedi...ultrason aletiyle karnıma 2-3 kez hızlıca dokundu. uyandı bebişim hihoyyyt çok tatlıydı yani seninki de muhtemelen şekerleme yapıyordur
canım benım dr umda ıncırlı cd sınde. aslında memnunum ama ben arada farklı bır dr a daha gıtmek ıstıyorum. madem 4 boyutlu benım için cazıp acıkcası. muayene ucretıde ucuzmus. ama dr sorun edermı boyle 3 ayda bır falan gıtmemıincirli caddesinde canım internettede var sitesi bakmanı tavsiye ederim..4 boyutlu ults.var çok net gözüküyor herşey ve muayane ücreti 100 tl herşeyden önce sen soru sormadan o aklındaki herşeye cevap veriyor..bende polikistik over sendromu vardı ve bu yüzden iki defa kimyasal gebelik yaşadım ve üç aylık bir ilaç kullandırdı bana şimdi hamdolsun çok iyiyim bence bi bak derim canım..
ben bılıosun daha once soylemıstım manısalıyım fakat dogu hızmetındeyız suan.aılemın yanına gelmeyı dusunuorum 1 ay sonra.allah ızın verırse dogumu da aılemın yanında yapmak ıstıyorum.o yuzden geldıgımde orda bı doktora gorunmek ıstıyorum.eger memnunsan ben de ona gıderım dıye sordum.burdakı doktorum cok suratsız cunkusenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?