Bu dönemde kan doılaşımı için önemli , ileri ki dönemde bebişlerimizin başı orda olacağı için doktorlar zaten uyarıyormuş . Bir de ben yatarken sol yanıma yatmaya çalışıyorum şimdiden alışkanlık olsun diye , bebek için kan dolaşımı daha iyi oluyormuş . İyi ki bu internet var :))
Canım inşallah bu hafta senin iyi haberleriniz alırız , sırasıyla hepimizin yüzü güler inşallah ...Haftaya da ben gidicem , sabırsızlıkla bekliyorum bir akislik olmaz inşallah diye :)
Saol tatlım. İnşallah bende sizler gibi mutlu mutlu çıkarım doktordan. Senin bulantılar son hız devam sanırım canım. Bebişin ne kadar nazlıymış annesi kaydirigubbakcemile3
Zaten etrafımdakilerde dalga geçiyorlar ne kız bu kadar bu , sultan mı gelecek yoksa hükümdar mı diyorlar kaydirigubbakcemile3
:roflol:
Ama doğru sonuçta onlar bizim sultanlarımız hükümdarlarımız olcak. Bu kadar acı çekiyosun ama gıkın çıkmıyor dimi? Bu minikler böyle işte. Kimbilir doğdukları zaman nasıl peşlerinde koşturtcaklar bizi kaydirigubbakcemile3
:roflol:
Ama doğru sonuçta onlar bizim sultanlarımız hükümdarlarımız olcak. Bu kadar acı çekiyosun ama gıkın çıkmıyor dimi? Bu minikler böyle işte. Kimbilir doğdukları zaman nasıl peşlerinde koşturtcaklar bizi kaydirigubbakcemile3
Kızlar bugün işlerim pek yok , internette bebek sitelerine bakıyorum , bu zamanlarda , bacak , eklem ve kalça ağrıları sık olabilirmiş , mümkün olduğunca sandalyeleri yükseltip ayaklarımızı rahat bırakmamız gerekiyormuş , bacak bacak üstüne atmamak gerekiyor :)) sizlerde okuyorsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim dedim .
günaydın kızlaaarrr :teytey: :teytey:
yine sabaha kadar bebeklerle uğraştım :roflol: :roflol:
doğurana kadar da böyle olursun diyorlar :roflol:
günaydın kızlaaarrr :teytey: :teytey:
yine sabaha kadar bebeklerle uğraştım :roflol: :roflol:
doğurana kadar da böyle olursun diyorlar :roflol:
ay kız o gunlerı ınsan hemen gelsın ıstıyor bı bakmısıın doğum bıtmıs kucagına sesı kısık bı bebek ve o senın bebeğin olacak ay ne guzel
Haklısın canım. Onlar tek sağlıklı bir şekilde dünyamıza renk katsınlarda elbette gönüllerimizin sultanları ve hükümdarları olacaklar.:ecrin_bebek:
gunaydın arkadaslar nasılsınız :CüvCüv:bebışler nasıl haberler ıyı kızlar sevındım Rabbı m hepımızın yuzune baksın yavrularımızı bıze bağışlasın
günaydın lar kısslar.evet cnm bende akşam bebeişi gördüm olmuş gazını çıkartıyodum:dance:
tövbe tövbeee
ya bişi sorcam arkadaşlar ben sabahları çok sıkıntıyla uyanıyorum..neden bilmiyorum kimisi bebek büyüyor ondan diyolar ama...sizde de oluyormu???? içim çatlıcak sanki
Günaydın cnm. Bebekler doğmadan bebeklerle kafayı yedik zaten hepimiz delikafadulden
...
Tşkler cnm. İnşallah hepimiz için herşey yolunda gider :Saruboceq:
1000 sayfa yaptık valla helal bize hihoyyyt
1000 sayfa yaptık valla helal bize hihoyyyt
gunaydin tatli anneler harika ve sevimli bebisler nasilsiniz bakalim?
saoll tatlım sen nasılsın???? bendede yazdım ya sıkıntılarım var başka bi derdim yok çok şükür...geçer inş. dua et bana içim daralıyo çok...(harbiden de daralıyor içim yadelikafadulden)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?