2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya 2 gündür benim karnım da bi tuhaf bi şişiyor akşamları ağrıyla beraber gaz bombardımanı eşim filan dalga geçiyor...ama çıkmasa çatlıcam yani o derece geriliyom...havalarda çok saoğuk üşütüyorum galiba biraz..sizerde dikkat edin.

Oo bebek tahminleri olmaz mı , hatta dr. bir tane gördü dediğim halde göbeğime bakıp kesin ikiz kesin ikiz diyenler var . Samimi olduğum kişilere kızmıyorum da dış kapının mandalları sinir ediyor ya... Hamile bir bayansan eğer topluma mal oluyorsun , herkes bel ölçünü kalça ölçünü gözlemleyip nacizane yorumlarını yapıyorlar sonra başlarına gelen ve tanıdıklarının başlarına gelen kötü şeyleri sayıp döküyor çoğuda yaşını almış olduğu için saygısızlık da edemiyorsun. Herkes bugüne kadar en ilginç doğum hikayesinin kendisinin olduğunu savunur ve ballandıra ballandıra anlatır .... Birde bunun ilerisi var karnımız top gibi olunca da gelip herkes elleyecek :)))

guzel soylemisin canim yaniiiiiiiii bosverrrrrrrrr biz kilo almiyoruz bebislerimiz aliyooooooooooooo insallah

hadi hayirlisi olsun supper ya seni bekliyoruz canim iyi haberlerlecabuk gel

Arkadaslar ben bir soru sorucam sizlere, benim göbek bölgemde tüylenme son dönemde artti, siz de de ayni sorun varsa ne yapiyorsunuz, yani bir müdahalede bulunuyormusunuz?

Canım bu bende de biraz var ama ben bebe yağı kullanıyorum belki yağdan artmıştır diye düşünüyorum , doğumdan sonra azalır diyorlar o yüzden ben almıyorum .

canım hiç sorma eşimde bana aynı şeyi yapıyo ilk başlarda müsade istiyodum artık onuda yapmıyorum oda gülüp duruyo

valla bende sevindim bu işe çokmu yiyorum diye düşünüyodum gerçi ben gece 1.30 da pilav aşerip yapıp yiyen biriyim ya çaktırma:cokacimcoook

yok yaa ben o kadar değilim valla :roflol: yemek vakitlerinde abartıyorum o kadar :roflol: :roflol:

öyle süper anlatmışsın ki, hepimiz muzdaribiz bunlardan..
bana yorum yapanlara he he diyorum geçiyorum, sinir oluyorlar o zaman vazgeçiyorlar :roflol:

canim demekki hepimizde ayni problem var bende aynisiyim esim diyorki bu cocuk gelmeden havasi bizi oldurcek diyor:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey:roflol:

parfumerıden gelıyorum kızlar. oradakı kadın yuzun hiç değişmemiş bebegın erkek dedı:) hayırlısı dedım

olmaz mı yaa, sallayan sallayana ne çıkarsa bahtlarına :roflol: :roflol:
hayırlı sağlıklı olsun de geç kenara valla ama yooookkk kaydirigubbakcemile
yok canım yoook, bazısı gerçekten art niyetli yapıyo benim ikincisi bide ben tek sağlıklı olsun diyorum millet farklı cinsiyette olmasın istiyo öyle manyaklar var ikincisinin erkek olucağını bilsem doğururum bende yada kız olacağını bilsem doğururum bende diyen, herkesi kendileri gibi sanıyolar,hele hergün arayan bi fanatiğim var, yiyosa doğur kendin bana ne bulaşıyosun, hergün bence kesin yine kız olucak diyip kapatıyo. Bugün aramış çin takvimine bakıcam tarih ver diyo, kafasında bi kesinleştirse çok sevinecek, bekliyemiyooo, kafayı bozmuşş benleeee.Aaaaaaaaa

canim demekki hepimizde ayni problem var bende aynisiyim esim diyorki bu cocuk gelmeden havasi bizi oldurcek diyor:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey:roflol:

Ben eşimden hala utanıyorum o konuda kaçırınca problem yok ama rahat olamıyorum , o maşallah pek rahat sanki bebek onda :))

kızlar ben işteyim bugün de sabahtan beri çok yogundum yazdıklarınızı okuyorum da okumak bile ii geliyo benimle aynı sorunları yaşayan beni anlayan hamişlerle paylaşmak çok güzelll

parfumerıden gelıyorum kızlar. oradakı kadın yuzun hiç değişmemiş bebegın erkek dedı:) hayırlısı dedım

al işte bi müneccim kılıklı daha :roflol: :roflol:
aynen canım, sadece hayırlısı..

valla bende sevindim bu işe çokmu yiyorum diye düşünüyodum gerçi ben gece 1.30 da pilav aşerip yapıp yiyen biriyim ya çaktırma:cokacimcoook

canim supersin senin canin gene pilav cekiyor ya bennnnnnnnnnnnn,yas ceviz olmamis eksi erik imkansiz seyler cekiyor ya ben neyapicam bilmiyorum insallah bebisimde iz olmaz yiyemedim diyeeeeeeeee

Canım gerçekten çok üzüldüm yaaa.. Ne hissettiğini anlayabilmemiz elbette mümkün değil. Allah sana sabır versin. Ama ne yapalım bunlarda hayatın gerçekleri. En azından bak kardeşlerin varmış bu açıdan şanslısın. Daha fazla sıkma canını. Veren de Allah , alan da Allah. Allah artık sahip olduğun diğer sevdiklerini başından eksik etmesin.

Evet tatlım benimde yoğun akıntım oluyor çoğu zaman. Günlük ped kullanıyordum. Onu da koyma dediler dün , peçete koyuyorum o nedenle artık. Sarımtrak kokusuz bir akıntı bazende birkaç tane miniminnacık kahverengi parçalar oluyor iç çamaşırımda. Ama bugüne kadar hiç pembemsi bir akıntım olmadı. Sanırım normaldir tüm bunlar. Hiç doktora sormakta aklıma gelmedi ama okuduğum çoğu yerde akıntının zaten normal olduğu yazdığı için hiç aklıma kötü şeyler getirmedim.

Hadi canım al gel.. İnşallah sonuçların iyi çıkar, yüzümüzü güldürür...a.s.

Selam

kızlar ben işteyim bugün de sabahtan beri çok yogundum yazdıklarınızı okuyorum da okumak bile ii geliyo benimle aynı sorunları yaşayan beni anlayan hamişlerle paylaşmak çok güzelll

evet tatlım aynen.bide başkalarına anlatıyosun ninni gibi dinliyorlar..çok kızıyommm

sanki rüya anlatıyozz gerçek

Ben senin yerinde olsam belli olduğunda da söylemezdim, gıcıklık olsun diye.
Bebeğin cinsiyeti belli ama sana sürpriz olsun derdim:)))

yaa sana inandırıcı geldimi???

tabıkı gelmedı:) yakınım olsa hanı kımılerı dogru tahmın eder. ınanırım ama ayda yılda bır gıttıgım yer:) benım kendı hıssettıgımde erkek. ama hayırlısı. sadece saglıklı olsun dıye dua edıyorum. gerisi hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…