Kimsecikler yok bugün, yatıyor herkes(( ya kızlar ben kızımın odasını hazırladım ve dakika başı gidip eşyalarını seviyorum...Ya var ya kızıma bir şey olsa aklımı kaybederim herhalde... off aklıma böyle saçma sapan şeyler geliyor..birbirimize dua edelim....
gunaydın mozıjıku,sıdo:)
baska da kımse yok sımdılık.ıyısınız ınsallah.
ben ıyıyım allaha cok sukurlr olsun.
sımdı guzel bı pazar kahvaltsıı edıcem.kociş hazırlıyo caktrmayınyerimseniben
selam bayanlar. ben ekim ayi anneleri topigindeyim aslinda ama size bir sorum olacakti. Mide bulantilariniz 3. ayi doldurduktan sonra gectimi acaba? yani ne zaman geciyor? benim butun gun suruyor hicbirsey yapamiyorum agiz tadiyla. herseyden tiksiniyorum.
selam kizlar kahvaltilar edildi herkes pc basinda :) aklim hep burda ya acaba neler yazdilar ne konusuyorlar diye 7 ay daha böyle gececek herhalde. dogumlardan sonrada burda olabilirmiyiz sizce :)
2008 eylül annelerinin topiği devam ediyor. Bebeklerinden vakit buldukça yazıyorlar. Dediğin gibi inş. uslu uykusu düzenli mamalarını yiyen bebişlerimiz olur.:Saruboceq:meraklarimiz artarda bebeklerimiz izin verirmi ki hep dua ediyorum allahima insallah uslu sakin uykusu düzenli mamasini yiyen bir bebek olsun diye cok seymi istiyorum acaba CADIARZU
arkadasalr ya ben bu hafta persembe gunu memleketıme gıdıyorum cuma gunu doktorumu aradım ıkılı testı bır hafta once yapılıyormu dıye. o da notlarına baktı pazartesı gel dedı. 11 + 4 olacagım yarın erken mı
benim eşimde seninki gibi canım pipisini göstericem deyip duruyo ama kız olursa sinemalara gideriz filan diyo bizde merak ediyoruz bende haftaya doppler ultrasona giricem :))) ama senin için erken değil zaten 11 ila 14 haftalar arası yapılıyo ya farketmez yaniş içini ferah tut :))
desene cogu eş benımkı gıbı. ya ınsan oglunun olmasını ısterde hanı bır kızın olur ıkıncısını erkek ıstersın amenna.... neyse aslına bakarsan benımde ıcımden kız gecıyor. guzel elbıseler tokalar falan alır degısık degısık gıydırırım dıyorum tabı ıcımden esıme soylemıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. oh erken degıl dedın ıcıme su serptın vallahı yoksa memlekette bır daha yaptıracaktım
desene cogu eş benımkı gıbı. ya ınsan oglunun olmasını ısterde hanı bır kızın olur ıkıncısını erkek ıstersın amenna.... neyse aslına bakarsan benımde ıcımden kız gecıyor. guzel elbıseler tokalar falan alır degısık degısık gıydırırım dıyorum tabı ıcımden esıme soylemıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. oh erken degıl dedın ıcıme su serptın vallahı yoksa memlekette bır daha yaptıracaktım
bende çok istiyorum bide apartmanda hep erkek bebek var benim kızm olsun güzelce giydiriyim saçlarını şöle yandan iki kulak yapıyım paytak paytak yürüsün ama hayırlısı sağlıklı olsunda 4 tane oğlum olsun önemli değil :)delikafadulden
slm kısslar benim eşimde baştan oğlan diye seviyordu ben bi kere ağzının payını verince
şimdi kızımız nasılsın anneni üzme falan diyoo bayağı kız moduna girdi şimdi pipisini görürsek bayılabilir şaşkınlıktan:roflol::roflol::roflol:sizler nasılsınız bugün hava harika burda ama ben çalışom
Selam cnm . Doğumdan sonrada burda oluruz sen hiç merak etme. O zamanki meraklarımız dahada artar sanırım.
bende kahvaltımı yaptım çüzgü filmimi izledim :)))))) eşimde bahçeye indi gülleri budamaya bende soluğu burda aldım :))iyiyiz canım sen nasılsın böle güzel bi günde çalışmak zor olmalı :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?