yani hemen hemen 1 ay suruyor genelde bulantilar. insallah benimde oyle olur yarabbim. hic boyle bi his yasamamistim daha once. hep mide bulantilarim olurdu adetten once falan ama bisey yedigimde gecerdi. simdiki oyle degil baska bisey. sagolasin canim.
canım slm.. ben aönce doktorumu aradım... hangisi yapılacak diye.. çok extra bi durum yoksa tabiki bugune kadar olduğu gibi karın üzerinden bakılacak ultrasound.la dedi..... ama bikaç arkadaşımada sorgusuz sualsiz vajinal ultrason yapılmış.. belkide doktorun çalışma ve incelemne şekline göre değişiyor.... :CüvCüv: -tatlicadiarzu-
herkese en iyi akşamlar... müjdeli haberlerle geldim kızlar.. artık size hemcinsiniz bir yiğen geliyor:))) evet, perşembe günü doktara gittim... cinsiyeti kız dedi.... ayyy çok mutluyum.. allahıma şükürler olsun.. bu arada çok bağlantım kızıma çilek odasından da bir cici bebek odası takımı aldım.. inşallah kötü bir şey olmaz yıkılırım valla...
canım benim görümcemin başına benzer bi durum gelmiş bi de antibiyotik kullanmış o doktora danışmadan ama çok mecbur kaldım dio kendisi tıp öğrencisi bebeği gayet sağlıklı bişiii olmaz inşallah içini rahat tutyerimseniben
herkese en iyi akşamlar... müjdeli haberlerle geldim kızlar.. artık size hemcinsiniz bir yiğen geliyor:))) evet, perşembe günü doktara gittim... cinsiyeti kız dedi.... ayyy çok mutluyum.. allahıma şükürler olsun.. bu arada çok bağlantım kızıma çilek odasından da bir cici bebek odası takımı aldım.. inşallah kötü bir şey olmaz yıkılırım valla...
sagol canım ya boyle duyunca rahatlıyorum cok tesekkur ederım
kızlar bu arada doktoru değiştirdim, şimdiki harika biri... içinizde doktorundan memnun olmayan varsa hemen değiştirsin... meğer doktor çok önemliymiş onu anladım.. kızımın hareketlerini cd ye çekti verdi.. bir de 2li test yaptırdım bugün de telefon açıp sonuçlar normal dediler...
Siz nasılsınız, geçmişi okuyamadım bayaca yazılmış....
arkadaşlarrrr selammm,
bende eylül annesiyim biraz geç kalmışım topiğe galiba ama olsun dimiia.s.
arkadaşlarrrr selammm,
aramıza hosgeldın yok gec degıl daha uzun aylar var onumuzda.saglıkla ınsallah hepımız saglıkla alalım kucagımıza.
hoşbulduk canım
amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun sen de yılbaşı hediyesi olarak öğrenmiştin galiba bebişini benim gibi...umarım iyi geçiyordur hamileliğin
bizim tahmini doğum tarihimiz 9 eylül :Saruboceq:cinsiyetimiz belli değil daha.ama hayırlısı olsunn
arkadaşlarrrr selammm,
Selam kıslarrrrrr. Ben geldim hihoyyythihoyyyt n var ne yok?
Deryadevrim Allah kızını kucağınada almayı nasip etsin. Ne güzel erkenden öğrenmişsin. İnş. banada bu hafta söyler doktor
Hoşgeldin canım aramıza. Geç kalmadın daha çok zaman var önümüzdeyerimseniben
Buarada hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?