günaydın kızlar.....
dün hiç giremedim..benim babam kolon CA(kanser)dün kolonoskopisi vardı bende annemdeydim..çok stresliydim ve evde duramadım normalde hep ablamla ben götürürdüm hastaneye ama bebiş olunca beni götürmediler..allahıma çok şükür iyi geçmiş iki tane polip bulmuşlar yine patolojiyi haftaya alıcaz inşallah temiz çıkar kızlar..
umarım herkez için herşeyin hayırlısı olsun..bugün ablamla annem beni bakırköye götürüyorlar..haftaya doğumgünüm bana hediye hamile kıyafeti alıcaklarmış..aman bi heyecan bastı sormayın..
ben evdede uyuşukum ama hiç değilse evde uzanma imkanım var birde gören herkes nasılsın bulantın varmı diye paso soruyor bu ara dünde konuşmuştuk bitmez bu sorular evimi özledimsenağlama
selam kızlar nasılsınız bakalım benim lekelenmem kesildi doktoruda armadım kesilince çünkü doktor ara ara olabilir demişti sizler nasılsınız bakim
çok sevindim.hadi gözünaydın.hamdolsun iiyiz ben 2 li testimi bekliyooomsositososito
ağlama tatlım yaaa..atlatcez bugünlerde geçecek Allah ın izniyle.sen boşver o soru soranları.:1hug:
bende "kaçaylık oldun ay daha hiç belli olmuyoo"diyenlere sinir oluyom çıkmadı karnım napim içimmi geniş nehihoyyyt
Merhaba kızlar,
Benim doktorum 12. hafta bitince folic acid'i bırakmamı istedi. Ayrıca da demir hapı (kan hapı ) verdi. Ama sanırım henüz kimse kullanmıyor daha erken mi acaba bu hapı kullanmak için. Ben vitamin almıyorum doktor vermedi, sanırım vitamini besinlerden almamı istedi.
Merhaba kızlar,
Benim doktorum 12. hafta bitince folic acid'i bırakmamı istedi. Ayrıca da demir hapı (kan hapı ) verdi. Ama sanırım henüz kimse kullanmıyor daha erken mi acaba bu hapı kullanmak için. Ben vitamin almıyorum doktor vermedi, sanırım vitamini besinlerden almamı istedi.
gamma canım benim bulantılar 8. hafta başladı ve 2 hafta sürdü 10. haftada çok şükür kesildi ama çok uykum geliyor yattığım yerden kalkmak istemiyorum hiç anlıcağın iyice tembelleştim
öle valla işe gel git dağılıyorum iyice ne güzel sen evdesin bizim yerimizede uyu canım
Merhaba kızlar,
muş'tayım canım
anladım canım yeni mi gittiniz benim son 5 ayım çok şükür bitti bizimki en azından ailemin yanında doğum yapıcam uzakta olunca çok zor oluyo yaa bebişlerimizin şansınabenneyaptımkibenneyaptımki
OKYANUS,muş'tayım canım
RONİCAN,e bana nıe eczacılar yok dedı o zaman.doktor bonal dıe yazmıs senın dedıgın bonial mı acaba?eczacı karıstrmıs olmasın
FUSSİLET,ben de suna dumankayadan duymustum çilek yağı,elma yağı ve 2 damla lımonsuyunu karıstrırıp surun dıodu.kadını gormussunuzdur kayymak gıbı.kafam karıstı ııce ne sursem kıneeekafamçokkarıştı
DILEKAKAL,ben elevıt multıvıtamın ve demır hapı alıorum.yenı basladım ıcmeye.vıtamın de içilmelıymıs cunku dogal yollardan aldıklarımızın cogu emılmıomus:sm_confused:
GAMMA,oww:1shok: baya sınırlenmıssın.takma kımseyı bosver herkes bısı soluo.gobişim yenı yenı cıkmasına ragmen komsularda benle konusurken yuzume dııl gobegıme bakıolar delı oluom ama napcanklava:
çok şükür canım sevindim senin adına.hadi Allah'a emanet bebişlerrr.selam kızlar nasılsınız bakalım benim lekelenmem kesildi doktoruda armadım kesilince çünkü doktor ara ara olabilir demişti sizler nasılsınız bakim
kalçamdaki ağrılardan gebeliğe bağlı kemik erimesi dedi doktorum bebek kalsiyumunu çok alıyor dedi ve kalsiyum verdi ama okudum prospektüsü gebeler için çok içi açıcı yazmıyor anlamadım kullanmadım.bu cuma hem folic hem demir hemde kalsiyumu sorucam.Merhaba kızlar,
kızlarben bu alıntı olayını fazla beceremedim biraz karıştırdım galiba kusura bakmayın
YOK 1.5 senedır burdayız.bızım de 6 aymız kaldı hayırlısıyla bıtıo ınsallah.aıleden uzakta olmak evet zor ama hamılelıgı burda atlatıp,ınsallah sonra rahat edecegımı dusunerek rahatlıyorum ben.:CüvCüv:muş'tayım canım
anladım canım yeni mi gittiniz benim son 5 ayım çok şükür bitti bizimki en azından ailemin yanında doğum yapıcam uzakta olunca çok zor oluyo yaa bebişlerimizin şansınabenneyaptımkibenneyaptımki
tamam canım tesekkur edrım.memnun kalmısmıydı kuzenın o kremden bı eczacı olarak sen ne kullanmayı dusunuosun pekı?akıl ver bakalım:uhm:canım benim kuzenim kullandı ayrıca googlea bonal yaz çıkıyor... ben de eczacıyım o eczacı gerçekten bilmiyordur ve bildiği bişey tavsiye etmiştir canım...
a.s
canım benim kuzenim kullandı ayrıca googlea bonal yaz çıkıyor... ben de eczacıyım o eczacı gerçekten bilmiyordur ve bildiği bişey tavsiye etmiştir canım...
a.s
haklısın canım ya sizin işiniz gerçekten zorama inan bebişini kucağına aldığın zaman bunların hiçbirini hatırlamıcaksın bile
YOK 1.5 senedır burdayız.bızım de 6 aymız kaldı hayırlısıyla bıtıo ınsallah.aıleden uzakta olmak evet zor ama hamılelıgı burda atlatıp,ınsallah sonra rahat edecegımı dusunerek rahatlıyorum ben.:CüvCüv:
tamam canım tesekkur edrım.memnun kalmısmıydı kuzenın o kremden bı eczacı olarak sen ne kullanmayı dusunuosun pekı?akıl ver bakalım:uhm:
canım ben bitkisel ve doğal ürünleri kullanmayı düşünüyorum. çünkü her ürün gebeler için de olsa işlenmiş üründür ve bazı kimyasallar eser miktarda da olsa içerir. ben susam yağı+kakao yağı+badem yağı kullanacam. bir de bonali kullanan 2 tanıdığım var biri memnun diğeri değil çünkü memnun olmayanın vücudu çatlamaya çok yatkın... yani çatlaklar daha çok genetik....bu arada ben işten çıkmak zorundayım mesaim bitti:teytey: şimdi çıkmam lazım görüşürüz canım
OOOO.66.5 tl civarında fiyat gerçi ben başka bi markanın baktım burda eczanede hemen hemen aynı fiyat bu ay dr la konuşayım ölee alırım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?