bizde seni seviyoruz :)) fusiletçim bu hafta gidicem muhtemelen 6 mart gibi benimde ama belli değil tam olarak :)
seybay canımn senin göbüş nerdeki ? be profiline baktım arda sedece bebişler vardı :)))
ayıcıklıkla ne alakası var sekerım.kımının ıc karnı dar oluo hemen fırlıo mınık gobıs.e dusunursenız mınıklerımız artık buyumeye basladı yani yavas yavas.nerden baksan senınkı suan 10 cm vardır kurban olurum yaa.normal yanı iç karnın darsa gobısın fırlaması.merak ettım cek aksama da gorelım.
kızlar göbiş resimleriniz nerde bende görmek istiyorum
gobıs resmımız henuz yok kı tatlım
gecen gun seybay dıe bı arkadas koymustu da ılk olarak onunkı var sadece o da ayrı bı topıkte dıııl.burda evelsı gunku sayfalardan bırınde
sen bızden kıdemlıymıssın senden baslayalım buyur
o zaman yenı bır topık acıp ekleyelım gobışlerı kucuk buyuk boy boy olur:))ay ilahi arkadaşım güldürdün beni aramızda kaç gün varki hemen hemen aynı sayılırız ya ben göbişleri görmek istiyorum çünkü benim göbeğim hamile kalmadan öncede 5 aylık gibiydi o yüzden anlayamıyorum büyüyüp büyümediğini sizinkileri görmek istiyorum o yüzden en azından bakarım aşağı yukarı göbeğimle kıyaslama yaparım belki anlarım büyüyüp büyümediğini diye .şuan hiç anlayamıyorum dediğim gibi kilolu olduğum için göbeğim zaten maşallah 5 aylık gibi
kızlar o iş benim için zor hem göbiş yok hemde pc yok :)))))
dünyamı bebeğimi kaybettim hani geçicekti geçmedi işte ben onunla konuşurken o3 hafta önce beni bırakmış tüm umutlarım hayatım hayallerim herşeyim onunla gitti bende isemiyorum artık yaşamak bunları buraya neden yazdığımıda bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
o zaman yenı bır topık acıp ekleyelım gobışlerı kucuk buyuk boy boy olur:))
sana kızıoruz artık canum çöksene kocişinin tepesıne yaptrsın senın pc ni ya.yoksa 3-4 gun ayrı kalıoruz.ayrıca senın gobıs var bence ama sen iice cıkmasını bekılıosun??:CüvCüv: olmasını mesela:1hug:
ne dıosun uslu
ne dıcemı bılmıorum.o kadar uzuldum ki.allahım sana sabır versın.kalbımı durmus melegının.hay allah elım ayagım tıtredi.nasıl ogrendın peki.allahım sabır versın tez zamanda da yenıden anne olabılmeyı nasıp etsın ınsallah ne denır ki.fff
dünyamı bebeğimi kaybettim hani geçicekti geçmedi işte ben onunla konuşurken o3 hafta önce beni bırakmış tüm umutlarım hayatım hayallerim herşeyim onunla gitti bende isemiyorum artık yaşamak bunları buraya neden yazdığımıda bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
canım çok üzüldüm gerçekten okuyunc birden çok tuhaf oldum çok zor biliyorum dünyadaki hiç bir söz senin acını anlartmaya yetmez ama ne olur dua et bol bol hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?