kızlar ikili taramayı yaptıran varmı? bni doktorr 4 martta çağırdı..
Günaydın kızlar..Sabah sabah bi açıılış yapayım dedim..
Sizlerin göbişlerinden ne haber...
Eğer belirginleşmeye başladıysa yavaş yavaş sizler de ekleyin...paylaşalım...
Günaydın kızlar..Sabah sabah bi açıılış yapayım dedim..
Sizlerin göbişlerinden ne haber...
Eğer belirginleşmeye başladıysa yavaş yavaş sizler de ekleyin...paylaşalım...
sey bay harika maaşallah..Allah nazardan saklasın.benimde seninken biraz küçük hatta dün ilk olarak hamile pantolonu aldım ama fiyatlardan dudaklarım uçukladı...aldığım 40 tl ydi ama kotlar filan vardı ayy 80-90 tl arası .... çok demiii burda çok yerde çok ne yapcem bilmiyom
nasılsın tatlım
baya pahalı almışsın ama hamile pantalonu özle olduğu için ne koparrısak kar hesabı pahalıya satıyorlar bide tabi almak mecbur ya
saoll tatlın sen nasılsın??*
yaa 80-90 dan sonra 40 tl bana ucuz geldi alem dedim napim eşime de çok geldi diktirrelim dedik ama bel kısmını yapabilrmi terziler bilmiyorummmm
Burdada pantolonlar 50 den aşağı değil kızlar ama annem bana İzmirden 15 tl ye almış hamile kot pantolonu :asigim:
ay izmirden nerden almış bana yakın izmir bi ara gidiverelim olmazsa...çok iyiymiş
Günaydın kıslarrrr. Ne var ne yok? Bebişler iyimi?
Seybaycım yerim ben o göbüşün içindekini. Maşallah 41 kere
Canım Bostanlı pazarı varya sosyete pazarı diyorlar. Çarşamba günleri oluyor. Ordan almış. İnan mağazadakilerden hiçbir farkı yok. Neden kazıklanalımki?
Ayrıca bol bol bluzlar ve elbisede gönderdi. Bluzlar 5 tl imiş. Elbiseyide 10 tl ye almış. Şaka gibi.
selam canım naber daha önce sormuştum ama tekrar sorucam sen hangi doktora gidiyordun ben muhammet öztürkün yazanesine gidiyorum doğumuda Atatürk devlette yapıcam sanırım ama hala kararsızım ikili taramayı yaptırdınmı canım
ya ben çalışıyorum da biliyorum o pazarı da.izin almam lazım gitmek için hafta içi..hay Allah...bakalım olmazsa alcez napalım 10 kez hamiş olmuyozz yaasırnaşık şey
Sen alamasan bile birini gönder alsın senin için. Normalde kaç beden giyiyorsan söyle ona göre veriyorlarmış. Bu arada kapriler falanda çıkmaya başlamış renk renk. Yaz gelsinde onlardanda ısmarlıcam.
ay evet aslında yaaa.teyzem oturuyor izmirde ama bilmem kialırmı ben kılımda biraz herşeyi beğenmem.burda bi pazara da bakıcam ben fiyatlar nasıl bakalım ona göre karar veriyim.çok saol
canım ben songüle sordum normal doğuma girmeleri yasak dedi eğer bizim sezaryan günümüz doktorun icapçı olduğu güne yada ameliyathanede olduğu güne denk gelirse iyi ama ya gelmezse acil olursa birde doktorlara ameliyat sırası 10 günde falan geliyo bilmiyorum iyice kafam karıştı ben randevüyü 4 marta aldım ikili tarama için 12;30 da gideceğim kısmetse.... hayırlısı bu gidişimde konuşmak istiyorum sonuçta parayı bayıl bayıl sonra hiç tanımadığın birine maeliyat ol anlamadım gitti ... acaba özeldemi yapsam diyorum ama inan iyice kafam karıştı benim o hastanede hemşire arkadaşım var muhammet bey çok iyiymiş ameliyatlarıda çok başarılıymış ama mesela aniden suyun geldiğini düşün.. birde muayneler çok pahalı kız 15 günü geçince tekrar ücret alıyoz dedi eee bi sorun yoksa niye ikide bir doktora gidelim anlamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?