günaydın kızlar;çok şükür pembe akıntılarım geçti şu anda normal sarı akıntılarım var sizlerdede oluyormu anormal değildir yani dimi..
canım şu an kıyafet sorunum yok dediğim gibi eskilerimi hala giyebiliyorum :) sende internetten bak belki daha ucuza bulabilirsin :)
canım bana yüzde 60 kız dedi benim zaten bi kızım var bu ikinci olacakbebişerin cinsiyetini öğrenen vrmı arkadaslar
ne mutlu sana bi prenses varmış bi tane daha gelio ama %60 çok geçerli diil bence azcık daha bekle cnm belki 1-2 hafta sonra değişircanım bana yüzde 60 kız dedi benim zaten bi kızım var bu ikinci olacak
canım bana yüzde 60 kız dedi benim zaten bi kızım var bu ikinci olacak
bende 10 tl ye maxi alışveriş merkezinden yazın giymek için kolsuz ve yarım kollu olmak üzere iki tane bluz aldım kumaştan ve çok hesaplı geldi bana :)))) benim düz yopuk bi ayakkabı almam lazım ecdekilerin hepsi topuklu :))))
gule gule gıy canım.sen yıne de dumduz alma bır parmak topugu olsun da belın agrımasın şuh kadın:smiley-cool:
ya yaz gelse de soyle babetlerle taytlarla ustune pulllu pullu uzun tsortler gıyıp cıksak yaaahihoyyyt
doğru diyon şekerim görümcem filan geçen telefon açmış sakın topuklularla dışarı çıkma diye :)))) bende bir an önce alıyımda herkez rahat etsin :) aslında benim için pek bi problem teşkil etmiyo ama yinede dikkat edelim dimi canım
bende ekledim canımkaydirigubbakcemile2hzenbil 63 (12+5) 59
birbelemir 67 (12+4) 67
eserizmir 74 (10+2) 76
buket27 53 (12) 55
fussilet 66 (11+6) 66
sevil78 51(12)54
petibor 63 (13+3) 59
evet listeye bekleriz kızlar:)
bende ekledim canımkaydirigubbakcemile2
ay ne gusel senı dusunmus ıste sekerım benımkı henuz tebrık dahı etmedıgı ıcın bana tuhaf geldı:S
sevilcim senin adına sevindim canım ama sen pek sevinmişe benzemiyosun sanki bana öle geldi :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?