2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Dün ense kalınlığı ölçüldü sorun yok. Kan tesine gerek yok dedi burdaki doğumevi yapmıyormuş direk 3lü ve ilerisini yapıyorlarmış. Bebişim dün abisiylede tanıştı. Oğlum kardeşine koca kafalı diyor:)) bebeğim bayağı hareketliydo kol bacak bir yere gidiyordu. 5 hafta sonra 3lü tarama için çağırdı.

kızlar ben kaçar, yiyecek bişeyler bulabilirsem yicem yoksa bayılıcam :roflol: :roflol:

canım valla çok zor geçiyor zaman ama azcık daha sabret..bizim ölçüm aslında daha önce olacaktı ama bir türlü arkasını dönmedi.gerçekten Allahın mucizesi bebişlerimiz küçücük ama nasıl hareketliler ne kadar çabuk büyüyorlar inanılması güçç..

siz alıdınız mı hiç bişiyler bebişinize?ben henuz hıcbısıy almadım.sadece hamılelıgımı ogrendıklerınde kankimden bir tulum geldı hedıye o kadar.agustos annelerı donanmıslar masallah

herseyin basi saglikli olmasi canim hayirlisi olsun.ama harika olmus ya yerim onu uyuyomuydu senin kide.:CüvCüv:

merhaba kızlar... bugün nasılsınız güzel anne adayları.? edanazcım ya sendemi ikinci kez anne oluyosun? kendimi yanlız hissetmeye başlamıştım bir anda:))

kızlar pazar günü arkadaşıma gitmek için minübüsse bindim yanımda da bir arkadaşım daha var beraber bindik dolmuşa yanımda bir anne ve ve bir kız var kız 7 yaşındaymış ama ufak biraz o kadar güsel bir kız ki gözleri mavi saçlar sarı barbie bebek gibi... arkadaş gözlerine bak dedi tabi o öyle deyince bende baktım kadında duydu bebek mi var dedi evet dedim ufak kız döndü bence kızın olcak sesin dedi şaşırdık... ama çok güsel bir kızdı

hayırlısı cnm.ne yapalım sağlıklı olsun larda banada kimisi ısrarla erkek kimisi de kız diyo bende şaşırdım.Allah hayırlı evlat versin ben e güzel çocuklar görünce uzun uzun seyrediyorum...ama doğrumu bilmiyorum benzeme olayı ..nasip..:CüvCüv:

kızlar bende ruyamda bır meyva gordum(mevsımı olmadıgından yazmıyorum) burnuma kokusu gelıyordu. onu çok yemek ıstıyordum. altarnatıf meyvalar verıyorlardı ama aklım ondaydı:)

hayatım canın ne istedi bilmiyorum ama metroda her meyvenin konservesi var..en azından insanın nefsi köreliyor..aşırıya kaçmadan tüketebilirsin canım..ben malesef öyle yapıyorum..

merhaba kızlar... bugün nasılsınız güzel anne adayları.? edanazcım ya sendemi ikinci kez anne oluyosun? kendimi yanlız hissetmeye başlamıştım bir anda:))

saoll tatlım sen nasılsın...sana bişi sorucam tecrübeli olaraktan...ya sabahları ben acaip sıkıntıyla uyanıyorum bu normal bişimi hamilelikte??

hayırlısı bakalım canımm sağlıklı olsunlarda...
bana da ilk hareketlerini hissedince kime benzemesini istiyorsan ona bak dedilerçok garip ama denicem
bu arada ben daha hiçbirşey almadım bebişe 6. aya kadar almayı düşünmüyorum. arkadaşımın bebeğine 7.aya kadar kız dediler son ultrasonda belli oldu erkek olduğu şimdi bütün aldıklarını değiştirmeye çalışıyorlar. sabretmesi zor tatlı cicileri görünce ama dişimi sıkıcam birazz:CüvCüv:

Yanlız değilsin ben varım:))) Oğlum 7 yaşında. Seninki daha küçüktü sanırım.

:CüvCüv:

evet katılıyorum sana.para koyalım kenara alırız inş.Allah büyük.son anda cins değişince de şok olur yani insan ööh o dr aaaa

saoll tatlım sen nasılsın...sana bişi sorucam tecrübeli olaraktan...ya sabahları ben acaip sıkıntıyla uyanıyorum bu normal bişimi hamilelikte??

fussiletcim nacizane fıkrım ama ben hamıle oldugumu ogrendıgımden berı uzerımde cevsen tasıorum.sen de tası.kendımı manevı acıdan daha ıyı daha hafıf hıssedıorum.belkı sana da faydası olur.

canım ben tecrübeli değilim ama benimde sıkıntım oluyor sabahları özellikle midem felaket oluyor doktorum normal korkma dedi. senin ne gibi sıkıntıların oluyor :sm_confused:

merhaba arkadaşlar iki üç gündür yorumlarınızı takip ediyordum. bugün bir balıklama dalış yapayım artık dedim. benim bebekler sizinkilerden biraz küçük. daha dokuz haftalığız. SAT'a göre doğum 7 ekim gibi ama ikizler malum o kadar beklemiyorlar. bize de allah izin verirse eylül gibi görünüyor. o yüzden kendimi eylül annesi ilan ettim. hem siz benden bir iki hafta önde giderek bana rehber de olursunuz değil mi:) herkese sevgiler. ben de artık buralardayım...

yanlız onlıne üyeler tavan yapmış durumda ne güzeel....çok hoşuma gidiyo böle olunca canım arkadaşlarım sizleri çook seviyoruuuuuummm.canlarııımmm

:CüvCüv:

evet katılıyorum sana.para koyalım kenara alırız inş.Allah büyük.son anda cins değişince de şok olur yani insan ööh o dr aaaa

evet bak aklıma para biriktirmek gelmemişti.kaydirigubbakcemile5 bu arada arkadaşımın doktoru antalyada sayılı doktorlardan ama bebiş kendini süper saklamış:uhm: çok yaramaz bu meleklerr yaa benimkide yüzünü sakladı geçen ultrasonda

hoşgeldin pembemaviii hayırlı olsun bebişlerrr sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…