kıslar kusura bakmayın.gerçekten çok hassas bir dönemdeyim,evde bile az biryerden kırılıp ağlıyorum.benim için yazdınız zannetmiştim..gece uyanınca ani hareketten kaçınıyorum,bebeğim benimle zannediyorum.sonra aklıma gelince oturup ağlıyorum..evden dışarı hiç çıkmadım,çıkamıyorum,gözlerim sürekli ağlamaktan şiş bir durumda.aman kıslar dikkat edin nolur.RABBİM bebişlerinizi korusun sizlere bağışlasın,hepinizi öpüyorum..
günaydın en güsel anişler en tatlı bebişler nasılsınız bu gün?
günaydın canım gözün aydın çok sevindim testlerinin temiz çıkmasına
slm kıssslar nasılsınıza.s. nevestabircan cnm ikili testinin sonucuna çok sevindim ve daha takip edemediğim diğer herkesin adına çok sevindim darısı bizlerin başına yarın ben de gidiyorum doktora ikili testim için ama çok ağır grip geçiriyorum burnum tıkalısenağlama boğaz ağrım filanda var napıcam bilmiorumsenağlama bir arkadaş okyanus suyu zarasız demiş markası var mı ne diye aldırabiliriz
günaydın güzel annişler....
nasılsın tatlım bu gün bebeğin nasıl? sen ne zaman gidiyorsun iki tets için
günaydın kızlar herkeze selamlar nevestacım tahlililin iyi çıkmasına sevindim canım herşey gönlünce olsun... ben bu sabah gene öğürmekten bir hal oldum valla... ne zaman geçicek bilmiyorum. normalde artık azalması lazım 1 gün sonra kısmetse 2. tirmestra geçiyorum yupppi Rabbim hepimizin bebeişlerine sağlık güzellik versin amin bizlerede kolay doğumlar nasib eylesin..
sağol tatlışım sen ne zaman gidiyorsun doktora
ben hafta sonu gitmiştim cnm temiz çıktı testlerim artık 1 ay sonra Martın 28 gidicem nasıl geçer 1 ay :CüvCüv:
Günaydın canım... Ben 14. haftanın içerisindeyim ama bulantı ve çıkarmalar hala devam ediyor yani seni korkutmak gibi olmasın ama 2.trimester'e geçince bulantılar bitecek diye birşey yok. Ben artık 16.haftayı bekliyorum senağlama
Günaydın canım... Ben 14. haftanın içerisindeyim ama bulantı ve çıkarmalar hala devam ediyor yani seni korkutmak gibi olmasın ama 2.trimester'e geçince bulantılar bitecek diye birşey yok. Ben artık 16.haftayı bekliyorum senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?