Ben eşimden hala utanıyorum o konuda kaçırınca problem yok ama rahat olamıyorum , o maşallah pek rahat sanki bebek onda :))
O teyzeler varya o teyzeler, doğuruncada kaybolmuyo ocanım onlar, bu seferde bebene sataşıyolar, yok boynu ağrır onun ne biçim yatıyo, sen buna elma suyu ver yanakları solguun, kilosu çok diilmii, benimde torunum var kilosu bundan aaz, ağlıyo yanlız o (görüyorum) vah yavrum yazıkk yazıkk, çok ta küçük (sanki işkence yapıyorum) bazısıa ok terbiyesiz oluyo işte onlara çemkirmek lazım geen biri parkta niye kot giydiriyosun eşofman giydirsene diye bağırdııı sanane yaaa çok pis dalıcam bigün. Kimiside manyak olu kızımı ağlatır, o şapka benim bana versene benim oooo benimmm nihohohohaaaaaa (neriman köksal tipli, maman tipler, yada saçı başı dağınık bizimkiler dizisindeki kedili kadın gibi aha böyle-tatlicadiarzu-) Bunlardan hemenn gördüğünüz yerde kaçınızzz.Oo bebek tahminleri olmaz mı , hatta dr. bir tane gördü dediğim halde göbeğime bakıp kesin ikiz kesin ikiz diyenler var . Samimi olduğum kişilere kızmıyorum da dış kapının mandalları sinir ediyor ya... Hamile bir bayansan eğer topluma mal oluyorsun , herkes bel ölçünü kalça ölçünü gözlemleyip nacizane yorumlarını yapıyorlar sonra başlarına gelen ve tanıdıklarının başlarına gelen kötü şeyleri sayıp döküyor çoğuda yaşını almış olduğu için saygısızlık da edemiyorsun. Herkes bugüne kadar en ilginç doğum hikayesinin kendisinin olduğunu savunur ve ballandıra ballandıra anlatır .... Birde bunun ilerisi var karnımız top gibi olunca da gelip herkes elleyecek :)))
Ben senin yerinde olsam belli olduğunda da söylemezdim, gıcıklık olsun diye.
Bebeğin cinsiyeti belli ama sana sürpriz olsun derdim:)))
ya canim lik anlarda yanlislikla kacdiginda ozur diliyorum,utaniyordum ama simdi o kadar cagaldiki hangi birinden ozur dileyim oldugum memleketde soguk yer.erkekler o konuda rahat ya bende takiliyorum esime seni tup fabrikasina verecem dogalgazdan kurtuluruz diyorum guluyoruzdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
Kızlar çıkıyorum ben kendinize iyi bakın, hepinizi öptüm.
Hihohohaa, direk dediğin gibi yapıcam yalnız herkesi tembihlemem lazım, yoksa varya doktorumu bile arar ooo, şu anda tek yaptığı, kendiside annee,nasıl düşünüyoo bu fesatlıklarıı, Allaha havale ediyorum Allah akıl versin evladından çıkarmasın art niyetlerini, çünkü onlar melek. Allahım herkesin evladını bağışlasın, korusun.
aman kımseye kulak asmayın hamılelık zaten garıp bır surec. kılo alsan çok aldım tuh vah denıyo. almasan acaba bebegemı bakamıyorum denıyor. hiç bir sekılde tatmın olamıyoruz yanı:) bırde etraftakılerı dınlersek işin içinden çıkılmazBenimde çok öyle etrafımda artniyetli insanlar. Hala kilo almadım diye delirenler var. Ben hep zayıftım , çevremde yakın olduğum kilolu insanların bakışlarından anlayabiliyorum nasıl gözle baktıklarını. Bir tanesi benim en yakın arkadaşlarımdan biri ve hemen hemen hergün soruyor ne zaman kilo alacaksın diye..Acayip kompleksli biri ve bazen beni acayip sinir ediyor...
selam kızlar; henüz yeni geldim eve..bugün olanları anlatayım size çok kötü başladım günüme..sabah lavaboya kalktım hiçbirşeyim yoktu..sonra yine uyumuşum saat 12 gibi tekrar lavaboya girdim ama hiç sancım yada ağrım yoktu çok özür dilerim peçete kağıdına böyle ne kahverengi ne kırmızı bir akıntı geldi yani sarının biraz daha koyusu..aklım çıktı çok gelmedi ama böyle parça parça..hemen dr aradım bugün ameliyat günü neyse o yoktu ve hemen yakın hastaneye gittim..ama bi görseniz beni kızlar nasıl ağlıyorum..eyvah dedim bebeğimin kalp atışı durdu diye..dr hemen aldı ve bebeğimin kalp atışını gördüm rabbim sana şükürler olsun..hemen oynamaya başladı kurban olduğum kıpır kıpır bi görseniz..dr hiçbir sorun yok dedi bu haftalarda bebeğin eşi oluşuyormuş ondan olabilir dedi..şimdi yok akıntım inşallah sorun olmaz kızlar..ama bu korku yetti bana bugün..
canım bidaha bişey oldumu bugün bende şuan bişey yok gibi sabah kan dı ama şimdi kahve rengi oda idrarımı yaptıktan sonra peçeteye silince oluyor 1'de olmuyor 1'de oluyor allahtan cumartesi gidicem hem 2'li sonuçlarımı alıcam cnm bakalım ne dicek ozaman cumartesi olmak bilmez bana şimdiboncuğumu taksam napsam benim hiç mide bulantım tiksinmem falan olmadı hala yok nazar mı değdi acaba
canim supersin senin canin gene pilav cekiyor ya bennnnnnnnnnnnn,yas ceviz olmamis eksi erik imkansiz seyler cekiyor ya ben neyapicam bilmiyorum insallah bebisimde iz olmaz yiyemedim diyeeeeeeeee
ya sorma ben pilav ıspanak makarna bezelye ve hep gece vakti kalkıp pişirmek zorunda kalıyorum allahtan bu aralar pek yok
valla canım anlamıyorum ya canım sıkılıyor..seninde dediğin gibi peçeteye geliyor..ama şimdi yine biraz pembe gibi bişey geldi dr aradım normal dedi zaten progestan kullanıyorum..ama canım çok sıkıldı yatıyorum valla inşallah bişey olmaz..ama dün bebeğim maşşallah çok hareketliydi kalp atışlarıda normal dedi dr..beklicem artık ama çok korkuyorum..sağol canım ilgilendiğin için..a.s.
sen canim aksam iyi doyur karnini yoksa bilmiyorum birde pilav yani demek isdedigimi anladin demi hamileyiz diye onun arkasina siginmayalim dikkatet kendine canim herseyin fazlasi zarar ok.ama ne guzel olanseyleri canin cekiyor benim gibi degilsin benimde oleseyler canim cekse yaparim hic dusunmem.cokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?