canım seni çok iyi anlıyorum benimde içerde gözüken bi kanama var 1,5 aydır progestan kullanıyorum cuma günü tekrar gidicez umarım iyidir meleğim çok korkuyorum zaten göğüs ağrımdan ve bel ağrımdan başka hiç bişey yaşamıyorum oda beni çok tedirgin ediyo
Neyse kızlar bugün moralimizi yeterince bozmayalım , allah herkese her konuda dayanma gücü versin ...
Şimdi size bir şey sorucam akıntısı olan var mı ? Bende gebeliğimin başından beri var görüntüsü rahatsız edici değil dr. test te yaptı kötü bir şey yok ama normal mi ?
Uslu bendede kanama bandı vardı. çok sukur onu atlattık. Kendını yormamaya dıkkat et. Yuksek yerlere asla uzanma. Inşallah kısa surede senınde gecer.
ay canııım bende hayvan delisi olarak seni takdir ettim arkadaşım yaa.biz küçükken dışarda yavru büyük ne varsa toplardık eve.annem ayakkabı içinde pamuklarda yatırır şırınga ile süt verirdi.canım üzmezdi bizi.genelde köpeciklerimiz oldu hep ama annem artık uğraşamam diyor:)ölünce ağlamaktan geberiyoruz çünkü.babamda yaslara giriyordu rahmetli.çok severdi.hamilelik olmasa kesin evde beslerdim bir hayvancık.Allah ömür versin fındıklaraa.ama yakında vereceksen güvenilir bir yere ver emi günaah.Canım benim kedim var. Dün gece doğum yaptı. Çok heyecanladım gerçekten. Çünkü ilk defa geldi başımıza. Pamuğunda ( kedim) ilk doğumuydu. 3 saat sancı çektikten sonra ilk bebeğimiz doğdu. Ama kızlar gerçekten çok acı çekti. İkinci bebek ilkinden 2 saat sonra geldi. Fakat ters geldiği için onu kurtaramadık. Diğerlerinden çok zayıftı. Sanırım gelişmemiş. En sonuncusu ölü doğandan 30 sn. sonra çıktı. Oda çok zor nefes alıyordu. Buda ölücek dedim. Sabah kalktığımda bir baktım annesinin memesine yapışmış. cak cuk emiyordu kaydirigubbakcemile3 Şimdi 2 tane minik yavrumuz var. Kızlar annelik çok başka birşey ya. Pamuk bir yandan sancı çekiyordu, diğer yandan bebeğini temizliyordu.
maşallah ama görememişsinki yazık fazla.git ilgilenen birine kardeşim sende tadını çıkar.canım benim normalim 55 falan aslında ama kurban temizliğinde ve bayramda 52'ye düşmüştüm.. sonra da kilo almadım..
tam bebeğe karar verdiğimizde sigarayı bıraktım, yavaş yavaş almaya başladım...
kıyafetsiz ve koskoca postallarım olmadığı zaman annemde tartıldım mesela 60 çıktım...
hep aynı tartı ile tartıl,aç karnına kıyafetsiz.bu doktorda botla,çantayla ne ya.ne kadar umursamazlar ya.özel hastanelerde anlaşmalı sgk ile artık git fazla para değil inanki değer ya.
bi de kalp atışlarını duymadık dinlemedi :1no2: sadece gördük, kollarını kıpırdattı ama biliyo musun, kıpırdadı resmen :1shok:
ağlayasım geldi o an ama sadece 2 saniye kadar görebildim, tamamdır dedi :1no2:
Günaydın hanımlar , nasılsınız bugün ...
Ben aşırı sinirliyim patlayacak yer arıyorum , eşim yurtdışında annem yanımda ama ben çalışmak zorundayım o evde çok sinir oluyorum bu duruma , annem geldiğinden beri tuvaletim düzene girdi kabızlık çekmiyorum , yeme içme düzenim yerine geldi keşke hep yanımda kalabilse((
benimde iki kutu oldu kilomu aldırıyomuş bende 2,5 kilo falan aldım bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloları veririz canım
Neyse kızlar bugün moralimizi yeterince bozmayalım , allah herkese her konuda dayanma gücü versin ...
Şimdi size bir şey sorucam akıntısı olan var mı ? Bende gebeliğimin başından beri var görüntüsü rahatsız edici değil dr. test te yaptı kötü bir şey yok ama normal mi ?
...
maşallah ama görememişsinki yazık fazla.git ilgilenen birine kardeşim sende tadını çıkar.
...
herkese geçmiş olsun... allah bebişlerimizi bize bağışlar inşallah..
sakura cım bende progestan kullandım cidden kilo yapıyo bende 5 kilo aldım ama şimdi dikkat ediyorum doktor fazla alma dedi. sanırım dikkat edersek bundan sonra fazla almayız
ayyy kıslaar az önce hastaneyi aradım ya şansıma belki ikili tarama testi sonuçlarım çıkmıştır diye ki daha yarını zor sabrediyordum çıkmış yaa.hemen koşup alıp geliyim ayy çok heyecan yaptııımmm!!!
[Yok canım benim akıntım daha çok yumurtlama döneminde ki gibi , şeffaf ve kokusuz ama ne bileyim bu gidişimde bir daha sorarım dr. Bir kaç arkadaş normal yazmış demek ki olabiliyor .
ay canııım bende hayvan delisi olarak seni takdir ettim arkadaşım yaa.biz küçükken dışarda yavru büyük ne varsa toplardık eve.annem ayakkabı içinde pamuklarda yatırır şırınga ile süt verirdi.canım üzmezdi bizi.genelde köpeciklerimiz oldu hep ama annem artık uğraşamam diyor:)ölünce ağlamaktan geberiyoruz çünkü.babamda yaslara giriyordu rahmetli.çok severdi.hamilelik olmasa kesin evde beslerdim bir hayvancık.Allah ömür versin fındıklaraa.ama yakında vereceksen güvenilir bir yere ver emi günaah.
ayyy kıslaar az önce hastaneyi aradım ya şansıma belki ikili tarama testi sonuçlarım çıkmıştır diye ki daha yarını zor sabrediyordum çıkmış yaa.hemen koşup alıp geliyim ayy çok heyecan yaptııımmm!!!
arkadaşlar , üzülmeyin alınan kilolar verilir ben tartıda hiç kilo almadığım halde görüntüde şiştim , her gelen erken değil mi çok çabuk kilo almışsın diyor , üzerine uçmamak için zor tutuyorum kendimi ulen sanane sanki sen doğururken fidan gibiydin demek istiyorum :)))
arkadaşlar , üzülmeyin alınan kilolar verilir ben tartıda hiç kilo almadığım halde görüntüde şiştim , her gelen erken değil mi çok çabuk kilo almışsın diyor , üzerine uçmamak için zor tutuyorum kendimi ulen sanane sanki sen doğururken fidan gibiydin demek istiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?