hzenbil 63 (12+5) 59
birbelemir 67 (12+4) 67
eserizmir 74 (10+2) 76
buket27 53 (12) 55
fussilet 66 (11+6) 66
sevil78 51(12)54
petibor 63 (13+3) 59
pushing 49 (13+2) 49
senide ekledim canım
arkadaslar bende daha hıç mıde bulantısı yasamdım sadece gecen ıkı kere çıkardım oda usuttum ondan çok sukur ıyıyım sımdı
dılekçım gecmıs olsun belkı tansıyon değişikliği olmustur bıde arkadasım masallah sen 14 haftalık olmuussun e artık olçak değilmi bunlar annelık kolaymı:) :)
Çok teşekkür ederim canım. Sorun değil ben herşeye katlanmaya hazırım da insan korkuyor işte acaba yolunda gitmeyen birşeyler mi var diye düşünüyor.benneyaptımki
gunaydın herkese bugun keyıfler nasıl arkadaslar düşük yapanlar hepınıze RAbbımden sabır dılıyırum Rabbım insallah en kısa zaman da hayırlı evlat nasıp etsın
Bence o yüzden kendimizi biraz rahat bırakmalıyız , insan hamile olunca biraz seçici oluyormuş kötü haberleri fazla duymamak ve izlememek lazım sanki . Ben burada bile bir kaç anne adayının yazısını okudum ( düşük yapanların ) artık okumamaya çalışıyorum bu bencillik gibi algılanabilir ama , ben daha önce yaşadım ve bu hamileliğimde her günümü panik halinde yaşamak istemiyorum , kimse kızmasın lütfen , kötü doğum hikayeleri ya sonlanan gebelikler anlatanlara da lütfen anlatmayın çok rahatsız oluyorum diyorum ya dinlemiyorum .
Canım çok haklısın biraz kulak tıkamak gerekli bu tür haberlere. Aynı şekilde bende çok etkileniyorum ama bebeklerini kaybeden arkadaşlarımızı da anlıyor ve onlar için çok üzülüyorum. Sonuçta onlarda yaşadıkları sıkıntıyı bir nebze olsun hafifletebilmek için bizimle paylaşıyorlar ve desteklerimiz onlara iyi geliyor... Tamam yaşadıklarını tüm detaylarıyla anlatanlara bende çok kızıyorum ama yalnızca üzüntüsünü paylaşanlara da kızmak içimden gelmiyor..
Yanlış anlaşılmasın ben burada yazanlara kızmıyorum ki , ben de yaşadım çok üzücü bir şey ben sadece kendi adıma okumuyorum , netice itibariyle burası bir paylaşım sitesi ben de zamanında kötü olayları yazıp dertleştim , benim kızdığım koca koca kadınlar ve başından böyle bir şey geçmediği halde ayak üstü bütün duyduğu kötü haberleri anlatan insanlar , o zaman çok üzülüyorum ve kendimde bişeyler arıyorum ay acaba ters giden bir şey var mı diye ...
guanydın kızlar.
nevesta bende berbat bir haftasonu gecırdım mıdem berbattı benımde. bugun ıyıyım ınsallah iş yerınde olmaz aynı sıkıntı.
evet canım bende hemen elham yapıyorum endişelenmeye başlıyorum çok üzüldüm ama
uslu için. kıyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?