2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben tecrübeli değilim ama benimde sıkıntım oluyor sabahları özellikle midem felaket oluyor doktorum normal korkma dedi. senin ne gibi sıkıntıların oluyor :sm_confused:

midem den yukarıyo doğru içimden biri sıkıyor sanki şimdi dr umu aradım bende gebelikte normal bu sıkıntılar diyor..aman başka bişi olmasında bebişim ii olsun katlanırım napim

snmrh saol tatlım bende okuyorum cevşen ve dualarım var üzerimde ama...Allaha emanetiz hepimiz...:ecrin_bebek:

Fussiletcim bu cok normal çünkü şuanda içinde ufacık bi varlık taşıyosun ve vücudun bu varlığa alışmaya çalışıyor. yani normal bi süreç bana inan. belki birazda endişe var içinde acaba iyimi bebeğim diye buda sıkıntı yapıyodur sana...
edanazcım evet benim oğlum 1 hafta sonra 1 yaşına basacak hayırlısı ile...sen büyütmüşsün oğlanı:))

hayatım canın ne istedi bilmiyorum ama metroda her meyvenin konservesi var..en azından insanın nefsi köreliyor..aşırıya kaçmadan tüketebilirsin canım..ben malesef öyle yapıyorum..
yaa konservede yasak. Artık suyunu falan bulur içerim:)

hosgeldın aramıza:))
tıckerlarımız aynıymıs bebeklerın cıft yumurta ıkızı herhalde.allah kucagına almayı da nasıp etsın ınsallah.

ya kimi akıllıda bebeğin saçlı oluyorsa oda sıkıntı yapar diyo ama bence olmaz daha çok minik saçlanırmı kii??

yaa konservede yasak. Artık suyunu falan bulur içerim:)

canım bazı illerin sebze meyve hallerinde sırf hamileler için kışın olmayan meyvelerden biraz bulunduruyolarmış eşine iş düşüyor ama canın çok çekiyosa yapıcak birşey yok...kaydirigubbakcemile

snmrh , hoşbulduk :)

ya petibör biz hala heidi gibi dağlarda yaşayalım bebelerimizi leylekler getirsin istiyoruz demek ki.:))

evet çift yumurta ikizi. bir istedim allah verdi iki .)

saol cnm ilgine.ii olsunde bebişim çekerim napima.s.

hoşgeldın canım. benımde 28 eylul cıkıyor nette hesapladıgımda dr 9 gun gerı gel dedı:) genelde oyle olurmus. yanı normal sartlardada sen eylul annesı olursun:)

hoşgeldiiin canım aramıza iyiki böle biyer var dimi inşlh hepimiz sağlıcakla alırız bebişlerimizi

yok güzelim daha saçı olmaz... sen kafana takma derin derin nefesler al olurmu fussiletcim...

arkadaslar ıstanbuldakı anne-cocuk fuarını gosterecekler bırzdan show tv dekı hersey dahılde.sımdı bayhan var ama kacırmamak ıcın bıraz katlanıcam bayhana.fuarı merak edenler ıcın haber vereyım dedım.

evet canım alışıcaz bebişler için artık Allah yardımcımız olsun petibörün dediği gibi dualar çok rahatlatıoyor insanı bu arada bazı dualar varmış hamilelikte okunan ben onları araştırıyorum okumaya başlıcam inşallah

ınanmıorum super seyler vaaaaaaaaaaaar.15 lıralık ayakkabı 5 lıra.250lıralık araba 100 lıra...

dileeeekkkk nerdesinnn çıktınmı bende biri sesimi duydu diye çok sevinmiştiiimsenağlama

efil hoşbulduk bu arada sana bir özel mesaj attım ticker mevzuunda bak istersen...

msms, demek ben o zaman normal şartlar altında da eylül anasıyım iyi sevindim :)

begüm hoşbulduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…