2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Uslu bendede kanama bandı vardı. çok sukur onu atlattık. Kendını yormamaya dıkkat et. Yuksek yerlere asla uzanma. Inşallah kısa surede senınde gecer.
 
Neyse kızlar bugün moralimizi yeterince bozmayalım , allah herkese her konuda dayanma gücü versin ...
Şimdi size bir şey sorucam akıntısı olan var mı ? Bende gebeliğimin başından beri var görüntüsü rahatsız edici değil dr. test te yaptı kötü bir şey yok ama normal mi ?
 

canım bende 2 ay kullanmıştım benimde içeride gözüken bir kanamam vardı ama dışa çıkan bişey olmamıştı allaha şükür ozaman tekrar kullanalım 15 gün dedi şimdi devam ama benim mayıs ayı olmuştu aynısı ozaman hamile değildim korunuyorduk sabah kalktığımda aynısı afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra peçete gelmişti ve ozaman da dr gittim yumurta çatlama dönemin demişti şimdi yine aynısı oldu sabah idrarımdan sonra silince peçeteye geldi ama şimdi bişey yok allaha şükür
 



hamilelikte akıntı normal bişi cnm rahim gerildikçe fazla sıvıyı dışarıya atıyor çünki
 
Uslu bendede kanama bandı vardı. çok sukur onu atlattık. Kendını yormamaya dıkkat et. Yuksek yerlere asla uzanma. Inşallah kısa surede senınde gecer.

odediklerini yapabilsem dinlinmeye fırsatım olsa umarım geçer umarım bende atlatırım şimdi derse gitmem lazım bidahaki tenefüste grşz
 
ay canııım bende hayvan delisi olarak seni takdir ettim arkadaşım yaa.biz küçükken dışarda yavru büyük ne varsa toplardık eve.annem ayakkabı içinde pamuklarda yatırır şırınga ile süt verirdi.canım üzmezdi bizi.genelde köpeciklerimiz oldu hep ama annem artık uğraşamam diyor:)ölünce ağlamaktan geberiyoruz çünkü.babamda yaslara giriyordu rahmetli.çok severdi.hamilelik olmasa kesin evde beslerdim bir hayvancık.Allah ömür versin fındıklaraa.ama yakında vereceksen güvenilir bir yere ver emi günaah.
maşallah ama görememişsinki yazık fazla.git ilgilenen birine kardeşim sende tadını çıkar.

valla aynen eşim urtdışında ben burada.kocamla ancak kamera ile chatleşiyos var mı böle bişi.nette manita yaptım diyorum herkese:)bende gidicem yanına bu cumartesi inşallah ama 15 gün kalıp geri dönücem vizem yok.yaza kadar chate devam ve bir kere bile görmedi yazık kalp atışını duymadı yavrusunun.uzakta olunca böyle malesef ama annelerimizden Allah razı olsun bende annemdeyim.ahiret alemine göçen ana babalarımıznda mekanları cennet olsun inşallah.Allah kalanlara ömür versin sağlıkla uzun uzun inşallah.
 
benimde iki kutu oldu kilomu aldırıyomuş bende 2,5 kilo falan aldım bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloları veririz canım

ben folikle kullandım bi de, ikisi beraber olunca hem gaz yapıyor hem şişkinlik hem de kilo...
dediğim gibi sigara da bırakılınca oluyorsun balon gibi :roflol:
ama yavaş yavaş durdu kilo almam, hissediyorum yani düşün :roflol:



benim ocak ayında adet günümden 10 gün önce bi başladıııı, progestan kullanmasam, ilacım bitse hala devam ediyor..
kahverengi lekelenmelerle beraber karın ağrısı...
3. kutu progestanı 3. ayımızda kullanıyoruz, atlatırız inşallah
ama düşük tehlikesiydi benimki, sana bişey söylenmedi mi canım_?
 
herkese geçmiş olsun... allah bebişlerimizi bize bağışlar inşallah..
sakura cım bende progestan kullandım cidden kilo yapıyo bende 5 kilo aldım ama şimdi dikkat ediyorum doktor fazla alma dedi. sanırım dikkat edersek bundan sonra fazla almayız
 
ayyy kıslaar az önce hastaneyi aradım ya şansıma belki ikili tarama testi sonuçlarım çıkmıştır diye ki daha yarını zor sabrediyordum çıkmış yaa.hemen koşup alıp geliyim ayy çok heyecan yaptııımmm!!!
 
[


valla aynen eşim urtdışında ben burada.kocamla ancak kamera ile chatleşiyos var mı böle bişi.nette manita yaptım diyorum herkese:)bende gidicem yanına bu cumartesi inşallah ama 15 gün kalıp geri dönücem vizem yok.yaza kadar chate devam ve bir kere bile görmedi yazık kalp atışını duymadı yavrusunun.uzakta olunca böyle malesef ama annelerimizden Allah razı olsun bende annemdeyim.ahiret alemine göçen ana babalarımıznda mekanları cennet olsun inşallah.Allah kalanlara ömür versin sağlıkla uzun uzun inşallah.[/QUOTE]

Yok canım benim kısa süreli , yoksa dayanamam Allah sana sabır versin , hayır o yanımda olmayınca stresimi atamıyorum :)))

benim ocak ayında adet günümden 10 gün önce bi başladıııı, progestan kullanmasam, ilacım bitse hala devam ediyor..
kahverengi lekelenmelerle beraber karın ağrısı...
3. kutu progestanı 3. ayımızda kullanıyoruz, atlatırız inşallah
ama düşük tehlikesiydi benimki, sana bişey söylenmedi mi canım_?
[/QUOTE]

Yok canım benim akıntım daha çok yumurtlama döneminde ki gibi , şeffaf ve kokusuz ama ne bileyim bu gidişimde bir daha sorarım dr. Bir kaç arkadaş normal yazmış demek ki olabiliyor .
 

inşallah canım, tek umudum o :roflol:


hadi bakalım güzel haberleriniz bekliyoruz canım valla ben de heyecan yaptım şimdi :roflol:
 
Selam kızlar, nasılsınız hepiniz.
Yaa bende neden kilo aldım diyorum, üff progestandan deme,hele alttan olani acaip şişirdi mahvetti beni davul gibiyim, İyiki okudum bunu yoksa pek ihtimal vermiyodum haplarda çok farketmedimde diğerinden şüpheleniyodum zaten, Cingenecim, canım moralini bozmak istemem ama esas 3. aydan sonra alınıyo (Millet bırak kilo almayı kilo veriyo ilk üç ay) Napalım, bizde keyfimizden almadık dimi ama bebişlerin sağlığı için. Allah hepimizin bebişine sağlık versin.
 
[Yok canım benim akıntım daha çok yumurtlama döneminde ki gibi , şeffaf ve kokusuz ama ne bileyim bu gidişimde bir daha sorarım dr. Bir kaç arkadaş normal yazmış demek ki olabiliyor .

hııı öylesi normalmiş canım evet hatta olması gerekiyor diye biliyorum
 
arkadaşlar , üzülmeyin alınan kilolar verilir ben tartıda hiç kilo almadığım halde görüntüde şiştim , her gelen erken değil mi çok çabuk kilo almışsın diyor , üzerine uçmamak için zor tutuyorum kendimi ulen sanane sanki sen doğururken fidan gibiydin demek istiyorum :)))
 

Evet cnm bende hep kedi köpekle büyüdüm valla. Yavrulardan biri teyzemize biri kuzenimize gidicek. Onlarda kedi delisi. O yüzden içim rahat. Gittikleri yerlerde çok iyi bakılıcaklar.


Hayırlı haberlerle gel cnm.
 

işte cevap buuuuuuuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
 

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün kız beni . Haklısın ama. Aynı muameleyi banada yapıyolar. Yok çok genişlemişim. Göbeğim erkenden çıkmış. Bende zor tutuyorum kendimi valla klava:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…