2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben evdede uyuşukum ama hiç değilse evde uzanma imkanım var birde gören herkes nasılsın bulantın varmı diye paso soruyor bu ara dünde konuşmuştuk bitmez bu sorular evimi özledimsenağlama

gamma canım benim bulantılar 8. hafta başladı ve 2 hafta sürdü 10. haftada çok şükür kesildi ama çok uykum geliyor yattığım yerden kalkmak istemiyorum hiç anlıcağın iyice tembelleştim

Merhaba kızlar,
Benim doktorum 12. hafta bitince folic acid'i bırakmamı istedi. Ayrıca da demir hapı (kan hapı ) verdi. Ama sanırım henüz kimse kullanmıyor daha erken mi acaba bu hapı kullanmak için. Ben vitamin almıyorum doktor vermedi, sanırım vitamini besinlerden almamı istedi.

hayret bişiy valla aynen karnın çıktı, karnın çıkmadı, ceviz ye, senin kızın olcak, senin kesin oğlun olacak (işkembeden yorumlar), doğumdan korkuyor musun, süt iç, çok oturma, ayakta durma ne bunlar ya bırakın da kafa mı dinliyim klava:

benim doktorumda 12. haftada foliği kesecek çocuklar anne karnında gelişrken annedeki demiri kalşsyumu alıyorlar o yüzden takviye olarak kan ve demir kullanmak gerekiyor canım bence başlamalısın

dilekçim ben şuan12+6 oldum.en son gittiğimde megadyn ve demir eksiliği ve folic içeren bi ilaç verdi.içiyorum bakalım

gamma canım benim bulantılar 8. hafta başladı ve 2 hafta sürdü 10. haftada çok şükür kesildi ama çok uykum geliyor yattığım yerden kalkmak istemiyorum hiç anlıcağın iyice tembelleştim

öle valla işe gel git dağılıyorum iyice ne güzel sen evdesin bizim yerimizede uyu canım

OKYANUS,muş'tayım canım

RONİCAN,e bana nıe eczacılar yok dedı o zaman.doktor bonal dıe yazmıs senın dedıgın bonial mı acaba?eczacı karıstrmıs olmasın

FUSSİLET,ben de suna dumankayadan duymustum çilek yağı,elma yağı ve 2 damla lımonsuyunu karıstrırıp surun dıodu.kadını gormussunuzdur kayymak gıbı.kafam karıstı ııce ne sursem kıneeekafamçokkarıştı

DILEKAKAL,ben elevıt multıvıtamın ve demır hapı alıorum.yenı basladım ıcmeye.vıtamın de içilmelıymıs cunku dogal yollardan aldıklarımızın cogu emılmıomus:sm_confused:

GAMMA,oww:1shok: baya sınırlenmıssın.takma kımseyı bosver herkes bısı soluo.gobişim yenı yenı cıkmasına ragmen komsularda benle konusurken yuzume dııl gobegıme bakıolar delı oluom ama napcanklava:

Son düzenleme:

canım ben 6.haftada bıraktım folic asidi daha dün elevit verdi bide ferrasenol verdi ama ferrasanol daha snr başla dedi şimdi yarından itibaren elevite başlıcam:bbo:

canım benim kuzenim kullandı ayrıca googlea bonal yaz çıkıyor... ben de eczacıyım o eczacı gerçekten bilmiyordur ve bildiği bişey tavsiye etmiştir canım...
a.s

selam kızlar nasılsınız bakalım benim lekelenmem kesildi doktoruda armadım kesilince çünkü doktor ara ara olabilir demişti sizler nasılsınız bakim
çok şükür canım sevindim senin adına.hadi Allah'a emanet bebişlerrr.
kalçamdaki ağrılardan gebeliğe bağlı kemik erimesi dedi doktorum bebek kalsiyumunu çok alıyor dedi ve kalsiyum verdi ama okudum prospektüsü gebeler için çok içi açıcı yazmıyor anlamadım kullanmadım.bu cuma hem folic hem demir hemde kalsiyumu sorucam.
kızlarben bu alıntı olayını fazla beceremedim biraz karıştırdım galiba kusura bakmayın

HQ yazan kısma bas ondan sonra cevapla diyince alıntı oluşuyor canım.

bu arada burko ve pushing yok nirdeler? ama pushing demişti pc olmıcak bozuk falan diye dimi ya.

canım benim kuzenim kullandı ayrıca googlea bonal yaz çıkıyor... ben de eczacıyım o eczacı gerçekten bilmiyordur ve bildiği bişey tavsiye etmiştir canım...
a.s

OOOO.66.5 tl civarında fiyat gerçi ben başka bi markanın baktım burda eczanede hemen hemen aynı fiyat bu ay dr la konuşayım ölee alırım inş.

OOOO.66.5 tl civarında fiyat gerçi ben başka bi markanın baktım burda eczanede hemen hemen aynı fiyat bu ay dr la konuşayım ölee alırım inş.

fussılet sen sıgortalıydın doktorun karnene yazsın canım.ben de emeklı sandıgına baglıyım doktorum karneme yazmıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…