dilekçim bişi sorcam ben de 13.haftadayım ama çizelde hala 3.ayı gösteriyo nezman geçer bu gıcık çizelde seninki geçmiş ne güzel
ay kız o gunlerı ınsan hemen gelsın ıstıyor bı bakmısıın doğum bıtmıs kucagına sesı kısık bı bebek ve o senın bebeğin olacak ay ne guzel
bende sola yatma olayını bılıyordum. ozen gosterıyorum bende sola yatmaya. zaten geneldede sola yatardım artık daha dıkkatlıyım
kızkar benim çizelgem çıkmıyo kaçkere denedim ya ben beceremedim yada bi sorun var profildede sorun var resim koydum oda çıkmıyo biri yardımcı olabilirmi:uhm:
selam kızlar,
adacım cok tatlı bebişin Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn.. bende dün gördüm bebişimi ense ölçümü yapıldı Allaha şükür iyi çıktışimdi ikili testin sonucunu bekliyoruz 10 gün nasıl gecer bilmiyorum.
mozijiku inşallah senin sonuçlarınd agüsel çıkar canımm dualarımız tüm annişler ve melekleriyle
canım zorlama kendını ama sola yattıgın zaman bebek daha ıyı beslenırmıs. en azından uyurken olmasada uzanırken falan sola dogru uzanmaya calıskızlar ben sağ tarafıma yatabiliyorum sol tafına yatınca sancı giriyor kasığıma anlayamadım
ada kocaman olmuş bebişin maşallah yaa benimki daha çok miniikkk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
masallah nazar degmesin kocaman olmus.alah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. cinsiyeti belli olmusdur demi.
tatlım 1 hafta bile ne kadar fark ediyor ne kadar çabuk büyütorlar sende bir dahaki gittiğinde görünce bebeğine inanamıyacaksın ne kadar büyümüş olucak annesi
selam kızlar,
adacım cok tatlı bebişin Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinn.. bende dün gördüm bebişimi ense ölçümü yapıldı Allaha şükür iyi çıktışimdi ikili testin sonucunu bekliyoruz 10 gün nasıl gecer bilmiyorum.
mozijiku inşallah senin sonuçlarınd agüsel çıkar canımm dualarımız tüm annişler ve melekleriyle
yok canım ya bacaklarını acmadı bır turlu bır daha kı kontrolde artık ya saglıklı olsunda onemlı degıl........ aslına bakarsan ogrensem ıyı olurdu memlekette cok guzel seyler bulurdum artık hem kız hem erkek ın gıyecegı renkler alırımkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?