Evet cnm ordaki pazarada bak sen. Ona göre karar verirsin.
canım ben songüle sordum normal doğuma girmeleri yasak dedi eğer bizim sezaryan günümüz doktorun icapçı olduğu güne yada ameliyathanede olduğu güne denk gelirse iyi ama ya gelmezse acil olursa birde doktorlara ameliyat sırası 10 günde falan geliyo bilmiyorum iyice kafam karıştı ben randevüyü 4 marta aldım ikili tarama için 12;30 da gideceğim kısmetse.... hayırlısı bu gidişimde konuşmak istiyorum sonuçta parayı bayıl bayıl sonra hiç tanımadığın birine maeliyat ol anlamadım gitti ... acaba özeldemi yapsam diyorum ama inan iyice kafam karıştı benim o hastanede hemşire arkadaşım var muhammet bey çok iyiymiş ameliyatlarıda çok başarılıymış ama mesela aniden suyun geldiğini düşün.. birde muayneler çok pahalı kız 15 günü geçince tekrar ücret alıyoz dedi eee bi sorun yoksa niye ikide bir doktora gidelim anlamadım...
9 aylık gaz kızlar çok şaşırdım
34 yaşındaki Semiha Pekmezci, 9 ay boyunca hamile olduğunu anlamadı. Gaz şikâyetiyle hastaneye giden Pekmezci, 4 kiloluk, sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi
Zonguldak’ta “Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor” diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı ortaya çıktı.
Şeyhoğlu köyünde oturan Semiha (34) ve Ertekin Pekmezci çiftinin çocuğu olmadı. Semiha Pekmezci, 2 ay tüp bebek tedavisi gördü ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle tedaviyi yarım bıraktı. Tedavi sürecini tamamlamadığı için hamile kalabileceğini düşünmeyen Pekmezci, zaten fazla kiloları bulunduğu için gebelikten kaynaklanan şişkinliği de buna yorarak hamile olduğunun farkına varmadı.
‘Çok şaşırdım’ dedi
Hamileliğinin son günlerinde “içinde bir şeyin hareket ettiğinden ve gazı olduğundan” şikâyet ederek hastaneye giden Pekmezci’nin, hamile olduğu anlaşıldı. Hamilelik döneminin sonuna geldiği tespit edilen Pekmezci, sezaryenle 4 kilogram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kilosu nedeniyle karnında herhangi şişlik fark etmediğini, diğer belirtileri de önemsemediğini anlatan Pekmezci, “Hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdım. İşsiz eşimle çocuğumun bakımını nasıl sağlayacağımızı düşünüyoruz. Yardım bekliyoruz” dedi.
Çok enteresan 9 ay boyunca nasıl anlamamış hayret bişi kafamçokkarıştı
bencede çok garip çocuğu olmuyor diye sanırım ama insan nasıl fark etmezki çok şaşırdım
ay bende okudum o haberi çok tuhaf bence parasızlıktan dr gidememiştir yazık o kadıncağız
kıssslar nelere daldınız??*
burdayız kısssskaydirigubbakcemile2
ben geldim kızlar yarım saatim kaldı bi göreyim annişleri dedim a.s.
keyifler iyidir inşallah...
ben geldim kızlar yarım saatim kaldı bi göreyim annişleri dedim a.s.
keyifler iyidir inşallah...
seninde 2 li test olmamıştı demi tatlım:CüvCüv:
İyiyiz tatlım şükür. Sen nasılsın?
...
günaydın ecem, normal canım hamilelikte sarı akıntı hatta olması gereken o diye biliyorum, inş. yanlış bilmiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?