2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar
bende 2008 eylül annesiyim.kızlar pazarda herşey var.kilotta,emzirme sütyenide.o kadar paralar vermeyin bence.ppooooooookkkk jjjjjjjjjjjj.bunlarıda oğlum yazdı.kucağımda şu anda.
hepinize sağlıklı,iyi gebelikler.

ben elevıt ve ferrum fort kullanıorum.3 ayı doldurdıktan sonra bunları kullanan baska arkadslar varmı?

canım bende elevit kullanıyorum 3 aydır içiyorum henüz bıraktırmadı doktorum kan hapı olarakda ferro sanal olarak değiştirdi gecen aya kadar ferrum fort kullanıyodum ,ferro sanal bağırsakları daha iyi çalıştırdıgını söyledi kabızlık sorunu olanlar için ferrosanalı öneriyoruz demişti basında gyno yazıyor

ya benimde 2 mm dedi doktor.burada okuyunca benimki koca kafalımı acep dedim ama birazda huylandımya 3 mm kadar normalmiş korkmayalım evelallah derim.[/QUO

bende bir kaç arkadaş 1 mm dediği için tedirgin oldum ama senden de böyle duyunca sevindim bu arada bende internette araştırdım 3 mm kadar normalmiş

herkese selam. ıklı test sonuclarını alan arkadaslar tebrık ederım guzel haberlerle gelmıssınız ne mutlu sıze. ay ya benım daha ıkı hafta var gıtmeme. bırde arkadaslar bu ultrason kagıdında 8w5d falan hafta vede gunu degılmı. bırde tam gunmu arkadaslardan bır tanesı ultrason bır hafta onde gosterıyormus demıs. yanı bu 7w5d mı demek oluyor cok merak ettım cevaplarmısınız

canım onu yazan bendim şimdi dün yapılan ultrason kağıdında altta 13+2 yazıyo ben önceden ona göre takip ediyodum dün farkettim ki üstte yazan geçerliymiş yani 12+3
ben önceden hiç dikkat etmemişim hatta dün dr a özellikle sordum sen şimdi tam 3 aylıksın dedi yani iki taneyazıyo üstteki ne göre takip edicez

elevıtın ıcınde folık asıt de oldugundan doktor bana folıka asıtı bırakmamı soyledı.sana nıe bıraktrmadı kii:uhm:

Kızlar folik asiti bitene kadar iç sonra kan hapına başlıcaz dedi bana
vallahi kızlar bende anlamadım.temmuz annelerinde sordum.16.haftadan sonra kan hapına başlayanlarda var.eleviti hamilelik sonuna kadar kullanıcam diyende var.folik asitle ilgili tam bir bilgi alamadım.ama bircan dediğin gibi elevitte var.dur bu cuma gidicem sorayım.
e ben bakındım ama bulamadım yaa.tabi gözusuyla baktımdı ama giysiler buldum sadece.dur iyi bi alıcı gözle bakak:)sağol canım bilgi için.

aman sorma aynı şeyleri hissetmişiz ya:)Allah'a şükür normalmiş madem korkmayalım.belki yapısaldır ne diyelim.bende eşimde iri yapılıyız belki ondan yani.diğerleri nasıl bilmiyorum ama

w : hafta demek d:gün demek canım.ama herkeste geçerli değil ileri göstermesi.bebek gelişimi açısından ileride diyor dimi kızlar?

Gözünaydın canım çok sevindim,maşallah
İnşallah test sonuçlarında güzel çıkar. Kız erkek farketmez sağlıklı olsunda.

aynnen gamma cım ya..ruhum sıkıldı işe gelince heryerim ağrıyo evde süperimmm:jeyyar:

ben evdede uyuşukum ama hiç değilse evde uzanma imkanım var birde gören herkes nasılsın bulantın varmı diye paso soruyor bu ara dünde konuşmuştuk bitmez bu sorular evimi özledimsenağlama

selam kızlar nasılsınız bakalım benim lekelenmem kesildi doktoruda armadım kesilince çünkü doktor ara ara olabilir demişti sizler nasılsınız bakim

ben evdede uyuşukum ama hiç değilse evde uzanma imkanım var birde gören herkes nasılsın bulantın varmı diye paso soruyor bu ara dünde konuşmuştuk bitmez bu sorular evimi özledimsenağlama

ağlama tatlım yaaa..atlatcez bugünlerde geçecek Allah ın izniyle.sen boşver o soru soranları.:1hug:
bende "kaçaylık oldun ay daha hiç belli olmuyoo"diyenlere sinir oluyom çıkmadı karnım napim içimmi geniş nehihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…