hayırlısı olsun canım ama örneklerini çok okuduk o nedenle dedim inşallah hangisi hayırlıysa o olurcanım, zannetmiyorum ama hayırlısı olsun.
güzel olur:)
sağol canım senin bebişin de sağlıkla büyür inşallah.. bir de umarım bana cinsiyeti değişti demezler:))
iyi geceler canım, ben de kaçıyorum herkese tatlı rüyalar hayırlı geceler
asoscuğum bol bol su iç cnm :1hug:ayyy ne güzel bir haber bugün böyle deryacım cinsiyetini öğrenmişsin ne güzel darısı bize....arkadaşlar benim kan haplarım beni kabız yaptı yaa...çok kötüyümm.. içmesemmii..aslında kansız değilim...ne diye verdiyse doktor...
kızlar uslu neden kaybetmiş bebişini bilgisi olan var mı nedenini merak ettim bende 2 bebekimi kaybetmiştim önceden araştırıldı. onada araştırılmış mı acaba
dünyamı bebeğimi kaybettim hani geçicekti geçmedi işte ben onunla konuşurken o3 hafta önce beni bırakmış tüm umutlarım hayatım hayallerim herşeyim onunla gitti bende isemiyorum artık yaşamak bunları buraya neden yazdığımıda bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
dünyamı bebeğimi kaybettim hani geçicekti geçmedi işte ben onunla konuşurken o3 hafta önce beni bırakmış tüm umutlarım hayatım hayallerim herşeyim onunla gitti bende isemiyorum artık yaşamak bunları buraya neden yazdığımıda bilmiyorum ama kendimi çok kötü hissediyorum
uslu kardeşim tabi şuanda duyguların çok yoğun ama mozijiku arkadaşıma katılıyorumm.. raabbimm en kısa zamanda nasip etsin..tekrardan anne olmanı...Canım okuyunca şok oldum ve çok üzüldüm. Şimdi ne desek sana teselli olmayacak biliyorum ama verende Allan alanda Allah. İsyan etme , sadece bebişin için dua et. O seni cennete bekliyor olucak annesi. Umarım en kısa zamanda tekrar bu mutluluğu yaşarsın. Çok geçmiş olsun, kendine dikkat et canım...
evet kızlar bebek odası yapıcak olanlar varmı birlkte araştıralım yokmu ?
kızlar uslu neden kaybetmiş bebişini bilgisi olan var mı nedenini merak ettim bende 2 bebekimi kaybetmiştim önceden araştırıldı. onada araştırılmış mı acaba
kızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyomu benim var hala sağ kasığım yada tam tersi sol kasığım ağrıyo arada küçük küçük sancılar giriyo acaba bendemi bi terslik var ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?