Hoşgeldin canım İzmirimize.Aramıza bir İzmirlinin daha katılması iyi oldu:)
Sen bence ihmal etme kan hapını, zaten kansızım diyorsun bence bir an önce başla almaya.
kıslar beni merak etmişsiniz,çok teşekkür ederim canlarım.p.tesi gününden beri,dua ederek :Saruboceq:yatıyorum,kanama tamamen kırmızı oldu,ağrılarımda iyice çoğaldı.yarın son gün bakalım dr ne diycek.inşallah RABBİMİN izniyle bebişimin kalp atışı düzelmiştir.:Saruboceq:eğer durduysa kürtaj olup gelecem..senağlama
kızlar bebeğimi düşürmeseydim şidi aranızda olucaktım allah hepinize bebeğinizi kcağınıza almayı nasip etsin....ben hala tedaviye devam artık
canım sen yinede doktora git .umarım hersey yolundadır .bu arada gittiğinde rahim ağzı boyunuda sor canım.hersey dikkat etmek gerekiyor canım.Kızlar günaydın bu sabah uyandım ve idrarımı yaptım sildiğimde pembemsi kan vardı ama çamaşırımda yoktu çok korktum çok ağladım 14 haftalık olucaz kısmetse şuanda yine yok kan ama dr gelmesini bekliyorum arıcam allah hepimize yardım etsin çamaşırıma geçen bişey olmadı kontrol ediyorum sabah 6:30'dan beri
Canım benim kedim var. Dün gece doğum yaptı. Çok heyecanladım gerçekten. Çünkü ilk defa geldi başımıza. Pamuğunda ( kedim) ilk doğumuydu. 3 saat sancı çektikten sonra ilk bebeğimiz doğdu. Ama kızlar gerçekten çok acı çekti. İkinci bebek ilkinden 2 saat sonra geldi. Fakat ters geldiği için onu kurtaramadık. Diğerlerinden çok zayıftı. Sanırım gelişmemiş. En sonuncusu ölü doğandan 30 sn. sonra çıktı. Oda çok zor nefes alıyordu. Buda ölücek dedim. Sabah kalktığımda bir baktım annesinin memesine yapışmış. cak cuk emiyordu kaydirigubbakcemile3 Şimdi 2 tane minik yavrumuz var. Kızlar annelik çok başka birşey ya. Pamuk bir yandan sancı çekiyordu, diğer yandan bebeğini temizliyordu.
kızlar benim bi iki gündür çok başım ağrıyo bugünde sabahtan başladı geçmedi hala sizdede varmı böyle bi sorun
merhaba hanımlar aman ne cok yazıyosunuz oku oku bıtmıyo valla
ben ızmıre geldım ailemın yanına ay hamış oldugumu anladım bi ilgi bi ilgi insan sımarıyokaydirigubbakcemile3 kan hapından bahsetmısınız bana dr 10 gun önce yazmıştı ama ben almadım megadyn kullanıyorum şimdiden başlama falan dedi cevremdekıler ayyy benımde kafamı karıştırdılar herkes cok biliyo bende cahıl gibi uydum onlara almadım bugun hemen alayım benımkı cok düşük bide zaten normaldede kansız biriydim kilom iii ama fos yanı
şimdi bebiş sömürüyo beni
bugun hastaneye gıtcek arkadaslar güzel haberlerle dönün
kızlar ya bişey sorcam bebişim hareketlerini değil ama sag karsıgımda hep bi kasılma bi sertlik eğildiğimde falan batma gibi varlıgını hissediyorum sizdede oluyo mu ben burdayım diyo garip bişey
anlasıldı kımse benımle konusmuyo tamam sustumm([/QUOTE
yok canım ya benim sitede bi aksilik oldu ondan bekleyodum
uslucum sana yazamamışım.canım iki gündür bendede bir baş ağrısı var .galiba hormonların degişmesinden kaynaklı hamilelikte normalmiş.
önemli değil canım çok yoğun kime yazıp kime yazmadığını anlayamıyosun.Ben öğretmenim izni çevirmek çalıştığın yerdekilerin anlayışına bağlı biraz eğer isterlerse çok rahat çevirirlir
selam arkadaslar bugün ne kadar cok doktora gidecek olan var bende gidiyorum bugün bebegimi görmeye bakalim nasil durumu
sabah dr marankiyi seyreden varmi sinir oldum ben o adama sacma sapan seyler söyledi
Kızlar ıdrar kultur sonucum geldı. Antıbıyotık kullanacakmısımureme olmus malesef canım sıkıldı
canım ben urfadan antebe(iki saat)arabayla oradanda uçakla gelicem.yarın doktora gidicem bende sorucam bakalım umarım sorun olmaz.salihas canım gel bekleriz izmire uzakta olunca ol ailenin yanında başka oluyo
ben dr sormuştum yolculuk için cıkabilirsin demişti.yolculuk iii geçti bi sorun olmadı ama belim agrıdı belinin arkası için küçük bi yastık minder al destekleyici hem otobus salladıkca belinin arkası doluyken daha az sallıyo seni tavsiyem canım sen nerden geliyosun uzakmı
Kızlar ıdrar kultur sonucum geldı. Antıbıyotık kullanacakmısımureme olmus malesef canım sıkıldı
buketcim sende gör gel bakalım bebişiniyerimsenibenyerimseniben
sabah ben seyrettim ve moralim bozuldu ya ne sinir bi adam
et süt ürünleri ekmek tüketmicekmişiz süt bile önermiyomuş onun yerine marul roka tere falan yicekmişiz 7-14 mart arası beden temizliği falan bişeyler dedi ıspanak roka tere suyu içicekmişiz detoks gibi bişey galibaa
ii sölediği bi ayva yiyin iğde çekirdeği yiyin ağaçlarının etrafında dolaşın dedi çocuklarımız güsel olurmuş-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ben burda iğde ağacını nerde bulcam alla allaCADIARZU
bide cep telefonu bilgisayar çamaşır makinesi çalışırken yanında durmayacakmışız:))
sağol dilek. yaa canım sıkılıyor elbette. inşallah 10 gunluk tedavıde cozume kavusur. sonra tekrar kultur vercez. durum netlesecek. bebegıme zarar gelmesın tek teraddutum bu
canım hiç şikayetım yoktu. dr um baya yoğun cıkmıs sıkayetın olmaması hayret dedı. belkı kasık agrısı yapmıstır sen gebelıge yormussundur dedı. sisit etkılerı oluyormus. ıdrarda yanma falan.
bebegıme zararı yokmus. dr a ısrarla sordum. yok merak etme dedı. tedavı olması sartmıs
sağol dilek. yaa canım sıkılıyor elbette. inşallah 10 gunluk tedavıde cozume kavusur. sonra tekrar kultur vercez. durum netlesecek. bebegıme zarar gelmesın tek teraddutum bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?