canım yinede çatlak oluşmaması için külot tercihi yapma derim nacizane.sıkma yani kıs yazııık.bide çatlak önlemek için kakao yağı öneriyorlar yada tüy probleminiz yoksa badem yağı.
ay yazık dıo ya delüü.kız o kadar sıkı diil bea.allah iyiliğini.kıyarmıyım ben ona anasının kuzusu.bu arada benım doktor bonal dıe bı catlak kremı yazdı.eczaneye gttım alayım dıe oyle bı krem yokmus.bır de doktor olacak allahım kımlerın elındeyız yaw salak doktorklava:
ya benimki çok tecrübeli ama söylemedi yaaa üff.zaten eşimde der ki ben geliyim beraber öğrenelim.heyecanı beraber yaşamak istiyor.daha kalp atışını bile duyamadı.o bulgaristanda ben burada ama geleceğimiz için para birirktirmemizde lazım napalım hayat zor.bende kocişi beklicem yani mayısa kadar.gizli gizli öğrensem doktordan etik olmaz pek deeel mi:)
olur valla bal gıbı olur.ogrenebılıosan ogren sonucta bızım hakkımız daha cok dımı ama:dilcikar:
evet tatlım şimdi hatırladım ama bi ilçesindeydiniz galiba.ben çok memnunum.diğer tecrübe edenlerde öyle ve dr um tam 24 saat bi skıntı olursa arıyabilirsin dior..ve çok pozitiftir.minicik bi haber de bizleri öyle motive ediyorki anlatamam.zaten dr da bulunması gereken vasıflardan biri o bence hastasına moral vermek...adını veririm tatlım istersen uğur sözen diye...ama illaki ondan memnun kalmayanlar da var istersen gelince kendin araştır.burasrı küçük bi yer sonuçta..sen bilirsin
herkese slm kıslar nasılsınız bakalım minişler nasıl?
ben dün dr gittim 2 li testi yaptırdım ense kalınlığını ölçtü 1 mm çıktı normal dedi dr kan sonuçlarıda bugün çıkacak akşam üstü onuda öğrencem inşallah oda ii çıkar bu arada ultarsonda 13+5 çıktım meğerse 1 hafta önde veriyomuş aslında tam 12+4 günlük oldum bugün ya bu hamilelik beni saflaştırdı galiba bende hep diğerine göre hesaplıyodum
15-20 dk ultrasonda kaldım dr çok uğraştı cinsiyeti için ama göstermedi bi türlü kordonbağıda bacağının arasına girmiş yavruceğizimin bi türlü göremedi dr bebişin boyuda 70 mm olmuş dr gelişimi falan çok ii bi sorun yok dedi çok şükür ya bide elevit e başlattı beni nasıl içicem bilmiyorum onu mirmirmirmir
ya yerim ben onun şekerlemesini yaaa.tatlı böcükler.....Allah ım sağ salim kucağımza almayı nasip etsin inş.bi arkadaşım ocak ayında doğum yaprı diyoki:"hamileyken zman geçmiyo sıkıntıdan çatlamıştım şimdi hergün bebişle su gibi akıyo" ne kadar güzel değilmi??:ecrin_bebek:
ben dün dr gittim 2 li testi yaptırdım ense kalınlığını ölçtü 1 mm çıktı normal dedi dr kan sonuçlarıda bugün çıkacak akşam üstü onuda öğrencem inşallah oda ii çıkar bu arada ultarsonda 13+5 çıktım meğerse 1 hafta önde veriyomuş aslında tam 12+4 günlük oldum bugün ya bu hamilelik beni saflaştırdı galiba bende hep diğerine göre hesaplıyodum
15-20 dk ultrasonda kaldım dr çok uğraştı cinsiyeti için ama göstermedi bi türlü kordonbağıda bacağının arasına girmiş yavruceğizimin bi türlü göremedi dr bebişin boyuda 70 mm olmuş dr gelişimi falan çok ii bi sorun yok dedi çok şükür ya bide elevit e başlattı beni nasıl içicem bilmiyorum onu mirmirmirmir
Canım çok sevindim. Maşallah bebişine
Hoşgeldin canım.. Nerelerdesin sen yaaa??? Doktora gidebildin mi?
Herşey yolunda di mi?
canim bende kullaniyorum tadi okadar kotu degil.masallah kocaman adam olmus insallah diger testinde iyi cikar.simariklar sakliyorlar yaaaaaaaaa
sağol canım valla darısı size artık senin de azkaldı 6 marttı dimi yanlış hatırlamıyosam inşallah sizde bi an önce ii haberler alırsınıza.s.a.s.
msms evet canım çok sağol inşallah saat 4 te belli olcak senin bebiş ne kadar oldu:uhm:
çok sevindim canım bu ikili testin sonuçları kaç günde çıkıyor ben epey sürüyor diye biliyorum bir elevit nedir niçin içeceksin canım
Günaydın kızlar. Benim moralim bozuldu ya . Sabah eşim bıldırcın yumurtasını çiğ olarak bala karıştırıp yedirdi bana. Hamile bi arkadaşım da çiğ yumurta yeme sakın diye uyardı beni .Araştırdım int. ten
besin zehirlenmesi yapıyormuş. Sabahtan beri de kasıklarım ağrıyor bişey olmaz de mi? Rahatlamaya ihtiyacım var.Ben çok rahattım eskiden kaygısız derler ya aynen beni tafir ediyor. Ama hamile olunca değiştim pek pinpirikli oldum.
canım çok sevindim ya bende yaptırdım ikili test ama ultrasonda bi 5 dakka bile durmadım öle ense kalınlığı falanda bişi demedi kağıttada öle bişi yazmıyo
kan sonucunu gösterdim herşey iyi dedi sadece gönderdi devlet hastanesi olduğu içinmi acaba ya oofff ya
Günaydın kızlar. Benim moralim bozuldu ya . Sabah eşim bıldırcın yumurtasını çiğ olarak bala karıştırıp yedirdi bana. Hamile bi arkadaşım da çiğ yumurta yeme sakın diye uyardı beni .Araştırdım int. ten
besin zehirlenmesi yapıyormuş. Sabahtan beri de kasıklarım ağrıyor bişey olmaz de mi? Rahatlamaya ihtiyacım var.Ben çok rahattım eskiden kaygısız derler ya aynen beni tafir ediyor. Ama hamile olunca değiştim pek pinpirikli oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?