2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar göbek şov başlamış. seybayın bebişede maşallah atak yapmış. Bende hala hamilelik için hiçbirşey almadım zaten hep raporluyum ve evdeyim hastaneye giderkende eşofman falan giyiyorum. sanırım 2-3 hafta daha böyle idare ederim yiyemediğim için kilo almak yerine kilo veriyorum.

bende öğrenemedim perşembe günü gitmiştik doktorun 4 boyutlu renkli ultrason ama emin olmadıgı için söylemek istemedi ama erkeğe benzetti .3 hafta sonrasına cagırdı o zaman inşallah artık cinsiyeti belli olunca oğlum yada kızım diye severiz :CüvCüv:

iyi olur valla. ben 63 kiloydum. şubat 25 de doktorda 59 cıktım.

oo sen bayagı vermişin canım banada ilk 3 ay kilo alma dedi doktorum bende almamışım çok şükür zaten 67 kiloyum bide erkenden almaya baslasaydım artık kaç kiloyla doğururum bakalım, allahtan boydan kurtarıyos biras 1,72 boyum çok heybetli bi hamiş olucam ben :roflol::roflol:

sen sanslısın boydan kazanıyosun. bız napalımm :)))) ılk hamılelıgımde 20 kılo almıstım ınsallah bunda okadar almam

hzenbil 63 (12+5) 59
birbelemir 67 (12+4) 67
eserizmir 74 (10+2) 76
buket27 53 (12) 55
fussilet 66 (11+6) 66

evet listeye bekleriz kızlar:)

Son düzenleme:
sen sanslısın boydan kazanıyosun. bız napalımm :)))) ılk hamılelıgımde 20 kılo almıstım ınsallah bunda okadar almam

evet ya mecbur alcaz ama almak bişey değil onları vermek var bide bakalım doktorum bana en fazla 14 kilo alman lazım senin diyo inşallah aşmayız amaan napalım bebişler sağlıklı olsunda :CüvCüv::CüvCüv:

slm kısslar ben de 66 yla hamile kaldım geçen gittiğimde aynı kilodaydım ama başladım sanırım almaya yavaş yavaş dr umda 5.aya kadar en fazla 3 kilo alman yeterli dedi ama düzenli gideriz inş.bebişim sağlıklı olsunda alcez artık ne yapcen

ya arkadaslar bisey sorucam ikili testi karindanmi vaginal ultrason ile yapiyorlar biliyormusunuz ben almanyadayim ve burda 16. haftaya kadar vaginal ultrason yapiyorlar galiba ikili testimde öyle olacak ne kadar sürüyor test bilgisi olan varmi ?

evet canım ben perşembe günü yaptırdım ikili teste karından ultrasonla bakılıp bebeğinin ense kalınlığını ölçülüyor bebişinin durdugu pozizyona bağlı doktorun istediği pozizyondaysa 10 dk da bitiyor ama ,o duruşunu yakalamak için çok uğrastıran bebişlerde var ,canım birde kan veriyosun o kadar

bende 25 şubatta yaptırdım 10 dk da bıttı. karından ultrasyonla baktı doktorum bıde kan verdım 4 gun sonra alınacak dıger testler sukur ıyı cıktı

hzenbil 63 (12+5) 59
birbelemir 67 (12+4) 67
eserizmir 74 (10+2) 76
buket27 53 (12) 55
fussilet 66 (11+6) 66

selam bayanlar. ben ekim ayi anneleri topigindeyim aslinda ama size bir sorum olacakti. Mide bulantilariniz 3. ayi doldurduktan sonra gectimi acaba? yani ne zaman geciyor? benim butun gun suruyor hicbirsey yapamiyorum agiz tadiyla. herseyden tiksiniyorum.

canım slm.. ben aönce doktorumu aradım... hangisi yapılacak diye.. çok extra bi durum yoksa tabiki bugune kadar olduğu gibi karın üzerinden bakılacak ultrasound.la dedi..... ama bikaç arkadaşımada sorgusuz sualsiz vajinal ultrason yapılmış.. belkide doktorun çalışma ve incelemne şekline göre değişiyor.... :CüvCüv: -tatlicadiarzu-

canım geçmiş olsun... ben yaşamadım ama çok zor olduğunu tahmin etmek hiçte zor değil... ama çevremde ben gibi hamile olanların 12. haftada rahatlamaya başladığını, yani bulantıların hafiflediğini ve 14. haftadan sonra tamamen bittiğini gördüm... işallah sendede daha fazla uzamadan biter... :ecrin_bebek: :Saruboceq: :CüvCüv:

Selam cnm öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. Benim bulantı ve kusmalarım 7. haftada başlayıp 11. haftada bitmişti. Ama herkesin bünyesi farklı. 14. haftada olup hala bulantısı olanlar var.

cok tesekkurler cevabin icin canim. insallah 3. aydan sonra bende rahatlarim. ne zormus annelik :CüvCüv: hersey kuzularimiz icin

Selam cnm öncelikle sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim. Benim bulantı ve kusmalarım 7. haftada başlayıp 11. haftada bitmişti. Ama herkesin bünyesi farklı. 14. haftada olup hala bulantısı olanlar var.

yani hemen hemen 1 ay suruyor genelde bulantilar. insallah benimde oyle olur yarabbim. hic boyle bi his yasamamistim daha once. hep mide bulantilarim olurdu adetten once falan ama bisey yedigimde gecerdi. simdiki oyle degil baska bisey. sagolasin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…