2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

artık hiçbişey istemiyorum

ya uslucum sen ayın 27sınde doktora gıdıcenı yazmıstın.o gun gttıgınde mı ogrendın?
ısyan etme canım dırayetlı olmaya calıs cok zor oldugunu tahmın edebılıoruz ama allahın takdırı.ya ınsan nasıl tesellı edılır bılemıorum.ınan zor goruorum suan harflerı.rabbım sana guç kuvvet versın

artık hiçbişey istemiyorum

canım kendini sakın bırakma bu senin imtihanın üzülme veren allah alanda bolbol dua et hakkında hayırlı olan neyse o olsun sakın isyankar olma allah korusun biliyorum durumun çok zor ama belki yaşasaydı kucağına aldıktan onu gördükten sonra ya başına bi iş gelstdi yada sakat olsaydı her şeyin hayırlısı canım kim bilir bizim bilmediğimiz ne hayır vardıda böle oldu o yüzden dua et tamam mı bitanem :)

yapamıyorum işte öyle düşünmek okadar zorki tek düşündüğüm şey artık yok artık yok

yapamıyorum işte öyle düşünmek okadar zorki tek düşündüğüm şey artık yok artık yok

ama bitanem öle yapmazsan senin için zor hem o seni orada bekliyo merak etme :) allah korusun buyük bi imtihan bu isyan edersen çok şeyini kaybedersin teslimiyetçi ol biraz nasip kısmet nice analar var yetiştiriyo gözü gibi sakınıyo ama bir magandanın kurşununa gidiyo bu anne napsın üzülme veren allahım bir daha verir durumun zor ama dua et sabırlı ol inancını kaybetme bitanem olur mu

keşke bu söylediklerin teselli edebilse evet dediklerin doğru ama içimdeki acıyı hafifletecek unutturacak hiçbişey yok allahım yaşatmasın kimseye

allahım tez zamanda sana yenı bı bebek verıp acını unuttursun ınsallah.o orda senın sefaatçin olucak.soyle dusun kı senın bı bebegın olabılıo.rabbım yıne verır insallah.ınan altust oldum ne dıcemı sasrdım.

allah kimseye yaşatmasın bitanem acıların en büyuüğü evlat acısı ama petibörün dediği gibi hiç oluyo değil oluyo en kısa zamanda inş aramıza dönersin dualarım seninle

Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.

uslucum çok üzüldüm tatlım ne desem boş sana.Ama Allah büyük umutsuzluğa kapılma sakın daha sağlıklı bi bebeğin olur inş. yine

evet tatlım haklısın ama pushıng in dediği gibi ya daha büyüdüğünde başına bi şeyler gelseydi kaza,sakatlık daha kötüsünü düşün ve şükret Allah a bence herşeyde bi hayır vardır hepimiz için böyle....

canım cok ıyı dusunmussun.ne mutlu sana.ama yanlıs yere yazmıssın burda herkes yenı hamıle.sen onu ocak ya da subat annelerıne yazarsan sutu olmayanlar sana ulasır.omurlu olsun bebegın.

Rabbim başka acı göstermesin sana dirayetli olmaya çalış.senin minicik bi şefaatçin var artık ahırette ve en azından hamile kalabiliyormuşsun bunu biliyosun bugün olmadı en kısa zamanda gönlüne versin inş.

ya kızlar boyle arkadaslarımızın basına gelenlerı okuduka ben paranoyak olup haftalarca etkısınden kurtulamıorum.allahım onlara sabır versın ınsallah.eskıden boyle seyler yokmus nıye artık boyle oluo ki.allahım cumlemızınkını bıze bagıslasın.boyle seyler yasayan arkadaslarında kucagını doldurup acılarını unuttrsun ınsallah.amın

hayattt herşey bizler için iyide yaşanıyo kötüde önemli olan her imtihandan alnımızın akıyla çıkabilmek gerisi önemli değil kızlar üzülmeyin ayrıca herşey olacağına varır bize düşen bol ol dua etmek

uslu arkadaşımıza sabır diliyorum, ve aynı acıyı daha önce yaşadığım için çok iyi anlıyorum, niye benim başıma geldi, benmi hatalıyım diye çok suçlamıştım kendimi ama olan oldu yapacak bişeyde yok. bu süreci atlatmak zorundasın, mecbursun, yeter ki güçlü ol ve kendini bırakma.

kızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyomu benim var hala sağ kasığım yada tam tersi sol kasığım ağrıyo arada küçük küçük sancılar giriyo acaba bendemi bi terslik var ?

slm, kasık ağrısının genelde ilk üç ay ara ara olduğunu biliyorum, doktor;rahim büyümesinden gerilme olur ondan kaynaklanır, normal demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…