iyiyim canım şükür sadece bulantılarım şekil değiştirdi sabah hiç bişiii yemeden çıkarıorum eskiden öğle ve akşam olurdu bi de belki şimdi hep erken kalkmak zorundayım o yüzden yarın ant geliorum perşembeye kadar ant dayım salı ya da çarşambadan muayeneye gitmeyi düşünüorum büyümüştür herhalde merak ediorum çok:ecrin_bebek:
çok sevindim canımdarısı başıma delikafadulden cinsiyeti dr mu sölemdsi yoksa kendinimi göstermedi ?
kızlar herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim; hepinize cevap vermek istiyorum ama sizin gibi 1 kerede birden fazla alıntı yapamıyorum nasıl yapıyorsunuz??
Kardelen anlatayım canım an be an:)))
Yeni bir doktora gittim. Ultrosound'u bir kere çok iyiydi canım, ikincisi benim kız da uygun pozisyondaydı.. Aslında doktorum %90 kız dedi, ben de bunu size kız diye yazdım.. Ya valla bir dahaki sefere erkek derse ne yaparım bilmem bugün pembeleri aldım koydum.Çok heyecanlandım tabi ki.. ağlayamadım ama, nedense hep duygularımı bastırmışımdır. Ha bir de cinsiyeti öğrenince garip bir şeyler oluyor mesela bende kıskançlık başladı... arkadaşlarım kızını alacaz dediklerinde canım sıkılıyor:)) eşim de "damadı bir güzel döverim vermeden önce" deyip duruyor:))
evet canım darısı basına artık fazla gec kalmadan git sende ense kalınlığı 2.50 mm gecmemesi lazım diyor dr lar, bisde carsamba alcaz kan tahlili sonuçlarını vermiyolar hemen.cinsiyeti aslında görüyorum ama emin değilim dedi erkeğe benzetti 3 hafta sonra tekrar gidecez o zaman daha net gözükür bende kesin bişey sölerim dedi ama 13. haftasında olan arkadaslardan öğrenen var bence seninkide belli olur gittiğinde öğrenirsin canım
büyük bi ihtimalle öğrenirim zaten doppler ultrasondan bakıcaz :) inşallah bi problem çıkmaz bendede :) cinsiyeti önemli değil bitranem ya önemli olan sağlıklı olması gerisi boş delikafaduldendelikafadulden
iyi aksamlar kızlaaaaar :sm_cool:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
evet canım yaptırdım ben...hayır açlıkla hiç ilgisi yok... azıcık bir kan alıyorlar o kadar.. benimkini 2 gün sonra arayıp söylediler...
2 li test yaptıran var mı aramızda?
kızlar aç gitmek şart mı?
bahtına şekerim bende ne zaman gelsem öyle oluyo :) iyim canım idare ediyruk işte bulantılarım yine hortladı iki gündür neler çektim anlatamamay ben ne zaman gelsem b urası bole sessızlesıo yaaa.bu ne yaa.benım bahtıma mı ne
pushıng hosgeldın canım napıosun
derya devrım yaw ne sanslısın ya ogrenmıssın ne gusel hayırlı olsun.bızımkı solemedı pıss
kızlar benide alın bende ağlıcam derya yazıyı okur okumaz irkildim bi tuhaf oldum anlatamamKardelen alemsin canım ya, niye ağlıyosun:)))) ama haklısın...... ya eşim bana iki gündür "kız anaaasıııııııı" diye kına türküsünü söyleyip duruyor ya.... ben de sana katılacak biraz bekle.. olmadı hepberaber buluşalım.... biryerde toptan ağlaşırız...:))))
iyiyiz pushıng ya sen de ıyısındır umarım.bebişin de iyidir ınsallah.anacım sen nerde saklıon bu cocugu cıkmadı gobış.sıkıstırma cocugu haa:ecrin_bebek:
sağolun kızlar...ben 3. ayıma gircem daha uyuyorum hiç halim yok ne zaman dirileceğim bilmiyorum benim gibi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?