2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

topikteki bütün sevimli anne adaylarım deseteğiniz için çok teşekkür ederimdualarımda sizlerde varsınız öpüyorum sizi....

Ben eşimden hala utanıyorum o konuda kaçırınca problem yok ama rahat olamıyorum , o maşallah pek rahat sanki bebek onda :))

ya canim lik anlarda yanlislikla kacdiginda ozur diliyorum,utaniyordum ama simdi o kadar cagaldiki hangi birinden ozur dileyim oldugum memleketde soguk yer.erkekler o konuda rahat ya bende takiliyorum esime seni tup fabrikasina verecem dogalgazdan kurtuluruz diyorum guluyoruzdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

O teyzeler varya o teyzeler, doğuruncada kaybolmuyo ocanım onlar, bu seferde bebene sataşıyolar, yok boynu ağrır onun ne biçim yatıyo, sen buna elma suyu ver yanakları solguun, kilosu çok diilmii, benimde torunum var kilosu bundan aaz, ağlıyo yanlız o (görüyorum) vah yavrum yazıkk yazıkk, çok ta küçük (sanki işkence yapıyorum) bazısıa ok terbiyesiz oluyo işte onlara çemkirmek lazım geen biri parkta niye kot giydiriyosun eşofman giydirsene diye bağırdııı sanane yaaa çok pis dalıcam bigün. Kimiside manyak olu kızımı ağlatır, o şapka benim bana versene benim oooo benimmm nihohohohaaaaaa (neriman köksal tipli, maman tipler, yada saçı başı dağınık bizimkiler dizisindeki kedili kadın gibi aha böyle-tatlicadiarzu-) Bunlardan hemenn gördüğünüz yerde kaçınızzz.

Ben senin yerinde olsam belli olduğunda da söylemezdim, gıcıklık olsun diye.
Bebeğin cinsiyeti belli ama sana sürpriz olsun derdim:)))

Hihohohaa, direk dediğin gibi yapıcam yalnız herkesi tembihlemem lazım, yoksa varya doktorumu bile arar ooo, şu anda tek yaptığı, kendiside annee,nasıl düşünüyoo bu fesatlıklarıı, Allaha havale ediyorum Allah akıl versin evladından çıkarmasın art niyetlerini, çünkü onlar melek. Allahım herkesin evladını bağışlasın, korusun.

aa bende çok rahatım vallahii salıyom gitsin ev benimde evim eşimde dalga geçiyoo g..tü bozuk diyeee:roflol::roflol::roflol:aman desin ben saldıkça rahatlıyom napimmm

Benimde çok öyle etrafımda artniyetli insanlar. Hala kilo almadım diye delirenler var. Ben hep zayıftım , çevremde yakın olduğum kilolu insanların bakışlarından anlayabiliyorum nasıl gözle baktıklarını. Bir tanesi benim en yakın arkadaşlarımdan biri ve hemen hemen hergün soruyor ne zaman kilo alacaksın diye..Acayip kompleksli biri ve bazen beni acayip sinir ediyor...

maşallah kızlar bir yemek yiyeyim dedim sayfalar almış gitmiş ağzınıza sağlık çok güzel şeyler yazılmış eylül anneleri stand up ı olmuş öğlen öğlen iyi geldi kaydirigubbakcemile3

gunaydın arkadaşlar.anca gecmısı okudum bıtrdım.
nostok allah sana yenıden anne olabılmeyı tez zamanda nasıp etsın ınsallah.
mehtap gulu ınsallah bısıy yoktr hayrlı haberlerle donersın kuzucugunla.
sad,korkma canım devamı gelmemıs.allahım korusun melegını.
baska kımse varmıydı bılmıom aklımda kalanlar bunlar olmus unuttuklarım varsa kusura bakmayın.
kalanlar da iyisinız masallah.allah herkese bebişiyle beraber saglık sıhhat versın ınsallah.
ya ben bu topıgı cok sevıyorum.
sızı de kızlar iyiki varsınıza.s.

aman kımseye kulak asmayın hamılelık zaten garıp bır surec. kılo alsan çok aldım tuh vah denıyo. almasan acaba bebegemı bakamıyorum denıyor. hiç bir sekılde tatmın olamıyoruz yanı:) bırde etraftakılerı dınlersek işin içinden çıkılmaz

canım bidaha bişey oldumu bugün bende şuan bişey yok gibi sabah kan dı ama şimdi kahve rengi oda idrarımı yaptıktan sonra peçeteye silince oluyor 1'de olmuyor 1'de oluyor allahtan cumartesi gidicem hem 2'li sonuçlarımı alıcam cnm bakalım ne dicek ozaman cumartesi olmak bilmez bana şimdi boncuğumu taksam napsam benim hiç mide bulantım tiksinmem falan olmadı hala yok nazar mı değdi acaba

valla canım anlamıyorum ya canım sıkılıyor..seninde dediğin gibi peçeteye geliyor..ama şimdi yine biraz pembe gibi bişey geldi dr aradım normal dedi zaten progestan kullanıyorum..ama canım çok sıkıldı yatıyorum valla inşallah bişey olmaz..ama dün bebeğim maşşallah çok hareketliydi kalp atışlarıda normal dedi dr..beklicem artık ama çok korkuyorum..sağol canım ilgilendiğin için..a.s.

canim supersin senin canin gene pilav cekiyor ya bennnnnnnnnnnnn,yas ceviz olmamis eksi erik imkansiz seyler cekiyor ya ben neyapicam bilmiyorum insallah bebisimde iz olmaz yiyemedim diyeeeeeeeee

ya sorma ben pilav ıspanak makarna bezelye ve hep gece vakti kalkıp pişirmek zorunda kalıyorum allahtan bu aralar pek yok

herkese merhaba arkadaslar nasılsınz nasıl gıdıyo hamılelık bende bugun kontrole gıdıcem bebısımı gorcem ınsallahhhh

ya sorma ben pilav ıspanak makarna bezelye ve hep gece vakti kalkıp pişirmek zorunda kalıyorum allahtan bu aralar pek yok

sen canim aksam iyi doyur karnini yoksa bilmiyorum birde pilav yani demek isdedigimi anladin demi hamileyiz diye onun arkasina siginmayalim dikkatet kendine canim herseyin fazlasi zarar ok.ama ne guzel olanseyleri canin cekiyor benim gibi degilsin benimde oleseyler canim cekse yaparim hic dusunmem.cokacimcoookcokacimcoook:CüvCüv:

cnm geçen hafta sonu gittiğimde rahim ağzı kapalı tehlikemiz yok demişti bugün aradığımda geliyim mi dedim yok dedi progestan al günde 2 defa dedi hemen gittim aldım ben çalışıyorum onun yatamıyorum ama oturuyorum yorulmuyorum yanı ama merak ediyorum ağlamaktan yüzüm gözüm şişti nezaman bitiyor düşük tehlikesi bu arada ben 14haftalık oluyorum sen canım

keşke elimde olsa ya zorla uyumaya çalışıyorum başka şeyler yiyorum ama olmuyo gözümün önünde pilavla uçuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…