2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok kusuyorsanız su tuketımıne çok ozen gösterın lutfen. çok önemliymiş..

Ay kızlar size nasıl imreniyorum bir bilseniz , ben de önümüz de ki hafta gidicem ama ikili test için erken mi bilmiyorum 11+3 günlük olacak bebişim inşallah :)

Günaydın kızlar . Nabersiniz? 2 gün kaldı kuzucuğumu görmeye. Çok merak ediyorum. Dua edin bizede teyzeleri testlerimiz iyi çıksın :ecrin_bebek:

Benim arkadaşım da ne yazık ki hamileliğinin ilk 13 haftası çok çekti , 3/4 kilo verdi ama sonra toparlandı ,zaten bebek şu an sizden alıyor , umarım tez zamanda kurtulursunuz bulantılardan normal yeme düzeninize kavuşursunuz .

ben şimdiye kadar bebeğimi her hafta gormustum. ama bu haftasonu gorucem ve ıkı hafta olmus olacak. bende çok merak edıyorum. en hızlı buyudugu hafta gecen hafta ve bu haftaymıs. ellerı kolları ıyıce belırmıs. çok merak edıyorum:)

Evet canım dediğin gibi biz seninle aynıyız. Benimde SAT 20 kasımdı çünkü ama ultrasonla uyumlu gitmiyor şu an ultrason'a göre 13+3'üm aslında. Yani 14. haftanın içerisindeyim. Benim bulantılarım 6.haftada başladı ve çok şiddetli şekilde her zaman devam etti. Düşün nerdeyse 2 aydır yaşıyorum bu bulantı ve çıkarmaları. Sen yine iyisin seninki yeni başlamış , benim gerçekten ömrümden ömür gitti :)))
Bizimde testlerin hiçbirinde problem çıkmadı çok şükür. Cinsiyeti henüz belli olmadı zaten bizde onu ultrasonda görünce sormayı da unuttuk heyecandan delikafadulden
Aynen canım bugünlerde geçecek ben alışmaya başladım zaten.
Herhalde bulantılarım bitince yokluğunu bayağı bir arıycam kaydirigubbakcemile3
Önemli olan dediğin gibi bebeklerimizin sağlıklı şekilde büyümesi. Biz nasıl olsa düzeliriz.

kızlar benim eşim her akşam eve gelidiğinde beni ve göbüşümü öpüyor seviyor akşam tutturmuş ne zaman oynıcak diye ve ben beşik almam yanımda yatıcak diyor adam anlıcağınız sabırsızlaşıyor sabah rüyasında görmüş sapsarı mavi gözlüydü diyo sizin eşlerinizde de böylee benim 2 bebeğim olucak galiba 1 koca bebek

Benim eşim de akşamları yatarken göbeğime dokunuyor , nie hareket etmiyor diyor ha ha :)) ilk zamanlara göre sanki biraz daha alışmaya başladı , yardımcı olmuyor hala ama içten içe babalık içgüdüsü oluşuyor sanki :) Geçen gün rüyamda şeftali gördüm diye anlatıyordum ,dışarı çıkmıştı şeftali suyu almış şaşırdım :)

Kızlar bugün işlerim pek yok , internette bebek sitelerine bakıyorum , bu zamanlarda , bacak , eklem ve kalça ağrıları sık olabilirmiş , mümkün olduğunca sandalyeleri yükseltip ayaklarımızı rahat bırakmamız gerekiyormuş , bacak bacak üstüne atmamak gerekiyor :)) sizlerde okuyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim dedim .

zeytın yazdıgını okurken bacakbacak ustundeydı anında indi:) sandalyemide yukselttım

Günaydın kızlar . Nabersiniz? 2 gün kaldı kuzucuğumu görmeye. Çok merak ediyorum. Dua edin bizede teyzeleri testlerimiz iyi çıksın :ecrin_bebek:

Canım allah yardımcınız olsun. Hiç kafana takma biliyorum çok zor ama içini ferah tutmaya çalış eminim senin sonuçlarında iyi çıkacak. Dualarımız ve desteklerimiz seninle ve bebişinle canım...

ay kızlar anlayışlı eslerımızın olması ne ıyı ne desem hemen yapıyor ayıp olcak ama 11 hafta bıraz sancılı gectı rahım yukarı kalkıyormus ya bıraz iğnelenme oldu ve bana yat dedı uyumusum bı kalktım lavobayla banyoyu temızlıyor tuz ruhuyla ben yaklaşmıyorum ya onlara bana dedı sen gıt canım baska ışını yap dedı her akşam karnımda elı uyuıyor her zaman nasıl oldun bugun dıyor insallah bunu sağ salım dogurunca ıkıncıyımı yapsam ne adam 180 derce dondu canım benım o yaaŞeniz

mozijiku tatlım dularaımız seninle ben eminimki test sonuçların iyi çıkıcak inşallah 2 gün hemen geçer ve bebeğini görürsün hemen iyi düşün hiç stres yapma olur mu? bebişini görcek olman benide heyecanlandırdı. bu arada bende perşembe görücem bebeğimi hemen perşembe olsun

Canım allah yardımcınız olsun. Hiç kafana takma biliyorum çok zor ama içini ferah tutmaya çalış eminim senin sonuçlarında iyi çıkacak. Dualarımız ve desteklerimiz seninle ve bebişinle canım...

Saol tatlım. İnşallah bende sizler gibi mutlu mutlu çıkarım doktordan. Senin bulantılar son hız devam sanırım canım. Bebişin ne kadar nazlıymış annesi kaydirigubbakcemile3

zeytın yazdıgını okurken bacakbacak ustundeydı anında indi:) sandalyemide yukselttım

Bu dönemde kan doılaşımı için önemli , ileri ki dönemde bebişlerimizin başı orda olacağı için doktorlar zaten uyarıyormuş . Bir de ben yatarken sol yanıma yatmaya çalışıyorum şimdiden alışkanlık olsun diye , bebek için kan dolaşımı daha iyi oluyormuş . İyi ki bu internet var :))

Saol Bircanım. Evet tatlım hemen perşembe olsun vallahi. Çok heyecanlıyım. delikafadulden

Canım Allah nazardan saklasın maşallah :)

Saol tatlım. İnşallah bende sizler gibi mutlu mutlu çıkarım doktordan.

Canım inşallah bu hafta senin iyi haberleriniz alırız , sırasıyla hepimizin yüzü güler inşallah ...Haftaya da ben gidicem , sabırsızlıkla bekliyorum bir akislik olmaz inşallah diye :)

ewet canım ben de senın gıbı ınternetın olduğuna sevınıyorum bısey olsa hemen bakıyoruz ne yapmamız gerektığı yazıyor bende sol tarafa yatıyorum ama sağa yatınca daha rahat edıyorum bıde kızlar bısey dıycem dr hangı tarafınıza ultrason aletını koyuyor bebeğiniz sağdamı soldamı benımk:CüvCüv:ı solda sızınkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…