2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

zaten 3 aydan sonra rahim daha da genişliyor, ağrın şiddetli değilse merak etme hamilelikte herşey normaldir,

canım, zannetmiyorum ama hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun canım ama örneklerini çok okuduk o nedenle dedim inşallah hangisi hayırlıysa o olur

ya ben çok forumda olamıorum derslerden ama yarın bi el atayım olmazsa

asoscuğum bol bol su iç cnm :1hug:

uslucuğum allah sabır versin ateş düştüğü yeri yakıo acını anlıyorum desemde senin kadar olmaz allah katlanacak sabır versin şükür sağlıklısın inşallah en kısa zamanda ikinci bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

Son düzenleme:
kızlar uslu neden kaybetmiş bebişini bilgisi olan var mı nedenini merak ettim bende 2 bebekimi kaybetmiştim önceden araştırıldı. onada araştırılmış mı acaba

kızlar uslu neden kaybetmiş bebişini bilgisi olan var mı nedenini merak ettim bende 2 bebekimi kaybetmiştim önceden araştırıldı. onada araştırılmış mı acaba

canım anladığım kadarıyla kendiliğinden kalbi durmuş zaten 3 hafta önce gerçekleşmiş kontrole gittiğinde öğrenmiş (

güzel haberlerini alırız canım inşallah :)) bu arada topiğimizdeki en küçük eylül annesi kim ?

Canım okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm. Şimdi ne desek sana teselli olmayacak biliyorum ama verende Allan alanda Allah. İsyan etme , sadece bebişin için dua et. O seni cennete bekliyor olucak annesi. Umarım en kısa zamanda tekrar bu mutluluğu yaşarsın. Çok geçmiş olsun, kendine dikkat et canım...

Bende salı günü kontrole gidicem ve hala her defasında olduğu gibi korku kaplıyo içimi bir türlü atamıyorum bu korkuyu... Umarım herşey yolunda gider dua edin kızlar benim için

sana ne desemde acını hafifletemeyecegini biliyorum canım.daha önce böyle bir acıyı yasamış bir insan olarak sana sabır diliyorum.allahım sana sağlıkla kucağına alacağın bebekler nasip etsin.

uslu kardeşim tabi şuanda duyguların çok yoğun ama mozijiku arkadaşıma katılıyorumm.. raabbimm en kısa zamanda nasip etsin..tekrardan anne olmanı...
evet kızlar bebek odası yapıcak olanlar varmı birlkte araştıralım yokmu ?

canım ben yapıcam ama.. henüz aradığım gibi oda bulamadımm.. güzel takımlar bulursan paylaş sevinirimm..şu cinsiyetleride öğrensek hayırlısıyla....işimiz kolay olacak..

şuanda görünürde bi sorun yok doktor öyle söyledi yarın kanda herhangi bir mikrop varmı ona bakılıcak ama ben anlam veremedim neden olduğuna

kızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyomu benim var hala sağ kasığım yada tam tersi sol kasığım ağrıyo arada küçük küçük sancılar giriyo acaba bendemi bi terslik var ?

Canım bendede oluyor hatta bazen uzun süre geçmeyince yan yatıp dizlerimi karnıma topluyorum bu pozisyon beni rahatlatıyor. Yarın doktora gideceğim ve tekrar bu durumu görüşeceğim. Benim bundan önceki gebelik 19. haftada düşükle sonuçlandığı için endişeliyim. Ama bu tür ağrılar dinlenince geçiyor ve şiddeti artmıyorsan sorun yok demektir.

canımm şimdi okudum.MEVLAM eşine ve sana sabırlar versin arkadaşım.kendini bırakma üzülme nolur.bak hatırlarsan bende 4 gün önce kaybettim meleğimi..çok üzüldüm ağladım ama giden geri gelmiyor sadece ağladıkça ağrılarım ve kanamam çoğaldı,tabii buda benim için çok zararlı biliyorum ama kendimi toparlamaya çalışıyorum.veren MEVLAM tekrar verir sabırlı ol.ben kendimi hep"ya bebeğim sakat olsaydı ya ALLAH göstermesin doğduktan sonra kaybetseydim"diye teselli ediyorum.hem ben ilk bebeğimi sakat diye 5 aylıkken karnımda kalbi ilaç verilerek durduruldu,suni sancıyla doğum yaptım.bunun bile RABBİM sabrını verdi peşinede 2 evlat nasip etti.2 de düşüğüm oldu yinede sabrını veriyor RABBİM,üzülme bitanem inşallah tez zamanda RABBİM tekrar bebiş verir sağlıcakla kucağına almayı nasip eder..istersen düşük yapanlar topiğine gel.inanki önceki düşüğümde oradaki arkadaşların samimiyeti ,tesellisi ile çabuk atlattım,tabii dilersen..
ben çoğunlukla ordayım arada klomen kullananlara uğruyorum ama en büyük teselli hepimiz aynı acıyı yaşadığımız için düşük yapanlar topiğinde bulursun. öpüyorum birtanem kendine iyi bak...

gunaydın herkese bugun keyıfler nasıl arkadaslar düşük yapanlar hepınıze RAbbımden sabır dılıyırum Rabbım insallah en kısa zaman da hayırlı evlat nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…