- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
yeme canım rafadan.hatta olabıldıgınce cok pısır oyle ye.
tesekkür ederim canım bundan sonra öle yapıcam artık a.s.
kıslar çatlak kremine başlayan var mı?
dr bana phytolastil verdi ama o da üretimden kalkmış başka bi krem yazdırcam sizin dr ne verdi:uhm:
benım doktor bonal dıe bı krem yazmıs eczacı batı oyle bı krem yokki dedı.kafamçokkarıştı salak doktor.klava: o yuzden ben de lierac phytolastil dıe senın soledıgın kremi cok iyi die duymustum dun aradım eczanelerde bana da uretımden kalktı dedıler.henuz bısı kullanmıorum ben.ne alıcam onu bılmıorum.:sm_confused:
canım bu kremler genelde kozmetiklerde bulunuyor.eczanelerde belki o yüzden bulamamışsındır.bonialde sanırım internet aracılığıyla buluna biliyor.
ben elevıt ve ferrum fort kullanıorum.3 ayı doldurdıktan sonra bunları kullanan baska arkadslar varmı?
herkese selam. ıklı test sonuclarını alan arkadaslar tebrık ederım guzel haberlerle gelmıssınız ne mutlu sıze. ay ya benım daha ıkı hafta var gıtmeme. bırde arkadaslar bu ultrason kagıdında 8w5d falan hafta vede gunu degılmı. bırde tam gunmu arkadaslardan bır tanesı ultrason bır hafta onde gosterıyormus demıs. yanı bu 7w5d mı demek oluyor cok merak ettım cevaplarmısınız
elevıtın ıcınde folık asıt de oldugundan doktor bana folıka asıtı bırakmamı soyledı.sana nıe bıraktrmadı kii:uhm:
vallahi kızlar bende anlamadım.temmuz annelerinde sordum.16.haftadan sonra kan hapına başlayanlarda var.eleviti hamilelik sonuna kadar kullanıcam diyende var.folik asitle ilgili tam bir bilgi alamadım.ama bircan dediğin gibi elevitte var.dur bu cuma gidicem sorayım.Kızlar folik asiti bitene kadar iç sonra kan hapına başlıcaz dedi bana
e ben bakındım ama bulamadım yaa.tabi gözusuyla baktımdı ama giysiler buldum sadece.dur iyi bi alıcı gözle bakak:)sağol canım bilgi için.merhabalar
bende 2008 eylül annesiyim.kızlar pazarda herşey var.kilotta,emzirme sütyenide.o kadar paralar vermeyin bence.ppooooooookkkk jjjjjjjjjjjj.bunlarıda oğlum yazdı.kucağımda şu anda.
hepinize sağlıklı,iyi gebelikler.
ya benimde 2 mm dedi doktor.burada okuyunca benimki koca kafalımı acep dedim ama birazda huylandımya 3 mm kadar normalmiş korkmayalım evelallah derim.[/QUO
bende bir kaç arkadaş 1 mm dediği için tedirgin oldum ama senden de böyle duyunca sevindim bu arada bende internette araştırdım 3 mm kadar normalmiş
herkese selam. ıklı test sonuclarını alan arkadaslar tebrık ederım guzel haberlerle gelmıssınız ne mutlu sıze. ay ya benım daha ıkı hafta var gıtmeme. bırde arkadaslar bu ultrason kagıdında 8w5d falan hafta vede gunu degılmı. bırde tam gunmu arkadaslardan bır tanesı ultrason bır hafta onde gosterıyormus demıs. yanı bu 7w5d mı demek oluyor cok merak ettım cevaplarmısınız
dr bana phytolastil verdi ama o da üretimden kalkmış başka bi krem yazdırcam sizin dr ne verdi:uhm:
benım doktor bonal dıe bı krem yazmıs eczacı batı oyle bı krem yokki dedı.kafamçokkarıştı salak doktor.klava: o yuzden ben de lierac phytolastil dıe senın soledıgın kremi cok iyi die duymustum dun aradım eczanelerde bana da uretımden kalktı dedıler.henuz bısı kullanmıorum ben.ne alıcam onu bılmıorum.:sm_confused:
ben bugün dr uma tekrara sorucam ?
canım sen doğuda görev yapıyorus demişin nerdesin
biz de doğuda şark hizmetini yapıyorus da
Kızlar folik asiti bitene kadar iç sonra kan hapına başlıcaz dedi bana
petibor ben çok geriden takip ediyorum işteyim ama bonal diye bir krem var
of ya bugün çok sıkıldım eve gitmek istiyom...
petibor ben çok geriden takip ediyorum işteyim ama bonal diye bir krem var
ya ben şimdilik katkısız vazelin kullanıyorum göğüs ve karın bölgeme ama eşime siparişini verdim.kakao ve badem yağına başlıcam nasipse-tatlicadiarzu-
şifaya gittim 2'li test için artık yapmıyorlarmış tatlım. alsancakta bir laboratuvara 2'li testimi yaptırdım pazartesi günü sonucunu alıp reşata öyle gidicem. ama dün şifada bebeğimi gördüm hareket ediyordu kolları bacakları Allah'ıma şükürler olsun maşallah bebeğime herşey yolunda bebeğim tam günü gününe çıktı ense kalınlığı 1 mm erkek bebeğe benzettim ama belli olmaz dedi 1 ay sonra kız dersem şaşırma sadece benzettim dedi ama 1 ay sonra belli olurmuş...
aynnen gamma cım ya..ruhum sıkıldı işe gelince heryerim ağrıyo evde süperimmm:jeyyar:
ya ben şimdilik katkısız vazelin kullanıyorum göğüs ve karın bölgeme ama eşime siparişini verdim.kakao ve badem yağına başlıcam nasipse-tatlicadiarzu-
ben de badem yağı, susam yağı ve kakao yağı kullanıcam ama bunlar tabiki tüyleri besleyen yağlar ama en azından doğal diimi amaa.s
ben evdede uyuşukum ama hiç değilse evde uzanma imkanım var birde gören herkes nasılsın bulantın varmı diye paso soruyor bu ara dünde konuşmuştuk bitmez bu sorular evimi özledimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?