2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yenı uyananlar hosgelmısler.vallahı burda bıle hava bugun mukemmel.
bız de ıceceklerımızı aldık bahceye ınıoruz cardaga.d vıtamını aldıralım bıraz cocuga.
gelınce okur sohbetınıze katılırım yıne.optum sızı

sağlık olsun canım ya :)))

evet cnm cümlemiz sağlıklı olalalım inş.bebişlerimizle..zaten evdede olsam evi b...k götürüyo temizlik yapcaktım akşama yaparım biraz şu geçen 3 ay a göre Rabbim kimseler vermesin geçmek bilmedi şimdi sanki günler daha hızlı akıyo gibi geliyo bana...cins belli olmadı demi senin tatlım

ttmm cnm benm içinde otur vallahiii...ooohh ne güzela.s.

daha belli olmadı canım ama bu hafta belli olur büyük bi ihtimalle :))) seninde belli değil ne zaman gidicen dr ben yokken gittinmi yoksa ? petibör bizim yerimizede güneşlen artık bende yazın yazlıkta güneşlernirim bu arada güneş gören yaz bebekleri daha uzun oluyormuş tabi hamileyken güneşlenirsen :)

yok 6 martta önümüzdeki cuma bi aksilik olmaz ise 2 li testimiz olucak.o znm bende büyük bi ihtimalle öğreniriz diom ama bakalım nasiipp..eee senin de 2 li test olmadı o zmn demi

olmadı canım ama benim yaşım genç ya bide dr gerek görürse yaptırıcam :) ense ölçümü yapılıcak işte eğer dr derse ki uzman bi dr dolayısıyla ona göre yaptırıcam benim yaşımdaki hamilelerde 1500 de bir oluyomuş

yaa öyle olabiliyormu?...ee biz yaşlı oluyoruz bu durumda sanırımsırnaşık şey tabiyki senin kararın ne zmn olucak nasipse??

yaa öyle olabiliyormu?...ee biz yaşlı oluyoruz bu durumda sanırımsırnaşık şey tabiyki senin kararın ne zmn olucak nasipse??

oluyorda benim anlamdığım ne ne zaman olucak testi soruyosan bu hafta olmadı önümüzdeki hafta :) bu arada 1500 de bir olan down sendromu yaş arttıkça görülme sayısı artıyo netten araştır görürsün canım :)

2 li test işte o olmuyormu ense kalınlığı ölçmü kandaki değerlerle karşılaştırıyoo

2 li test işte o olmuyormu ense kalınlığı ölçmü kandaki değerlerle karşılaştırıyoo

2 li test dediğimiz şey kandaki birtakım değerler ense kalınlığı ölçümü zaten ultrasonla ölçülüyor bakılıyor :) kandaki değerlelrle karşılaştırdığını bilmiyodum utangac:

ben geldıiim.adam otutturmadı fazla üşürmüşüm :s
masallah artık cınsıyet konusuoruz kızlar ya cok sukur rabbımıze.aslındazaman ne cabuk akıo farkında olmadan dımı yaw.ınsallah bızler de ogrenırız en yakın zamanda.

bıze gelmek ısteyen arkadaslar var onları cagrsamm mı kı aksama cıksın aradan aklımda hep cagırılcak dıe.hiç iş g..tü de yok yanı bugun bende.akıl verın kızlar ya

bıze gelmek ısteyen arkadaslar var onları cagrsamm mı kı aksama cıksın aradan aklımda hep cagırılcak dıe.hiç iş g..tü de yok yanı bugun bende.akıl verın kızlar ya

çağır çıksın aradan bence banada 5 martta gelenler olucak malumm kurtlar vadisi başlıyor eşimin arkadaşıyla kız arkadaşı gelicek..hiç gözüm almıyo ama gelicekler kaçış yookdelikafadulden

2 li test dediğimiz şey kandaki birtakım değerler ense kalınlığı ölçümü zaten ultrasonla ölçülüyor bakılıyor :) kandaki değerlelrle karşılaştırdığını bilmiyodum utangac:

tabii benim dr öyle söyledi aynı gün alınan kandaki değerlerle,ense ölçümü yapacakmışş.karşılaştırılacak...ben öyle anladım yaa karıştı senin de bu haftamı 2 li test???

anacım bu ınsanlar da bu kadınlar hamıle bıraz soyle toparlansınlar oyle gıderız acelesı yok demıolar kı dımı.cagırayım madem cıksın hakkaten.cunku kaldıkca gozumde buyuyo her hafta sonu:s
saolun kızlar sızı sevıyorum

seybaaay,
hosgeldın.anacım senın gobus ne gusel olmus oylee.yerım ben o mınıklerını senın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…