2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadasalar cık mak zorunda kaldım 12+2 olduk canım dun gordum. herkes erkek dıyor bakalım hayırlısı cok tatlı demı. tlfna bıle cektık esım ekrandada bu resım var

selam kızlar,
adacım cok tatlı bebişin Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn.. bende dün gördüm bebişimi ense ölçümü yapıldı Allaha şükür iyi çıktı şimdi ikili testin sonucunu bekliyoruz 10 gün nasıl gecer bilmiyorum.
mozijiku inşallah senin sonuçlarınd agüsel çıkar canımm dualarımız tüm annişler ve melekleriyle

Adacım çok tatlı maşallah.Allah nazarlardan saklasın. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gözlerini açmaya nasip etsin.

ay kız o gunlerı ınsan hemen gelsın ıstıyor bı bakmısıın doğum bıtmıs kucagına sesı kısık bı bebek ve o senın bebeğin olacak ay ne guzel

evet ya bizde eşimle her gün akşam hayal kuruyoruz çok duygulanıyoruz o günler gelse sağ salim

kızkar benim çizelgem çıkmıyo kaçkere denedim ya ben beceremedim yada bi sorun var profildede sorun var resim koydum oda çıkmıyo biri yardımcı olabilirmi:uhm:

ada bebeğini gördün kuzum ya çok şeker ne kadar büyümüş annesi maşallah herşeyi belli ne güsel ya ne kadar hızlı büyüyorlar mucize gibi

allahım hepımızın bebısını annelerıne bagıslasın canlarım bende ense kalınlıgı olcturdum cok ıyıymıs. bır hafta sonra kan tahlılı sonuclarını alacagoım. ama persembe gunu aılemın yanına gıdıyorum ıkı bucuk hafta falan kalacagım doktorum ızın verdı. ayyyyyy cok mutluyum

ada kocaman olmuş bebişin maşallah yaa benimki daha çok miniikkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayırlısıyla iyi çıkar canım sneinde sonuçlar merak etme

ada kocaman olmuş bebişin maşallah yaa benimki daha çok miniikkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlım 1 hafta bile ne kadar fark ediyor ne kadar çabuk büyütorlar sende bir dahaki gittiğinde görünce bebeğine inanamıyacaksın ne kadar büyümüş olucak annesi

masallah nazar degmesin kocaman olmus.alah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. cinsiyeti belli olmusdur demi.

yok canım ya bacaklarını acmadı bır turlu bır daha kı kontrolde artık ya saglıklı olsunda onemlı degıl........ aslına bakarsan ogrensem ıyı olurdu memlekette cok guzel seyler bulurdum artık hem kız hem erkek ın gıyecegı renkler alırımkaydirigubbakcemile2

tatlım 1 hafta bile ne kadar fark ediyor ne kadar çabuk büyütorlar sende bir dahaki gittiğinde görünce bebeğine inanamıyacaksın ne kadar büyümüş olucak annesi

tam en hızlı büyüme haftasındayız zaten ama sanki hep minik kalacak gibi geliyor kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
o kadar dikkat ediyorum meyvesiydi, sebzesiydi, cevizi, sütü peyniri... ama annelik bu sanırım -tatlicadiarzu-
herşeyin hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

evet arkadaslar ya 19 once mınıcıktı sımdı bebek seklını almıs ıkılı test ıcın gıdecekler kendılerını buna hazırlasın ben heyecandan ölüyordum. kocaman olmus dıye

amin cnm dualarımız birbirimiz için.benim taa cuma günü olucak ölçüm ve test çatlıcam artık...

sende ortak renklerde al tatlım bebişine ciciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…