2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım belli ki çok zor günler geçiriyorsun... Keşke elimizden gelen , yardımcı olabileceğimiz birşeyler olsa...Ama hayat hep aynı çizgide devam etmiyor maalesef..
Birgün yokuşları inerken , birgün dağlara tırmanıyoruz.. Bu günlerde geçecek, acısı elbette kalbinin biryerlerinde hep kalacak ama canını bu kadar çok acıtmayacak...Allah bu zor günleri atlanmanda yardımcı olsun tatlım... a.s.

canım serum fizyolojik var bebeklere de kullanılıyor istersen bir dene

Günaydın hanımlar , nasılsınız ? Bebişleriniz nasıl ? Benim ağzımda iğrenç bir tat var anlamadım gitti , özellikle yutkunurken

günaydın kızlar herkeze selamlar nevestacım tahlililin iyi çıkmasına sevindim canım herşey gönlünce olsun... ben bu sabah gene öğürmekten bir hal oldum valla... ne zaman geçicek bilmiyorum. normalde artık azalması lazım 1 gün sonra kısmetse 2. tirmestra geçiyorum yupppi Rabbim hepimizin bebeişlerine sağlık güzellik versin amin bizlerede kolay doğumlar nasib eylesin..

Günaydın canım... Ben 14. haftanın içerisindeyim ama bulantı ve çıkarmalar hala devam ediyor yani seni korkutmak gibi olmasın ama 2.trimester'e geçince bulantılar bitecek diye birşey yok. Ben artık 16.haftayı bekliyorum senağlama

herkese gunaydın arkadaslar nasıklsınız yıne bulantılarınız var ha insallah gecer canlarım ya bende neden olmuyor dıye tedırgınım ama çok sukur bı sorunumuz da yok ınsallah hep boyle gecer ne yaptınız gormelısengözlerimebaksanab

gunaydın arkadaslar nasılsınız :CüvCüv:bebışler nasıl haberler ıyı kızlar sevındım Rabbı m hepımızın yuzune baksın yavrularımızı bıze bağışlasın

günaydın kızlar benimde ikili sonuçlrım iyi çıktı darısı herkesin başına.. yalnız bugünlerde kimsenin pek vakti yok sanırım sohbetler azalıyo

ben hafta sonu gitmiştim cnm temiz çıktı testlerim artık 1 ay sonra Martın 28 gidicem nasıl geçer 1 ay :CüvCüv:

canım bende martın sonu gıdecem :teytey:yavrum o zaman 4 aylık olacak ınsallah hareketlerını gorucem ay sen gordunmu yavrunu nasıldı çok guzel değilmi mınıcık daha değilmi

cnm biz seninle aynıyız galiba benim sat 20 Kasım bende 14 haftanın içindeyim benim hiç bulantılarım olmadı ama geçen hafta lekelenmem oldu bir kaç damla testlerim temiz çıktı dr herhangi bir sorun yok dedi ama ben nedense lekelenme olunca tedirgin oldum senin cinsiyeti belli oldumu benimki ayaklarınla oynuyordu göstermedi(babasıda hep ayaklarınla oynar normalde ona benzicek galiba)

canım ne bilimya hani diyorlarya 2. trmestra geçince hafifliyormuş falan sabah öğüre öğüre mahfoldum midede boş zorlamaktan canım çıktı....hayırlısı artık inşallah en kısa zamanda geçer demekten başka yapcak bişey yok... bebeklerimiz iyi olsunda dayancaz artık... a.s. canım senin cinsiyet belli olmuştur sanırım doktor birşey söyledimi??**

Son düzenleyen: Moderatör:
benim daha gitmeme 2 hafta var nerdeyse çok merak ediyorum şimdi bana ne kadar büyümüş gelecek Allahım hayırlısıyla nasip etsin görmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…