2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay gecmıs olsun canım ya.ınsallah gecer artık bı an once.
canım bız doktora baska bı ıle gıdıyoruz bılıosun mahrumıyet bolgesındeyız.gttık doktora gecen hafta ama sıpa donmedı bı turlu yarım saat aralıklarla denedı doktor ama donmedı olcemedı yanı.baktı cok sukur saglıgı yerınde ogrendık kan verdım bır suru testler yapıldı herseyım temız cıktı allaha sukur.geldık gerı.ole yanı yaptıramadım anlayıyacagın.

sağolun kızlar...ben 3. ayıma gircem daha uyuyorum hiç halim yok ne zaman dirileceğim bilmiyorum benim gibi olan var mı?
canım bız 3 ayı bıtırdık allahın ıznıyle bulantılar gectı benım ama o yorgunluk hissi hala gtmedı yakında onun da gecmesını ümıt edıyorum.senınkı de gecer ınsallah yakın zamanda

ya saçma sapan bi duygusallık başladı valla yazdıkların çok güzel ama herhalde ben ikimizin yarinede ağlıyorum vallasenağlama sanki ben öğrenmişim gibisenağlama

:))))))) ya hamilelik böyle bir şey olsa gerek.... ben de dün reklemlarda ağlamıştım yaa..:))))

sağol canım, yaptım galiba bu defa:)

Bende çok merak ediyorum cnm ya.Kimblir nasıl değişmişlerdir :asigim:

hele ki bir hoplasın annesi..... ya kucaklayasım geldi keretayı.. hooooop dedi atladı.. parmak kadar, benim güzel kızım... en son gördüğümde yaratık gibiydi valla:)))

pis doktor:))))) niye söylememiş bakim!!! :)))) canım aslında söylemese daha iyi, beni bir düşün eğer bir sonrakine aaa yanlış görmüşüm derse ne yaparım... beşik bile aldım canım yaaa....

sağolun kızlar...ben 3. ayıma gircem daha uyuyorum hiç halim yok ne zaman dirileceğim bilmiyorum benim gibi olan var mı?

canım ben de öyleydi ta bi 3 gün önceye kadar, doktor bana elevit vitamin ve kan hapı verdi... gözlerim açıldı valla

Kızlarrr folik asiti bıraktırdılar bana..... siz de bıraktınız mı???

hayırlısı canım sağlığı yerindeymiş ya gerisi önemli değil halledersiniz nası olsa :)) eee senin göbiş ne durumda delikafadulden

iyi akşamlar tatlım nasılsın nerlerdesin yaaa?????nasılsın junıor nasıl

arkadaslar bel agrısı normalmı agrıyan varmı?folik asıt benım devam edıyo bıde elevıt dıye vıtamın var.

hayırlısı canım sağlığı yerindeymiş ya gerisi önemli değil halledersiniz nası olsa :)) eee senin göbiş ne durumda delikafadulden

pushıng ya masallah subhanallah benım gobıs bu hafta fırladı.kız hıssedıom dıom da bu gobıs hıc kız gobısı gıbı dııl sıpsıvriidelikafadulden

arkadaslar bel agrısı normalmı agrıyan varmı?folik asıt benım devam edıyo bıde elevıt dıye vıtamın var.

canım gobıs buyudukce bel agrısının arttıgını duymustum ama bel agrıtcak kadar buyumedı henuz gobıslerımız.nıe agrıdı kı senın agır iş falan mı yaptın supurge falan tutarken benım de agrıyo.ama dıkkat et yorma kendını.ben folık asıtı bıraktım doktor elevıtın ıcınde folık asıt de var dedı.bı de demır ılacı kullanıorum o kadar.

yoo ıslerı hep esım yapıyo ama neden agrıdı bılmıyorum.ben 9 ay ıcıcem kan pıhtılasması oldugu ıcın.benım farklı durumum yanı.

ya sorma canım çok duygulandım valla hormonlarında etkisiyle galiba çok güzel anlatmışın duygularınızı ya bak kına türküsü deme ama ya yine ağlarım valla :roflol: bu velet beni mahfetti kına gecemde bile ağlamayan ben ne hallere düştüm ya klava:
şaka bi yana tekrar tebrik ederim kızınızı oğlum olursa alırım ha beşik kertmesi tamam mı :roflol:naniknanik

gel canım gel ben pek bi duygusalım sen de öğren cinsiyetini beraberce ağlaşırız valla:1rolleyes:

iyiyim canım allaha çok şükür junior iyi uğraşıyoruz işte mide bulantılarıyla uğraşıyorum :) sen nasılsın canım ? senin junior ne durumda

hamdolsun ben 13.haftaya geçtiğimden beri çok iyiyim.iştahımaçıldı dolayısıyla enerjim yerine geldi
ay cinsel hayat bile değişiyoo.darısı başınıza inş.aslında sen benden ilersin galiba
seninde geçer inş. tatlım kıyamam bensana

seybay dıe 3üz bekleyen bı arkadas gobısının fotosunu koymus masssallah gordunuz mu.cok guzel ama gocuman

fussiletçim senin adına sevindim darısı başıma :)))))))

amiiin cnm inş.her hamiş rahat bi hamişlik geçirsin inş.kıyafet bakmaya başladım artık bi pantalon aldım bi gömlek bakalım araştırmalarım devam ediyo kıyafetlerle ilgili çok pahalı buraları yaaa

canım şu an kıyafet sorunum yok dediğim gibi eskilerimi hala giyebiliyorum :) sende internetten bak belki daha ucuza bulabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…