artık hiçbişey istemiyorum
artık hiçbişey istemiyorum
canım kendini sakın bırakma bu senin imtihanın üzülme veren allah alanda bolbol dua et hakkında hayırlı olan neyse o olsun sakın isyankar olma allah korusun biliyorum durumun çok zor ama belki yaşasaydı kucağına aldıktan onu gördükten sonra ya başına bi iş gelstdi yada sakat olsaydı her şeyin hayırlısı canım kim bilir bizim bilmediğimiz ne hayır vardıda böle oldu o yüzden dua et tamam mı bitanem :)
yapamıyorum işte öyle düşünmek okadar zorki tek düşündüğüm şey artık yok artık yok
ama bitanem öle yapmazsan senin için zor hem o seni orada bekliyo merak etme :) allah korusun buyük bi imtihan bu isyan edersen çok şeyini kaybedersin teslimiyetçi ol biraz nasip kısmet nice analar var yetiştiriyo gözü gibi sakınıyo ama bir magandanın kurşununa gidiyo bu anne napsın üzülme veren allahım bir daha verir durumun zor ama dua et sabırlı ol inancını kaybetme bitanem olur mu
yapamıyorum işte öyle düşünmek okadar zorki tek düşündüğüm şey artık yok artık yok
Merhaba arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Geçen ağustosta bebeğim oldu. Ek besinlere başladığımızdan sütüm artık fazla gelmeye başladı ve dipfriz doldu taştı. Eğer sütü az gelen veya kesilen arkadaşlar varsa, bebeğime anne sütü vermek istiyorum derseniz sütlerimi süt poşeti karşılığında verebilirim. Ayrıca hiçbir ücret talep etmiyorum. Miniğinizin süt annesi olmaktan gurur duyarım. Lütfen bana ulaşmak isterseniz özelime mail adresinizi veya tel no bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?