kaç kilo aldınız bu arada. başlangıçta kaçtınız şimdi kaç oldunuz
kilo cetveli oluşturalım mı bide :) ne dersiniz
iyi olur valla. ben 63 kiloydum. şubat 25 de doktorda 59 cıktım.
oo sen bayagı vermişin canım banada ilk 3 ay kilo alma dedi doktorum bende almamışım çok şükür zaten 67 kiloyum bide erkenden almaya baslasaydım artık kaç kiloyla doğururum bakalım, allahtan boydan kurtarıyos biras 1,72 boyum çok heybetli bi hamiş olucam ben :roflol::roflol:
hzenbil 63 ( ) 59
birbelemir 67 (12+4) 67
eserizmir 74 (10+2) 76
evet listeye bekleriz kızlar:)
sen sanslısın boydan kazanıyosun. bız napalımm :)))) ılk hamılelıgımde 20 kılo almıstım ınsallah bunda okadar almam
ya arkadaslar bisey sorucam ikili testi karindanmi vaginal ultrason ile yapiyorlar biliyormusunuz ben almanyadayim ve burda 16. haftaya kadar vaginal ultrason yapiyorlar galiba ikili testimde öyle olacak ne kadar sürüyor test bilgisi olan varmi ?
ya arkadaslar bisey sorucam ikili testi karindanmi vaginal ultrason ile yapiyorlar biliyormusunuz ben almanyadayim ve burda 16. haftaya kadar vaginal ultrason yapiyorlar galiba ikili testimde öyle olacak ne kadar sürüyor test bilgisi olan varmi ?
selam bayanlar. ben ekim ayi anneleri topigindeyim aslinda ama size bir sorum olacakti. Mide bulantilariniz 3. ayi doldurduktan sonra gectimi acaba? yani ne zaman geciyor? benim butun gun suruyor hicbirsey yapamiyorum agiz tadiyla. herseyden tiksiniyorum.
selam bayanlar. ben ekim ayi anneleri topigindeyim aslinda ama size bir sorum olacakti. Mide bulantilariniz 3. ayi doldurduktan sonra gectimi acaba? yani ne zaman geciyor? benim butun gun suruyor hicbirsey yapamiyorum agiz tadiyla. herseyden tiksiniyorum.
canım geçmiş olsun... ben yaşamadım ama çok zor olduğunu tahmin etmek hiçte zor değil... ama çevremde ben gibi hamile olanların 12. haftada rahatlamaya başladığını, yani bulantıların hafiflediğini ve 14. haftadan sonra tamamen bittiğini gördüm... işallah sendede daha fazla uzamadan biter... :ecrin_bebek: :Saruboceq: :CüvCüv:
Selam cnm öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. Benim bulantı ve kusmalarım 7. haftada başlayıp 11. haftada bitmişti. Ama herkesin bünyesi farklı. 14. haftada olup hala bulantısı olanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?