2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya sinir oldum hiç bişi sölemedi bana iyi diyolar gönderiyolar sabit bi dokorumda yok ultrasonda çıkan kağıtta sadece işte neadarlık olduğu yazıyo boyu yazıyobenneyaptımkisenağlama

bır kereden bısey olmaz allahın ıznıyle ama bır daha ıcme canım.cıg olan et,yumurta yemememız gerekıo bılıosun.kasık agrın da sıkıldıgın ıcın artmıs olabılır.doktoruna bı alo de ıstersen.ıcın rahatlasın.allaha emanet bebişin korkma.

nasıl yanı aynı saatte mı uyumaya ozen gosterelım.:uhm:

Son düzenleme:
ya sinir oldum hiç bişi sölemedi bana iyi diyolar gönderiyolar sabit bi dokorumda yok ultrasonda çıkan kağıtta sadece işte neadarlık olduğu yazıyo boyu yazıyobenneyaptımkisenağlama

canım ya özel hastaneye falan gidemiyo musun ankarada vardır muhakkak

hayırlsıolsun tatlım çok sevindim darısı başımıza

canım 9+1 bızım bugun.

cok sevindim canım ne güsel büyümüş bebişin bende persembe gidecem doktora 3 haftadır görmedim bebişimi sanki 2 aydır görmemişim gibi çok özledim bakalım nasıl çıkacak sonuçlarımız ense kalınlıgını da o zaman ölçecek 12 haftamız bitti ama cinsiyet için erken sanıyodum , burdan arkadaşları okudukca heycanlanıyorum ama görenler var belki gösterir meleğimiza.s.

slm kızlar çiğ yumurta yemeyin yazmışşınız ben rafadan yumurtayı çok seviyorum arada birde yerim acaba onun sakıncası varmıkiicokacimcoook

Canım bende elevit kullanıyorum boyu 67 mm ama benim ense kalınlığı 1,8 mm ama doktor 2 mm yazdı testeler için kızlar normal mı 2 mm normal mi doktor normal demişti

slm kızlar çiğ yumurta yemeyin yazmışşınız ben rafadan yumurtayı çok seviyorum arada birde yerim acaba onun sakıncası varmıkiicokacimcoook
yeme canım rafadan.hatta olabıldıgınce cok pısır oyle ye.

Canım bende elevit kullanıyorum boyu 67 mm ama benim ense kalınlığı 1,8 mm ama doktor 2 mm yazdı testeler için kızlar normal mı 2 mm normal mi doktor normal demişti
doktorlar 3mm'ye kadar normal kabul edıyorlar.uzerı rıske gırıo.bebişinin boyu da ense kalınlıgı da normal masallah.boyları 3-5 gunde bıle bırden atabılıo.

ben elevıt ve ferrum fort kullanıorum.3 ayı doldurdıktan sonra bunları kullanan baska arkadslar varmı?

hadi hayırlısı bakalım inşallah ii sonuçlarla gelirsin canım:Saruboceq:
valla bebeği görünce herşeyi unutuyorum çok başka bişey yaa
cinsiyeti belli oluyo tabi gösterirse inşallah senin bebiş nazlanmaz da cinsiyeti belli olur:teselli:
ben daha 3 hafta beklicem bebişimi görmek için:sm_confused:

ben elevıt ve ferrum fort kullanıorum.3 ayı doldurdıktan sonra bunları kullanan baska arkadslar varmı?

bunun en net cavabını temmuz anneleri kısmında buluruz bence.bakalım bi bende merak ediyorum açıkcası.hala folik asit içiyorum.elevit bir haftadır kullanıyorum.

kıslar çatlak kremine başlayan var mı?
dr bana phytolastil verdi ama o da üretimden kalkmış başka bi krem yazdırcam sizin dr ne verdi:uhm:
delfindora arkadaşımızdan haberi olan var mı :uhm:ne zamandır hiç göremedim onu

bunun en net cavabını temmuz anneleri kısmında buluruz bence.bakalım bi bende merak ediyorum açıkcası.hala folik asit içiyorum.elevit bir haftadır kullanıyorum.

elevıtın ıcınde folık asıt de oldugundan doktor bana folıka asıtı bırakmamı soyledı.sana nıe bıraktrmadı kii:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…