2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende çok merak ediyorum cnm ya.Kimblir nasıl değişmişlerdir :asigim:

çok sevindim canımdarısı başıma delikafadulden cinsiyeti dr mu sölemdsi yoksa kendinimi göstermedi ?

evet canım darısı basına artık fazla gec kalmadan git sende ense kalınlığı 2.50 mm gecmemesi lazım diyor dr lar, bisde carsamba alcaz kan tahlili sonuçlarını vermiyolar hemen.cinsiyeti aslında görüyorum ama emin değilim dedi erkeğe benzetti 3 hafta sonra tekrar gidecez o zaman daha net gözükür bende kesin bişey sölerim dedi ama 13. haftasında olan arkadaslardan öğrenen var bence seninkide belli olur gittiğinde öğrenirsin canım

ya saçma sapan bi duygusallık başladı valla yazdıkların çok güzel ama herhalde ben ikimizin yarinede ağlıyorum vallasenağlama sanki ben öğrenmişim gibisenağlama

büyük bi ihtimalle öğrenirim zaten doppler ultrasondan bakıcaz :) inşallah bi problem çıkmaz bendede :) cinsiyeti önemli değil bitranem ya önemli olan sağlıklı olması gerisi boş delikafaduldendelikafadulden

tabi yaa sağlıklı olsunlarda ister kız ister erkek hiç farketmiyor ama merak işte acaba acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ben ne zaman gelsem b urası bole sessızlesıo yaaa.bu ne yaa.benım bahtıma mı ne
pushıng hosgeldın canım napıosun
derya devrım yaw ne sanslısın ya ogrenmıssın ne gusel hayırlı olsun.bızımkı solemedı pıss

Kardelen alemsin canım ya, niye ağlıyosun:)))) ama haklısın...... ya eşim bana iki gündür "kız anaaasıııııııı" diye kına türküsünü söyleyip duruyor ya.... ben de sana katılacak biraz bekle.. olmadı hepberaber buluşalım.... biryerde toptan ağlaşırız...:))))

iyiyiz pushıng ya sen de ıyısındır umarım.bebişin de iyidir ınsallah.anacım sen nerde saklıon bu cocugu cıkmadı gobış.sıkıstırma cocugu haa:ecrin_bebek:

evet canım yaptırdım ben...hayır açlıkla hiç ilgisi yok... azıcık bir kan alıyorlar o kadar.. benimkini 2 gün sonra arayıp söylediler...

bahtına şekerim bende ne zaman gelsem öyle oluyo :) iyim canım idare ediyruk işte bulantılarım yine hortladı iki gündür neler çektim anlatamam sen nasılsın ikiliye daha gitmedin dimi ?
kızlar benide alın bende ağlıcam derya yazıyı okur okumaz irkildim bi tuhaf oldum anlatamam

sağolun kızlar...ben 3. ayıma gircem daha uyuyorum hiç halim yok ne zaman dirileceğim bilmiyorum benim gibi olan var mı?

iyiyiz pushıng ya sen de ıyısındır umarım.bebişin de iyidir ınsallah.anacım sen nerde saklıon bu cocugu cıkmadı gobış.sıkıstırma cocugu haa:ecrin_bebek:

valla sorma canım ya en ufak bi değişiklilik yok nası yaşıyo orda yavrum bilmiyorum :))) karnım sabahları dümdüz eski kayafetlerimi giyiyorum hala :)

sağolun kızlar...ben 3. ayıma gircem daha uyuyorum hiç halim yok ne zaman dirileceğim bilmiyorum benim gibi olan var mı?

merak etme canım bende hep uyuyorum halsızlık hep yorgunluk.bide bel agrısı olan varmı benım belım agrıyo korkutuyo benı bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…