2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım.tesekkur edrım.a.s.

herkese slm kıslar nasılsınız bakalım minişler nasıl?
ben dün dr gittim 2 li testi yaptırdım ense kalınlığını ölçtü 1 mm çıktı normal dedi dr kan sonuçlarıda bugün çıkacak akşam üstü onuda öğrencem inşallah oda ii çıkar bu arada ultarsonda 13+5 çıktım meğerse 1 hafta önde veriyomuş aslında tam 12+4 günlük oldum bugün ya bu hamilelik beni saflaştırdı galiba bende hep diğerine göre hesaplıyodum
15-20 dk ultrasonda kaldım dr çok uğraştı cinsiyeti için ama göstermedi bi türlü kordonbağıda bacağının arasına girmiş yavruceğizimin bi türlü göremedi dr bebişin boyuda 70 mm olmuş dr gelişimi falan çok ii bi sorun yok dedi çok şükür ya bide elevit e başlattı beni nasıl içicem bilmiyorum onu mirmirmirmir

Canım çok sevindim. Maşallah bebişine

ewet benim arkadasimda ole diyor gecelikle kalkiyorum degistiriyimdiye odaya gidiyorum saatte bakinca gene aksam oldu diyor.ya bizimde hayirlisiyla o gunlerimiz gelcek.ya bizimkilerin sekerlemesini yesinler kizlar bebeginizin uyku saatini bu haftalarda ayarliyosunuz ona gore plan yapin bebisinizle ok.

canim bende kullaniyorum tadi okadar kotu degil.masallah kocaman adam olmus insallah diger testinde iyi cikar.simariklar sakliyorlar yaaaaaaaaa

Canım çok sevindim. Maşallah bebişine

sağol canım valla darısı size artık senin de azkaldı 6 marttı dimi yanlış hatırlamıyosam inşallah sizde bi an önce ii haberler alırsınıza.s.a.s.
msms evet canım çok sağol inşallah saat 4 te belli olcak senin bebiş ne kadar oldu:uhm:

çok sevindim canım bu ikili testin sonuçları kaç günde çıkıyor ben epey sürüyor diye biliyorum bir elevit nedir niçin içeceksin canım

canım çok sevindim ya bende yaptırdım ikili test ama ultrasonda bi 5 dakka bile durmadım öle ense kalınlığı falanda bişi demedi kağıttada öle bişi yazmıyo
kan sonucunu gösterdim herşey iyi dedi sadece gönderdi devlet hastanesi olduğu içinmi acaba ya oofff ya

Hoşgeldin canım.. Nerelerdesin sen yaaa??? Doktora gidebildin mi?
Herşey yolunda di mi?

şifaya gittim 2'li test için artık yapmıyorlarmış tatlım. alsancakta bir laboratuvara 2'li testimi yaptırdım pazartesi günü sonucunu alıp reşata öyle gidicem. ama dün şifada bebeğimi gördüm hareket ediyordu kolları bacakları Allah'ıma şükürler olsun maşallah bebeğime herşey yolunda bebeğim tam günü gününe çıktı ense kalınlığı 1 mm erkek bebeğe benzettim ama belli olmaz dedi 1 ay sonra kız dersem şaşırma sadece benzettim dedi ama 1 ay sonra belli olurmuş...

canim bende kullaniyorum tadi okadar kotu degil.masallah kocaman adam olmus insallah diger testinde iyi cikar.simariklar sakliyorlar yaaaaaaaaa

inşallah canım sağol tadı değilde biraz büyük bi vitamin daha önce tüp bebek denememde kullanmıştım çok zorlanmıştım şimdi mecbur artık ikiye bölüp içsek olur mu acaba:uhm:
hemde ne şımarıklar resmen oynadı bizle dün kaydirigubbakcemile3

Evet cnm 6 martta gidicem. Ama dayanamayıp bikaç gün öncede gidebilirim. Bebeğimi merak ediyorum. İnş. cnm iyi haberler alırım.

Günaydın kızlar. Benim moralim bozuldu ya . Sabah eşim bıldırcın yumurtasını çiğ olarak bala karıştırıp yedirdi bana. Hamile bi arkadaşım da çiğ yumurta yeme sakın diye uyardı beni .Araştırdım int. ten
besin zehirlenmesi yapıyormuş. Sabahtan beri de kasıklarım ağrıyor bişey olmaz de mi? Rahatlamaya ihtiyacım var.Ben çok rahattım eskiden kaygısız derler ya aynen beni tafir ediyor. Ama hamile olunca değiştim pek pinpirikli oldum.

çok sevindim canım bu ikili testin sonuçları kaç günde çıkıyor ben epey sürüyor diye biliyorum bir elevit nedir niçin içeceksin canım

teşşekür ederim canım bende öle biliyodum da yarın çıkar sonuç dediler bugün için ben gittiğim hastanede sırf kadın doğum hastanesi belki oyüzden sonuçlar erken çıkıyo olabilir
elevit de vitamin ve büyük bi tabletyerimseniben

canım istersen bir doktorunu ara evet çiğ yumurta yememek gerekiyor

canım ikili testin amacı o zaten ense kalınlığını ölçüyo kandaki sonuçlarla karşılaştırıyo bi sorun var mı yok mu ona göre üçlü teste yönlendiriyoo bence sen dr ara bi sor canım:sm_confused::sm_confused:

bende okudum çiğ yumurta yememek lazım ara bi doktorunu ama korma yinede sakin ol bişi olmaz inşlh kasık ağrında psikolojik olabililr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…