2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin guzel anneler,uslu canim gecmis olsun allah sabir versin.insallah rabbim kisa surede tekrar bir bebek verir.

Günaydın kızlar,

Öncellikle Uslucum çok geçmiş olsun, ne kadar zor olduğunu anlayabilmemiz elbette mümkün değil. Ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek gerekli. Allah inşallah en kısa sürede yüzünüzü tekrar güldürür, sağlıklı bir bebek nasip eder...

Umarım herkes iyidir, güzel bir haftasonu geçirmiştir. Ben dün çok kötü bir pazar günü geçirdim. Vücudum çok fazla halsizdi, midem sürekli bulandı ve çıkarmalarım geri döndü.
Bunların hepsi dün öğleden sonra başladı. Ben dinlenmek için hemen yattım tabi. Ama başım ara ara hep döndü , gece yarısı bile uyandığımda başımın hala dönüyor olduğunu farkettim. Sizce neden olabilir kızlar bu kadar uzun süren ve bu kadar sık yaşadığım bir başdönmesi :uhm:

Günaydın hanımlar , umarım herkes çok iyidir , benim en başından beri mide problemim olmadı ama özellikle bu hafta sonu ağzımda acı bir tat var , sabah kalkıyorum değişik bir tat var anlamadım gitti , bu arada bu hafta annem burdaydı doğru düzgün yemek ve kahvaltı derken 1.5 kilo aldım :)) Ama ilerleyen günlerde almak istemiyorum bu kadar fazla .

arkadaslar bende daha hıç mıde bulantısı yasamdım sadece gecen ıkı kere çıkardım oda usuttum ondan çok sukur ıyıyım sımdı
dılekçım gecmıs olsun belkı tansıyon değişikliği olmustur bıde arkadasım masallah sen 14 haftalık olmuussun e artık olçak değilmi bunlar annelık kolaymı:) :)

Nasıl özeniyorum var yaa ben hiç bulantı sorunu yaşamadım diye anne adaylarına:)))
Çok teşekkür ederim canım. Sorun değil ben herşeye katlanmaya hazırım da insan korkuyor işte acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye düşünüyor.benneyaptımki

Çok teşekkür ederim canım. Sorun değil ben herşeye katlanmaya hazırım da insan korkuyor işte acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye düşünüyor.benneyaptımki[/QUOTE]

Canım aklına iyi şeyler getir , öyle düşünme eee düzenli dr. gidiyorsun değil mi , görüyorsun bebişini bir problem olsa söyler dr. Ayrıca benim hiç problemsiz bu seferde acaba bende mi ters bir şey var diye düşünüyorum bir tülü ortası yok yani b7unun :))

ay kız ben hergun afedersınız ama lavobaya gıtııgımde önce peceteyle kontrol edıyorum kanama varmı dıye çok sukur sımdıye kadar olmadı hele ılk hamıle olduğumu oğrendıgımde 3 4 gun ped koyup yattım sanıyordumkı gece olabılır dıyebebeğımı gorunce çok rahatladım

Çok teşekkür ederim canım. Sorun değil ben herşeye katlanmaya hazırım da insan korkuyor işte acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye düşünüyor.benneyaptımki

Canım aklına iyi şeyler getir , öyle düşünme eee düzenli dr. gidiyorsun değil mi , görüyorsun bebişini bir problem olsa söyler dr. Ayrıca benim hiç problemsiz bu seferde acaba bende mi ters bir şey var diye düşünüyorum bir tülü ortası yok yani b7unun :))[/QUOTE]

Daha 10 gün oldu doktora gideli ve kan testi yaptıralı da 1 hafta oldu. Herşey yolunda aslında. Ama insanın elinde değil endişelenmemek. Çok şükür aslında bulantı ve çıkarmalar dışında bende bugüne kadar hiç bir sorun yaşamadım. Ne progestan kullandım ne de pembemsi lekelenmelerim oldu. Ama gel gör kiii annelik bu işte ; insanın ödü patlıyor ona en küçük zarar gelecek diye :CüvCüv:

Bence o yüzden kendimizi biraz rahat bırakmalıyız , insan hamile olunca biraz seçici oluyormuş kötü haberleri fazla duymamak ve izlememek lazım sanki . Ben burada bile bir kaç anne adayının yazısını okudum ( düşük yapanların ) artık okumamaya çalışıyorum bu bencillik gibi algılanabilir ama , ben daha önce yaşadım ve bu hamileliğimde her günümü panik halinde yaşamak istemiyorum , kimse kızmasın lütfen , kötü doğum hikayeleri ya sonlanan gebelikler anlatanlara da lütfen anlatmayın çok rahatsız oluyorum diyorum ya dinlemiyorum .

gunaydın herkese bugun keyıfler nasıl arkadaslar düşük yapanlar hepınıze RAbbımden sabır dılıyırum Rabbım insallah en kısa zaman da hayırlı evlat nasıp etsın

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ? melekler nasıl??

sabah çok kötü miğdem bulanıyordu şimdide kötü

Canım çok haklısın biraz kulak tıkamak gerekli bu tür haberlere. Aynı şekilde bende çok etkileniyorum ama bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızı da anlıyor ve onlar için çok üzülüyorum. Sonuçta onlarda yaşadıkları sıkıntıyı bir nebze olsun hafifletebilmek için bizimle paylaşıyorlar ve desteklerimiz onlara iyi geliyor... Tamam yaşadıklarını tüm detaylarıyla anlatanlara bende çok kızıyorum ama yalnızca üzüntüsünü paylaşanlara da kızmak içimden gelmiyor..

evet canım bende hemen elham yapıyorum endişelenmeye başlıyorum çok üzüldüm ama
uslu için. kıyamam ya

Yanlış anlaşılmasın ben burada yazanlara kızmıyorum ki , ben de yaşadım çok üzücü bir şey ben sadece kendi adıma okumuyorum , netice itibariyle burası bir paylaşım sitesi ben de zamanında kötü olayları yazıp dertleştim , benim kızdığım koca koca kadınlar ve başından böyle bir şey geçmediği halde ayak üstü bütün duyduğu kötü haberleri anlatan insanlar , o zaman çok üzülüyorum ve kendimde bişeyler arıyorum ay acaba ters giden bir şey var mı diye ...

guanydın kızlar.
nevesta bende berbat bir haftasonu gecırdım mıdem berbattı benımde. bugun ıyıyım ınsallah iş yerınde olmaz aynı sıkıntı.

O konuda çok haklısın canım. O tür felaket tellalığı yapan insanlara bende çok kızıyorum çünkü bu dönem bizim en fazla morale ihtiyaç duyduğumuz dönem. Bu tür düşüncesiz insanlar beni de sinir eder yani.. klava:

zyetın çok hak verıyorum. hepimiz etkılenıyoruz. gecen bır arkadas 11 haftanın sıkıntılarını sorunlarını yazdı. 10+ olunca 11. hafta sayılıyor ya bu hafta hep dıken ustunde olucam. eşime bile soyledım.

guanydın kızlar.
nevesta bende berbat bir haftasonu gecırdım mıdem berbattı benımde. bugun ıyıyım ınsallah iş yerınde olmaz aynı sıkıntı.

hafta sonunda daha çok yoruldum. yani bu hafta zor geçicek bana? midem hala kötü benim

evet canım bende hemen elham yapıyorum endişelenmeye başlıyorum çok üzüldüm ama
uslu için. kıyamam ya

canım gecmıs olsun hala devam mı edıyor mıde bulantın sımdı nasılsın bebeğın nasıl bı kotuı durum yok değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…