yok canım ya bacaklarını acmadı bır turlu bır daha kı kontrolde artık ya saglıklı olsunda onemlı degıl........ aslına bakarsan ogrensem ıyı olurdu memlekette cok guzel seyler bulurdum artık hem kız hem erkek ın gıyecegı renkler alırımkaydirigubbakcemile2
kızlar pazar günü arkadaşıma gitmek için minübüsse bindim yanımda da bir arkadaşım daha var beraber bindik dolmuşa yanımda bir anne ve ve bir kız var kız 7 yaşındaymış ama ufak biraz o kadar güsel bir kız ki gözleri mavi saçlar sarı barbie bebek gibi... arkadaş gözlerine bak dedi tabi o öyle deyince bende baktım kadında duydu bebek mi var dedi evet dedim ufak kız döndü bence kızın olcak sesin dedi şaşırdık... ama çok güsel bir kızdı
kızlar bende ruyamda bır meyva gordum(mevsımı olmadıgından yazmıyorum) burnuma kokusu gelıyordu. onu çok yemek ıstıyordum. altarnatıf meyvalar verıyorlardı ama aklım ondaydı:)
merhaba kızlar... bugün nasılsınız güzel anne adayları.? edanazcım ya sendemi ikinci kez anne oluyosun? kendimi yanlız hissetmeye başlamıştım bir anda:))
merhaba kızlar... bugün nasılsınız güzel anne adayları.? edanazcım ya sendemi ikinci kez anne oluyosun? kendimi yanlız hissetmeye başlamıştım bir anda:))
hayırlısı bakalım canımm sağlıklı olsunlarda...
bana da ilk hareketlerini hissedince kime benzemesini istiyorsan ona bak dedilerçok garip ama denicem
bu arada ben daha hiçbirşey almadım bebişe 6. aya kadar almayı düşünmüyorum. arkadaşımın bebeğine 7.aya kadar kız dediler son ultrasonda belli oldu erkek olduğu şimdi bütün aldıklarını değiştirmeye çalışıyorlar. sabretmesi zor tatlı cicileri görünce ama dişimi sıkıcam birazz:CüvCüv:
saoll tatlım sen nasılsın...sana bişi sorucam tecrübeli olaraktan...ya sabahları ben acaip sıkıntıyla uyanıyorum bu normal bişimi hamilelikte??
saoll tatlım sen nasılsın...sana bişi sorucam tecrübeli olaraktan...ya sabahları ben acaip sıkıntıyla uyanıyorum bu normal bişimi hamilelikte??
:CüvCüv:
evet katılıyorum sana.para koyalım kenara alırız inş.Allah büyük.son anda cins değişince de şok olur yani insan ööh o dr aaaa
merhaba arkadaşlar iki üç gündür yorumlarınızı takip ediyordum. bugün bir balıklama dalış yapayım artık dedim. benim bebekler sizinkilerden biraz küçük. daha dokuz haftalığız. SAT'a göre doğum 7 ekim gibi ama ikizler malum o kadar beklemiyorlar. bize de allah izin verirse eylül gibi görünüyor. o yüzden kendimi eylül annesi ilan ettim. hem siz benden bir iki hafta önde giderek bana rehber de olursunuz değil mi:) herkese sevgiler. ben de artık buralardayım...
Canım istersen yardımcı olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?