cnm geçen hafta sonu gittiğimde rahim ağzı kapalı tehlikemiz yok demişti bugün aradığımda geliyim mi dedim yok dedi progestan al günde 2 defa dedi hemen gittim aldım ben çalışıyorum onun yatamıyorum ama oturuyorum yorulmuyorum yanı ama merak ediyorum ağlamaktan yüzüm gözüm şişti nezaman bitiyor düşük tehlikesi bu arada ben 14haftalık oluyorum sen canım
anlasıldı kımse benımle konusmuyo tamam sustumm([/QUOTE
yok canım ya benim sitede bi aksilik oldu ondan bekleyodum
herkese merhaba arkadaslar nasılsınz nasıl gıdıyo hamılelık bende bugun kontrole gıdıcem bebısımı gorcem ınsallahhhh
herkese merhaba arkadaslar nasılsınz nasıl gıdıyo hamılelık bende bugun kontrole gıdıcem bebısımı gorcem ınsallahhhh
slm kızlar gene oku oku bitiremedim bugünde çok eglenceli geçmiş sayfalar bende bugün meleğimi görmeye gidecem ikili testimizide yapacaklar çok heycanlıyım eşim arayıp saat 5 e randevu aldım dediğinden beri saat gözlüyorum gecmek bilmiyor görümcem cağırdı caya ona gidecem galiba daha cabuk gecer saatler :Saruboceq:a.s.
slm kızlar gene oku oku bitiremedim bugünde çok eglenceli geçmiş sayfalar bende bugün meleğimi görmeye gidecem ikili testimizide yapacaklar çok heycanlıyım eşim arayıp saat 5 e randevu aldım dediğinden beri saat gözlüyorum gecmek bilmiyor görümcem cağırdı caya ona gidecem galiba daha cabuk gecer saatler :Saruboceq:a.s.
kızlar benim bi iki gündür çok başım ağrıyo bugünde sabahtan başladı geçmedi hala sizdede varmı böyle bi sorun
merhaba hanımlar aman ne cok yazıyosunuz oku oku bıtmıyo valla
ben ızmıre geldım ailemın yanına ay hamış oldugumu anladım bi ilgi bi ilgi insan sımarıyokaydirigubbakcemile3 kan hapından bahsetmısınız bana dr 10 gun önce yazmıştı ama ben almadım megadyn kullanıyorum şimdiden başlama falan dedi cevremdekıler ayyy benımde kafamı karıştırdılar herkes cok biliyo bende cahıl gibi uydum onlara almadım bugun hemen alayım benımkı cok düşük bide zaten normaldede kansız biriydim kilom iii ama fos yanı
şimdi bebiş sömürüyo beni
bugun hastaneye gıtcek arkadaslar güzel haberlerle dönün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?