kız kendileri evlendikten sonra fil gibi oluyorlar bi de bana laf söylüyorlar kötükedihüso kötükedihüso
ben de diyorum ki, en azından hamilelikle kilo aldım sizin gibi "satan satmış, alan başından atmış" diyerek file dönmedim :dilcikar: :dilcikar:
hadlerini bilmeleri lazım :dilcikar:
ayyy kıslaar az önce hastaneyi aradım ya şansıma belki ikili tarama testi sonuçlarım çıkmıştır diye ki daha yarını zor sabrediyordum çıkmış yaa.hemen koşup alıp geliyim ayy çok heyecan yaptııımmm!!!
arkadaşlar , üzülmeyin alınan kilolar verilir ben tartıda hiç kilo almadığım halde görüntüde şiştim , her gelen erken değil mi çok çabuk kilo almışsın diyor , üzerine uçmamak için zor tutuyorum kendimi ulen sanane sanki sen doğururken fidan gibiydin demek istiyorum :)))
yaaaaaaaaaaaaaaaaa sennnnnnnnn harikasin baya cok guldm herhalde canim oleydi veya da erken yasliklik basladi ki sana ole dedi:CüvCüv::CüvCüv:bebeklerimiz icin herseye deger
Arkadaslar ben bir soru sorucam sizlere, benim göbek bölgemde tüylenme son dönemde artti, siz de de ayni sorun varsa ne yapiyorsunuz, yani bir müdahalede bulunuyormusunuz?
ya 2 gündür benim karnım da bi tuhaf bi şişiyor akşamları ağrıyla beraber gaz bombardımanı eşim filan dalga geçiyor...ama çıkmasa çatlıcam yani o derece geriliyom...havalarda çok saoğuk üşütüyorum galiba biraz..sizerde dikkat edin.
valla bende sevindim bu işe çokmu yiyorum diye düşünüyodum gerçi ben gece 1.30 da pilav aşerip yapıp yiyen biriyim ya çaktırma:cokacimcoook
Oo bebek tahminleri olmaz mı , hatta dr. bir tane gördü dediğim halde göbeğime bakıp kesin ikiz kesin ikiz diyenler var . Samimi olduğum kişilere kızmıyorum da dış kapının mandalları sinir ediyor ya... Hamile bir bayansan eğer topluma mal oluyorsun , herkes bel ölçünü kalça ölçünü gözlemleyip nacizane yorumlarını yapıyorlar sonra başlarına gelen ve tanıdıklarının başlarına gelen kötü şeyleri sayıp döküyor çoğuda yaşını almış olduğu için saygısızlık da edemiyorsun. Herkes bugüne kadar en ilginç doğum hikayesinin kendisinin olduğunu savunur ve ballandıra ballandıra anlatır .... Birde bunun ilerisi var karnımız top gibi olunca da gelip herkes elleyecek :)))
ya 2 gündür benim karnım da bi tuhaf bi şişiyor akşamları ağrıyla beraber gaz bombardımanı eşim filan dalga geçiyor...ama çıkmasa çatlıcam yani o derece geriliyom...havalarda çok saoğuk üşütüyorum galiba biraz..sizerde dikkat edin.
yok canım yoook, bazısı gerçekten art niyetli yapıyo benim ikincisi bide ben tek sağlıklı olsun diyorum millet farklı cinsiyette olmasın istiyo öyle manyaklar var ikincisinin erkek olucağını bilsem doğururum bende yada kız olacağını bilsem doğururum bende diyen, herkesi kendileri gibi sanıyolar,hele hergün arayan bi fanatiğim var, yiyosa doğur kendin bana ne bulaşıyosun, hergün bence kesin yine kız olucak diyip kapatıyo. Bugün aramış çin takvimine bakıcam tarih ver diyo, kafasında bi kesinleştirse çok sevinecek, bekliyemiyooo, kafayı bozmuşş benleeee.Aaaaaaaaaolmaz mı yaa, sallayan sallayana ne çıkarsa bahtlarına :roflol: :roflol:
hayırlı sağlıklı olsun de geç kenara valla ama yooookkk kaydirigubbakcemile
canim demekki hepimizde ayni problem var bende aynisiyim esim diyorki bu cocuk gelmeden havasi bizi oldurcek diyor:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey:roflol:
parfumerıden gelıyorum kızlar. oradakı kadın yuzun hiç değişmemiş bebegın erkek dedı:) hayırlısı dedım
valla bende sevindim bu işe çokmu yiyorum diye düşünüyodum gerçi ben gece 1.30 da pilav aşerip yapıp yiyen biriyim ya çaktırma:cokacimcoook
al işte bi müneccim kılıklı daha :roflol: :roflol:
aynen canım, sadece hayırlısı..
amin.canım saol..yok özre gerek yok nerden bileceksin ki.ama illaki böyle zor zamanlarda arıyor insan ben evlenirken de hayatta değildi annem.ben söz gecemi unutamam....eşimin ailesi filan işten söz mendilimiz verilecek,verildi haydi çocuklar el öpün denilirya adetten ben kayınvalide kayınpeder öptüm derken babamın elini öptükten sonra ağlamaya başlamıştım ve kimseler susturamamıştı beni...çok acı zamanlar tabi yanlız düğün hazırlıkları filan ablam var çok şükür 2 tane 1 abim var ama çocukları küçük tü ozmn yine elinden geleni yaptılar fazlasıyla Allah razı olsun onlardan ama.ölüm de hayatın bir parçası unutmamalı ve kalp kırmamalı.yarın hangmizin ne olacağı belli değil..senağlama
Neyse kızlar bugün moralimizi yeterince bozmayalım , allah herkese her konuda dayanma gücü versin ...
Şimdi size bir şey sorucam akıntısı olan var mı ? Bende gebeliğimin başından beri var görüntüsü rahatsız edici değil dr. test te yaptı kötü bir şey yok ama normal mi ?
ayyy kıslaar az önce hastaneyi aradım ya şansıma belki ikili tarama testi sonuçlarım çıkmıştır diye ki daha yarını zor sabrediyordum çıkmış yaa.hemen koşup alıp geliyim ayy çok heyecan yaptııımmm!!!
kızlar ben işteyim bugün de sabahtan beri çok yogundum yazdıklarınızı okuyorum da okumak bile ii geliyo benimle aynı sorunları yaşayan beni anlayan hamişlerle paylaşmak çok güzelll
yok canım yoook, bazısı gerçekten art niyetli yapıyo benim ikincisi bide ben tek sağlıklı olsun diyorum millet farklı cinsiyette olmasın istiyo öyle manyaklar var ikincisinin erkek olucağını bilsem doğururum bende yada kız olacağını bilsem doğururum bende diyen, herkesi kendileri gibi sanıyolar,hele hergün arayan bi fanatiğim var, yiyosa doğur kendin bana ne bulaşıyosun, hergün bence kesin yine kız olucak diyip kapatıyo. Bugün aramış çin takvimine bakıcam tarih ver diyo, kafasında bi kesinleştirse çok sevinecek, bekliyemiyooo, kafayı bozmuşş benleeee.Aaaaaaaaa
yaa sana inandırıcı geldimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?