2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende ruyamda bır meyva gordum(mevsımı olmadıgından yazmıyorum) burnuma kokusu gelıyordu. onu çok yemek ıstıyordum. altarnatıf meyvalar verıyorlardı ama aklım ondaydı:)

ben azcık gezeyımde gelım sıze ıyı sohbetler ıçım daraldı otur otur insallah gorustugumuzde herkesın sorunları ortadan kalmıs olur ALLAHA emanet olun canlarım yavruları ıyı bakın onlar mırascılar heeee anlarsınızya

cnm bebişin ii olsun ne yapcen .geç olsunda güç olmasın derler ya sen bir günde halledersin alışverişi bence:CüvCüv:

ay kızlar ayrılamadım sohbetten su bebek kıyafetlerınden bende alsam erkenmı acaba çok sevıyorum temmuz annelerı almıs lar koymuslar bızde 2 ay sonra koyarız artık pembışlerı mavışlerı kızlar elbette herseyuın hayırlısı sağlıklı olsun yeter ama ınsanın ıçınden bıseylerde gecmıyor değil ben hep kuöçuklukten berı erkek bebek annesı olmak ıstemısımdır eh ıste ınsan ıster esımde çok ıstıyor ama sağlıklı olsun yeter değilmi

cnm bebişin ii olsun ne yapcen .geç olsunda güç olmasın derler ya sen bir günde halledersin alışverişi bence:CüvCüv:

kız senın bebış senı cağırıyor duymuyonmu el sallıyor sanaa:roflol::roflol::roflol:

kızlar bende ruyamda bır meyva gordum(mevsımı olmadıgından yazmıyorum) burnuma kokusu gelıyordu. onu çok yemek ıstıyordum. altarnatıf meyvalar verıyorlardı ama aklım ondaydı:)

Canım geçenlerde benim canımda şu an olmayan bir meyveden yapılan birşeyler çekmişti.
Çok şükür kayınvalidemin buzluğunda stoklanmışı varmış ve istediğimi hemen yapıverdi sağolsun. Sizde bir etrafındaki tanıdıklarınızı arayın belki buzdolabında stoklamış olanlar vardır...

kızlar 3'lü testler nezaman yapılıyor ben 14 haftanın içindeyim dr 18 haftalık gidicem ozaman mı yapıcak sormayı unutmuşum yaptırıcaz mı diye

yok canım benımkı malesef buzlukta saklanacak cınsten değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…