2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım. Aklına kötü şeyler getirme lütfen. Allaha emenat bütün kuzucuklarımız. :ecrin_bebek:

gunaydın mozıjıku,sıdo:)
baska da kımse yok sımdılık.ıyısınız ınsallah.
ben ıyıyım allaha cok sukurlr olsun.
sımdı guzel bı pazar kahvaltsıı edıcem.kociş hazırlıyo caktrmayınyerimseniben

yerimseniben
Günaydın cnm. Ohh ne kadar şanslısın. Ben 2 saat önce ettim kahvaltımı. Sanada afiyet olsunyerimseniben

Öncellikle tebrik ederim tatlım. Bizim bölümde herhalde en ağır bulantıları yaşayan benimdir.
Şu an 14. haftanın içerisindeyim eskisi kadar çıkarmıyorum ama bulantılarım hala eskisi kadar şiddetli olmasa da devam ediyor. Tabi bu aslında bünye meselesi ama benimki hala devam ediyor diyebilirim. Umarım seninki kısa zamanda biter, çünkü ben çok zor günler geçirdim seni çok iyi anlıyorum

selam kizlar kahvaltilar edildi herkes pc basinda :) aklim hep burda ya acaba neler yazdilar ne konusuyorlar diye 7 ay daha böyle gececek herhalde. dogumlardan sonrada burda olabilirmiyiz sizce :)

selam kizlar kahvaltilar edildi herkes pc basinda :) aklim hep burda ya acaba neler yazdilar ne konusuyorlar diye 7 ay daha böyle gececek herhalde. dogumlardan sonrada burda olabilirmiyiz sizce :)

Selam cnm . Doğumdan sonrada burda oluruz sen hiç merak etme. O zamanki meraklarımız dahada artar sanırım.

meraklarimiz artarda bebeklerimiz izin verirmi ki hep dua ediyorum allahima insallah uslu sakin uykusu düzenli mamasini yiyen bir bebek olsun diye cok seymi istiyorum acaba CADIARZU

meraklarimiz artarda bebeklerimiz izin verirmi ki hep dua ediyorum allahima insallah uslu sakin uykusu düzenli mamasini yiyen bir bebek olsun diye cok seymi istiyorum acaba CADIARZU
2008 eylül annelerinin topiği devam ediyor. Bebeklerinden vakit buldukça yazıyorlar. Dediğin gibi inş. uslu uykusu düzenli mamalarını yiyen bebişlerimiz olur.:Saruboceq:

gunaydın desem olmayacak merhaba hanımlar. ya gercekten bu cınsıyetler ne kadar erken ogrenılıyor bende yarın gıdecegım ıkılı test ıcın bende ogrenırmıyımkı. ya ben pek merak etmıyorum ama esım öldürüyor benı sınır oluyorum ıcten ıce erkek ıstıyor pıpısını gorecegız falan dıyor cok kızıyorum sımdı bırsey dıyemıyor. ya hayırlısı su yestlerı sag salım atlatayımda cınsıyet onemlı degıl.

arkadasalr ya ben bu hafta persembe gunu memleketıme gıdıyorum cuma gunu doktorumu aradım ıkılı testı bır hafta once yapılıyormu dıye. o da notlarına baktı pazartesı gel dedı. 11 + 4 olacagım yarın erken mı

benim eşimde seninki gibi canım pipisini göstericem deyip duruyo ama kız olursa sinemalara gideriz filan diyo bizde merak ediyoruz bende haftaya doppler ultrasona giricem :))) ama senin için erken değil zaten 11 ila 14 haftalar arası yapılıyo ya farketmez yaniş içini ferah tut :))

desene cogu eş benımkı gıbı. ya ınsan oglunun olmasını ısterde hanı bır kızın olur ıkıncısını erkek ıstersın amenna.... neyse aslına bakarsan benımde ıcımden kız gecıyor. guzel elbıseler tokalar falan alır degısık degısık gıydırırım dıyorum tabı ıcımden esıme soylemıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3. oh erken degıl dedın ıcıme su serptın vallahı yoksa memlekette bır daha yaptıracaktım

bende çok istiyorum bide apartmanda hep erkek bebek var benim kızm olsun güzelce giydiriyim saçlarını şöle yandan iki kulak yapıyım paytak paytak yürüsün ama hayırlısı sağlıklı olsunda 4 tane oğlum olsun önemli değil :)delikafadulden

slm kısslar benim eşimde baştan oğlan diye seviyordu ben bi kere ağzının payını verince
şimdi kızımız nasılsın anneni üzme falan diyoo bayağı kız moduna girdi şimdi pipisini görürsek bayılabilir şaşkınlıktan:roflol::roflol::roflol:sizler nasılsınız bugün hava harika burda ama ben çalışom

amin cnm sağlıklı,hayırlı evlat olsun inş.

bende kahvaltımı yaptım çüzgü filmimi izledim :)))))) eşimde bahçeye indi gülleri budamaya bende soluğu burda aldım :))iyiyiz canım sen nasılsın böle güzel bi günde çalışmak zor olmalı :CüvCüv:

evet cnm ne yapalım belki evde olsam başka bi sıkıntım olucek sağlığım ii olsun çalışıyım dolu dolu 4 ayım kaldı zaten:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…