2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize günaydın yerimseniben yazdıklarınıza şöyle bi baktım allah yardım etsin mehtap gülü allah bebeklerimizi bize bağışlasın ben ara yazdıklarınızı okuyorum takip ediyorum dua ediyorum sizin için ....

kızlar şimdi dr konuştum progestan kapsül al 15 gün kullanalım dedi her ihtimale karşı ama gelmene gerek yok dedi rahatladım valla

Guanydın kızlar. Ecem gecmıs olsun canım. Bebegın iyi ya gerisi önemli değil artık. Bende ruyamda kanamam oldugunu gordum. Dr uma ulaşamıyordum. Sanırım ıyıce garıplestım:)
aqualotus benımde ıkızle basladı ama devamını tek goturuyoruz. Dr un tecrubesızlıgımı o haklımı bılmıyorum ama içimi bir türlü rahat ettırmedı kadın hep dıken ustundeyım.

msms canım dr güvenmek çok önemliymiş eğer güvenmiyorsan değiştir mutlaka

msms canım dr güvenmek çok önemliymiş eğer güvenmiyorsan değiştir mutlaka

canım kendı jınekologumdan memnunum. ama ben tüp bebekle hamıle kaldıgımdan ilk muayenelerde onlara gorunmem gerekıyordu. ama sansıma bana denk gelen dr bana göre dogum dr u değil. bırak sadece tup bebek yapsın:) görüdüğü gereklı gereksız herseyı bana soyluyor. bişey var ama anlamlandıramadım. sonrasında kendı dr umu arıyorum o içimi rahatlatıyor.

günaydınlar kısslar.tatlım üzülme belki dış taraftan bi kanama dır ki uzun sürmemiş.moralini bozma.dualarımız seninle:teselli:

annelik çok zor şimdiden bukadar korkuyoruz bişey olcak diye geri kaldı 6 ayımız valla ama nasıl geçer bilmiyorum ilk aylarda düşük tehlikem vardı ama hiç sorun yaşamamıştım leke akıntı olmamıştı allaha şükür acaba idrar yollarımda mı bişey oldu cumartesi öğrenicem artık

Günaydın kızlar. Nabersiniz? Ben biraz yorgunum. Çünkü dün gece ebelik yaptım kaydirigubbakcemile3

Ecemcim, çok geçmiş olsun cnm. İçin rahat olsunç Bak ne güzel duymuşsun miniğinin pıt pıtlarını.

Mehtap gülü , canım dualarımız seninle. İnşallah Allahım bebeğini sana bağışlar :Saruboceq:

Nostok , Geçmiş olsun canım. İnşallah en yakın zamanda Allah bu mutluluğu tekrar sana yaşatır.

Sad cım, geçmiş olsun. Korkulucak bişi olmadığına sevindim canım. İlaçlarını kullan, bol bol dinlen. Allah bebeğini sana bağışlasın cnm.

günaydın cnm.iyiyiz nasıl ebelik anlamadımmmm???

günaydın cnm.iyiyiz nasıl ebelik anlamadımmmm???

Canım benim kedim var. Dün gece doğum yaptı. Çok heyecanladım gerçekten. Çünkü ilk defa geldi başımıza. Pamuğunda ( kedim) ilk doğumuydu. 3 saat sancı çektikten sonra ilk bebeğimiz doğdu. Ama kızlar gerçekten çok acı çekti. İkinci bebek ilkinden 2 saat sonra geldi. Fakat ters geldiği için onu kurtaramadık. Diğerlerinden çok zayıftı. Sanırım gelişmemiş. En sonuncusu ölü doğandan 30 sn. sonra çıktı. Oda çok zor nefes alıyordu. Buda ölücek dedim. Sabah kalktığımda bir baktım annesinin memesine yapışmış. cak cuk emiyordu kaydirigubbakcemile3 Şimdi 2 tane minik yavrumuz var. Kızlar annelik çok başka birşey ya. Pamuk bir yandan sancı çekiyordu, diğer yandan bebeğini temizliyordu.

günaydın kızlar...
dün doktora gittim kontrole..
doktor değiştiricem sanırım, yani özel muayenehanesine gidicem..
dünkü doktorun toplam muayenesi 5-6 dakika sürdü, çabucacık muayene etmeye uğraşıyorlar, içime sinmedi ve hiç memnun kalmadım...

bebiş ultrasonda da 9 haftalık görünüyor, 24 mm boyu ve 9 gram ağırlığı..
tansiyonum 10/6 çıktı, normal midir böyle düşük olması_? bilgi vermediler çünkü !
ocak ayının başında (muhtemelen gebeliğimin ilk günleriydi) 53 kilo falandım..
dün tartıldım, botları kotu ve montumu saymazsak 61 kiloyum (63 çıktı ama üstümde çantam bile vardı :roflol: )
"10 kilo almışıııııım" diye çığırınca doktor dedi diyete başlıcaz.. çok kilo almaman lazım..
düşük tehlikesi hala var, progestana devam...

ya uzun lafın kısası hiç memnun değildim, cumartesi günü için daha çok tavsiye edilen bi doktordan randevu alıp ona gidicem inşallah..

Son düzenleme:

Canım sevindim bebişinin iyi olmasına. Tansiyonun düşük olması normalmiş hamilelikte. Gerçi seninkide çok düşük sayılmaz. O doktorun tartısı bozuk olmasın ya :1shok:

canım bebeğinin boyu kılosu normal. Tansıyon her ınsanın aynı olmaz canım. Benımde normal tansıyonum 10/6 gebelıgın basından berı 11/7 çıkıyor ama bunlar normal tansıyonlar. Herkesın 12/8 değil kafana bunu takma
kılo konusuna gelınce evet baya hızlı gıtmıssın masallah:) progestan ne kullanıyorsun? Bende kullanıyorum. 12. Haftaya kadarda devam edecegız bız.
Memnun kalmadıysan aklında soru işaretı kaldıysa baska dr a gıt mutlaka. Sıtede sana bursadan dr tavsıye edecek hamıle arkadaslar vardır. ınsallah içini rahatlatacak bır dr bulursun

gunaydin canim hamilelik yoldaslarim nasilsiniz nasil tatli bebisler?ben buaralar cok stresliyim yaaaaaaa arkadasin dugunu var oda beni sadic yapti way halime bilmiyorum yani:1no2:

canim icine sinmediyse hemen degistir ve bebisini doyana kadar izlettirenn ve en onemlisi sana bilgi verebilen bir dr git.kiloya biraz dikkat et cok degil cunku bebisin zaten sende ne varsa aliyor:CüvCüv:

Canım sevindim bebişinin iyi olmasına. Tansiyonun düşük olması normalmiş hamilelikte. Gerçi seninkide çok düşük sayılmaz. O doktorun tartısı bozuk olmasın ya :1shok:

canım benim normalim 55 falan aslında ama kurban temizliğinde ve bayramda 52'ye düşmüştüm.. sonra da kilo almadım..
tam bebeğe karar verdiğimizde sigarayı bıraktım, yavaş yavaş almaya başladım...
kıyafetsiz ve koskoca postallarım olmadığı zaman annemde tartıldım mesela 60 çıktım...

bi de kalp atışlarını duymadık dinlemedi :1no2: sadece gördük, kollarını kıpırdattı ama biliyo musun, kıpırdadı resmen :1shok:
ağlayasım geldi o an ama sadece 2 saniye kadar görebildim, tamamdır dedi :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…