2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım İzmirimize.Aramıza bir İzmirlinin daha katılması iyi oldu:)
Sen bence ihmal etme kan hapını, zaten kansızım diyorsun bence bir an önce başla almaya.

hoşbulduk dilekcim canım memleketim insanları bile bi başka
başlıcam bugun alırım geç bile kaldım

kızlar ya bişey sorcam bebişim hareketlerini değil ama sag karsıgımda hep bi kasılma bi sertlik eğildiğimde falan batma gibi varlıgını hissediyorum sizdede oluyo mu ben burdayım diyo garip bişey

canım sen hep yat umarım bu songünde güzel haberlerle yüzün gülsün.haberlerini bekliyoruz.

kızlar bebeğimi düşürmeseydim şidi aranızda olucaktım allah hepinize bebeğinizi kcağınıza almayı nasip etsin....ben hala tedaviye devam artık

canım benim tedavilerin iyi sonuç verir ve kısa zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah..

canım sen yinede doktora git .umarım hersey yolundadır .bu arada gittiğinde rahim ağzı boyunuda sor canım.hersey dikkat etmek gerekiyor canım.

canım bir cok arkadasımızda yazmış ama hamilelikte özellikle kedilere cok dikkat etmek gerekiyor.sanırım doğumdan sonra baska yere verecekmişsin .
kızlar benim bi iki gündür çok başım ağrıyo bugünde sabahtan başladı geçmedi hala sizdede varmı böyle bi sorun

bende haftaya izmire geliyorum ailemin yanına.yolculuk konusunda doktoruna sormuşmuydun canım ne dedi doktor sorun olmadı dimi yolculuk.

birde öğretmen olan arkadaslar il dışına gitmek için hiç rapor alan varmı raporu izne cevirmek zor oluyormu.birde mazeret izni konusunda bilgisi olan varmı

kızlar ya bişey sorcam bebişim hareketlerini değil ama sag karsıgımda hep bi kasılma bi sertlik eğildiğimde falan batma gibi varlıgını hissediyorum sizdede oluyo mu ben burdayım diyo garip bişey

mehaba guluncanı aynısı bende de oluyor canım bende henüz hareketini hissetmedim ama dediğin gibi benimde sol kasığımda kasılma bazende ağrı oluyor

uslucum sana yazamamışım.canım iki gündür bendede bir baş ağrısı var .galiba hormonların degişmesinden kaynaklı hamilelikte normalmiş.

salihas canım gel bekleriz izmire uzakta olunca ol ailenin yanında başka oluyo
ben dr sormuştum yolculuk için cıkabilirsin demişti.yolculuk iii geçti bi sorun olmadı ama belim agrıdı belinin arkası için küçük bi yastık minder al destekleyici hem otobus salladıkca belinin arkası doluyken daha az sallıyo seni tavsiyem canım sen nerden geliyosun uzakmı

evet baş ağrısı bende de var kızlar 2 gündür çok ağrıyo ya bide benim hiç bulantım olmamıştı 12+5 günlük oldu ve mide bulantım var hiçbişi yiyemiyoruum

selam arkadaslar bugün ne kadar cok doktora gidecek olan var bende gidiyorum bugün bebegimi görmeye bakalim nasil durumu
sabah dr marankiyi seyreden varmi sinir oldum ben o adama sacma sapan seyler söyledi

buketcim sende gör gel bakalım bebişiniyerimsenibenyerimseniben
sabah ben seyrettim ve moralim bozuldu ya ne sinir bi adam
et süt ürünleri ekmek tüketmicekmişiz süt bile önermiyomuş onun yerine marul roka tere falan yicekmişiz 7-14 mart arası beden temizliği falan bişeyler dedi ıspanak roka tere suyu içicekmişiz detoks gibi bişey galibaa
ii sölediği bi ayva yiyin iğde çekirdeği yiyin ağaçlarının etrafında dolaşın dedi çocuklarımız güsel olurmuş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben burda iğde ağacını nerde bulcam alla allaCADIARZU
bide cep telefonu bilgisayar çamaşır makinesi çalışırken yanında durmayacakmışız:))

Kızlar ıdrar kultur sonucum geldı. Antıbıyotık kullanacakmısım ureme olmus malesef canım sıkıldı

canım ben urfadan antebe(iki saat)arabayla oradanda uçakla gelicem.yarın doktora gidicem bende sorucam bakalım umarım sorun olmaz.

Kızlar ıdrar kultur sonucum geldı. Antıbıyotık kullanacakmısım ureme olmus malesef canım sıkıldı

güzelim sıkma canını doktor sana uygun antibiyotik verecektir mutlaka.tedavisini yaptırdıktan sonra sorun kalmayacaktır sen içini ferah tut.

Geçmiş olsun canım, çok ta sıkma canını. Doktorun mutlaka bu konuya özen gösterecek ve senin gebeliğine zararı olmayan bir antibiyotik kullandıracaktır. Kızlar kendimize elbette dikkat edelim ama başımıza gelen şeylere de niye ben diye değil de böylesiymiş demek ki hayırlısı diyelim yani kaderci olalım biraz. Yoksa canımızı sıkmak bebeğimizi üzmekten başka bir işe yaramayacaktır....

canım hiç şikayetım yoktu. dr um baya yoğun cıkmıs sıkayetın olmaması hayret dedı. belkı kasık agrısı yapmıstır sen gebelıge yormussundur dedı. sisit etkılerı oluyormus. ıdrarda yanma falan.
bebegıme zararı yokmus. dr a ısrarla sordum. yok merak etme dedı. tedavı olması sartmıs

eee canım süt ve süt ürünleri yemıcekmışızde biz nasıl kalsıyum alcakmışız yeşil saplı sebzelerde folık asit varmış okey ama kalsıyum ne olcak süt içmeyince almamız gerekenı zaten tamamlayamayız bütün bıldıklerimiz yanlış ozaman CADIARZU

sağol dilek. yaa canım sıkılıyor elbette. inşallah 10 gunluk tedavıde cozume kavusur. sonra tekrar kultur vercez. durum netlesecek. bebegıme zarar gelmesın tek teraddutum bu

sağol dilek. yaa canım sıkılıyor elbette. inşallah 10 gunluk tedavıde cozume kavusur. sonra tekrar kultur vercez. durum netlesecek. bebegıme zarar gelmesın tek teraddutum bu

çok geçmiş olsun canım gebelikte idrar yolu enfeksiyonu çok sık oluyor malesef senağlama ilaçlarını düzenli kullanma gerekli bir sakın idrarını tutma her zaman için

canım geçmiş olsun üzülme sakın bende var ama cok değil galıba ilaç vermedi ama zaten hamılelıkte olma olasılıgı daha fazla ımış ve %70 ınde gebelık süresince mutlaka oluyomuş o yüzden sıkma canını olagan seylermiş bunlar bebişe bi etkısı olmaz

Allah korusun tatlım..Sen iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun. Bebeğin konusunda endişelenmekte elbette haklısın bunu hangimiz yaşarsak yaşayalım aynı senin gibi endişelenecektik. Ama rahat ol, Allah korusun olacak olduktan sonra düz yolda bile ayağın kayar yine olur. Hayatta bazı şeylere engel olabilme gibi bir imkanımız yok maalesef. En iyisi yalnızca dua edip, herşeyin iyi olmasını ummak yalnızca...

sağolun kızlar. Allah baska dert vermesın ilaç kullanmayı hiç istemıyordum ama yıne onun için kullanacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…