2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hzenbil 63 (12+5) 59
birbelemir 67 (12+4) 67
eserizmir 74 (10+2) 76
buket27 53 (12) 55
fussilet 66 (11+6) 66
sevil78 51(12)54
petibor 63 (13+3) 59
pushing 49 (13+2) 49

senide ekledim canım

oooo canım, seninde çevreni art lar sarmış, hey Allam yaa

art dedıgın art nıyetlı ınsanlar mı sevılcım.eger oleyse bu ınsanların kendı aılemızden olması onlardan kacınılmaz kılıo ve gordukce sınırı bozuluo ınsanın.ama yapacak bısıy yok.allah herkesın gonlune gore versın.sen de takma senı arayıp o suyun olcak buyun olcak dıyenlerı.allah hayırlısını versın ınsallah.takmamaya calısalım ne dıyelım dımı

Öyle canım, sağol canım, ya ben taktığıma bile üzüldüm şimdi Allah sağlıklı hayırlı evlat versinde insanı günaha sokuyolar, Allah onlarında kalbine göre versin aynen hakettiklerini versin canım, boşverdim gitti.

aman bea bı rahat vermedı su kociş ya.ben cıkıom arkadaslar.alllaha emanet olun.ii geceler.allah rahatlık versın

Deryacım bende çilekten almıştım çokkk memnunum güle güle hayırlısıyla sağlıkla büyüsün içinde bebişin, hayırlı olsun.

arkadaşlar cinsiyeti kesin veya %90 larla ifade eden arkadaşları yazsak sonrada eklenenleri yazsak nasıl olur

güzel olur:)

Deryacım bende çilekten almıştım çokkk memnunum güle güle hayırlısıyla sağlıkla büyüsün içinde bebişin, hayırlı olsun.

sağol canım senin bebişin de sağlıkla büyür inşallah.. bir de umarım bana cinsiyeti değişti demezler:))

Kızlar bende çıkıyorum kendinize iyi bakınn.

iyi geceler canım, ben de kaçıyorum herkese tatlı rüyalar hayırlı geceler

deryacıım sendede prenses geliomuş hayırlısıyla ay şimdi kararsız kaldım hanginizinkini alsam die :)

ayyy ne güzel bir haber bugün böyle deryacım cinsiyetini öğrenmişsin ne güzel darısı bize....arkadaşlar benim kan haplarım beni kabız yaptı yaa...çok kötüyümm.. içmesemmii..aslında kansız değilim...ne diye verdiyse doktor...

deryacıım sendede prenses geliomuş hayırlısıyla ay şimdi kararsız kaldım hanginizinkini alsam die :)

nihalcim benimkini almaaa... valla ağlarımmm.. kızımı vermem ben kimsiyeee.....:)))) ya hakkaten bak, bir kıskançlık geldi sorma... eşim diyor ki damadı bir güzel döverim vermeden önce :)))))))) keşke bizimkilerde kocamı bir güzel dövselerdi zamanında...:))))

amin canım sağ olasın..kan hapını sakın bırakma kan eksikliğiyle alakası yok almak zorundayız gebelik bitene kadar.. alışırsın ben de kabızım ama mecbur canım, doktorum vitamin ve demiri sakın ihmal etme dedi.. anne için çok önemliymiş.. aslında dopplere girerseniz siz de cinsiyetini öğrenirsiniz canım..allah hayırlısını nasip etsin..

Kimsecikler yok bugün, yatıyor herkes(( ya kızlar ben kızımın odasını hazırladım ve dakika başı gidip eşyalarını seviyorum...Ya var ya kızıma bir şey olsa aklımı kaybederim herhalde... off aklıma böyle saçma sapan şeyler geliyor..birbirimize dua edelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…