canım bende martın sonu gıdecem :teytey:yavrum o zaman 4 aylık olacak ınsallah hareketlerını gorucem ay sen gordunmu yavrunu nasıldı çok guzel değilmi mınıcık daha değilmi[/QU
ayda bir çok uzun zaman geliyorur cnm bana bir görsen hep eller havada 1 haftada bile fark ediyor büyüdüğü ama şimdi 1 ay nasıl geçer bilmiyorum allah kucağımıza almayıda kısmet eder inşallah
cnm biz seninle aynıyız galiba benim sat 20 Kasım bende 14 haftanın içindeyim benim hiç bulantılarım olmadı ama geçen hafta lekelenmem oldu bir kaç damla testlerim temiz çıktı dr herhangi bir sorun yok dedi ama ben nedense lekelenme olunca tedirgin oldum senin cinsiyeti belli oldumu benimki ayaklarınla oynuyordu göstermedi(babasıda hep ayaklarınla oynar normalde ona benzicek galiba)
canım ne bilimya hani diyorlarya 2. trmestra geçince hafifliyormuş falan sabah öğüre öğüre mahfoldum midede boş zorlamaktan canım çıktı....hayırlısı artık inşallah en kısa zamanda geçer demekten başka yapcak bişey yok... bebeklerimiz iyi olsunda dayancaz artık... a.s.
ben hafta sonu gitmiştim cnm temiz çıktı testlerim artık 1 ay sonra Martın 28 gidicem nasıl geçer 1 ay :CüvCüv:
Günaydın kızlar . Nabersiniz? 2 gün kaldı kuzucuğumu görmeye. Çok merak ediyorum. Dua edin bizede teyzeleri testlerimiz iyi çıksın :ecrin_bebek:
Canım allah yardımcınız olsun. Hiç kafana takma biliyorum çok zor ama içini ferah tutmaya çalış eminim senin sonuçlarında iyi çıkacak. Dualarımız ve desteklerimiz seninle ve bebişinle canım...
zeytın yazdıgını okurken bacakbacak ustundeydı anında indi:) sandalyemide yukselttım
mozijiku tatlım dularaımız seninle ben eminimki test sonuçların iyi çıkıcak inşallah 2 gün hemen geçer ve bebeğini görürsün hemen iyi düşün hiç stres yapma olur mu? bebişini görcek olman benide heyecanlandırdı. bu arada bende perşembe görücem bebeğimi hemen perşembe olsun
ay kızlar anlayışlı eslerımızın olması ne ıyı ne desem hemen yapıyor ayıp olcak ama 11 hafta bıraz sancılı gectı rahım yukarı kalkıyormus ya bıraz iğnelenme oldu ve bana yat dedı uyumusum bı kalktım lavobayla banyoyu temızlıyor tuz ruhuyla ben yaklaşmıyorum ya onlara bana dedı sen gıt canım baska ışını yap dedı her akşam karnımda elı uyuıyor her zaman nasıl oldun bugun dıyor insallah bunu sağ salım dogurunca ıkıncıyımı yapsam ne adam 180 derce dondu canım benım o yaaŞeniz
Saol tatlım. İnşallah bende sizler gibi mutlu mutlu çıkarım doktordan.
Bu dönemde kan doılaşımı için önemli , ileri ki dönemde bebişlerimizin başı orda olacağı için doktorlar zaten uyarıyormuş . Bir de ben yatarken sol yanıma yatmaya çalışıyorum şimdiden alışkanlık olsun diye , bebek için kan dolaşımı daha iyi oluyormuş . İyi ki bu internet var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?