2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende sola yatma olayını bılıyordum. ozen gosterıyorum bende sola yatmaya. zaten geneldede sola yatardım artık daha dıkkatlıyım

Saol tatlım. İnşallah bende sizler gibi mutlu mutlu çıkarım doktordan. Senin bulantılar son hız devam sanırım canım. Bebişin ne kadar nazlıymış annesi kaydirigubbakcemile3

Zaten etrafımdakilerde dalga geçiyorlar ne kız bu kadar bu , sultan mı gelecek yoksa hükümdar mı diyorlar kaydirigubbakcemile3

Zaten etrafımdakilerde dalga geçiyorlar ne kız bu kadar bu , sultan mı gelecek yoksa hükümdar mı diyorlar kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Ama doğru sonuçta onlar bizim sultanlarımız hükümdarlarımız olcak. Bu kadar acı çekiyosun ama gıkın çıkmıyor dimi? Bu minikler böyle işte. Kimbilir doğdukları zaman nasıl peşlerinde koşturtcaklar bizi kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlaaarrr :teytey: :teytey:
yine sabaha kadar bebeklerle uğraştım :roflol: :roflol:
doğurana kadar da böyle olursun diyorlar :roflol:

ay kız o gunlerı ınsan hemen gelsın ıstıyor bı bakmısıın doğum bıtmıs kucagına sesı kısık bı bebek ve o senın bebeğin olacak ay ne guzel

Haklısın canım. Onlar tek sağlıklı bir şekilde dünyamıza renk katsınlarda elbette gönüllerimizin sultanları ve hükümdarları olacaklar.:ecrin_bebek:

benim iki üç gündür müthiş bacaklarım ağrıyor

ben de bacak bacak üstüne atmadan oturamam valla hee :roflol:
ama okur okumaz indirdim :roflol: :roflol:

günaydın lar kısslar.evet cnm bende akşam bebeişi gördüm olmuş gazını çıkartıyodum:dance:
tövbe tövbeee

ya bişi sorcam arkadaşlar ben sabahları çok sıkıntıyla uyanıyorum..neden bilmiyorum kimisi bebek büyüyor ondan diyolar ama...sizde de oluyormu???? içim çatlıcak sanki

Günaydın cnm. Bebekler doğmadan bebeklerle kafayı yedik zaten hepimiz delikafadulden

ay kız o gunlerı ınsan hemen gelsın ıstıyor bı bakmısıın doğum bıtmıs kucagına sesı kısık bı bebek ve o senın bebeğin olacak ay ne guzel

Ayy inş. cnm. Allah o günleri hepimize göstersin sağ salim.

Haklısın canım. Onlar tek sağlıklı bir şekilde dünyamıza renk katsınlarda elbette gönüllerimizin sultanları ve hükümdarları olacaklar.:ecrin_bebek:

Kesinlikle canım :Saruboceq:

günaydın lar kısslar.evet cnm bende akşam bebeişi gördüm olmuş gazını çıkartıyodum:dance:
tövbe tövbeee

-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

ya bişi sorcam arkadaşlar ben sabahları çok sıkıntıyla uyanıyorum..neden bilmiyorum kimisi bebek büyüyor ondan diyolar ama...sizde de oluyormu???? içim çatlıcak sanki

olmaz mııı... bazen neden kaşındım da rahatımı bozdum diyerek uyanıyorum uykudan ki çok şükür bi problem yok yani sadece bahsettiğimiz sıkıntı yüzünden....

Günaydın cnm. Bebekler doğmadan bebeklerle kafayı yedik zaten hepimiz delikafadulden
...

bi de doğsalar çıldırıcaz herhalde delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr persembe gunu bebegimi gorcem zaman sanki hic gecmiyor yaaaaaaa testlerin cevaplarinida verecekler ikili olanin ve baska bir test daha yapacaklar offfffffffffffffffffffffff su zaman cabuk gecsene ugur bocegimi gorsem birde artik bircok arkadasimiz cinsiyetini biliyor demi:CüvCüv:ben 5aayi bekliyecegim yaaaaaaaaaa zorluyacagim biraz soler insallah cunku 2 aylikken belli oluyor yaaaaa sonucda ne izim var ne oglum ama ben herseferinde bebek magzasinin onunden gecerken biseyler almak istiyorum icimde kaliyor:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…