işte cevap buuuuuuuuuu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
arkadaşlar , üzülmeyin alınan kilolar verilir ben tartıda hiç kilo almadığım halde görüntüde şiştim , her gelen erken değil mi çok çabuk kilo almışsın diyor , üzerine uçmamak için zor tutuyorum kendimi ulen sanane sanki sen doğururken fidan gibiydin demek istiyorum :)))
kız kendileri evlendikten sonra fil gibi oluyorlar bi de bana laf söylüyorlar kötükedihüso kötükedihüso
ben de diyorum ki, en azından hamilelikle kilo aldım sizin gibi "satan satmış, alan başından atmış" diyerek file dönmedim :dilcikar: :dilcikar:
hadlerini bilmeleri lazım :dilcikar:
herkese günaydın 2009 un en güzel eylül anneleri keyifler nasıl bakalım?
geçmişi okudum da sad çok çok geçmiş olsun
sakura canım yazdığına göre bebişin boyu kilosu normal tansiyonda öle benimde hep 10/6 çıkıyo ama sen o dr bi daha görme yaaa
ne demek hemen 5 dk hop bitti olmaz öle şey güzelce bakıcak sana göstercek ağzını elini ayaklarını kalp atışını dinletcek gıcık oldum valla hee
...
katılıyorum canım sana herkesde bir kilo takibi benim kilomdan sana ne ben etmiyorum o kadar takip kızartma istiyo canım diyorum aman yeme şimdi ama istiyor aman valla dinlemiyorum kimseyi yemeyip üzülceğime yerim mutlu olurum benim arkadaşım hiç yemedi bebeği gelişmemişti öle olsa daha mı iyi cokacimcoookbu akşam kızartma yerim beni kimse tutamaz
kıslar beni merak etmişsiniz,çok teşekkür ederim canlarım.p.tesi gününden beri,dua ederek :Saruboceq:yatıyorum,kanama tamamen kırmızı oldu,ağrılarımda iyice çoğaldı.yarın son gün bakalım dr ne diycek.inşallah RABBİMİN izniyle bebişimin kalp atışı düzelmiştir.:Saruboceq:eğer durduysa kürtaj olup gelecem..senağlama
kızlar bebeğimi düşürmeseydim şidi aranızda olucaktım allah hepinize bebeğinizi kcağınıza almayı nasip etsin....ben hala tedaviye devam artık
bu arada kıslar hepinize günaydın.
dün annemi zeynep kamil hastanesine üroloji için götürdüğümde beklerken seminer yaptı başhemşire.meme sağlığı ile ilgili.çok güzel anlattı.bu arada gebelerin gebeliği süresince elle ve mamografi ile meme kontrolü yapmayacağını biliyor muydunuz?ben bilmiyordum.neden diye sorduğumda fizyolojik yapımızın ,yaradanın muazzamlığını bir kez daha hayran oldum.
göğüs ellendikçe vücut bebeğin vaktinin geldiğini sanıp süt üretmek için harekete geçiyor ve kasılma ile bebeği atmaya çalışıyormuş.hatta cinsel hayatta bile dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.ha hoş bu arada yabancı değiliz artık cinsel hayatta pek kalmadıya neysedikkatli olalım yani kızlar.eşlerimizlede konuşup tolerans isteyelim tabi Şeniz
eslemcim canim zaten onlari gordum sisdim resmen ya benim basuiimdaki su stres kalsin hemen yapicam bir tane ama aciklamali koyarsaN COK SEVINIRIM HAYATIMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5patiği yapan varsa resmini koysun merak ettim
olmadıysa bugün başlarım bitane daha detaylı resim çeker koyarım
ama siz beceriklisiniz yapmışsınızdır :))
hemsehrım lınk tıcker ıcın.hanı su altta kac haftalık oldugumuzu gosteren resımlı bolum için
Kızlar günaydın bu sabah uyandım ve idrarımı yaptım sildiğimde pembemsi kan vardı ama çamaşırımda yoktu çok korktum çok ağladım 14 haftalık olucaz kısmetse şuanda yine yok kan ama dr gelmesini bekliyorum arıcam allah hepimize yardım etsin çamaşırıma geçen bişey olmadı kontrol ediyorum sabah 6:30'dan beri
bebek gayet sağlıklı geldi bana da canım, tansiyon da normaldir herhalde dedim kendi kendime çünkü düşük tansiyondan oluşacak şikayetim yoktu.. meraktan sordum düşük olur mu diye a.s
düşük tehlikesi var canım progestanı onun için kullanıyorum..
düşün yaa geçen ay varmış tehlike, söylemiyo, ben de diyorum neden progestan veriyor
değiştiriyorum canım kesinlikle değiştiriyorum.. iyi diye tavsiye üzerine gittim bi de
yok canim en onemlisi iyi doktor ve bilgi veren hemen degistir bebegin ve sen daha onemlisin 3kurusdan fazla ver iyi dr git.
kiloya dikkat etmeye başladım tatlım evet, hemen değiştiricem, çok daha bilgili bi doktor var, sadece özel diye gitmemiştim ama gidicembebeğimden önemli mi
günaydın tatlım bence biz hamilikten kızacak yer arıyozzz.benimde nasıl uykum var ayılmak gelmiyo içimden nasıl uyuyasım var anlatamam.başım kalkmıyor masadan ama çalışımaya çalışıom napimmm sabrettcezzz:CüvCüv:
Kızlar bişey daha diycem peki şey oluyomu size, olur olmaz, tanıdık yabancı, samimi samimiyetsiz, bence erkek bence kız tahminleri hatta abartıp ooooo kesin kızz buu kesin ( müneccimmisinizz) yada rüyamda gördüm erkekti (ne alaka beni görüyosun yaa rüyanda, yatarken benimi düşündün) benim derdim milletim gerdi sizmi vericeksiniz ekmeğini bebemin, bi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun denir çekilinir yaa herkes müneccimbaşı olmuş.
herkese günaydın 2009 un en güzel eylül anneleri keyifler nasıl bakalım?
mozijiku cum gözünaydın ya bişey sorcam hamilelikte evde kedi falan beslemek zararlı değil mi?
:
ben folikle kullandım bi de, ikisi beraber olunca hem gaz yapıyor hem şişkinlik hem de kilo...
dediğim gibi sigara da bırakılınca oluyorsun balon gibi :roflol:
ama yavaş yavaş durdu kilo almam, hissediyorum yani düşün :roflol:
[bende biarada kullanıyorum aynı şeyler bendede oluyo patlıyıcakmışım gibi geliyo kocaman bişey oldum
Selam canım. Kedimin aşıları var ,çiğ et yemiyor, tuvaletinide ben temizlemiyorum. Doktor bir sorun olmayacağını söyledi.
bende biarada kullanıyorum aynı şeyler bendede oluyo patlıyıcakmışım gibi geliyo kocaman bişey oldum
demek ki neymiiiiş, sadece benim gırtlağımla alakalı değilmiş, ilaçlar çook etki ediyormuş :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?