2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim cnm:CüvCüv:

cevap icin sagol canim o zaman bana kesin vaginal ultrason yapicak cünkü 16. haftaya kadar böyle dedi doktorum.

herkese en iyi akşamlar... müjdeli haberlerle geldim kızlar.. artık size hemcinsiniz bir yiğen geliyor:))) evet, perşembe günü doktara gittim... cinsiyeti kız dedi.... ayyy çok mutluyum.. allahıma şükürler olsun.. bu arada çok bağlantım kızıma çilek odasından da bir cici bebek odası takımı aldım.. inşallah kötü bir şey olmaz yıkılırım valla...

kızlar bu arada doktoru değiştirdim, şimdiki harika biri... içinizde doktorundan memnun olmayan varsa hemen değiştirsin... meğer doktor çok önemliymiş onu anladım.. kızımın hareketlerini cd ye çekti verdi.. bir de 2li test yaptırdım bugün de telefon açıp sonuçlar normal dediler...

Siz nasılsınız, geçmişi okuyamadım bayaca yazılmış....

tebrik ederim canım. çok şanslısın erkenden öğrenmişisn. bakalım biz ne zamana öğrenicez.

sagol canım ya boyle duyunca rahatlıyorum cok tesekkur ederım

arkadaşlarrrr selammm,
bende eylül annesiyim biraz geç kalmışım topiğe galiba ama olsun dimiia.s.

tebrik ederim tatlım a.s.ama böyle hemen kurtulamazsın anlat biraz nasıl söledi sen mi sordun bayağı baktı mı pozisyonu mu müsaitti bebişin ne hissettin ağladın mı güldün mü ayyy allahım bize de nasip et o günleri:Saruboceq::sm_cool:

sagol canım ya boyle duyunca rahatlıyorum cok tesekkur ederım

ne demek canım birbirimizin tecrübelerinden yararlanıoruz hepa.s.

Hadi gözün aydın canım. Cinsiyeti de belli olmuş. Kesin değil mi? Sonra değişmesin. Ben de pazartesi 11+6 da gideceğim doktora ense kalınlığı ölçümü yapılacak. Bwlki cinsiyeti için de bişey söyler.

aramıza hosgeldın yok gec degıl daha uzun aylar var onumuzda.saglıkla ınsallah hepımız saglıkla alalım kucagımıza.

tebrik ederim canım artık bir kız annesi oluyosun yani ne güsel erkenden öğrenmişsin ikili testinde sonucunu aynı gün verdiler yani ,valla biz 7 gün bekliycez sonuc için bende perşembe gitmiştim carsambadan önce öğrenemiyorum canım ,hepsi aynı günde öğrenmişsin canım ne güsel işte:ecrin_bebek:

aramıza hosgeldın yok gec degıl daha uzun aylar var onumuzda.saglıkla ınsallah hepımız saglıkla alalım kucagımıza.

hoşbulduk canım
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sen de yılbaşı hediyesi olarak öğrenmiştin galiba bebişini benim gibi...umarım iyi geçiyordur hamileliğin
bizim tahmini doğum tarihimiz 9 eylül :Saruboceq:cinsiyetimiz belli değil daha.ama hayırlısı olsunn

evet oyle ogrenmıstım cok sukur bı problem yok allah gostermesın kımseye daha once 2 tane kaybettım cunku acısı cok buyuk.bızede kıza benzıyo dedıler ama degısebılırde dedıler.6 martta 2lı test var ınsallah hersey yolunda gıder herkezın..

merhaba şeker anneler :) yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin :) eee ne var ne yok 4 gündür yoktum geçmiş sayfaları okuyamadım önemli bişi varmı ?

Selam kıslarrrrrr. Ben geldim hihoyyythihoyyyt n var ne yok?

Deryadevrim Allah kızını kucağınada almayı nasip etsin. Ne güzel erkenden öğrenmişsin. İnş. banada bu hafta söyler doktor

arkadaşlarrrr selammm,
bende eylül annesiyim biraz geç kalmışım topiğe galiba ama olsun dimiia.s.

Hoşgeldin canım aramıza. Geç kalmadın daha çok zaman var önümüzdeyerimseniben
Buarada hangi doktora gidiyorsun?

Hoşbulduk canımm kaydirigubbakcemile3
ben ali kızılateş'e gidiyorum canım çok memnunum sen kime gidiyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…