2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizde seni seviyoruz :)) fusiletçim bu hafta gidicem muhtemelen 6 mart gibi benimde ama belli değil tam olarak :)

bizde seni çoook seviyozzz.ya benm karnım da hemen hemen o kadar
ben ayıcık mı oldum ne bak bende çekiyim akşama bi görün

ayıcıklıkla ne alakası var sekerım.kımının ıc karnı dar oluo hemen fırlıo mınık gobıs.e dusunursenız mınıklerımız artık buyumeye basladı yani yavas yavas.nerden baksan senınkı suan 10 cm vardır kurban olurum yaa.normal yanı iç karnın darsa gobısın fırlaması.merak ettım cek aksama da gorelım.

ya bilmiyom bnm 2-3 gündür fırt diye fırtladı yoksa bnmde hiiç belli değildi

kızlar göbiş resimleriniz nerde bende görmek istiyorum

gobıs resmımız henuz yok kı tatlım
gecen gun seybay dıe bı arkadas koymustu da ılk olarak onunkı var sadece o da ayrı bı topıkte dıııl.burda evelsı gunku sayfalardan bırınde
sen bızden kıdemlıymıssın senden baslayalım buyur

ay ilahi arkadaşım güldürdün beni aramızda kaç gün varki hemen hemen aynı sayılırız ya ben göbişleri görmek istiyorum çünkü benim göbeğim hamile kalmadan öncede 5 aylık gibiydi o yüzden anlayamıyorum büyüyüp büyümediğini sizinkileri görmek istiyorum o yüzden en azından bakarım aşağı yukarı göbeğimle kıyaslama yaparım belki anlarım büyüyüp büyümediğini diye .şuan hiç anlayamıyorum dediğim gibi kilolu olduğum için göbeğim zaten maşallah 5 aylık gibi

o zaman yenı bır topık acıp ekleyelım gobışlerı kucuk buyuk boy boy olur:))

kızlar o iş benim için zor hem göbiş yok hemde pc yok :)))))

sana kızıoruz artık canum çöksene kocişinin tepesıne yaptrsın senın pc ni ya.yoksa 3-4 gun ayrı kalıoruz.ayrıca senın gobıs var bence ama sen iice cıkmasını bekılıosun??:CüvCüv: olmasını mesela:1hug:

dünyamı bebeğimi kaybettim hani geçicekti geçmedi işte ben onunla konuşurken o3 hafta önce beni bırakmış tüm umutlarım hayatım hayallerim herşeyim onunla gitti bende isemiyorum artık yaşamak bunları buraya neden yazdığımıda bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum

ne dıosun uslu
ne dıcemı bılmıorum.o kadar uzuldum ki.allahım sana sabır versın.kalbımı durmus melegının.hay allah elım ayagım tıtredi.nasıl ogrendın peki.allahım sabır versın tez zamanda da yenıden anne olabılmeyı nasıp etsın ınsallah ne denır ki.fff

şekerim benimki taş fırın erkeği o ne zaman isterse şaka bi yana bende çok istiyorum ama ilgilenmiyo bile :)) bekle artık ne zaman olursa bide benişm fotoğraf makinam eski model babam yurtdışına çıkıcak ordan getirticem onu da bekliyorum :)) bu arada azıcık göbüş olsa tamam ama gerçekten yok kimse inanmıyo :1shok:

kontrole gitmiştik hiçbişey yoktu dümdüz çizgiyi görünce oan hayatımın durduğunu hissettim 3hafta önce durmuş çok kötüyüm

canım çok üzüldüm gerçekten okuyunc birden çok tuhaf oldum çok zor biliyorum dünyadaki hiç bir söz senin acını anlartmaya yetmez ama ne olur dua et bol bol hakkında hayırlısı inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin güzel haberlerini alırız

ayy aman allahım şok olduk inan titriyorum şuan allah sabır versin ufff çok kötü oldum şimdi

artık hiçbişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…