nihalcim benimkini almaaa... valla ağlarımmm.. kızımı vermem ben kimsiyeee.....:)))) ya hakkaten bak, bir kıskançlık geldi sorma... eşim diyor ki damadı bir güzel döverim vermeden önce :)))))))) keşke bizimkilerde kocamı bir güzel dövselerdi zamanında...:))))
amin canım sağ olasın..kan hapını sakın bırakma kan eksikliğiyle alakası yok almak zorundayız gebelik bitene kadar.. alışırsın ben de kabızım ama mecbur canım, doktorum vitamin ve demiri sakın ihmal etme dedi.. anne için çok önemliymiş.. aslında dopplere girerseniz siz de cinsiyetini öğrenirsiniz canım..allah hayırlısını nasip etsin..[/QUOTE
hayırlısı olsun deryacım cins belli olmuş bizde bi öğrensek
sağlık olsun canım ya :)))
yenı uyananlar hosgelmısler.vallahı burda bıle hava bugun mukemmel.
bız de ıceceklerımızı aldık bahceye ınıoruz cardaga.d vıtamını aldıralım bıraz cocuga.
gelınce okur sohbetınıze katılırım yıne.optum sızı
daha belli olmadı canım ama bu hafta belli olur büyük bi ihtimalle :))) seninde belli değil ne zaman gidicen dr ben yokken gittinmi yoksa ? petibör bizim yerimizede güneşlen artık bende yazın yazlıkta güneşlernirim bu arada güneş gören yaz bebekleri daha uzun oluyormuş tabi hamileyken güneşlenirsen :)
olmadı canım ama benim yaşım genç ya bide dr gerek görürse yaptırıcam :) ense ölçümü yapılıcak işte eğer dr derse ki uzman bi dr dolayısıyla ona göre yaptırıcam benim yaşımdaki hamilelerde 1500 de bir oluyomuş
yaa öyle olabiliyormu?...ee biz yaşlı oluyoruz bu durumda sanırımsırnaşık şey tabiyki senin kararın ne zmn olucak nasipse??
oluyorda benim anlamdığım ne ne zaman olucak testi soruyosan bu hafta olmadı önümüzdeki hafta :) bu arada 1500 de bir olan down sendromu yaş arttıkça görülme sayısı artıyo netten araştır görürsün canım :)
2 li test işte o olmuyormu ense kalınlığı ölçmü kandaki değerlerle karşılaştırıyoo
bıze gelmek ısteyen arkadaslar var onları cagrsamm mı kı aksama cıksın aradan aklımda hep cagırılcak dıe.hiç iş g..tü de yok yanı bugun bende.akıl verın kızlar ya
2 li test dediğimiz şey kandaki birtakım değerler ense kalınlığı ölçümü zaten ultrasonla ölçülüyor bakılıyor :) kandaki değerlelrle karşılaştırdığını bilmiyodumutangac:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?