oooo canım, seninde çevreni art lar sarmış, hey Allam yaaay ne gusel senı dusunmus ıste sekerım benımkı henuz tebrık dahı etmedıgı ıcın bana tuhaf geldı:S
neyse ben çıkıyorum kızlar bye bye :)))))))) allaha emanet olun bebişlere iii bakın
oooo canım, seninde çevreni art lar sarmış, hey Allam yaa
Öyle canım, sağol canım, ya ben taktığıma bile üzüldüm şimdi Allah sağlıklı hayırlı evlat versinde insanı günaha sokuyolar, Allah onlarında kalbine göre versin aynen hakettiklerini versin canım, boşverdim gitti.art dedıgın art nıyetlı ınsanlar mı sevılcım.eger oleyse bu ınsanların kendı aılemızden olması onlardan kacınılmaz kılıo ve gordukce sınırı bozuluo ınsanın.ama yapacak bısıy yok.allah herkesın gonlune gore versın.sen de takma senı arayıp o suyun olcak buyun olcak dıyenlerı.allah hayırlısını versın ınsallah.takmamaya calısalım ne dıyelım dımı
Deryacım bende çilekten almıştım çokkk memnunum güle güle hayırlısıyla sağlıkla büyüsün içinde bebişin, hayırlı olsun.herkese en iyi akşamlar... müjdeli haberlerle geldim kızlar.. artık size hemcinsiniz bir yiğen geliyor:))) evet, perşembe günü doktara gittim... cinsiyeti kız dedi.... ayyy çok mutluyum.. allahıma şükürler olsun.. bu arada çok bağlantım kızıma çilek odasından da bir cici bebek odası takımı aldım.. inşallah kötü bir şey olmaz yıkılırım valla...
ne mutlu sana bi prenses varmış bi tane daha gelio ama %60 çok geçerli diil bence azcık daha bekle cnm belki 1-2 hafta sonra değişir
arkadaşlar cinsiyeti kesin veya %90 larla ifade eden arkadaşları yazsak sonrada eklenenleri yazsak nasıl olur
Deryacım bende çilekten almıştım çokkk memnunum güle güle hayırlısıyla sağlıkla büyüsün içinde bebişin, hayırlı olsun.
Kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakınn.
deryacıım sendede prenses geliomuş hayırlısıyla ay şimdi kararsız kaldım hanginizinkini alsam die :)
ayyy ne güzel bir haber bugün böyle deryacım cinsiyetini öğrenmişsin ne güzel darısı bize....arkadaşlar benim kan haplarım beni kabız yaptı yaa...çok kötüyümm.. içmesemmii..aslında kansız değilim...ne diye verdiyse doktor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?