kızlar şimdi dr konuştum progestan kapsül al 15 gün kullanalım dedi her ihtimale karşı ama gelmene gerek yok dedi rahatladım valla
msms canım dr güvenmek çok önemliymiş eğer güvenmiyorsan değiştir mutlaka
Kızlar günaydın bu sabah uyandım ve idrarımı yaptım sildiğimde pembemsi kan vardı ama çamaşırımda yoktu çok korktum çok ağladım 14 haftalık olucaz kısmetse şuanda yine yok kan ama dr gelmesini bekliyorum arıcam allah hepimize yardım etsin çamaşırıma geçen bişey olmadı kontrol ediyorum sabah 6:30'dan beri
günaydın kızlar naıslsınız? bebişler nasıl en güzel anneler en güsel bebekler
Günaydın kızlar. Nabersiniz? Ben biraz yorgunum. Çünkü dün gece ebelik yaptım kaydirigubbakcemile3
Ecemcim, çok geçmiş olsun cnm. İçin rahat olsunç Bak ne güzel duymuşsun miniğinin pıt pıtlarını.
Mehtap gülü , canım dualarımız seninle. İnşallah Allahım bebeğini sana bağışlar :Saruboceq:
Nostok , Geçmiş olsun canım. İnşallah en yakın zamanda Allah bu mutluluğu tekrar sana yaşatır.
Sad cım, geçmiş olsun. Korkulucak bişi olmadığına sevindim canım. İlaçlarını kullan, bol bol dinlen. Allah bebeğini sana bağışlasın cnm.
günaydın cnm.iyiyiz nasıl ebelik anlamadımmmm???
günaydın kızlar...
dün doktora gittim kontrole..
doktor değiştiricem sanırım, yani özel muayenehanesine gidicem..
dünkü doktorun toplam muayenesi 5-6 dakika sürdü, çabucacık muayene etmeye uğraşıyorlar, içime sinmedi ve hiç memnun kalmadım...
bebiş ultrasonda da 9 haftalık görünüyor, 24 mm boyu ve 9 gram ağırlığı..
tansiyonum 10/6 çıktı, normal midir böyle düşük olması_? bilgi vermediler çünkü !
ocak ayının başında (muhtemelen gebeliğimin ilk günleriydi) 53 kilo falandım..
dün tartıldım, botları kotu ve montumu saymazsak 61 kiloyum (63 çıktı ama üstümde çantam bile vardı lol )
"10 kilo almışıııııım" diye çığırınca doktor dedi diyete başlıcaz.. çok kilo almaman lazım..
düşük tehlikesi hala var, progestana devam...
ya uzun lafın kısası hiç memnun değildim, cumartesi günü için daha çok tavsiye edilen bi doktordan randevu alıp ona gidicem inşallah..
günaydın kızlar...
Dün doktora gittim kontrole..
Doktor değiştiricem sanırım, yani özel muayenehanesine gidicem..
Dünkü doktorun toplam muayenesi 5-6 dakika sürdü, çabucacık muayene etmeye uğraşıyorlar, içime sinmedi ve hiç memnun kalmadım...
Bebiş ultrasonda da 9 haftalık görünüyor, 24 mm boyu ve 9 gram ağırlığı..
Tansiyonum 10/6 çıktı, normal midir böyle düşük olması_? Bilgi vermediler çünkü !
Ocak ayının başında (muhtemelen gebeliğimin ilk günleriydi) 53 kilo falandım..
Dün tartıldım, botları kotu ve montumu saymazsak 61 kiloyum (63 çıktı ama üstümde çantam bile vardı lol )
"10 kilo almışıııııım" diye çığırınca doktor dedi diyete başlıcaz.. çok kilo almaman lazım..
Düşük tehlikesi hala var, progestana devam...
Ya uzun lafın kısası hiç memnun değildim, cumartesi günü için daha çok tavsiye edilen bi doktordan randevu alıp ona gidicem inşallah..
günaydın kızlar...
dün doktora gittim kontrole..
doktor değiştiricem sanırım, yani özel muayenehanesine gidicem..
dünkü doktorun toplam muayenesi 5-6 dakika sürdü, çabucacık muayene etmeye uğraşıyorlar, içime sinmedi ve hiç memnun kalmadım...
bebiş ultrasonda da 9 haftalık görünüyor, 24 mm boyu ve 9 gram ağırlığı..
tansiyonum 10/6 çıktı, normal midir böyle düşük olması_? bilgi vermediler çünkü !
ocak ayının başında (muhtemelen gebeliğimin ilk günleriydi) 53 kilo falandım..
dün tartıldım, botları kotu ve montumu saymazsak 61 kiloyum (63 çıktı ama üstümde çantam bile vardı :roflol: )
düşük tehlikesi hala var, progestana devam...
ya uzun lafın kısası hiç memnun değildim, cumartesi günü için daha çok tavsiye edilen bi doktordan randevu alıp ona gidicem inşallah..
Canım sevindim bebişinin iyi olmasına. Tansiyonun düşük olması normalmiş hamilelikte. Gerçi seninkide çok düşük sayılmaz. O doktorun tartısı bozuk olmasın ya :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?