canım benim 3 ay bitti daha hala uğraşıyorumsağolun kızlar...ben 3. ayıma gircem daha uyuyorum hiç halim yok ne zaman dirileceğim bilmiyorum benim gibi olan var mı?
ay gecmıs olsun canım ya.ınsallah gecer artık bı an once.bahtına şekerim bende ne zaman gelsem öyle oluyo :) iyim canım idare ediyruk işte bulantılarım yine hortladı iki gündür neler çektim anlatamamsen nasılsın ikiliye daha gitmedin dimi ?
kızlar benide alın bende ağlıcam derya yazıyı okur okumaz irkildim bi tuhaf oldum anlatamam
canım bız 3 ayı bıtırdık allahın ıznıyle bulantılar gectı benım ama o yorgunluk hissi hala gtmedı yakında onun da gecmesını ümıt edıyorum.senınkı de gecer ınsallah yakın zamandasağolun kızlar...ben 3. ayıma gircem daha uyuyorum hiç halim yok ne zaman dirileceğim bilmiyorum benim gibi olan var mı?
ya saçma sapan bi duygusallık başladı valla yazdıkların çok güzelama herhalde ben ikimizin yarinede ağlıyorum vallasenağlama sanki ben öğrenmişim gibisenağlama
canım çok sevinidim allah analı babalı büyütmak nasip etsindelikafadulden alıntıyı da alıntı yapla hızlı yanıt arsaında bulunan yere basıcaksın cevap vermek istediğin mesajlar için ondan sonra seçtiklerinden herhangi birinin alıntı yap kısmına bas cevap sayfasında butün mesajlar karşında olucak ondan sonra dilediğin gibi cevapla :)
Bende çok merak ediyorum cnm ya.Kimblir nasıl değişmişlerdir :asigim:
ay ben ne zaman gelsem b urası bole sessızlesıo yaaa.bu ne yaa.benım bahtıma mı ne
pushıng hosgeldın canım napıosun
derya devrım yaw ne sanslısın ya ogrenmıssın ne gusel hayırlı olsun.bızımkı solemedı pıss
sağolun kızlar...ben 3. ayıma gircem daha uyuyorum hiç halim yok ne zaman dirileceğim bilmiyorum benim gibi olan var mı?
ay gecmıs olsun canım ya.ınsallah gecer artık bı an once.
canım bız doktora baska bı ıle gıdıyoruz bılıosun mahrumıyet bolgesındeyız.gttık doktora gecen hafta ama sıpa donmedı bı turlu yarım saat aralıklarla denedı doktor ama donmedı olcemedı yanı.baktı cok sukur saglıgı yerınde ogrendık kan verdım bır suru testler yapıldı herseyım temız cıktı allaha sukur.geldık gerı.ole yanı yaptıramadım anlayıyacagın.
canım bız 3 ayı bıtırdık allahın ıznıyle bulantılar gectı benım ama o yorgunluk hissi hala gtmedı yakında onun da gecmesını ümıt edıyorum.senınkı de gecer ınsallah yakın zamanda
büyük bi ihtimalle öğrenirim zaten doppler ultrasondan bakıcaz :) inşallah bi problem çıkmaz bendede :) cinsiyeti önemli değil bitranem ya önemli olan sağlıklı olması gerisi boş delikafaduldendelikafadulden
hayırlısı canım sağlığı yerindeymiş ya gerisi önemli değil halledersiniz nası olsa :)) eee senin göbiş ne durumda delikafadulden
iyiyim canım allaha çok şükür junior iyi uğraşıyoruz işte mide bulantılarıyla uğraşıyorum :) sen nasılsın canım ? senin junior ne durumdaiyi akşamlar tatlım nasılsın nerlerdesin yaaa?????nasılsın junıor nasıl
arkadaslar bel agrısı normalmı agrıyan varmı?folik asıt benım devam edıyo bıde elevıt dıye vıtamın var.
pushıng ya masallah subhanallahbenım gobıs bu hafta fırladı.kız hıssedıom dıom da bu gobıs hıc kız gobısı gıbı dııl sıpsıvriidelikafadulden
merak etme canım bende hep uyuyorum halsızlık hep yorgunluk.bide bel agrısı olan varmı benım belım agrıyo korkutuyo benı bazen
valla maşallah subhanallah :) bizde hiç bişi yok
canım gobıs buyudukce bel agrısının arttıgını duymustum ama bel agrıtcak kadar buyumedı henuz gobıslerımız.nıe agrıdı kı senın agır iş falan mı yaptın supurge falan tutarken benım de agrıyo.ama dıkkat et yorma kendını.ben folık asıtı bıraktım doktor elevıtın ıcınde folık asıt de var dedı.bı de demır ılacı kullanıorum o kadar.
ya sorma canım çok duygulandım valla hormonlarında etkisiyle galibaKardelen alemsin canım ya, niye ağlıyosun:)))) ama haklısın...... ya eşim bana iki gündür "kız anaaasıııııııı" diye kına türküsünü söyleyip duruyor ya.... ben de sana katılacak biraz bekle.. olmadı hepberaber buluşalım.... biryerde toptan ağlaşırız...:))))
gel canım gel ben pek bi duygusalım sen de öğren cinsiyetini beraberce ağlaşırız valla:1rolleyes:bahtına şekerim bende ne zaman gelsem öyle oluyo :) iyim canım idare ediyruk işte bulantılarım yine hortladı iki gündür neler çektim anlatamamsen nasılsın ikiliye daha gitmedin dimi ?
kızlar benide alın bende ağlıcam derya yazıyı okur okumaz irkildim bi tuhaf oldum anlatamam
anacım daha ıyı aslında senın ne catlagın olur ne bişi taş gıbı kalırsın vallahı.:CüvCüv:
iyiyim canım allaha çok şükür junior iyi uğraşıyoruz işte mide bulantılarıyla uğraşıyorum :) sen nasılsın canım ? senin junior ne durumda
fussiletçim senin adına sevindim darısı başıma :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?