2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben 4 kilo verdim şuana kadar.... bakalım kaç alıcam.. doktorum bu duruma çok memnun oldu tabiii.. adam nede olsa bana kilo ver demişti ama çaba sarfetmeden oldu benimki o ayrı :))) ama merakla kilo almaya başlayınca durum nolacak merakla bekliyorum..

mehtap gülü bizi habersiz bırakma gel gene aramıza :1hug:

canımm teşekkür ederim.siz isterseniz gelirim tabii..kendimi biraz toparlayayım.kk daki bütün arkadaşlarımın teselli yazılarını okudukça kendimi yalnız hissetmiyorum,:teselli:inşallah sizlerin desteğiyle çabucak toparlanırım.hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın..Şeniza.s.

canım Allah yerini hemen doldurur inşallah ve diğer bebeğine sağlık ve uzun ömür verir inşallahsenağlama

kızlar bana yardım edın.dun gece 1den sabah 8 e kadar kesılmeden dısım agrıdı.oluyorum sandım sabah 8de dıscıde buldum kendımı.oda morfın yapıp kanal tedavı yaptı.bebege bızararı yok dedı ama ıcım huzursuz.bısey olmaz dımı.hıc etrafınızda hamıleyken morfın olan oldumu.12+1 bugun.ama dayanamadım

canım benim görümcemin başına benzer bi durum gelmiş bi de antibiyotik kullanmış o doktora danışmadan ama çok mecbur kaldım dio kendisi tıp öğrencisi bebeği gayet sağlıklı bişiii olmaz inşallah içini rahat tutyerimseniben

slm kızlar.. nasılsınız.. göbüşler hala çıkmadımı??? paylaşsak diorum...

mrb kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah.bugün doktora gittim bebişimi gördüm.hersey yolunda dedi doktor .izmire gidebilme için rapor aldım.öğretmen arkadaşlar iyi bilir herhalde.rapor aldım ama raporu izmirde geçirebilmek için raporu izne cevirmek bayaa zor oldu.bütün gün onunla uğrastım.nihayet izni alabildim.pazartesi izmire gidiyorum.
mehtapcım seni herzaman deneyimlerinle yanımızda görmek istiyoruz canım.inşallah en kısa zamanda hamile olup sağlıkla bebeğini alırsın kucagına canım.

izmire gel canım beklerız hamıle oldugunu daha çok anlarsın şımarırsınlülülülülülü
mesleğınız gerçekten cok güzel bende doguda ücretli ögretmenlık yapmıştım.
bi bayan için en ideal meslek derlerdi cok dogru

slm kızlar.. nasılsınız.. göbüşler hala çıkmadımı??? paylaşsak diorum...

canım ben en zayıf halımde bıle oturdugumda göbüş cıkardı hamıle kalmadan öncede vardı
sabahları bişey yok ama akşam cıkıyo bütün günün birikimi
ya ben utanıyorum biraz ailemden akşamları göbüş cıktıkca sizdede oluyo dogal bi şey ama ne bileyim

Canımm yaa ne güzel, çok imrendim sana, bende aksine 3 kilo aldımsenağlama Neyse sağlık olsun geçen sefer 5 kilo almıştım ilk üç ayda ama hamileliği 16 kiloyla bitirdim sonra 9 ayda eski kiloma döndüm hemde hiçbişi yapmadım. Bebeğimiz sağlıklı olsunda.

Zeynepçim 3 ayın dolmuş canım sakın korkma, için rahat olsun hamileyken diş problemi çoğu insanda oluyo, yrıca sezeryandada çoook daha yüksek dozda alıyosun, artı emzirirkende bebeğine geçiyo filan, bişey olmuyo canım rahat ol.

günaydın kızlar nasılsınız? cumartesi çalışmakta hiç içimden gelmiyorrrrrrr üfffffffffffffffffffffff

napalım mecbur hamileler bari cumartesleri çalışmasın dinlensin uyusun

selam kızlar günaydın herkeze merhaba uzun bi aradan sonra tekrar arnıza döndüm çok mutluyum... herkeze çok selamlar umarım herkez ve bütün bebişler iyidir.....

kızlar ikili taramayı yaptıran varmı? bni doktorr 4 martta çağırdı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…