2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım gözünüzaydın.. Ne tatlıdır şimdi onlar maşallah. Çok severim ben hayvanları...Canım aklıma gelmişken hatırlatayım benim doktor kesinlikle ve kesinlike kedilerin olduğu yerlerden uzak dur diye sıkı sıkı tembihledi beni. Sende dikkat et canım.

Dediğin gibi canım sen özel bir doktora git ben hiç gebelik için SSK doktoruna gitmedim ama yine de SSK doktorlarının tümünün davranışları aynı.. Özeldeki doktor en azından seni iyice muayene eder ve ona görede tavsiyeler verir. Tansiyonum benimde çoğu zaman düşük oluyor, doktorumla bunu görüştüm ve hamilelikte bunun gayet normal bir durum olduğunu öğrendim bazen benim 9/5 bile çıkabiliyor. Evet canım bir hayli kilo almışsın dikkat et. Daha çok erken bu kadar kilo almak için ben 12. haftamı yeni doldurdum ve daha hiç kilo almadım bu hem senin için sakıncalı hem bebeğin için. Dikakt et canım kendine.

evet hastanede bakmıyolar.özelde yarım saat 45 dk ilgileniyorlar.bencede git için rahat

etsin nelere para harcamıyoruz bundan dah mühim ne olabilir ki..ya tansiyonun

heycandan inip çıkmış olabilir ama arada yakın sağlık ocağı filan varsa gidip 1-2 gün ölçtür

bakalım gün içindede öylemi bende gittiğimde 14-9 du yüksek demişti dr.um ama sonra 2-

3 gün ölçtüm normallerdeydi.evet 10 kilo çok sakuracım biraz daha dikkatli ol esas kilo

alacağımız aylar başlıyor.sen progestan filan mı kullandın o ilaç kilo aldırıyoe sanırım

yoksa o kadar bulantıdan kilo almanmünkün değil.ben kullanmadım o ilaçtan ama

kullananlar kilo aldırdığını söylüyor.bence herşeyin normal.66 kiloyla hamile kaldım

senden şişko doğumum olucak Allah nasip ederse üzülme yaniiidelikafadulden

bebek gayet sağlıklı geldi bana da canım, tansiyon da normaldir herhalde dedim kendi kendime çünkü düşük tansiyondan oluşacak şikayetim yoktu.. meraktan sordum düşük olur mu diye a.s
düşük tehlikesi var canım progestanı onun için kullanıyorum..
düşün yaa geçen ay varmış tehlike, söylemiyo, ben de diyorum neden progestan veriyor
değiştiriyorum canım kesinlikle değiştiriyorum.. iyi diye tavsiye üzerine gittim bi de

canim icine sinmediyse hemen degistir ve bebisini doyana kadar izlettirenn ve en onemlisi sana bilgi verebilen bir dr git.kiloya biraz dikkat et cok degil cunku bebisin zaten sende ne varsa aliyor:CüvCüv:

kiloya dikkat etmeye başladım tatlım evet, hemen değiştiricem, çok daha bilgili bi doktor var, sadece özel diye gitmemiştim ama gidicem bebeğimden önemli mi

mozijiku gözün aydın ..güle güle büyütün tontiş kedişlerinizi.ama sen dikkat et yaklaşma yok sakıncalı biraz hamile bayanlar için tammmı tedbiri elinden bırakma cnmmmm

Kıpırdar tabi annesi. Büyüyor artık maşallah. Canım doktorun içine sinmediyse bence biran önce değiştir.

Evet cnm biliyorum. Toksoplazma testim negatif çıkmıştı. Evde olmasına birşey dememişti doktorum. Ama onu ellememeye özen gösteriyorum. Zaten gidicek yakında evden. Hamile diye kıyamadım başka yere vermeye, acıdım. Bebek doğunca zaten asla aynı evde olamazlar.

mozijiku gözün aydın ..güle güle büyütün tontiş kedişlerinizi.ama sen dikkat et yaklaşma yok sakıncalı biraz hamile bayanlar için tammmı tedbiri elinden bırakma cnmmmm

Dikkat ediyorum canım. Zaten bebişler biraz büyüsün bir yakınımıza vericez hepsini.

özel hastane yok canım burda, özel poliklinik var bi tane tıp merkezi, özel ya adı oraya gittim işte..
ama yok, bildiğin özel muayenehaneye gidicem..
kilo almamın büyük sebebi sigarayı bırakmak canım, ilk ay bıraktım öğrenmeden hemen önce ve o zaman çok aldım, şimdi hissediyoreum yavaş yavaş normale dönüyorum çok şükür..
çok sağol valla içimi rahatlatıyorsunuz a.s.

10 kilo çok tabi canım normalde 2 kilo alsam nefes alamazdım !
ama dediğim gibi inşallah normale dönüyoruz inşallah naniknanik
yok tansiyonu takmıyorum çünkü normaldir gibi geldi bana da
dualarımız birbirimiz için olsun :Saruboceq:

evet tatlım herzaman dualarımız birbirimiz için.sağsalim kucağımza alalım inş.evlatlarımızı...

Günaydın hanımlar , nasılsınız bugün ...
Ben aşırı sinirliyim patlayacak yer arıyorum , eşim yurtdışında annem yanımda ama ben çalışmak zorundayım o evde çok sinir oluyorum bu duruma , annem geldiğinden beri tuvaletim düzene girdi kabızlık çekmiyorum , yeme içme düzenim yerine geldi keşke hep yanımda kalabilse ((

günaydın tatlım bence biz hamilikten kızacak yer arıyozzz.benimde nasıl uykum var ayılmak gelmiyo içimden nasıl uyuyasım var anlatamam.başım kalkmıyor masadan ama çalışımaya çalışıom napimmm sabrettcezzz:CüvCüv:

evet tatlım herzaman dualarımız birbirimiz için.sağsalim kucağımza alalım inş.evlatlarımızı...

amiin inşallah canım isteyen herkes için inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

bu ara hep bunu düşünüyorum; anne olacağız ama hala anacıklarımıza muhtacız...
Rabbim onları eksik etmesin, göçüp gitmiş anneciklerimize de kucak kucak rahmet eylesin inşallah...

amiiiiin.sakuracım ben yokluğunu çok hissediyorum sorma kıymetini bilsin anneleri hayatta olanlar üzmesinler sakınn

[

bu ara hep bunu düşünüyorum; anne olacağız ama hala anacıklarımıza muhtacız...
Rabbim onları eksik etmesin, göçüp gitmiş anneciklerimize de kucak kucak rahmet eylesin inşallah...[/QUOTE]

Canım haklısın belki düşüncesizce yazdım , annesi olmayanları düşünemedim ,uzakta olsun allah canını sağ etsin ama annem diyor ki resmen dağılmışsın ya yetiştiremiyorum her işi birden kendime bile bakamıyorum bazen of of ...Bazen diyor ki keşke seni okutmasaydım diye :)

Zeytıngozlu bende evde dagılmıstım bayaa. Kaynanam geldı bıkaçgundur bızdeler toparladı oda sagolsun:) ama su zaman iş yapacak zaman değil zaten. Zaten işten eve gıdıyorum bitmişim. Allahtan işim masa başı allah zor işi olan hamılelere yardım etsın

canım seni çok iyi anlıyorum benimde içerde gözüken bi kanama var 1,5 aydır progestan kullanıyorum cuma günü tekrar gidicez umarım iyidir meleğim çok korkuyorum zaten göğüs ağrımdan ve bel ağrımdan başka hiç bişey yaşamıyorum oda beni çok tedirgin ediyo

amiiiiin.sakuracım ben yokluğunu çok hissediyorum sorma kıymetini bilsin anneleri hayatta olanlar üzmesinler sakınn

amin inşallah canım, iyi ki kırmamışım, ufak tefek haylazlıklar dışında üzmemişim onu diyorum her an...
valla gördüğüm her gün, konuştuğum her an helallik istiyorum, nasıl kıymetliymişim meğer onun için...

ben de bazen diyorum okumasaydım, çalışmasaydım şimdi, annecime giderim, işi olduğu zaman işten sonra koşturmak azıcık yardım etmek yerine herşeyine koşarım...
ama olsun, o böyle de gurur duyuyor ya, yeter bana o mutluluk :1hug:

inşallah güzelce atlatırsınız canım sen de bebişinde..
ben de ilk aydan beri progestan kullanıyorum bu ay da devam edicez 3. kutu oldu...

zaten kilomun büyük sebebi o ilaç ya neyse naniknanik

inşallah güzelce atlatırsınız canım sen de bebişinde..
ben de ilk aydan beri progestan kullanıyorum bu ay da devam edicez 3. kutu oldu...

zaten kilomun büyük sebebi o ilaç ya neyse naniknanik

benimde iki kutu oldu kilomu aldırıyomuş bende 2,5 kilo falan aldım bebeklerimiz sağlıklı olsunda kiloları veririz canım

Canım çok özür dilerim , Başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin annenin ...

amin.canım saol..yok özre gerek yok nerden bileceksin ki.ama illaki böyle zor zamanlarda arıyor insan ben evlenirken de hayatta değildi annem.ben söz gecemi unutamam....eşimin ailesi filan işten söz mendilimiz verilecek,verildi haydi çocuklar el öpün denilirya adetten ben kayınvalide kayınpeder öptüm derken babamın elini öptükten sonra ağlamaya başlamıştım ve kimseler susturamamıştı beni...çok acı zamanlar tabi yanlız düğün hazırlıkları filan ablam var çok şükür 2 tane 1 abim var ama çocukları küçük tü ozmn yine elinden geleni yaptılar fazlasıyla Allah razı olsun onlardan ama.ölüm de hayatın bir parçası unutmamalı ve kalp kırmamalı.yarın hangmizin ne olacağı belli değil..senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…