2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 10 haftalık oldum..zaten progestan kullanıyorum bu ikinci kutumuz o da bitmek üzere..ya tam olarak ne olduğunu anlayamadım şimdi kafama takıldı ya devamlı lavaboya gidiyorum..ama her seferinde gelmiyor o pembe akıntı..anlamadım valla bakalım bekliyecem canım..

slm kızlar gene oku oku bitiremedim bugünde çok eglenceli geçmiş sayfalar bende bugün meleğimi görmeye gidecem ikili testimizide yapacaklar çok heycanlıyım eşim arayıp saat 5 e randevu aldım dediğinden beri saat gözlüyorum gecmek bilmiyor görümcem cağırdı caya ona gidecem galiba daha cabuk gecer saatler :Saruboceq:a.s.

Umarım güzel sonuçlarla dönersin şekerim :)

kızlar benim bi iki gündür çok başım ağrıyo bugünde sabahtan başladı geçmedi hala sizdede varmı böyle bi sorun

Hadi canım inşallah iyi sonuçlarla gelirsin akşama. Allah yar ve yardımcınız olsun canım.

selam arkadaslar bugün ne kadar cok doktora gidecek olan var bende gidiyorum bugün bebegimi görmeye bakalim nasil durumu
sabah dr marankiyi seyreden varmi sinir oldum ben o adama sacma sapan seyler söyledi

patron geldi aniden yaa neyse biraz fırsat buldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benımde başım ıkı gundur çok agrıyor. ılaç kullanmak ıstemıyorum. bebegın organlarının geliştiği şu donemde. zaten bugun ıdrar kulturu sonucum bellı olacak. duruma gore antıbıyotık verebılır dr buda canımı sıkıyor

merhaba hanımlar aman ne cok yazıyosunuz oku oku bıtmıyo valla
ben ızmıre geldım ailemın yanına ay hamış oldugumu anladım bi ilgi bi ilgi insan sımarıyokaydirigubbakcemile3 kan hapından bahsetmısınız bana dr 10 gun önce yazmıştı ama ben almadım megadyn kullanıyorum şimdiden başlama falan dedi cevremdekıler ayyy benımde kafamı karıştırdılar herkes cok biliyo bende cahıl gibi uydum onlara almadım bugun hemen alayım benımkı cok düşük bide zaten normaldede kansız biriydim kilom iii ama fos yanı
şimdi bebiş sömürüyo beni
bugun hastaneye gıtcek arkadaslar güzel haberlerle dönün

doktora gidecek arkadaşlar güzel haberlerle dönün...
buketciğim ne dedi doktor ben izlemedim merak ettim...

Hoşgeldin canım İzmirimize.Aramıza bir İzmirlinin daha katılması iyi oldu:)
Sen bence ihmal etme kan hapını, zaten kansızım diyorsun bence bir an önce başla almaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…