2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım içim rahatladı..sen nasılsın nasıl gidiyor..

kahrolası migren atakları dışında herşey çok iyi tatlım hamdolsun problemim yok...
bugün yine doğru düzgün görücem fasulyemi inşallah kaydirigubbakcemile3

kahrolası migren atakları dışında herşey çok iyi tatlım hamdolsun problemim yok...
bugün yine doğru düzgün görücem fasulyemi inşallah kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım hayırlısı canım..bizde 10 martta gidicez hem ikili testimiz var heyecan dorukta yani..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi bakalım hayırlısı canım..bizde 10 martta gidicez hem ikili testimiz var heyecan dorukta yani..hepimiz için hayırlısı olur inşallah..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah hepimiz hayırlı haberlerle geliriz kızlar :1hug:

ben şimdi çıkıyorum, büroyu toparlamak falan anca kafamçokkarıştı
kendinize herşeyden iyi bakın kızlar, iyi bakın ki bebişlerimiz iyi olsun kaydirigubbakcemile3
en güzel haftasonları, en güzel tatiller sizlerin olsun, Allah'a emanet olun a.s. a.s. a.s.

eser benimde mide bulantılarım felaketti.dişimi fırçalarken boğazıma kaçan suya kadar herşeyi çıkarıyodum.doktor bir ilaç verdi çok iyi geldi.ilicı veren doktor çok övdü.ama almaya gittiğim eczaneler içme dedi.ama bulantıların şiddetliyse içebilirsin dedi....bende içiyorum bakalım.ama gerçekten çok iyi geliyo

canım iyi haberlerle dönersin inşallah hadi babay

Günaydın kızlar..Sabah sabah bi açıılış yapayım dedim..

Sizlerin göbişlerinden ne haber...

Eğer belirginleşmeye başladıysa yavaş yavaş sizler de ekleyin...paylaşalım...

oo maşallah seybay allah nazardan saklasın sen tam hamile pozisyonundasın vallahi bende bugün itibarıyle 12+6 oldum ama hiç belli olmuyo dışardan hala aynı kıyafetlere devam iç karnım geniş herhalde kaydirigubbakcemile3

İyiyiz tatlım şükür. Sen nasılsın?

hamdolsuncnm

Evet cnm 5 martta gidicem yaptırmaya. Sen 6 martmıydı?

evet 6 mart cnm hayırlısyla inş. gidip gelsek:ecrin_bebek:

sağol canım iyiyim ben de 12'de çıkıcam doktora gidicem hemen, saat geçmiyor evet

ay ben akşama kadar işteyim ne yapcemmm

iyiyim canım çok şükür sağol, siz de iyisinizdir inşallah :1hug:

hamdolsun cnm.6 martı bekiyozzz .hayırlısıyla dua edin bana

slm kızlar herkes hamile pantolanları elbiseleri almaya başlamış yaa ben hala normal kıyafetlere devam sizmi erken basladınız benmi gec kalıyorum herkesde cıktımı göbüşlerr bende istiyorum çıksın artık :CüvCüv:

bende daha dün ilk aldım dün giydiğim etek nasıl sıktı beni anlatamam psikolojikte olabilir.ama 2 gündür epey karnım ele gelmeye başladı gibi sen ne kadarlık oldun ki canım ?????:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bende her akşam sanıyorum şişiyoruz artık sabah bakıyorum gazmış inmiş yok olmuş :roflol: bugün 12 + 6 olduk teyzesi

sybaycııım göbüş süper maşşallah benim 13. haftam bitti ama bende bu kadar yok akşamları daha belirgin oluo tabii..

dahaca cinsiyet öğrenmedik ama sanırım 3 hafta falan sonra kesin öğreniriz...

kaç kilo aldınız bu arada. başlangıçta kaçtınız şimdi kaç oldunuz
kilo cetveli oluşturalım mı bide :) ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…