2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın 2009 un en güzel eylül anneleri keyifler nasıl bakalım?
geçmişi okudum da sad çok çok geçmiş olsun
sakura canım yazdığına göre bebişin boyu kilosu normal tansiyonda öle benimde hep 10/6 çıkıyo ama sen o dr bi daha görme yaaa
ne demek hemen 5 dk hop bitti olmaz öle şey güzelce bakıcak sana göstercek ağzını elini ayaklarını kalp atışını dinletcek gıcık oldum valla hee
mozijiku cum gözünaydın ya bişey sorcam hamilelikte evde kedi falan beslemek zararlı değil mi?
ayfersmu canım ii haberlerle dönersin inşallah
fussiletcim bende senin yaşadığın şeyleri yaşadım rabbim bize bebişlerimizi bağıışlasın onlarla avutucaz artık kendimizi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:allah sabır versin bize:Saruboceq::Saruboceq:

kız kendileri evlendikten sonra fil gibi oluyorlar bi de bana laf söylüyorlar kötükedihüso kötükedihüso
ben de diyorum ki, en azından hamilelikle kilo aldım sizin gibi "satan satmış, alan başından atmış" diyerek file dönmedim :dilcikar: :dilcikar:
hadlerini bilmeleri lazım :dilcikar:

katılıyorum canım sana herkesde bir kilo takibi benim kilomdan sana ne ben etmiyorum o kadar takip kızartma istiyo canım diyorum aman yeme şimdi ama istiyor aman valla dinlemiyorum kimseyi yemeyip üzülceğime yerim mutlu olurum benim arkadaşım hiç yemedi bebeği gelişmemişti öle olsa daha mı iyi cokacimcoookbu akşam kızartma yerim beni kimse tutamaz

ay evet.çok bilinçsiz konuşmalar var yanii.benimd şey sinirimi bozuyo aayyyy çok sıcaklarda çok şişçen uyuyamıyacaksın.pişik olucak göğüsler yaaa bi moral verin arkadaş :dilcikar:
bende diomkii benim klimam var açarım sep serin yatarım ooohhhh gelsin fatura öderiz ne yapimm

Valla kızlar yemek ıstedıklerımızı yememız lazımmıs. Bende aklıma gelen her seyı yıyorum. Bebege faydası yoksa az mıktarda yemeyı tercıh edıyorum. Faydası varsa yıyebıldıgım kadar yıyorum. Gercı ben 12. Haftaya gırmedıgımden yedıklerım henuz bebiş için onemlı değilmiş ama olsun vucudum guclu olsun en azından

günaydııın h.g. canım a.s.
şeytan görsün yüzünü o doktorun, bi daha da hıdır'a gitmem kötükedihüso kötükedihüso :roflol: :roflol: :roflol:

evet yaa mesela şimdiye kadar manyak gibi yedim ama son bi haftadır eski normal yeyişime döndüm..
hamileyiz yani adı üstünde :dilcikar: naniknanik

canim kotuseyler dusunme belki bebeginin esidir oda ole kanama yapiyor lutfen pozitif dusun ve allah nasip ederse hepimiz eylul ayinda teker teker tatli birer anne olucagiz.insallah kucuk yaramazimizda duselmisdir fazla stres yapma stresde cok etkiliyor cunku.

kızlar bebeğimi düşürmeseydim şidi aranızda olucaktım allah hepinize bebeğinizi kcağınıza almayı nasip etsin....ben hala tedaviye devam artık

canim allah insallah en yakin zamanda yeni bir bebis verir sana.gecmisi dusunme hep gelecege bak ki bebek sansi daha yuksek olsun dr nin herdediklerinide yapin.ok

gunaxydin canim bilgilerin icin sagol ya benim bir ellim hep orda yaklasik cunku cok kasiniyorlar yag suruorumda ole rahatliyorum.gercdekden beni cok aydinlattin bu konuda tesekkurler.diger dediklerinede katiliyorum artik hicbisey kalmaddi yakaydirigubbakcemile

patiği yapan varsa resmini koysun merak ettim
olmadıysa bugün başlarım bitane daha detaylı resim çeker koyarım
ama siz beceriklisiniz yapmışsınızdır :))
eslemcim canim zaten onlari gordum sisdim resmen ya benim basuiimdaki su stres kalsin hemen yapicam bir tane ama aciklamali koyarsaN COK SEVINIRIM HAYATIMkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

nevetebircan sanada gunaydin canim nasilsin is nasil gidiyor.dikkatet kendini fazla yorma

hemsehrım lınk tıcker ıcın.hanı su altta kac haftalık oldugumuzu gosteren resımlı bolum için

petibor harikasin tatlim herkesin linki senin elinde gecdi diyebilirim.yardim melegi:)

canim korkma hemen belki bebeginin esidir onu dusun dr ile konus ok.

en iyisi canim harika bir dusunce.

kiyamam sana eve gittiginde hemen sicak bir dus ve sut hemen yat.bebisin seni yoruyor annesi demekki buyuyor.

Son düzenleme:
Kızlar bişey daha diycem peki şey oluyomu size, olur olmaz, tanıdık yabancı, samimi samimiyetsiz, bence erkek bence kız tahminleri hatta abartıp ooooo kesin kızz buu kesin ( müneccimmisinizz) yada rüyamda gördüm erkekti (ne alaka beni görüyosun yaa rüyanda, yatarken benimi düşündün) benim derdim milletim gerdi sizmi vericeksiniz ekmeğini bebemin, bi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun denir çekilinir yaa herkes müneccimbaşı olmuş.

olmaz mı yaa, sallayan sallayana ne çıkarsa bahtlarına :roflol: :roflol:
hayırlı sağlıklı olsun de geç kenara valla ama yooookkk kaydirigubbakcemile

herkese günaydın 2009 un en güzel eylül anneleri keyifler nasıl bakalım?

mozijiku cum gözünaydın ya bişey sorcam hamilelikte evde kedi falan beslemek zararlı değil mi?
:

Selam canım. Kedimin aşıları var ,çiğ et yemiyor, tuvaletinide ben temizlemiyorum. Doktor bir sorun olmayacağını söyledi.

bende biarada kullanıyorum aynı şeyler bendede oluyo patlıyıcakmışım gibi geliyo kocaman bişey oldum

demek ki neymiiiiş, sadece benim gırtlağımla alakalı değilmiş, ilaçlar çook etki ediyormuş :roflol: :roflol: :roflol:

Arkadaslar ben bir soru sorucam sizlere, benim göbek bölgemde tüylenme son dönemde artti, siz de de ayni sorun varsa ne yapiyorsunuz, yani bir müdahalede bulunuyormusunuz?

selam kızlar; inanın yeni kalktım diyebilirim ama uyumadım yaa..dünkü korkudan sonra..kızlar şimdiki akıntım sarının biraz daha koyusu ama şükür sancım falan yok..sadece peçeteye gelen bir akıntı inşallah normaldir..ama kanama yada kahverengi leke yok..
birde kızlar ist. oturanlar için söylüyorum hafta sonu CNR bebek fuarı var bilgilerinize..

demek ki neymiiiiş, sadece benim gırtlağımla alakalı değilmiş, ilaçlar çook etki ediyormuş :roflol: :roflol: :roflol:

valla bende sevindim bu işe çokmu yiyorum diye düşünüyodum gerçi ben gece 1.30 da pilav aşerip yapıp yiyen biriyim ya çaktırma:cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…