kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr persembe gunu bebegimi gorcem zaman sanki hic gecmiyor yaaaaaaa testlerin cevaplarinida verecekler ikili olanin ve baska bir test daha yapacaklar offfffffffffffffffffffffff su zaman cabuk gecsene ugur bocegimi gorsem birde artik bircok arkadasimiz cinsiyetini biliyor demi:CüvCüv:ben 5aayi bekliyecegim yaaaaaaaaaa zorluyacagim biraz soler insallah cunku 2 aylikken belli oluyor yaaaaasonucda ne izim var ne oglum ama ben herseferinde bebek magzasinin onunden gecerken biseyler almak istiyorum icimde kaliyor:1no2:
cnm bebişin ii olsun ne yapcen .geç olsunda güç olmasın derler ya sen bir günde halledersin alışverişi bence:CüvCüv:
kız senın bebış senı cağırıyor duymuyonmu el sallıyor sanaa:roflol::roflol::roflol:
kızlar bende ruyamda bır meyva gordum(mevsımı olmadıgından yazmıyorum) burnuma kokusu gelıyordu. onu çok yemek ıstıyordum. altarnatıf meyvalar verıyorlardı ama aklım ondaydı:)
aa nerden el sallıyor ben görmedimmmm
merhaba kızlar bebısımın fotosunu attım baksanıza
Canım geçenlerde benim canımda şu an olmayan bir meyveden yapılan birşeyler çekmişti.
Çok şükür kayınvalidemin buzluğunda stoklanmışı varmış ve istediğimi hemen yapıverdi sağolsun. Sizde bir etrafındaki tanıdıklarınızı arayın belki buzdolabında stoklamış olanlar vardır...
kızlar 3'lü testler nezaman yapılıyor ben 14 haftanın içindeyim dr 18 haftalık gidicem ozaman mı yapıcak sormayı unutmuşum yaptırıcaz mı diye
Canım bende bu sabah araştırdım 16. ve 18. haftalarda en iyi sonuç alınıyormuş.
gunaydin tatli anneler harika ve sevimli bebisler nasilsiniz bakalim?
saoll tatlım sen nasılsın???? bendede yazdım ya sıkıntılarım var başka bi derdim yok çok şükür...geçer inş. dua et bana içim daralıyo çok...(harbiden de daralıyor içim yadelikafadulden)
canim hayra yorki hayirlisi olsun bebegin buyudugu icin oyle oluyordur bazen bende oyleyim.sikma canini dualarim seninle pozitif dusun ok.
cnm bebişin ii olsun ne yapcen .geç olsunda güç olmasın derler ya sen bir günde halledersin alışverişi bence:CüvCüv:
tatlim haklisinda cok guzel esyalar ucuzluyor mesela alamiyorum bende kiskanclikdan catliom-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?