2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı


benimde kafam karışık napcam bilmiyorum? gerçekten karasız kalıp korkuyorum Allah yardımcımız olsun hakkımıda enhayırlısı ne ise öyle olsun
 
9 aylık gaz kızlar çok şaşırdım

34 yaşındaki Semiha Pekmezci, 9 ay boyunca hamile olduğunu anlamadı. Gaz şikâyetiyle hastaneye giden Pekmezci, 4 kiloluk, sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi

Zonguldak’ta “Gazım var, içimde bir şey hareket ediyor” diye hastaneye giden kadının, hamileliğinin son günlerini yaşadığı ortaya çıktı.
Şeyhoğlu köyünde oturan Semiha (34) ve Ertekin Pekmezci çiftinin çocuğu olmadı. Semiha Pekmezci, 2 ay tüp bebek tedavisi gördü ancak maddi imkânsızlıklar nedeniyle tedaviyi yarım bıraktı. Tedavi sürecini tamamlamadığı için hamile kalabileceğini düşünmeyen Pekmezci, zaten fazla kiloları bulunduğu için gebelikten kaynaklanan şişkinliği de buna yorarak hamile olduğunun farkına varmadı.
‘Çok şaşırdım’ dedi
Hamileliğinin son günlerinde “içinde bir şeyin hareket ettiğinden ve gazı olduğundan” şikâyet ederek hastaneye giden Pekmezci’nin, hamile olduğu anlaşıldı. Hamilelik döneminin sonuna geldiği tespit edilen Pekmezci, sezaryenle 4 kilogram ağırlığında sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi. Kilosu nedeniyle karnında herhangi şişlik fark etmediğini, diğer belirtileri de önemsemediğini anlatan Pekmezci, “Hamile olduğumu öğrenince çok şaşırdım. İşsiz eşimle çocuğumun bakımını nasıl sağlayacağımızı düşünüyoruz. Yardım bekliyoruz” dedi.
 

Çok enteresan 9 ay boyunca nasıl anlamamış hayret bişi kafamçokkarıştı
 
ay bende okudum o haberi çok tuhaf bence parasızlıktan dr gidememiştir yazık o kadıncağız
 
Son düzenleme:
ben geldim kızlar yarım saatim kaldı bi göreyim annişleri dedim a.s.
keyifler iyidir inşallah...
 
sağol canım iyiyim ben de 12'de çıkıcam doktora gidicem hemen, saat geçmiyor evet
 
günaydın kızlar;çok şükür pembe akıntılarım geçti şu anda normal sarı akıntılarım var sizlerdede oluyormu anormal değildir yani dimi..
 
günaydın ecem, normal canım hamilelikte sarı akıntı hatta olması gereken o diye biliyorum, inş. yanlış bilmiyorumdur
 
bende martın 5 inde gidicim 2 li testi yaptırmak için.o zaman 11+3 günlük oluyor.işe sorcam bu 2 li testte aç karnına tok karnına farkediyo mu?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…