canım ben tecrübeli değilim ama benimde sıkıntım oluyor sabahları özellikle midem felaket oluyor doktorum normal korkma dedi. senin ne gibi sıkıntıların oluyor :sm_confused:
yaa konservede yasak. Artık suyunu falan bulur içerim:)hayatım canın ne istedi bilmiyorum ama metroda her meyvenin konservesi var..en azından insanın nefsi köreliyor..aşırıya kaçmadan tüketebilirsin canım..ben malesef öyle yapıyorum..
hosgeldın aramıza:))merhaba arkadaşlar iki üç gündür yorumlarınızı takip ediyordum. bugün bir balıklama dalış yapayım artık dedim. benim bebekler sizinkilerden biraz küçük. daha dokuz haftalığız. SAT'a göre doğum 7 ekim gibi ama ikizler malum o kadar beklemiyorlar. bize de allah izin verirse eylül gibi görünüyor. o yüzden kendimi eylül annesi ilan ettim. hem siz benden bir iki hafta önde giderek bana rehber de olursunuz değil mi:) herkese sevgiler. ben de artık buralardayım...
yaa konservede yasak. Artık suyunu falan bulur içerim:)
Fussiletcim bu cok normal çünkü şuanda içinde ufacık bi varlık taşıyosun ve vücudun bu varlığa alışmaya çalışıyor. yani normal bi süreç bana inan. belki birazda endişe var içinde acaba iyimi bebeğim diye buda sıkıntı yapıyodur sana...
edanazcım evet benim oğlum 1 hafta sonra 1 yaşına basacak hayırlısı ile...sen büyütmüşsün oğlanı:))
merhaba arkadaşlar iki üç gündür yorumlarınızı takip ediyordum. bugün bir balıklama dalış yapayım artık dedim. benim bebekler sizinkilerden biraz küçük. daha dokuz haftalığız. SAT'a göre doğum 7 ekim gibi ama ikizler malum o kadar beklemiyorlar. bize de allah izin verirse eylül gibi görünüyor. o yüzden kendimi eylül annesi ilan ettim. hem siz benden bir iki hafta önde giderek bana rehber de olursunuz değil mi:) herkese sevgiler. ben de artık buralardayım...
merhaba arkadaşlar iki üç gündür yorumlarınızı takip ediyordum. bugün bir balıklama dalış yapayım artık dedim. benim bebekler sizinkilerden biraz küçük. daha dokuz haftalığız. SAT'a göre doğum 7 ekim gibi ama ikizler malum o kadar beklemiyorlar. bize de allah izin verirse eylül gibi görünüyor. o yüzden kendimi eylül annesi ilan ettim. hem siz benden bir iki hafta önde giderek bana rehber de olursunuz değil mi:) herkese sevgiler. ben de artık buralardayım...
midem den yukarıyo doğru içimden biri sıkıyor sanki şimdi dr umu aradım bende gebelikte normal bu sıkıntılar diyor..aman başka bişi olmasında bebişim ii olsun katlanırım napim
snmrh saol tatlım bende okuyorum cevşen ve dualarım var üzerimde ama...Allaha emanetiz hepimiz...:ecrin_bebek:
yok güzelim daha saçı olmaz... sen kafana takma derin derin nefesler al olurmu fussiletcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?