2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba şeker anneler :) yeni gelen anne adayları hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin :) eee ne var ne yok 4 gündür yoktum geçmiş sayfaları okuyamadım önemli bişi varmı ?

merhaba canım hoşgeldin sen nerelerdeydin kaç gündür hakkaten yine netmi bozuldu ...

aminnn canımm Allah minik meleklerimize uzun hayırlı sağlıklı ömürler versinn.. bende pazartesi gidicem ense kalınlığı için aslında çarşamba gittik ama bebiş cok hareketliydi yarım saat boyunca durmadı yerinde dr'umuz kıza benziyor dedi ama bakalımm hayırlısı canımm
inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar

merhaba canım hoşgeldin sen nerelerdeydin kaç gündür hakkaten yine netmi bozuldu ...
canım benim bilgisayarım bozulmuştu ya daha tamir olmadı eşimin gönlünün gelmesini bekliyorum bu da eşimin bilgisayarı :) yedirdim içirdim iyice oda uyudu bende soluğu burda aldım delikafaduldendelikafadulden inan günler geçmiyo kk olmadan sen nasılsın nasıl gidio hamişlik :) benim bulantılarım yine tavan yaptı geçtiğimiz iki gün boyunca ye çıkar ye çıkar ertık başım nasıl ağrıyodu anlatamam bide 3 hafta dayım düşün ne zaman geçicek bu bulantılar hiç bilmiyorum :1no2:

Saol cnm iyiyim ben. Bu hafta 2 liye gidicez heyecanlıyız. Sen nasılsın bakalım?

bizde gidicektik ama görümcemi bekliyorum hala :))) bu hafta benim evlilik yıldönümüm 4 mart delikafaduldendelikafadulden 4 marttan önce dr gider belki cinsiyetini bile öğreniriz diye düşünüyodum tabi olmadı :1no2: bulantılarım hortladı sorma göbiş çıktımı senin ?

evet canım iyice bağımlılık yaptı bizde bu kk hergün bunun basındayım ne olmuş ne bitmiş merakla okuyoz valla .. canım senin bulantılarının son haftasını yasıyosun inş.bu haftadan sonra hep gecer diyolar yada 14. hafta en son işte biraz daha sık dişini bebişin için.cok şükür allah nazardan saklansın ben hiç çıkarmadım bulantı falan bilmeden geldik bu günlere persembe ikili teste gittik ensemizi ölçtü hersey normal çok şükür cinsiyet için bekliycez daha

hoşgeldin mozijikucum nasılsın cnm bebişin nası sabırsızlanıosun di mikaydirigubbakcemile3 cnm birazcık erken git inşallah cinsiyetinide öğrenirsin:ecrin_bebek:

Senin 14. haftan bitiyor ama geç kalmıyorsun dimi?

Benim göbüş biraz çıkmaya başladı artık.

çok sevindim canımdarısı başıma delikafadulden cinsiyeti dr mu sölemdsi yoksa kendinimi göstermedi ?

Senin 14. haftan bitiyor ama geç kalmıyorsun dimi?

Benim göbüş biraz çıkmaya başladı artık.

bende diyorum ama gidiceğim dr çok iyi görümcemim 19 senelik dru ve gerçekten işinde iyi daha öncede gittim benim yaşım genç ya bide ilk gebeliğim eğer dr gerek görürüse yaptırıcam ama ense kalınlığı ölçümünü filan yaptırcam :) bu arada benim göbiş hiç yok hala 49 benim haftamda olan ağustos annelerinin maşallahı var kiloda almadım neden acaba ?

kızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim; hepinize cevap vermek istiyorum ama sizin gibi 1 kerede birden fazla alıntı yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz??
Kardelen anlatayım canım an be an:)))
Yeni bir doktora gittim. Ultrosound'u bir kere çok iyiydi canım, ikincisi benim kız da uygun pozisyondaydı.. Aslında doktorum %90 kız dedi, ben de bunu size kız diye yazdım.. Ya valla bir dahaki sefere erkek derse ne yaparım bilmem bugün pembeleri aldım koydum.Çok heyecanlandım tabi ki.. ağlayamadım ama, nedense hep duygularımı bastırmışımdır. Ha bir de cinsiyeti öğrenince garip bir şeyler oluyor mesela bende kıskançlık başladı... arkadaşlarım kızını alacaz dediklerinde canım sıkılıyor:)) eşim de "damadı bir güzel döverim vermeden önce" deyip duruyor:))

Bulantıların geçsin alıcaksın merak etme naniknanik

Saol tatlım iyiyiz şükür. Sen nasılsın? 5 martta gidicez bakalım. Sen ne zaman gidiyorsun?

iyiyim canım şükür sadece bulantılarım şekil değiştirdi sabah hiç bişiii yemeden çıkarıorum eskiden öğle ve akşam olurdu bi de belki şimdi hep erken kalkmak zorundayım o yüzden yarın ant geliorum perşembeye kadar ant dayım salı ya da çarşambadan muayeneye gitmeyi düşünüorum büyümüştür herhalde merak ediorum çok:ecrin_bebek:

canım çok sevinidim allah analı babalı büyütmak nasip etsindelikafadulden alıntıyı da alıntı yapla hızlı yanıt arsaında bulunan yere basıcaksın cevap vermek istediğin mesajlar için ondan sonra seçtiklerinden herhangi birinin alıntı yap kısmına bas cevap sayfasında butün mesajlar karşında olucak ondan sonra dilediğin gibi cevapla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…