2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar;çok şükür pembe akıntılarım geçti şu anda normal sarı akıntılarım var sizlerdede oluyormu anormal değildir yani dimi..

canım doktoruna sorup bi smir yada idrar testi yaptır istersen için rahatlar, bendede sarı akıntı vardı mikropmuş. Riske atma.

arkadaslar ben hamıle pantolonu dııl normal kumas kesımı kot pantolon aldım bır buyk beden lcw den.ama cok rahat ettım 5 ay doluncaya kadar gıyılebılır.hem de 1 ay once cok makul fıyata almıstım hala vardr mutlaka.15 lıraya almıstım.bı bakın derım sımdılık.

canım bana yüzde 60 kız dedi benim zaten bi kızım var bu ikinci olacak

sevılcım hayırlı olsun kızın.ama %60sa degısebılır.agustos annelerınden didenın bır ay sonra kızı olacagı ortaya cıktı herseyını almıstı hepsı mavı kaldı.senın de degısebılır yanı.saglıklı olsun da ıns.

bende 10 tl ye maxi alışveriş merkezinden yazın giymek için kolsuz ve yarım kollu olmak üzere iki tane bluz aldım kumaştan ve çok hesaplı geldi bana :)))) benim düz yopuk bi ayakkabı almam lazım ecdekilerin hepsi topuklu :))))

gule gule gıy canım.sen yıne de dumduz alma bır parmak topugu olsun da belın agrımasın şuh kadın:smiley-cool:

gule gule gıy canım.sen yıne de dumduz alma bır parmak topugu olsun da belın agrımasın şuh kadın:smiley-cool:

doğru diyon şekerim görümcem filan geçen telefon açmış sakın topuklularla dışarı çıkma diye :)))) bende bir an önce alıyımda herkez rahat etsin :) aslında benim için pek bi problem teşkil etmiyo ama yinede dikkat edelim dimi canım

ya yaz gelse de soyle babetlerle taytlarla ustune pulllu pullu uzun tsortler gıyıp cıksak yaaahihoyyyt

ay ne gusel senı dusunmus ıste sekerım benımkı henuz tebrık dahı etmedıgı ıcın bana tuhaf geldı:S

ay ne gusel senı dusunmus ıste sekerım benımkı henuz tebrık dahı etmedıgı ıcın bana tuhaf geldı:S

görümcem bitanedir sağolsun sürekli arar sorar canın bişi istiyomu diye bide en küçük kardeşi il evliyim kardeşini kendi büyğtmüş sayılır biraz kaynanam gibi kaynanam yok ya sağolsun çok ilgili bide bizim bebeğimiz olmasını çok istiyodu olunca en çok bize sevinmiş10 tane dah yiğeni var ama bizimki bi başkaymış :))))

canım ya ne mutlu sana.allah daha da ıyı etsın ınsallah.ama yapılanların artık otekı dunyaya kalmadıgını bılıorum ben.benım gorumcem bu yaz evlencek onun da 3 tane gorumcesı olacak.bakalım ona nasıl davranacaklar cok merak edıorum 31ınde evlenıo dıe bıraz psıkolojısı elden gtmıs zaten benım gorumcenın.:d

sevilcim senin adına sevindim canım ama sen pek sevinmişe benzemiyosun sanki bana öle geldi :?

canım sağlıklı olmasına sevindim benim sinir olduğum tek nokta var bikaç art niyetli arkadaşım vardı sürekli arayıp arayıp sağlıklı olsun bile demeden kızın olcak içime doğuyo, rüyamda gördüm filan diyen hergün belli oldumu diye sapık gibi soran (onlar ikinciyi erken yapmama haseten coşmuşlardı) atmaca gibi bekliyolardı onlar pek bi sevincek
ya tabi her anne içten içe ister ikisi afrklı olsun bunuda herkes bilir ama ben bunu kendime bile itiraf etmedim bugüne kadarda şu olsun bu olsun diye dua etmedim hayırlısına ettim hep,bide kızım en çok hangisiyle anlaşacaksa o olsun diye ok etmiştim sanırım sonuç ortada kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…